Iyim canim.
Bekliyorum test tarihini adet sancilarim var bir an hastalanacakmisim gibi.
canım inşallah böyle birşey osenağlamalmaz ama insan hissediyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyim canim.
Bekliyorum test tarihini adet sancilarim var bir an hastalanacakmisim gibi.
arkadaşlar eşleriniz microtese olduysa sonucu nezaman ögrendiniz?sperm cıkıp cıkmadıgını?
arkadaşlar eşleriniz microtese olduysa sonucu nezaman ögrendiniz?sperm cıkıp cıkmadıgını?
arkadaşlar merhaba.eşim perşembe kaan hocada 2.microtese oldu ancak sonuç pazartesi belli olu dedi kaan hoca.sabırım dokuları bekletceklermiş daha ii sonuc almak için.bu ne demek sizce?sperm cıksaydı belli olmazmıydı aynı gün?lütfen acil cevap yazın cok heycanlıyım arkadaslar
canım ne zaman mail atmıştında cevap geldi? ya bende attım ama daha cevap gelmedide merak ettimsorayım dedim..hande kullanmıştı canım sanırım bu ilaçları ve şuan hamile :)) inş en kısa zamanda sende hamiş olursun..
canım bizde endol ve Sudafed kullanıp 15 gün sonra test yaptırın ve gelin dedi.. herkese aynı ilaçlarımı veriyo acaba..??? sizin azonun sebebi nedir
Benim esimde kullandi endol ve trentali . hatta trentali banada vermisti doktorum. Bende 7 haftalik hamileyim suan.
canım sizin ilaçlar farklı sadece endol aynı bizim trental ...bizim azo sebebi sebepsiz ama fsh 23 canım yüksek?Sizin nasıl?