Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgi dolu arkadasım bizde aynı tedaviyi goruyoruz daha once anlatmıstım 6 ay iğne tedavisinden sonra bizde mikrotese olacağız zaten 6 ay iğne tedavisiyle sperm çıkısı sağlamak çok zor ama testislerde sperm olusma sansı da fazla iğne tedavisiyle en az bir sene hatta 3. sene bile dayanabilirse sperm çıkısı sağlanabiliyormus ben size sadece bir an once mikro tese olmanızı oneririm çunku iğneyı bıraktıktan sonra tekrar aynı seviyeye dusebilir mikro teseylede sperm bulunursa dondurum ve hemen sen hazırlığına basla ve transferınızı yapın.
ben daha once sormustum sana tekrar sorayım sizde bu hipo hastalığnın sebebi nedir bizim tek taraflı ınmemis testis ve tek tarafta testis var birazda kuçuk sizin boyutları nasıl?
dok. kontrol etti mi ve ne diyor?
bizim ki çok az umit veriyor artık allaha kalmıs.
acil sifalar canım...

sevgi dolu arkadasım bizde aynı tedaviyi goruyoruz daha once anlatmıstım 6 ay iğne tedavisinden sonra bizde mikrotese olacağız zaten 6 ay iğne tedavisiyle sperm çıkısı sağlamak çok zor ama testislerde sperm olusma sansı da fazla iğne tedavisiyle en az bir sene hatta 3. sene bile dayanabilirse sperm çıkısı sağlanabiliyormus ben size sadece bir an once mikro tese olmanızı oneririm çunku iğneyı bıraktıktan sonra tekrar aynı seviyeye dusebilir mikro teseylede sperm bulunursa dondurum ve hemen sen hazırlığına basla ve transferınızı yapın.
ben daha once sormustum sana tekrar sorayım sizde bu hipo hastalığnın sebebi nedir bizim tek taraflı ınmemis testis ve tek tarafta testis var birazda kuçuk sizin boyutları nasıl?
acil sifalar canım...

bizde spermi bulduklarında dondurmayı önermemişlerdi, çünkü ne kadar bulunur bilmiyoruz dediler, bu nedenle mikrotesayı benim yumurta toplama günüme getirdiler. bulunan spermlerle hemen mikroenjeksiyon yapıldı. bizede bunu önerdiklerinde mantıklı gelmişti. çünkü dondurma yapılıp çözüldükten sonra spermlerin bir kısmını kaybedebiliyormuşuz.

acil sifalar canım...

canım teşekkürler önceliklle sanada acil şifalar canım bizim fsh düşüktü bide lh hormonu ilaç tedavisiyle normale dönmeye başlamış ama çıkış yok bizim diğer herşey normal bizde ankarada kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz sağol canım

öyle bir ot mu varmış, işe yarıyormuymuş, ben daha önce hiç duymamıştım canım. bana da öğrenince bilgi verirmisin.

sagol canım yaa evet var demir dikeni testestoron artırıyor fakat nasıl kullansam onu bilmiyorum yaa biliyorum aslındada emin degilim vallahi sagol ama benim diger arkadaşlarım olsa hemen bişeyler yazarlardı senden başka yazan yok nerde banban ,vavelya ,zaman ,umudumnerede,umutolsun nerdesiniz kızlar yaasenağlama

hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrr.....ataşbelgin senin arkadaşların sadece yazdıklarınmış meğer tamam öyle olsun canım

merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım yani eşim azospermi önceleri bu sayfayı sık sık ziyaret ederdim ama bayadır girmiyordum bende 14 yıllık evliyim mikroenjeksion denememiz oldu bir sefer 2006 da başarısızlıkla sonuçlandı fatoş arkadaşımızın yaşadığı şeylerin aynını hatta daha fazlasını yaşadım bende zaten arkadaşımızın yazısını okuyunca aynı güne tekrar gittim ve çok duygulandım allah kimseye yaşatmasın böle şeyler. ama gerçekten bunu anca sizin gibi yaşayanlar bilir bende o yüzden biraz dertleşmek istedim.Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir inş sevgiler...

