kızlar günaydın .turkbayragi..CUMHURİYET BAYRAMIMIZ HERKESE KUTLU OLSUN..turkbayragi...Allah ezanımızı dindirmesin bayrağımızı indirmesin.turkbayragi.atamızda nur içinde yatsın.:Saruboceq:turkbayragi
canım senin için çok sevindim .ilaçlara devam başaracaksınız siz bu işi hadi hayırlısı.amin zcucum aminnn
çok sevindim canım .Allah kuçağına almayıda nasip etsin sağlıcakla.Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
çok sevindim canım .Allah kuçağına almayıda nasip etsin sağlıcakla.:teytey::teytey::teytey:
ayyyy canım yaaaa tebriklerrr ayyy allah inşallah kucağına almayı nasip etsinnn kıyamam yaa
canım gözün aydın çok sevindim ...............................:teytey::içelim::içelim::içelim:
Degerim 14cu gün 560
espoir çokk sevindim canım inşallah rabim sağlıklı bi şelilde kucağınada lmayı nasip etsin:teytey::CüvCüv::teytey:
eee nasıl olacak? alamayacakmısınız yane? türkiyede akrabanız falan varsa onlar alıp size yolayamazmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?