Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meraba canlar nasılsınız haftasonu nasıldı neler yaptınız? Ben de iyiyim hamdolsun... Eryasu canım ne diceğimi bilemiyorum,Rabbim yüzünüzü güldürsün,bunlar da geçecek inşallah,güzel günler tüm evlat hasreti çekenlere gelecek inşallah.Rabbim tez zamanda bizi bu dertten kurtarsın inşallah.Gecenin bir yarısı bebek sesiyle uyanıp tatlı uykumuz bölünsün tez zamanda innnnnşşşallah.

kızlar herkese iii haftalar diliyorum...bu hafta işallah müjdeli haberler duyarız ....Kızlar bende heyecan başladı bizde ayın ocağın 7 sinde kaan hocadayız kızlar nolursunuz bana da bol dua edin iii şeyler söylesiin.ERYASU geçmiş olsun Allah sana sabır versin hiç umadığın anda yüzünü güldürsün arkadaşım...

merhaba leylak ben de dün yazmıştım topiğe ,biz de kaan hocaya gitmek istiyoruz ama bugün aradım bu hafta burda haftaya bilemem dedi telefonu açan kişi. siz nasıl randevu aldınız, isim ve gün istedi ama tarih olarak bu hafta içini verebildi

mrh bizde ilk defa gidicez kısmet olursa randevu alınmıyomuş ,muayne ücreti 200 tl ve Çarşamba günleri yok muş hastanede .Randevu almadan gidiliyo dediler bize .

selam kızlar nasılsınız? herkese güzel bir hafta diliyorum..canlar bizde kaan hocaya kurban bayramından sonraki hafta gittik, randevu falan almadık..sadece ilk gidiyorsanız 200 tl dosya ücreti alıyorlar..doktor çok şeker birisi, babacan..istediğinizi sorabilirsiniz.. bizden test istedi eşm testi falan verdi, odası falan varmış kurumun..fena değildi yani..ama hoca çok iyi birisi..inş iyi haberlerle dönersiniz..sizlerde tese mi yapılacak, yoksa öle muayene için mi gidiyorsunuz acaba? testlerde sonuçlarınız nasıl? Allah'ım inş tez zamanda hepimizi kurtarır bu dertten yaa..

Merhabalar kızlar...öncelikle söylemek istiyorum geçen yazdıklarımla ilgili verilen hiçbir cevaba alınmadım....herkes fikrini özgürce söylemeli doğrusuda budur zaten....bende eşimi bu sebepten dolayı bırakmak istemiyorum ama insan bunalınca bazen ne düşündüğünü ve ne yapacağını şaşırıyor...neden ben bu duyguyu yaşamadan öleyim diyorum kendi kendime bu beni çok korkutuyor ömür boyu çocuksuz olma fikri...allahım inşallah çektiklerimiz buraya kadar olur... Fazlası akıl ve beden sağlığımızı tamamen bozacak yoksa....

Kızlar birşey sorucam hocadan bahsetmişsiniz geçmiş yazılarda da okudum hep...bu kaan hoca hangi şehirde ve hangi hastanede çoğu arkadaşımız ona gidiyo bilgilendirirseniz sevinirim :)

bizde spermiyogramda sperm bulunamadı. nedir ne değildir diye gitmek istiyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun. süreç zor ve ben ayriyetten eşimi toplamaya çalışıyorum çünkü tepkisi ağır oldu...Allah herkese hayırlısını versin inşaallah

canım biz ilaç kullanıyoruz kaann hocaya mail yoluyla ulaşmıştım ve 1 ay bu ilaçları kullanın ondan sonra hormon testini yaptırıp gelin dedi ameliyat depil sadece muayne nbizim Fsh hormonu yüksek .eşi bu hafta test yaptıracan hayırlısı artık allahım yardımcımız olsun Tefriciye duasına başlamıştım bitiyo bakalım Allah dileğimi kabul et... kızlar bana da dua edin nolur

Kızlar birşey sorucam hocadan bahsetmişsiniz geçmiş yazılarda da okudum hep...bu kaan hoca hangi şehirde ve hangi hastanede çoğu arkadaşımız ona gidiyo bilgilendirirseniz sevinirim :)

Kaan Hoca, ankarada cebeci de ankara ünv. ibni sina hast. de ben de internetten ve sağolsun forumdaki arkadaşlardan öğrendim. sgk ya 200 tl alıyormuş.

Geçmiş olsun size de arkadaşım yenisin burda heralde ilk defa görüyorum seni gerçi ben de yeni sayılırım ama hoşgeldin keşke gelmeseydin der arkadaşlar inşallah gün gelir bebişlerimizi anlatırız burda:89:

canim hosgeldin cok merak etim seni nasil oldun biraz toparlanabildin mi?
insallah hersey yoluna girer arkadasim

ay yazının tamamını nasıl okudum anlatamam heyecanla mutluluklar sanki bir filmmiş gibi işte rabbimin gücü..

adak ne var ne yok biraz toparladınmı canım?Biraz zamana bırak göreceksin daha olumlu bakacaksın herşeye Rabim ceriyo sabrını

Allah hepimizin yardımcısı olsun..inş test sonucunuz güzel olur..siz kaç kere test yaptırdınız acaba? bizede ilk 1 ay klomen ve pharmaton vermişti emaille tanıştığımızda..

canım kaçıncı testinizde görünmedi..bir testle azosperm teşhisi konmuyor..inş 2cide sperm görülür..benim eşiminde öyle oldu, ilk testte sıfırdı ama çok şükür sonraki testlerde hep sayı gördük..

Kızlar merabaaaaaaaaaaaa

nursencim mrb nasılsın? umarım herşey yolundadır..

Son düzenleme:

gelincik gözün aydın allahım inşallah bizlere umut olursun başka kimler tedavide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…