• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım aramıza.bence çok endişelenme.bende senin gibi çok stres yapıyordum. benim eşimde 8 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ama bizim birde genetik sorunumuz vardı.buna rağmen çok şükür micro tese ile bulundu. siz daha yeni olduğunuz için bu endişelerin normal. microtese olana kadar da geçmez inşallah bulunur.iyi düşün iyi olsun canım.

Kaç tane bulundu.Eşin Çift taraflı mı olmuş benimki çift taraflı ameliyat olmuş.İnşallah bizimde bulunur.

Kaç tane bulundu.Eşin Çift taraflı mı olmuş benimki çift taraflı ameliyat olmuş.İnşallah bizimde bulunur.

evet canım çift taraflı olmuş. sayısını bilmiyorum. doktorumuz çok sayıda sperm bulduklarını söylemişti. 19 tanesini kullamışlardı 13 tane emriyo oluşmuştu. kalan spermleride dondurdular.

evet canım çift taraflı olmuş. sayısını bilmiyorum. doktorumuz çok sayıda sperm bulduklarını söylemişti. 19 tanesini kullamışlardı 13 tane emriyo oluşmuştu. kalan spermleride dondurdular.

Hangi doktoru önerirsiniz.Bize ege üniversitesinde ürolojide Barış Altay'ı önerdi doktorumuz.Bu konularda ii olduğunu söyledi. Nisanda gidicez bakalım. 1 hafta izin alıcaz. TEtkikler uzun sürer mi,umarım vaktimiz yeter ve olumlu sonuç alırız.

Arkadaşlar ben aranıza yeni atıldım .bir buçuk yıllık evliyiz ve ocak ayında eşimde azospermi tanısına varıldı. Kadın doğum doktorum İzmirde Ege Ünivsitesinde Barış Altay adında bir ürolog önerdi . Eşim 7 yaşında inmemiş testis ameliyetı olmuş. Nisanda gidp ürologla görüşücez eğer olumlu sonuç alırsak yaza mikrotese yapılacak. Sizce ihtimal var mı... Sperm bulunurmu? Çok endişe ediyorum.
aramıza hoşgeldin canım senin dsurumunda burada çok arkadaşımız var eninim seninle bildiklerini paylaşacaklardır allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Hangi doktoru önerirsiniz.Bize ege üniversitesinde ürolojide Barış Altay'ı önerdi doktorumuz.Bu konularda ii olduğunu söyledi. Nisanda gidicez bakalım. 1 hafta izin alıcaz. TEtkikler uzun sürer mi,umarım vaktimiz yeter ve olumlu sonuç alırız.

canım biz memorialde tedavi olduk. erkek kaynaklı infetilitede iyi diye orayı tercih ettik. tekiklerimizide erciyes üniversitesinde yaptırmıştık. üniversite hastanesi olduğu için sanırım, bizim sonuçları almamız 2 ayı bulmuştu.eğer kromozom analizi yapılırsa onun sonucunu geç alırsınız diğerleri o kadar uzun sürecek testler değil.sende bir sorun yoksa eşine yapılacak test te aç karna vereceği kan testlerinde oluşuyo. için rahat olsun arkadaşım türkiyedeki doktorlar zaten tüp bebek konusunda çok iiler. onlara güvenmekten başkada şansımız yok. birde siz bulunduğunuz yerde yaptıramıyormusunuz tetkikleri. testlerinizi yaptırsanız tedavi için gitseniz daha iyi olmazmı.Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız.

selam kızlar nasılsınız bugün ben pek iyi olduğumu söyliyemiycem malesef bi acayibim nedense:çok üzgünüm:

canım biz memorialde tedavi olduk. erkek kaynaklı infetilitede iyi diye orayı tercih ettik. tekiklerimizide erciyes üniversitesinde yaptırmıştık. üniversite hastanesi olduğu için sanırım, bizim sonuçları almamız 2 ayı bulmuştu.eğer kromozom analizi yapılırsa onun sonucunu geç alırsınız diğerleri o kadar uzun sürecek testler değil.sende bir sorun yoksa eşine yapılacak test te aç karna vereceği kan testlerinde oluşuyo. için rahat olsun arkadaşım türkiyedeki doktorlar zaten tüp bebek konusunda çok iiler. onlara güvenmekten başkada şansımız yok. birde siz bulunduğunuz yerde yaptıramıyormusunuz tetkikleri. testlerinizi yaptırsanız tedavi için gitseniz daha iyi olmazmı.Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız.

