canım selam nasılsın? inş iyisindir..canım lütfen bu kadar düşünme, iyi düşün iyi olsun ve bol dua et lütfen..Rabbim inş size hayırlısınız verir..Ama lütfen sıkıntı yapma, verende Allah vermeyende, bunu düşün ve ona tevekkül et, hayırlısını iste ve inş da olumlu olacak göreceksin..benim içim öle diyor nedense..Rabbim yar ve yardımcınız olsun..sana çok dua edicem ve dua okuyacam o gün mutlaka..
arkadaşlar cuma günü 24 aralıkta mesamız var beni aşırı bir stres sardı anlatamam sonuç kötü çıkarsa nasıl katlanacağım bilmiyorum içimde azda olsa umut vardı ama bu operasyon başarısız olursa ben nasıl dayanacagım bilmiyorum sırf bu sebeplerden dolayı aslında tedaviye hiç başlamak istemiyordum sonuça katlanamama korkusu...rabbim büyüksün kuvvet ver bize
şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum ama inanın elimde değil psikolojim bozuldu galiba benim çünkü kendimi çok sıkkım ağzımın içi yara oldu saçlarım dökülüyor dayanamıyorum eşimede belli etmek istemiyorum ama güç geçtikçe güçüm tükeniyor
canım lütfen böyle yapma yaa..bu da Allah'ın verdiği dert..Allah korusun çocuğun olmuş sen senden gittikten sonra ne işe yarar?? lütfen aman sakın..bak bizlerde aynı durumdayız, herkesin bebeği oluyor çevremizde ama bizim yok belkide hiç olmayacak ama sabır diyoruz..sende üzülme dediğim gibi dua et bol bol, namaz kıl..bu arada sigara kullanıyormusunuz?
canım lütfen böyle yapma yaa..bu da Allah'ın verdiği dert..Allah korusun çocuğun olmuş sen senden gittikten sonra ne işe yarar?? lütfen aman sakın..bak bizlerde aynı durumdayız, herkesin bebeği oluyor çevremizde ama bizim yok belkide hiç olmayacak ama sabır diyoruz..sende üzülme dediğim gibi dua et bol bol, namaz kıl..bu arada sigara kullanıyormusunuz?
hayır canım ben hiç siğara içmedim içmemde namaz kılıyorum zaten örtülüyüm dışardada
ben bu kadar güçsüz değildim kendimi toparlayacağım inşanlah rabbimin izniyle sizlerin desteğiyle dualarınızdan eksik etmeyin.
aman eşinde içmesin sakın..ben ve eşimde 4 aydır bırakmışız çok şükür..yıllardır içtik oysaki boş yere..kendini topla inş, dualarım seninle sakın karamsar olma, ümidini asla yitirme ve cuma için güzel şeyler düşün..sperm çıkacak Allah'ın izniyle, bebeğimiz olacak, kendine ve en önemlisi eşine destek ol, onba bolca moral ver..onlar aslında daha hassas ama belli etmiyorlar..bende kapalıyım ama benim 2 sene olacak kapanalı..çok şükür nasip oldu..
çok bilinçlisin maşallah allah gönlümüzün muradını versin inşanlah.eşim sigara içiyor malesef bırakmayıda hiç düşünmüyor babasını kaybetti annesini kaybetti bebeği yok eşim çok yıprandı mahvaldu bırakamaz işte elimden geldiğince destek oluyorum daha doğrusu o bana oluyor çünkü ben şu sıralar kendimi çok bıraktım ama kendime ve sevdiklerime bunu yapmamalıyım inşanlah toparlanacagım destekleriniz için çok teşekkürler.ALLAHIM sizlerede bol sabır güç versin en güzel bebekleri versin.
arkadaşlar cuma günü 24 aralıkta mesamız var beni aşırı bir stres sardı anlatamam sonuç kötü çıkarsa nasıl katlanacağım bilmiyorum içimde azda olsa umut vardı ama bu operasyon başarısız olursa ben nasıl dayanacagım bilmiyorum sırf bu sebeplerden dolayı aslında tedaviye hiç başlamak istemiyordum sonuça katlanamama korkusu...rabbim büyüksün kuvvet ver bize
gunaydın ozel ve farklı ınsanlar arkadaslarım kader dostlarım.nasılsınız?yıne karamsarlık yıne huzun var anlasılan...NE BUYUK BIR DERDIMIZ VAR DEMEYELIM KIZLAR BIZIM NE BUYUK BIR RABBIMIZ VAR DIYELIM.SIZLERI SEVIYORUM
BELGIN kız bıtmedı mı dagıtımın masaalah canım benım .LAMLAY guzelım zman zaman hepımızın ruh halı boyle olyr.kendıne yaparsın ne yaparsan .sanırım calısmıyrsun.evde ugrasabılecegın bır mesgale bul canım.rabbım sıkıntılarını alsın ınsalalh canım.aslında hepımız aynı durumdayız da ıste ustunu bırsekılde kapatmaya calısyrz.NISSAN sen calısyr muydun canım?ne guzel temızlık bıtmıstr.bende yarın yapıcam genel temızlgımı.balkon yıkadım camasr attım,sımdı sercem .yemek yaptım.bır topıke bakam dedım amme kımsecıkler yok.HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sultanlar nerdesınısz kız.TOPLANIP BELGINE MI gttnnız yoksa?
canım biz varız yanlız değilsin bizlerde yanlızız canım ama sizlerle unutuyorum derdimi.
sagol canim bende aynen oyle b daralinca bir giriyorum buraya aciliyorum iyikide dertlesebilecegim dostlarim var
canim benim seni cok iyi anliyorum bu dert cok zor birde gurbet elde dahada zor geliryor insana dertlescek benimde kimsem yok gidecek yerde belirli insanlar var..benim yanimda kendi ailemden kimse yok bilmiyorum senin varmi.. annem yanimda olsa birazda olsa kafam dagilirdi belki..cok zor ya allah yardimcin olsun üzme kendini hasta olursun sonra
tşk canım evet hepimiz farklıyız allah okadar büyükki bi tarafta bizi bişeyden yoksun bırakırken diğer taraftan bolluk içindeyiz elimizdekilerin farkına varıp herzaman kötüyü görmeyelim hep iyi düşünelim ki iyi olsun mutlu olalım
yok canim nerde ailem yok hic bir akrabam yok burda cok az turk var zaten cok olsada farketmez cunku derdini kimseye acamiyorsun acsan bile bisey degismiyor sadece sana aciyarak bakiyolar bande bundan nefret ediyorum ,Rabbim kimsesizlerin kimsesidir su gurbette insaalah bizide birakmayip ellerimizden tutup dertlerimize derman verir insaallah
selam lamlaycım nasılsın? nerde öğretmenlik yapıyorsun canım? sendemi doğudasın?il olarak nerdesin?
evet uzak dogudayimben taylandda yim canim burda ogretmenlik yapiyorum sendemi ogretmensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?