Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ADAKCIM canım sen gittin ama ben sorumu sorayım yarın cevaplarsın.siz umutta sperm testi veriyordunuz ya, hani bir iki çıkıyordu.rapor kağıdında SPERM KONSANTRASYONU.....yani sperm sayısı olarak sizde ne yazıyordu. bizde sperm konsantrasyonu<2------20-olması gerekiyor.hareketli sperm kons.<0.2 yazıyor.bizim bunlara göre azda olsa çıkmışmı.hastanede bizim dr. değil başka bir üroloji dr. sorduk.kendi doktorunuza sorun dedi.bizde ısrar ettik 2 sayısı yazıyor çok azda olsa çıkmış dedi.biz inanamıyoruz.bir iki sperm çıkan arkadaşlarda raporlarında ne yazıyor acaba.

Kızlar naber ya hiç giremiyorum artık siteye ne var ne yok hiç takip edemiyorum

gamze senin adına cok sevindim inşallah spermlerin cok cok coğalır ve senin karnında büyür belginim sen nasılsınız bayadır karşılaşamadık

arkadaşlar kanal 7 de hüseyin ermiş diye bi aktarcı bi macun hazırlamıştı.sperm sayısını artırıyomuş.bilmem izliyeniniz oldu mu? biz eşimle aradık telefonla istedik.biraz pahalı geldi ama bi umut işe yarar diye düşündük.beraberinde de 4 paket böğürtlen kökü göndermişler.kaynatıp sabah akşam aç karnına yarım saat aralıklarla veriyom eşime.böğürtlen kökünü ben de içiyrm.macun bittikten sonra aktarcı eşime sperm tahlili yaptır demiş.acaba işe yarar mı dersiniz.bi de ben çok umutlandım.sonuçlar yine 0 çikarsa bi daha yıkılırım.:85:

nasılsınız bacılar
belginim geçmiş olsun
kızlar zamanla insanlar daha çok soru sorucak şöyle 2yılı geçin elinize kağıt tutuşturanlar olucak içinde dr adresleri yada tel noları olan zamanla bunada alışıyorsunuz yada asla yapmam dediklerinizi yaparken bulucaksınız kendinizi ben önceden öyle ota çöpe inanmazdım ama noldu ot çöp uzmanı oldum öyle hocaya falan gidenleri anlamaz eleştirirdim ama bifiil 3 tane hocaya gitmişliğim konuşmuşlugum var yani millette konuşuyor sizde yapmam dediklerinizi yapıyorsunuz
kızlar gecen herif ecnebice bi makalede haziran 2010 da yapılan bir çalışmayı okudu çalışma şöyle hastadan testis dokusu alıp taşıyıcıya naklediyorlar bir süre taşıyıcıda gelişen doku tekrardan hastaya naklediliyor ve sperm üretimi başlıyor herifte bunu kaan hocaya mail attı kaan hocada bu çalışma insanlarda denenmedi yazmış farelerde denenmiş ama çok kısa sürede insanlarda da uygulancagını yamış az kaldı sabredin der gibi inşallah öyle olur bekliyoruz kızlar inşallah kısa sürede kök hücre ortaya çıkar

arkadaşlar kanal 7 de hüseyin ermiş diye bi aktarcı bi macun hazırlamıştı.sperm sayısını artırıyomuş.bilmem izliyeniniz oldu mu? biz eşimle aradık telefonla istedik.biraz pahalı geldi ama bi umut işe yarar diye düşündük.beraberinde de 4 paket böğürtlen kökü göndermişler.kaynatıp sabah akşam aç karnına yarım saat aralıklarla veriyom eşime.böğürtlen kökünü ben de içiyrm.macun bittikten sonra aktarcı eşime sperm tahlili yaptır demiş.acaba işe yarar mı dersiniz.bi de ben çok umutlandım.sonuçlar yine 0 çikarsa bi daha yıkılırım.:85:

ya bizde kullandık onun macunlarını bögürtlen kökünü falan ama bizde hiç bişey olmadı zaten onlarda bu macunu spermi çıkıpta az sayıda olanlar için veriyorlar bizde hiç yok ama sizde varsa inşallah etkili olur biz kullandık ama hiç bir fayda olmadı

slm herkese
evt zaman bende okudum kaan hocanın sitesindede var emre beyde kök hücreyi bekleyin diyor tarih vermedi..... ama yakın gibi çalışmalar hızlı gidiyormuş .. kakan hocaya da gidelimmi bize bir fikir verin hiç ilaç kullanmıyor eşim emre bey tahlillere göre verirmiki en azında hormon ilaçlar vermesi gerekmezmiydi

GAMZECİM çok sevindim tez zamanda spermleride görürsünüz inşAllah.ve diğer arkadaşlar tedavi görenler görecek olanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.