Daha hiç üroloji doktoruna gitmedik. Doktorumuz başka doktorlara gidip kendinizi yıpratmayın dedi. Bilinçsizce hem paranızı alırlar hem de umudunuzukırarlar dedi.Yapılacak testleri de bilmediğimizden endişe ettik. Burada ancak elazığda yaptırabiliriz ama eğer İzmirde yaptırırsak özel bi yerlerde daha çabuk sonuç alırız diye düşündük.Tüp bebek aşamasına da gelirsek Smryna Tüp bebek merkezini düşünüyoruz.

Kusura bakmayın hiç kimseyle konuşamıyorum. Ancak halimden siz anlarsınız diye düşündüm.O yüzden hemen bugün üye oldum .Ard arda soruorum sorularıda. Ama fatoşçum evt olma ihtimali yüksek demişsin ya umut ışığı oldun bana... Çok teşekkür ederim çok sıkıntlıyım bu aralar. zaman hemen geçsin izmire gidelim diye bekliyoru.İyi ya da kötü belli olsun.
insallh olur canim genetik sorun olmadigi surece daha yuksek sansin var bence cunki diger sorunlarda daha cok yuzdelik veriyolar ama bende gelincik arkadasimiza katiliyorum tetkiklerini oldugun yerde yaptirda git cunki özelde cok pahali oluyor canim

hoşgeldin canım aramıza.bence çok endişelenme.bende senin gibi çok stres yapıyordum. benim eşimde 8 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ama bizim birde genetik sorunumuz vardı.buna rağmen çok şükür micro tese ile bulundu. siz daha yeni olduğunuz için bu endişelerin normal. microtese olana kadar da geçmez inşallah bulunur.iyi düşün iyi olsun canım.
canim cromozon rahatsizligimi vardi esinin??benim esimdede var genetik sorun ama malese 2 hafta önce micro tesede bulamadilar,,,bende memorialdeydim ve hic memnun kalmadim dogrusu handi dr daydin sen??? benim dr hale hanimdi ama arada bir nur hanima sokuyorlardi cok seker bir dokktordu

parasini özeelde fazlasiyla verirsen uzun surmez
esimde kök hucre bulunamadi canim yaaa kac tane arkadasimiz var burda genetik bozukluk olmasina ragmen sperm bulunuyor ama bizde niye yok yaaa

neden canim neyin var

canım helikopter kazasındaki kişilere üzüldüm ben sıcak evimde otururken belki onlar soğuktan donarak............. fikirleri partileri ne olduğu hiç mühim değil yazık genç yaşta insanlar artık pek mümkün değil ama allah kurtarsın inşallah allahtan bugün bide iyi haber aldım kuzenim doğum yaptı 16 yaşında anne oldu allah bizlerede nasip etsin inşallah işte böyle canım sen nasılsın düzeldinmi biraz kendine geldinmi allahtan ümit kesmiycez dimi arkadaşım allah büyüktür.........

