Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum ama inanın elimde değil psikolojim bozuldu galiba benim çünkü kendimi çok sıkkım ağzımın içi yara oldu saçlarım dökülüyor dayanamıyorum eşimede belli etmek istemiyorum ama güç geçtikçe güçüm tükeniyor

canım lütfen böyle yapma yaa..bu da Allah'ın verdiği dert..Allah korusun çocuğun olmuş sen senden gittikten sonra ne işe yarar?? lütfen aman sakın..bak bizlerde aynı durumdayız, herkesin bebeği oluyor çevremizde ama bizim yok belkide hiç olmayacak ama sabır diyoruz..sende üzülme dediğim gibi dua et bol bol, namaz kıl..bu arada sigara kullanıyormusunuz?

arkadaşlar şimdiden hepinize teşekkürler rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizlere bol sabır versin allaha emanet olun iyi geceler

hayır canım ben hiç siğara içmedim içmemde namaz kılıyorum zaten örtülüyüm dışardada

ben bu kadar güçsüz değildim kendimi toparlayacağım inşanlah rabbimin izniyle sizlerin desteğiyle dualarınızdan eksik etmeyin.

hayır canım ben hiç siğara içmedim içmemde namaz kılıyorum zaten örtülüyüm dışardada

ben bu kadar güçsüz değildim kendimi toparlayacağım inşanlah rabbimin izniyle sizlerin desteğiyle dualarınızdan eksik etmeyin.

aman eşinde içmesin sakın..ben ve eşimde 4 aydır bırakmışız çok şükür..yıllardır içtik oysaki boş yere..kendini topla inş, dualarım seninle sakın karamsar olma, ümidini asla yitirme ve cuma için güzel şeyler düşün..sperm çıkacak Allah'ın izniyle, bebeğimiz olacak, kendine ve en önemlisi eşine destek ol, onba bolca moral ver..onlar aslında daha hassas ama belli etmiyorlar..bende kapalıyım ama benim 2 sene olacak kapanalı..çok şükür nasip oldu..

çok bilinçlisin maşallah allah gönlümüzün muradını versin inşanlah.eşim sigara içiyor malesef bırakmayıda hiç düşünmüyor babasını kaybetti annesini kaybetti bebeği yok eşim çok yıprandı mahvaldu bırakamaz işte elimden geldiğince destek oluyorum daha doğrusu o bana oluyor çünkü ben şu sıralar kendimi çok bıraktım ama kendime ve sevdiklerime bunu yapmamalıyım inşanlah toparlanacagım destekleriniz için çok teşekkürler.ALLAHIM sizlerede bol sabır güç versin en güzel bebekleri versin.

amin canım amin..ama keşke bıraksa sigarayı..biraz dikkat etse kendine bence daha güzel olur..bende önceden herşeyi kendime dert ederdim ama artık öle değilim..çünkü kimin verdiğini bilince insan kabulleniyor..bence sen eşine bıraktırmaya bak..benim eşim de bayadır içmiş belki zor oldu ama çok şükür elinden geleni yapıyor bu konuda..durumunu öğrendiğinden beri benden daha çok araştırıyor, dikkat ediyor beslenmesine falan..belki benden daha çok isityor bebeğimizin olmasını..Rabbimde inş birgün verecek..çok umutluyuz bigün olacağına tüm kalbimizle inanıyoruz..rabbim tüm evlat isteyen çiftlere verir inşAllah..

canım rahat ol hep olumlu olucağına inan bende eşimin tese amelayatında çok sitresliydim ama hep çıkıcağına eşimde sperm bulunacağına inandım ve eşimi hep bu yönde motive ettim hep iyi düşünelim hep olumlu olalım çünkü düşünce gücümüz okadar önemliki bir şeyi kafada nekadar tekrarlarsan okadar çok yaklaşıyorsun belki bizim için biraz sabır lazım başkalarına oranda ama bizde bu yönde özeliz :)) biz mutluyuz :))

gunaydın ozel ve farklı ınsanlar arkadaslarım kader dostlarım.nasılsınız?yıne karamsarlık yıne huzun var anlasılan...NE BUYUK BIR DERDIMIZ VAR DEMEYELIM KIZLAR BIZIM NE BUYUK BIR RABBIMIZ VAR DIYELIM.SIZLERI SEVIYORUM

tşk canım evet hepimiz farklıyız allah okadar büyükki bi tarafta bizi bişeyden yoksun bırakırken diğer taraftan bolluk içindeyiz elimizdekilerin farkına varıp herzaman kötüyü görmeyelim hep iyi düşünelim ki iyi olsun mutlu olalım

canim sagol aslinda calisiyorum ogretmenim , bayagida yogunum haftasonlari kotu oluyorum iste bazen milleti birbirine gelip giderken gorunce bende gidebilirim ama cocuk muhabbetinden kactigim icin gitmek istemiyorum,gerci ogrencilerim hep soruyor ama bebek niye yok diye onarin sormalari hosuma gidiyor buyukler sorunca gicik oluyrm

yok canim nerde ailem yok hic bir akrabam yok burda cok az turk var zaten cok olsada farketmez cunku derdini kimseye acamiyorsun acsan bile bisey degismiyor sadece sana aciyarak bakiyolar bande bundan nefret ediyorum ,Rabbim kimsesizlerin kimsesidir su gurbette insaalah bizide birakmayip ellerimizden tutup dertlerimize derman verir insaallah

canim aklina hic kotu birsey getirme olacagina inan insaalah Allahin izniyle olacak dualarim seninle

merhaba melek sizde tesede sperm bulunmusmuydu?

selam lamlaycım nasılsın? nerde öğretmenlik yapıyorsun canım? sendemi doğudasın?il olarak nerdesin?

iyi geceler arkadaslar ben uyumaya gidiyorum saat 11 i gecti burda.... yarin okul var ...size iyi yazismalar bana tatli ruyalar

selam lamlaycım nasılsın? nerde öğretmenlik yapıyorsun canım? sendemi doğudasın?il olarak nerdesin?

sagol canim iyiyim sen nasilsin
evet uzak dogudayim ben taylandda yim canim burda ogretmenlik yapiyorum sendemi ogretmensin

Son düzenleme:
evet uzak dogudayim ben taylandda yim canim burda ogretmenlik yapiyorum sendemi ogretmensin

evet baya doğuymuş bende ünvdede hocayım canım..ay valla çok güldüm..demişsinya türkçe konuşan az, dedim bende doğudamı? hahahaaha tamam canım sana ii geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…