Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın .turkbayragi..CUMHURİYET BAYRAMIMIZ HERKESE KUTLU OLSUN..turkbayragi...Allah ezanımızı dindirmesin bayrağımızı indirmesin.turkbayragi.atamızda nur içinde yatsın.:Saruboceq:turkbayragi

kızlar günaydın .turkbayragi..CUMHURİYET BAYRAMIMIZ HERKESE KUTLU OLSUN..turkbayragi...Allah ezanımızı dindirmesin bayrağımızı indirmesin.turkbayragi.atamızda nur içinde yatsın.:Saruboceq:turkbayragi

amin zcucum aminnn

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

çok sevindim canım .Allah kuçağına almayıda nasip etsin sağlıcakla.:teytey::teytey::teytey:

sıra sende Adak hadi güzel haberler ver bize buna gerçerten ihtiyacımız var...

ayyyy canım yaaaa tebriklerrr ayyy allah inşallah kucağına almayı nasip etsinnn kıyamam yaa

canım gözün aydın çok sevindim ...............................:teytey::içelim::içelim::içelim:

çok sevindim canım .Allah kuçağına almayıda nasip etsin sağlıcakla.:teytey::teytey::teytey:

ayyyy canım yaaaa tebriklerrr ayyy allah inşallah kucağına almayı nasip etsinnn kıyamam yaa

sagolin kizlar darisi size.
allahim saglikli kucagima almayi nasip eder insallah.
ilk denememde bebegim bana tutundu.

espoir çokk sevindim canım inşallah rabim sağlıklı bi şelilde kucağınada lmayı nasip etsin:teytey::CüvCüv::teytey:

espoir çokk sevindim canım inşallah rabim sağlıklı bi şelilde kucağınada lmayı nasip etsin:teytey::CüvCüv::teytey:

Sagol canim benim.
Insallah saglikli kucaga almayi nasip eder yarabim.
Darisi hepinize arkadaslar.
Azo'yu atlatik sayilir. Insallah sizede nasip olur.

Espoir canim benim cok ama cok sevindim gözün aydin
alllah tamamina erdirsin lülülülülülü lülülülülülü :lepi::lepi:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

KIZLAR NERDESINIZ TUTUN HALAYIN UCUNDAN TEYZE OLUYORUZZZZZ

eee nasıl olacak? alamayacakmısınız yane? türkiyede akrabanız falan varsa onlar alıp size yolayamazmı peki?

canim bende bilmiyorum nasil olacak almak istedik ama alamiyacaz gibi..
turkiyede var canim ama kimse durumu bilmiyor nasil isteyim ben simdik

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:dance::dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…