fatoşcum benim doktorumda hale hanım. bilmiyorum ama ben memnun kaldım. ben hep hale hanıma muayene oldum.1 kerede nur hanım muayene etti. 2side güler yüzlü insanlar. geçen yaz tedavi olmuştum. hastane yoğun ama nereye gitsen aynı yoğunluktalar. karar verene kadar biz de çok sıkıntı çektik ama 2. tedavidede orayı düşünüyorum.bizdeki kromozom bozukluğu 47xxy.sizdeki bozukluğun sebebi neydi.1 kez daha microtese deneseniz bulunma ihtimali yokmuymuş.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Kromozom sorunu var mı yok mu bilmiyorum ki. Biz daha hiç başlamadık tedaviye. Bana yapılacak testleri falanda erteledi dr. Sadece rahmi kontrol etti bi sorun yok dedi. Senin testleri eşinden sonuç aldıktan sonra yaparız dedi.Doktorum Kahraman Kolday ve insan olarak da çok ii. Çok rahatlatıyor insanı. Herşeyi her olasılığı tek tek anlatıyor. Çok memnunum doktorumdan.

canım helikopter kazasındaki kişilere üzüldüm ben sıcak evimde otururken belki onlar soğuktan donarak............. fikirleri partileri ne olduğu hiç mühim değil yazık genç yaşta insanlar artık pek mümkün değil ama allah kurtarsın inşallah allahtan bugün bide iyi haber aldım kuzenim doğum yaptı 16 yaşında anne oldu allah bizlerede nasip etsin inşallah işte böyle canım sen nasılsın düzeldinmi biraz kendine geldinmi allahtan ümit kesmiycez dimi arkadaşım allah büyüktür.........

evet canım bende çok üzüldüm. hala ulaşamadılar Allahım yardımcılar olsun.gözünüz aydın bu arada Rabbim sağlıcakla büyümeyi nasip etsin.darısı bizlere inşallah.

evet canim haklisiin bizde cok uuzulduk ama insallah iyi haberler gelir..kendini cok uzme canim onlarin eceli demekki böyle gelicekmis kkimbilirr bizlerinki nasil olucak..
ben iyim canim alisiyorum hergunde yeni seyler okuyorum internetten kafam cok karisiyor ama insallah bir sonuc cikar ortaya

fatoşcum benim doktorumda hale hanım. bilmiyorum ama ben memnun kaldım. ben hep hale hanıma muayene oldum.1 kerede nur hanım muayene etti. 2side güler yüzlü insanlar. geçen yaz tedavi olmuştum. hastane yoğun ama nereye gitsen aynı yoğunluktalar. karar verene kadar biz de çok sıkıntı çektik ama 2. tedavidede orayı düşünüyorum.bizdeki kromozom bozukluğu 47xxy.sizdeki bozukluğun sebebi neydi.1 kez daha microtese deneseniz bulunma ihtimali yokmuymuş.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
ya hale hanim iyi ama nur hanim daha sicak hep canim cicim diye konusuyor bence hastalari rahatlatiyor...benim sikayetim kan alan kizdandi cok kötü aliyordu mosmor oldum sikayet ettim degistirdim bende hemsireyim ve nasil kan alindigini biliyorum...ve dedigin gibi cok yogun cok unutuyorlar ve gurultulu calisiyorlar veeee attiigin her adima para aliyorlar....benim yumurtalarim ters tepti diye hale hanim kanimi aldirtmak istedi orda hanfendiler dosyanizi kapattik para ödemenz gerekiyor dedi...sinirler ac geri dosyami diyorum yok esinizde sperm cikmadi acamam nasil sinir oldum...sonra hale hanim geldi ve bunlardan para alinmicak dedi kizdi onlara

Kromozom sorunu var mı yok mu bilmiyorum ki. Biz daha hiç başlamadık tedaviye. Bana yapılacak testleri falanda erteledi dr. Sadece rahmi kontrol etti bi sorun yok dedi. Senin testleri eşinden sonuç aldıktan sonra yaparız dedi.Doktorum Kahraman Kolday ve insan olarak da çok ii. Çok rahatlatıyor insanı. Herşeyi her olasılığı tek tek anlatıyor. Çok memnunum doktorumdan.
bu kromozon cok önemli bence yaptirin en kisa zamanda

evet canım bende çok üzüldüm. hala ulaşamadılar Allahım yardımcılar olsun.gözünüz aydın bu arada Rabbim sağlıcakla büyümeyi nasip etsin.darısı bizlere inşallah.