Ey Âlemlerin Rabbi olan Allah’ım

Herkesin gönlünü yaratıp da
o gönüllerin isteklerini veren Sensin.

Adını konuşmaya başlayan çocuğa öğreten,
Sonra o çocuğa adını andıracak rızıkları veren yine Sensin.

Biz o çocuk gibi Sen’in lütfuna talip olduk,
Bizleri de o gibi layık olabilenlerden kıl.

Ömrümüzü, günlerimizi ve bu Cumamızı mübarek kıl.
Bizleri doğru olabilen ve de kalabilenlerden eyle!

Adının rahmetini öğrenen ve de öğretenlerden kıl
Huzuruna varırken bir çocuk timsali gibi çıkabilmeyi nasib eyle.

herkese hayırlı cumalar.Birazcık geç kaldım ama idare edin kızlarr a.s.

hayırlı cumalar arkadaşlar. rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hütmetine inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın.hepimizin gönlüne göre versin.

Sanada hayırlı cumalar gönlü güzel arkadaşım..Duana yürekten Amin diyorum :Saruboceq:

slm kızlar çarşamab tekrar kontrole gittik ve sonuç kocaman sıfır doktor microtese önerdi aranızda yaptıran arkadaşlar varmı varsa neredebyaptırdılar lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Canım Allah sabır versin ama ümitsiz olma inşallah daha güzel sonuçlar alacaksın.Biz mikro tese yaptırmadık ama Emre Bakırcıoğlu bu konuda uzman onu biliyorum.İstersen birde onunla görüş.

yaaaa arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana biz demir dikeni otunun ögütülmüş halini aldık aktardan fakat nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
Canım ben de demir dikenin otunu duymadım ama hapı varmış sadece onu biliyorum.Hani deryanın eşide kullanmıştı ya işte o hap.Nasıl yapılır bilniyorum istersen internetten bir araştır belki bişeyler bulursun.

amin banbancığım allah dualarımızı kabul etsin

Amin canım amin cümlemizin duasu kabul olunur inşallah

sagol canım yaa evet var demir dikeni testestoron artırıyor fakat nasıl kullansam onu bilmiyorum yaa biliyorum aslındada emin degilim vallahi sagol ama benim diger arkadaşlarım olsa hemen bişeyler yazarlardı senden başka yazan yok nerde banban ,vavelya ,zaman ,umudumnerede,umutolsun nerdesiniz kızlar yaasenağlama

Canım benim bence diğer arkadaşlarında bu konuda bir fikri olmadığı için yazmamış olabilirler.Sne dediğim gibi internetten araştır yada aldığın yere bir sor bakalım onlarda bilebilirer yerimseniben

canim bir bilgim olsa bende sana cvp yazardim ama malesef....burda herkez bildigi seyi paylasmak istiyor...bilsek cvp yazariz

merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım yani eşim azospermi önceleri bu sayfayı sık sık ziyaret ederdim ama bayadır girmiyordum bende 14 yıllık evliyim mikroenjeksion denememiz oldu bir sefer 2006 da başarısızlıkla sonuçlandı fatoş arkadaşımızın yaşadığı şeylerin aynını hatta daha fazlasını yaşadım bende zaten arkadaşımızın yazısını okuyunca aynı güne tekrar gittim ve çok duygulandım allah kimseye yaşatmasın böle şeyler. ama gerçekten bunu anca sizin gibi yaşayanlar bilir bende o yüzden biraz dertleşmek istedim.Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir inş sevgiler...
canim bizi zaten baskasi anlayamaz nezaman kötü olsan buraya yaz kimse olmasada daha sonra mutlaka birileri birseyler yazip seni rahatlatiyor...bende dunden beri arkadasimizn bize umutlanmamiz icn kopyalayip bu sayfaya koydugu konudan etkilendim..allahim bu cuma gunu duamizi kabul etsin

