Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar? durgun bi gün sanki..zcu canım inşallah güzel haberler le gelirsin de topiğimizi neşelendirirsin umarım...

gunaydın sabırlı guzel hanımlar?nasılsınız?valla ben aslında bır ıyı bır kotuu hayat devam edyr ıste.ADAK ZCUUU NIRDESINIZ KIZLARRRRRRRR.GERCI KIZMAMAL LAZIM VALLA BENDE TEDAVIMDE HIC GIREMEDIM telastan yogunluktan bır de bana yasak da etmıstı doktor.ondan da olabılır ınsaaalah adakl tutmustur da yasak old ıcın gırmıyrsndr kardesım

günaydın jklm niye yasak etmişti ki doktorun? düşük felanmı söz konusuydu?

gelincik rastlaşamadık bir türlü ...inşallah bu sefer güzel haberler vereceksin... arka arkaya gelicez inşallah :))

evet sayes denk gelmiyor canım. inşallah sende hayırla başlarsın tedavine... başlayacağın zaman bellimi?

MELISELA tebrıkler canım guzel notlar almısın.ZCUUUUUUU ADAK HBAER YOK MU DAHA?

[/QUOTE]

nissan...gozun aydin sevindim:46:[/QUOTE]

hadi cANIM gözün aydın yarınki sınavın da iyi olur inşallah.

ohh kızlar baya kalabalığız nasılsınız zcu inşallah güzel haberler alırsın canım melise sevindim kız aferinnn allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

melisela tebrikler canım

melisela tebrikler canım gözün aydın inşl yarınki sınavında en az bunlar kadar iyi geçer

zcu canım heyecanla senden gelecek haberi bekliyordum valla yarın akşama kadar beklemek zorundayım malesef çünkü bilgisayarım olmayacak bi kaç günlüğüne eşim işyerinden getiriyor sağolsun neyse sen güzel haber verde varsın ben geç alim :61:

sayes inşl bırakırsın arkadaşım sigarayı eltinin yaptığıda hiç hoş değil insan hamileyim bari içmeyeyim der yazık günah o bebeğeya

kızlarrrr hepinize teşekkür ediyorum, fıstıklarım benim :))) Bugünkü sınavımıda atlattım çok şükür..Bugün akşam evimde olacağım inşAllah.. Eşimde akşam geliyor ve otogardan beni alacak kısmet olursa :)) 2 günde olsa mutlu oluyorum napim..Sizler de inş iyisinizdir..Akşama şöle güzel bir haber hatta 2 haber adak ve zcudan alsam bunların yanına süper olurdu :)) hepinizi öpüyorum kızlar..

Son düzenleme:
biz inşallah şubat sonu başlıcaz adetim ayın 20 sinden sonra oluyor. Yani 3 ay var hemen hemen... Elimizden geleni yapıcaz beslenme olarak, gerisi allaha kalmış :)

merabalar kızlar nasılsınız bakalım meliselacım Allah kavuştursun eşinle,sınavını da atlatmışsın hadi geçmiş olsun,sizler nasılsınız nissancım,sayescim

SAYES CIM CANIM beslenme ıyı olcak demısın ya esıne mı kendıne mı?mesela dusuk olmaması ıcın bılgın var mı guzelım yıyecek olarak fılan .bız de subatta baslıcaz hayırlısyla.GELINCIK canım bana dr parfum ,kokulu sabun, cep tel, ıntrernet yanı dıs faktorlerı yasak ettı.embrıyo mm buyuklugunde oldg ıcın cok cabuk etkılenırmıs.MELISELA cım ohhhhhhhh keyıf senın keyfın boylesı ayroı kalmak ozlem gtrdgı ıcın sımdı sende o da cok kıymetlıdr.bız sesız sesızı otururuz aksamları:):)((((

herkese iyi akşamlar .....bugün topik
bunalımda gün doğmadan neler doğar...bizde bugün kaan hocadaydık....sprem bankası deneyin dedi umutsuz yani ısırgan. nohut.bide keçiboynuzu tozu ye dedi ilaç olrak endol trental yazdı ..1 aysonra tekrar tahlile göre devamedicez...bizde bizde hiç umut yok arkadaşlar hormonlar çok yüksek kök hücre daha yokmuş zor çok zor:2:

canım bizimde hormonlar yüksek fsh:23 diğerleri normal, genetik test normal.Bizde kaan hocaya mail atmıştık Endol-Trentali verdi bizede 1 ay kullanın sonra gelin dedi.Bizede mi umutsuz kunuşucak acaba bende üzüldüm şimdi ....Ama napalım hiç belli olmaz belki olumlu konuşür .Derdimize derman o olur .Sizin hormonlar nasıl genetik test yaptırdınız mı o nasıl çıktı?Kader arkadaşım kaç yıllık evlisiniz çok soru sordum ama :40:

merhaba arkadaşlar nasılsınız.beni merak etmişsiniz güzel dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarım benim ben güzel haberler veremiyorum inşAllah Adakcığım güzel haberler verir bizlere.dün akşan aldık sonuçu sperm çıkışı sıfır kağıdın altındaki notta nadir lökosit nadir spermiyogenez hücresi görüldü.spermatozoit görülmedi yazıyor.üç ayda bu kadar biraz daha sabredicez artık .

eşime canım.. son gaz yediriyorum vallahi :) kendimde süt içmeye başlıcam her akşam bir bardak, düşük olmamamısı için maydanoz, nane, adayçayı bunları yemeyin içmeyin diyorlar. Bir de tüp bebek öncesi soğan kürü yapsam mı diyorum, bir problemim olmasa da rahim temizlensin diye. Belki sen de denemelisin bu tedavi öncesi..

ZCU canım inşallah daha iyi sonuçlar görürsünüz. spermiyogenez bildiğim kadarıyla spermin oluşumunun son evresi bu da iyi bir gelişme olarak sayılır bence. Belki inşalah sonraki testte sperm de çıkar. Siz ne kullanıyordunuz canım?

canım sogan kurunun yabtım da grmıstım tup tedavısıne eevevt amam yıne yabalım dımı:)evevt o otları bılym dusuk yabyr ZCU canım hayırlısı olsun

Back
X