canım amin inşallah allah bütün isteyen kadınlara anne olmayı nasip etsin ama inanki çok üzüldüm kazaya sevincim buruk her sabah 12 de kalkan ben bugün bulundularmı acaba gece diye 7:30 uyandım...
ama malesef işte hala bekliyorum ama artık umut kalmadı allah büyük inşallah nasipleri vardırda allah ailelerine bağışlar onları ...

neden canim neyin var

canım o bahsettiğin yenilikleri biliyorum okudum geçtiğimiz sayfalarda senin fikrinede inan büyük saygım var ama benim şimdilik düşüncem düşünki eşlerimizle hiçbir kanbağı olmıycak dinen sonuçları ne olur bu konudan dolayı bilmiyorum ama böyle bi tedavi uygulanmaya başlarsa eminim yetkili kişiler açıklarlar uygun olup olmadığını bekliycez rabbim oralara koymasın inşallah neyin sonucunun ne olcağını allah bilir sabır sabır sabır edecez elimizden geldiği kadar olmazsada kabulenmeye çalışağız allah hakkımızda böyle yazmış diycez..........

fatuşcum gerçekten çok sinir bi durum. senin yerinde bende olsam iyi şeyler düşünmezdim. dediğin doğru paracılar buna katılıyorum ama inan nereye gitsen öyle. belki sadece paraya bakmayan yerlerde vardır ama bana denk gelmedi doğrusu. benim kolum hiç morarmadı. farklı hemşireler denk geliyordu ama çok şükür bi sorunum olmadı.

canım o bahsettiğin yenilikleri biliyorum okudum geçtiğimiz sayfalarda senin fikrinede inan büyük saygım var ama benim şimdilik düşüncem düşünki eşlerimizle hiçbir kanbağı olmıycak dinen sonuçları ne olur bu konudan dolayı bilmiyorum ama böyle bi tedavi uygulanmaya başlarsa eminim yetkili kişiler açıklarlar uygun olup olmadığını bekliycez rabbim oralara koymasın inşallah neyin sonucunun ne olcağını allah bilir sabır sabır sabır edecez elimizden geldiği kadar olmazsada kabulenmeye çalışağız allah hakkımızda böyle yazmış diycez..........
buarada size birsey daha söylemek istiyorum bizim drlar yani esimi ameliyat eden dr semih bey ve hale hanim bize kesinlikle ne tekrar micro tese nede baska birsey sizin hic olmaz dediler.almanyadaki drlar hata yapmislar sizde 2006da cikan sperm degildir dediler...bende semra kahramandan randevu aldim ona gittim ve o bize bazen tesede ve microtesedede cikmayabiliyor ama her 3 aya bir siz sperm analizi yaptirin cikma ihtimali olabilir belli olmaz dedi..ciktigi zaman bizi arayin size nasil devam edicemizi söyleyemlim dedi...yani ayni hastanede drlar baska dr hocalari baska konusuyor o benim cok sinirlerimi bozdu..ama semra hanimin dedikleri azda olsa icimi rahatlatti

fatuşcum gerçekten çok sinir bi durum. senin yerinde bende olsam iyi şeyler düşünmezdim. dediğin doğru paracılar buna katılıyorum ama inan nereye gitsen öyle. belki sadece paraya bakmayan yerlerde vardır ama bana denk gelmedi doğrusu. benim kolum hiç morarmadı. farklı hemşireler denk geliyordu ama çok şükür bi sorunum olmadı.
bir arkadasim var kadiköyde yaptirdi bebegini orda indirim felan yapmislar kardes gibilerdi felan diyor...ben kardes felan göremedim valla:-))yani ben tekrar orayi tercih etmem heralde ögle birsey olsa inan bana diger hastanelerle karsilastiriyorum fiyatlar cok farkli mesela alman hastaneside okadar iyiler ama daha dusuk fiyat jinemed aynen ögle bende bilmiyorum neden oraya gittimi...

Back
X