Canım benim bence diğer arkadaşlarında bu konuda bir fikri olmadığı için yazmamış olabilirler.Sne dediğim gibi internetten araştır yada aldığın yere bir sor bakalım onlarda bilebilirer yerimseniben
evet canim bilgimniz olsa mutaka cvp verirdik

Ana Sayfa
Baharat Dünyası
Bitki Sözlüğü
Dengeli Beslenme
Şifalı Bitkiler
Doğal Ürünler
Siteiçi Arama
Öneri ve Istekler
Fiyat Listesi-Sipariş
Demirdikeni (Tribulus terrestris); tek yıllık, çiçekli bir bitkidir. Dünyanın birçok yerinde doğal olarak yetişir. Genellikle bahçelerde yabani ot olarak bilinmektedir. Hindistan ve Afrikada bol miktarda yetişmektedir. Toprak üzerine yatık olarak bulunur. Yaprakları bileşik, 10-16 yaprakçıklı olup, çiçekleri küçük ve açık sarı renklidir. Meyveleri 10 mm kadar çapında ve boynuz şeklinde sivri uçlara sahiptir. Kökleri alkaloid, resin, azot ve sabit yağlar; meyveleri %5 yağ, peroxidase, diastase, az miktarda glikosid resin, proteinler ve inorganik maddeler içerir. Protein yüzdesi yaklaşık %10-11 civarında olup; altısı temel olmak üzere ondört amino asit içerir. Sap ve gövdesi nişasta, fructose ve sucrose açısından zengindir. ıçerdiği carboline saponinler (harmine, harmaline, harman, tetrahydroharmine), steroidal saponinler (çoğunlukla furostanol) bitkiden değişik yöntemlerle ayrıştırılabilmekte ve bitki ekstrelerinde oranları standart hale getirilebilmektedir.

Kullanım amacı bazı kültürel farklılıklar gösterse de yıllardır Hindistanda kuvvet verici (tonik), cinsel fonksiyonların düzenlenmesi, özellikle kadınlarda yumurtlama, erkeklerde iktidarsızlık ve her iki cinstede cinsel istek arttırıcı olarak kullanılmaktadır. Yakın zamanda fitness, zindelik ve canlılık artıcı özellikleri sporcu, atlet ve vücut yapıcıların dikkatlerine sunulmuştur. Demirdikeni ayrıca değişik kültürlerde anti-inflamatuar, anti-artrit, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için de kullanılmaktadır.

Yapılan araştırmalara göre; demirdikeni vücudumuzda özellikle karaciğer tarafından belirli hormonları üretmek için kullanılan temel yağ asitlerinin (EFA) emilimini kolaylaştırmaktadır. Demirdikeni, testesteron seviyesini LH seviyesini arttırarak yükseltmektedir. Bağımsız çalışmalar demirdikenini testesteron seviyesini yükseltmek, normal seviyesini korumak ve kas gelişimini desteklemek için önermektedirler. Testesteron, erkeklerin güçlü fiziklerini, kaslarını ve hatta vücutlarındaki yağ miktarını bile ayarlayan bir hormondur. Erkeklerde er bezinde (haya, testis) üretilen androjen hormonlarının en önemli üyesi olan testesteron kas gelişimini sağlar, vücut kıllanmasını düzenler, spermleri olgunlaştırır ve cinsel gücü arttırır. LH ve FSH hormonları her iki cinste de (kadın ve erkek) hipofiz bezi tarafından üretilirler. Bunlar eşeysel bezlerimizin (kadınlarda yumurtalık, erkeklerde erbezleri) fonksiyonlarını kontrol ederler. Demirdikeni bu iki hormonun dengelenmesine yardımcı olmaktadır. Demirdikeninin bu faydalı etkilerinden yararlanabilmek için düzenli olarak 30-60 günlük bir kullanım süresi önerilmektedir.

