inşallah olumlu sonuç alırsınız canım...evet çok yıpratıcı ama umudn olunca daha bi gayretle uğraşıyosun.allahım inşallah emeklerimizin karşılığını verir tez zmnda..bu arada eşim 2 sinde de m tese oldu.ben kısaca tese diye yazdım sadece.zaten ilki 2009, 2. si 2010 da oldu.yeni yani..
canım doğal çıkış olabilir dedi.yaza kadr devam edicez tedaviye.aslında 3. m tese yoktu planda.2. tese sonunda elengo hücre çıkması tekrar umutlandırdı bizi ve kaan hocayı.o yüzden yaza kadr çıkış olmazsa 3. m teseyi yapma kararı aldı.
bu arada tatil de başladı...nasıl rahatladım anlatamam...son günlerde yazılıydı, not girişiydi derken çok yorlmuşm.sıkılana kadr yatıcam artık:))) gerçi pzt abimler geliyo...sıkılmaya vaktim olmıcak...
inşallah canım inşallah doğal yoldan çıkış olur bize tese yaptığı gün çok umutsuz konuştu cuma günü gelin detaylı konuşalım dedi cuma günü de aynen bunları söyledi yani doğal yoldan çıkış olabilir falan dedi bilmiyorum hayırlısı ile inşallah çocuk sahibi oluruz laremin eşi de germ hücre aplazisiymiş bak onlarda normal yoldan çıkış olmuş bu bana da umut oldu umutsuz yaşanmıyo zaten ne güzel tatile girmişsiniz bol bol dinlenip kafa dağıtırsınız artık