napıyım canım işte yaşamaya çalışıyorum bol bol hepimize dua ediyorum napıyım sen napıyosun biraz anlat canım sen ne durumdasın tedaviye başladınızmı kusura bakma bu aralar dalgınım biraz...selam arkadaşım nasılsın ne var ne yok ne alemdesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyım canım işte yaşamaya çalışıyorum bol bol hepimize dua ediyorum napıyım sen napıyosun biraz anlat canım sen ne durumdasın tedaviye başladınızmı kusura bakma bu aralar dalgınım biraz...selam arkadaşım nasılsın ne var ne yok ne alemdesin
canım iyiyim sen nasılsın ,:Saruboceq:Şenizamin canım allah hepimize yardım etsinde şu sıkıntıları hep beraber kolayca atlatalımslm kizlarrr ben geldim nasilsiniz gorsmeyeli arada yaziyorum ama sansimdan kimse olmuyodu
bugun var
insallah tum dilekleriniz kabul olur istediiniz hersey yolunda gier
aminnnnnnnnnnnn :)
napıyım canım işte yaşamaya çalışıyorum bol bol hepimize dua ediyorum napıyım sen napıyosun biraz anlat canım sen ne durumdasın tedaviye başladınızmı kusura bakma bu aralar dalgınım biraz...![]()
banbancım ne güzel yazmışsın, vavelya ile geçirdiğiniz güzel günün tüm enerjisini biz de burda hidssettik inan.
merakla vavelya'dan gelecek güzel haberleri bekliyoruz.
kızlar öncelikle herkese merhaba,ben daha öncede yazmıştım foruma ama şimdi çok başka şartlarda yazıyorum sizlere umut ışığı olması için.Ben 29 eşim 30 yaşındayız.3 yıllık evliyiz daha önce bebek düşünmüyorduk ama 6 ay önce bir gidip doktora görünelim dedik.dedik ve malesef eşimin azosperm olduğunu öğrendik.Toplamda 3 defa sperm tahlili yaptırdık 2 sinde 1-2 adet canlı hücre görüldü diğerinde ise sonuç koca bir sıfır.Tabikiçok üzüldük çok düşündük umutsuzluğa kapıldığım günler oldu hiç bebek sahibi olamayacağım diye ama boşta durmamal lazımdı tabi.hemen araştırmalara başladım şehirdeki aktarları dolaştım birine bir bitkisel karışım yaptırdım ve eşim onu kullandı 2 aya yakın.Ara ara nohut kürü ,keçiboynuzu kürü uygulamaya çalışsamda tatlatını pek beğenmediği içinm pek kullanamadı eşim.bende keçi boynuzu pekmezi yedirdim sürekli.Bu arada bir sitede sepe naturalin tribulus testeristi galiba adı bir hapınının bir arkadaşın eşinde işe yaradığını okuyup ondan sipariş ettim eşim sabah akşam onuda içti ve tabi işin en önemli ayağı dua...her an dua edip rabbimden hayırlı evlat istedik,herkestende bu konuda dua istedik....Bu arada tüp bebek tedavisine başlamıştık ama doktor sperm sonuçlarına bakıp tese gerekeceğini söyledi.Benden yumurtaların toıplandığı gün eşimdende sperm örneği aldılar ve dikkaaatttt...tama tamına 800 bin sperm bulundu eşimde..hepimiz çok mutlu olduk tabi adamcağızında kendine güveni geldi şükürler olsun rabbime...Ve dün kan testi yaptıdım ve Rabbimin inayetiyle hamileyim çok şükür.Biraz uzun oldu ama benim o yaşadığım zor günleri yaşayan arkadaşların umudunu yitirmemeleri için paylaşmak istedim.İşin özeti rabbimin bu konuda işaret ettiği sebeplere yapışmak ve tabi ki ona can-ı gönülden bağlanıp,"ol"demesi için sabır ve tevekkülle dua etmek.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve kucaklarımızı bebişlerle doldursun inş.
ahh canim benim gecicekmi dersin??ben artik kaybediyorum gucumu bu konuda...burda bazen sitem bazen isyan ediyorum ama gercek hayatta böyle degilim yani icimi sadece size dökebiliyorum..nekadar guclu gorundugumu bir görsen ama bu bende artik degismeye basladi...kendi ailemin bile bana aciyarak bakmasi söyledikleri her kelimenin arkasindan aaa ozur dilerim senin cocugun olmuyordu yanlis kelime kullandim demeleri beni mahvediyor...senin dedigin gibi gecicekmi gercekten???yoksa kalabalik bayramlarda seyranlarda etrafimi saran cocuklarimin ,bana annecim diyen evlatlarimizin hayalinden vazmi gecicez..:..-((fatoşcum canım o kadar içten candan amiin dedinki yemin ederim içimi yaktın ta içimde hissettim şu anda dinlemekte olduğum şarkınıda etkisiyle inanki gözyaşlarımı zor tuttum canım inşallah bizimde karşımıza çıkacak iyi insanlar bizimde yolumuz bi düzlüğe girecek inşallah böyle çetrefilli işler olmadan bebeklerimizle öpüşe koklaşa pikniklere tatillere gittiğimiz günlerde gelcek inşallah teessüf ederim arkadaşım sonunda ağlattın beni şimdi eşim gecek toplamam lazım kendimi sende üzülme canım nolur atlatıcaz bugünleri bu ansızın ağlama durumlarını reklam seyrederken bile bazen katıla katıla ağlamayı atlatıcaz inşallllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh............