Faydaları ve Kullanım Alanları:

· Kas gücünü, vücut dayanıklılığını ve fiziksel performansı arttırcı (özellikle yoğun egzersiz yapan sporcularda),

· Vücut enerjisinin ve dayanıklılığının arttırılması,

· Fiziksel, zihinsel, duygusal dinçlik ve kuvvet verici,

· Erkeklerde testesteronu arttırıcı, dengeleyici ve normal seviyesini koruyucu,

· Erkek menopozu (andropoz) semptomlarını azaltıcı,

· Erkeklerde sperm sayısı, miktarı ve hareketliliğinin arttırılması,

· Cinsel fonksiyonları düzenleyici,

· Erkeklerde iktidarsızlık, sertleşme (ereksiyon), kadınlarda yumurtlama problemlerine karşı yardımcı,

· Her iki cinste de cinsel istek ve libido arttırıcı,

hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrr.....ataşbelgin senin arkadaşların sadece yazdıklarınmış meğer tamam öyle olsun canım

yaa hayır hepiniz arkadaşımsınız ama kimse yazmayınca çok üzüldümsenağlamalütfen sıkıntılıyım zaten bide kimsenin benle ilgilenmediğini görünce kırıldım yoksa hepinizi çooook seviyorum senağlamasenağlama

yaa hayır hepiniz arkadaşımsınız ama kimse yazmayınca çok üzüldümsenağlamalütfen sıkıntılıyım zaten bide kimsenin benle ilgilenmediğini görünce kırıldım yoksa hepinizi çooook seviyorum senağlamasenağlama

sakın kırılma canım bize. sende haklısın bu konularda çok hasas olduğumuz için insan çok duygusal oluyor. ama benim konu ile ilgili bi bilgim olmadığı için yazmadım.seni çok seviyoruz unutma bunu.:1hug:

canım benim ben de bilmiyorum hatta biz de gidemedik ya bu ay istanbula nasılsa ertelendi biz de mi başlasak acaba diyorum otu yerine hapını kullanmak daha kolay olur ama değil mi? hapını araştıralım bence Bu arada ben birkaç gün olmayabilirim ev taşıyoruz bakalım internet ne zaman bağlanır Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah hepinizi öpüyrum arkadaşlar

Haaaa bu arada vavelya tedaviye başladı mı haberiniz var mı?

amanda aman sevsiinler cok sekersin:-))canim bu banada arada bir oluyor ama ben alistim hehehe...herkez herseye cvp veremiyor birtanem ama sen uzulme hepimiz seninle tek tek ilgileniriz:-))

canım benim ben de bilmiyorum hatta biz de gidemedik ya bu ay istanbula nasılsa ertelendi biz de mi başlasak acaba diyorum otu yerine hapını kullanmak daha kolay olur ama değil mi? hapını araştıralım bence Bu arada ben birkaç gün olmayabilirim ev taşıyoruz bakalım internet ne zaman bağlanır Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah hepinizi öpüyrum arkadaşlar

Haaaa bu arada vavelya tedaviye başladı mı haberiniz var mı?
yanilmiyorsam basladi vavelyaa...iyi haberlerle dönücek insallahhh

kızlar ben yokken bakıyorumda baya döktürmüşsünüz ben geldim kimse yok 2gündür baya yogunum misafirden anca girebildim şimdi belgin bacım sorunu okuyamadım misafirlerden dolayı alıntılrdan okudum bilgidiğim kadarıyla bizim tirebulus hapının ot yani işlenmemiş hali demir dikeni çünkü ben mısır çarşısına gittim tirebulus hapı bulmaya hangi aktara girsem tirebulus terrerstrist desem hhhhaaaaaa demir dikeni o latince ismi dediler ot vermeye kalktılar almadım sonra netten sipariş verdik hapı geldi şişenin üstündede zaten yazıyor demir dikeni diye yani bizim tirebulus olmuş demir dikeni

Back
X