gamzecim çok sevindim inşallah kocaman kocaman sperm olurlar
inşallah kızlar yaa.üretim yokken sperm olur da hamile kalırsam herkes için umut var demektir:))
canim isirganin cayini nasil veriyorsun nasil yapiyorsun banada tarifini tam ver
canim nohutu nasil yapacaksin
canım marketten aldım poşet çay olarak.kaan bey öyle demişti.norlam çay gibi kaynar 1 bardk suda 1-2 dk bekletip veriyorum eşime.istersen aktardan da alabilirsin tabi.nohut için tarif vermedi kaan bey.sadece bol nohut yesin dedi.bende çokca haşladım. biraz çorbaya kattım.sonra yemeğini yapıcam.bazen pilava katıcam.hiç olmadı leblebi gibi bile yenir.
gamze senin adına cok sevindim inşallah spermlerin cok cok coğalır ve senin karnında büyür belginim sen nasılsınız bayadır karşılaşamadık
amiiiiiiiiiinnnnnnnnn canım ağzın bal yesin emi:))
Günaydın kızlar....gamzecim güzel haber gelmiş senden...çooook sevindim inşallah devamı gelir arkadaşım..içini ferah tut iyi düşün iyi olsun...

evet canım aylar sonra aldık güzel bi haber.süpriz oldu bizede..

ayyy canımsın çok teşekkür ederim inşl görürüz o günleri
iznide hallettin gözün aydın çıkar imzadan sen kabini ferah tut rabbim mutluluğunu arttırsın

saol canım..valla çıktı, aldım kağıdı ama çok yoğundum ancak yazabildim..süperim anlayacağın :))))

az kalmış melisela bayramın ertesi hemen hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah :nazar:

inş canım, dua bekliyorum..o akşam yazarım ayrıntıları :))

inşallah canım güle gülegeçir tatilinii bende seviniyorum bayram tatilide geliyoo

evet yaa..9gün de yaptılar, değmeyin keyfimize valla..5günde öle aldım..15 günnnnn :)) süper valla..bide orda güzel haber alırsak bebişten tam süper :))

Kök hücreden sperm üretildi.

Erkekte kısırlığı son verecek bir yöntem olarak kök hücreden sperm hücrelerinin üretilmesinin yolu açıldı.

21/06/2010

Erkekte kısırlığı son verecek bir yöntem olarak kök hücreden sperm hücrelerinin üretilmesinin yolu açıldı.
Erkeklerde kısırlığının ortadan kalkmasında kök hücre ile yapılan uygulamaların umut verici olduğu belirtildi. Yurtdışında yapılan araştırmalarda, bazı hayvan testislerine nakledilen kök hücrelerin, buralarda sperm yapabilme özelliğini kazanmalarıyla ilgili çalışmaların ilk bulgularının olumlu çıktığı açıklandı. Avrupa İnsan Üremesi ve Embriyolojisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Timur Gürgan dünyada ilk kez Prof. Dr. Herman Tournaye tarafından yapılan çalışma ile kök hücrelerin, sperm ve yumurta hücrelerine dönüştürülebilmesinin sağlandığını belirterek, "Daha önceden saklanmış kök hücrelerin bazı hayvan testislerine nakli ile olgun sperme dönüşme özelliğini kazanması amaçlanan ilk çalışmalar olumlu sonuçlar verdi" dedi.

KÖK HÜCREDEN SPERM ÜRETİMİ

Henüz çok az hastada denenen ve bir kısmında olumlu neticeler alınan uygulamaların hala araştırma aşamasında olduğunu ifade eden Prof. Dr. Gürgan, gelişmelerin umut verici olduğunu söyledi. Dr. Herman Tournaye'nin sunduğu araştırma ile ergenliğe girmeden önce kanser tedavisi geçirmek zorunda olan erkek çocukları için ileride çocuk sahibi olabilmeleri amacıyla, 'Kök hücreden sperm hücrelerinin üretilmesi yolunun açıldığına' dikkati çeken Gürgan, "Bu yöntemle, kanser tedavisi öncesi testis dokusu dondurularak, tedavi sonrasında sperm hücresi üretebilen kök hücreleri geri nakletmek mümkün oldu" diye konuştu.

günaydın kızlar nasılsınız.iyi bir gün diliyorum iyi haberler almak dileğiyle....

günaydın bacılarım sabah sabah bankaya gittim bi kısım faturaları yatırdım geldim dahada var yatırılacaklarrr

kızlar slmmmmmm kımse yok mu?baayram hazırlıgı mı var topıkte?
canım ben bitirdim geçen hafta bu hafta dinleniyorummm
ayyy canımsın çok teşekkür ederim inşl görürüz o günleri
iznide hallettin gözün aydın çıkar imzadan sen kabini ferah tut rabbim mutluluğunu arttırsın

saol canım..valla çıktı, aldım kağıdı ama çok yoğundum ancak yazabildim..süperim anlayacağın :))))

inş canım, dua bekliyorum..o akşam yazarım ayrıntıları :))

inşallah canım dualarım seninle gerçekten kesinleştimi 9gün tatil olayı arefeyide verdiler mi gerçi benim eşim izin aldıda:97:

evet yaa..9gün de yaptılar, değmeyin keyfimize valla..5günde öle aldım..15 günnnnn :)) süper valla..bide orda güzel haber alırsak bebişten tam süper :))

belgin canım rast gelmedik ne zamandır. İnşallah bu sefer olacak canım. Heyecanını tahmin edebiliyorum. Of kurtulalım şu dertten hayırlısıyla bütün topik bayram etsin inşallah.

Back
X