ahh canim benim gecicekmi dersin??ben artik kaybediyorum gucumu bu konuda...burda bazen sitem bazen isyan ediyorum ama gercek hayatta böyle degilim yani icimi sadece size dökebiliyorum..nekadar guclu gorundugumu bir görsen ama bu bende artik degismeye basladi...kendi ailemin bile bana aciyarak bakmasi söyledikleri her kelimenin arkasindan aaa ozur dilerim senin cocugun olmuyordu yanlis kelime kullandim demeleri beni mahvediyor...senin dedigin gibi gecicekmi gercekten???yoksa kalabalik bayramlarda seyranlarda etrafimi saran cocuklarimin ,bana annecim diyen evlatlarimizin hayalinden vazmi gecicez..:..-((
surekli baskalarinin bebegine imrenerek hayatmi geciricezzz..ben ( belki bir gun )kelimesinin hayaliyle bi ömürmü geciricem...
bana karsi olan bakislar degisti,dusunceler degisti kendimi hic biryerde rahat hissetmiyorum..insanlar umutlariyla yasar ama bana umut birakmadilar,bazen burda yazilan mucizeleri okuyunca kendime geliyorum ama birisi lafi samar gibi yuzume vurunca o mucize banami vurucakta onu beklicem kabullen olmucak diyorum kendime...ahhhh canlarim ahhhh suan icimi bir bilseniz
kızlar slm ben hala cevap alamıyom sorduklarıma kaan aydos ve cebeci hakkında bilgisi olan varmı
evet haklisin yazdiklarinda bazen senin gibi dusunuyorum hatta yasiyorum...cokta hak veriyorum..ama iste ögle bir an geliyorki kimseyi gozun gormuyor niye yaa niye diyorsun...ama kesinlikle hakliisin kendimizi kahrederek nereye varabilirizki sonucta bu birsey degistirmiyor degilmi canim..iyiki sizler varsiniz konusabiliyoruz yoksa napardik bilmiyorum hele birde benim gibi icine kapaniksaniz daha beter olurduvalla canım arkadaşım inşallah geçecek diyelim o okuduğumuz mucizeleri yaşayan arkadaşlrda bi zamanlar mucizeler bizemi kalmış diyodur kaldıki rabbim için mucize yoktur alemleri yaratan rabbim için cansız yumurtaya can vermek bir mucize diye adlandırılamaz yeterki istemeyi bilelim yeterki rabbim vermek istesin gerisi çorap söküğü gibi gelir vermezsede rabbimin vermediğindede vardır bi hayır ordada kaldıramıycağımız bi yük görüyodur rabbimki vermiyodur bide şunu düşünelimki hayat çok kısa yaşmız ya 25 ya 30 şurda ne kaldı . kaldıki yarına çıkmaya senedimiz yok değmez isyan etmeye . zannetmeki böyle diyorum diye ben zaman zaman çileden çıkmıyorum darısı sana diyenleri bile bi kaşık suda boğasım gelmiyo değil ama napalım bu dert bizim olmazsa eğer bununla yaşamayı öğrenecez rabbim taşıyamıycağımız yük yüklemesin hayırlısından versin gönlümün muradını kendine iyi bak canım boşver sen etrafındakileri içinden nasıl geliyosa öyle yaşa derdini güçlü görüncez diye içten içe eriyoruz ben artık vazgeçtim bundan valla bu tür konuda kalbimi kıranın veriyorum ağzının payını ağlamak isteyincede hüngür hüngür ağlıyorum kimse umurumda değil artık çünkü yaşamayan bu derdi bilmiyo bekara karı boşamak kolay geliyo onun için ha sinek vızırtısı ha milletin lafı kimseyi tınmıyorum sende böyle yap inanki daha rahat edersin yani uzun lafın kısası akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksintamammı arkadaşım ....
sevgidolu,
hatta topici sen açmışsın ve herkes oraya cevaplar yazmış :))
ben de dahil :))
ama ssyfa başka yere taşınmış. sanırım ondan göremedin. altta gönderiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/266041-kaan-aydos.html
merhaba sevgidolu, ben emre bakırcıoğlunu öneririm. bizede bizim ürolog olan akrabamız önermişti emre beyi. çok memnun kaldık
kızlar slm ben hala cevap alamıyom sorduklarıma kaan aydos ve cebeci hakkında bilgisi olan varmı