Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah olumlu sonuç alırsınız canım...evet çok yıpratıcı ama umudn olunca daha bi gayretle uğraşıyosun.allahım inşallah emeklerimizin karşılığını verir tez zmnda..bu arada eşim 2 sinde de m tese oldu.ben kısaca tese diye yazdım sadece.zaten ilki 2009, 2. si 2010 da oldu.yeni yani..

canım doğal çıkış olabilir dedi.yaza kadr devam edicez tedaviye.aslında 3. m tese yoktu planda.2. tese sonunda elengo hücre çıkması tekrar umutlandırdı bizi ve kaan hocayı.o yüzden yaza kadr çıkış olmazsa 3. m teseyi yapma kararı aldı.
bu arada tatil de başladı...nasıl rahatladım anlatamam...son günlerde yazılıydı, not girişiydi derken çok yorlmuşm.sıkılana kadr yatıcam artık:))) gerçi pzt abimler geliyo...sıkılmaya vaktim olmıcak...

inşallah canım inşallah doğal yoldan çıkış olur bize tese yaptığı gün çok umutsuz konuştu cuma günü gelin detaylı konuşalım dedi cuma günü de aynen bunları söyledi yani doğal yoldan çıkış olabilir falan dedi bilmiyorum hayırlısı ile inşallah çocuk sahibi oluruz laremin eşi de germ hücre aplazisiymiş bak onlarda normal yoldan çıkış olmuş bu bana da umut oldu umutsuz yaşanmıyo zaten ne güzel tatile girmişsiniz bol bol dinlenip kafa dağıtırsınız artık

inşallah canım inşallah doğal yoldan çıkış olur bize tese yaptığı gün çok umutsuz konuştu cuma günü gelin detaylı konuşalım dedi cuma günü de aynen bunları söyledi yani doğal yoldan çıkış olabilir falan dedi bilmiyorum hayırlısı ile inşallah çocuk sahibi oluruz laremin eşi de germ hücre aplazisiymiş bak onlarda normal yoldan çıkış olmuş bu bana da umut oldu umutsuz yaşanmıyo zaten ne güzel tatile girmişsiniz bol bol dinlenip kafa dağıtırsınız artık

iyi aksamlar olurmu nasilsin canim
germ hucresi aplazisi ne oluyor canim sizin patoloji roporundami oyle yaziyordu

Son düzenleme:
cicek derye olurmu iyi akşamlar deryacım üzülme canım allahım hakkaında hayırlı olanı nasip etsin allahım kolaylık versin gücünü artırsın

nasılsınız canlarım ben pek iyi değilim dün hastaneden aradılar şu eksik bu eksik haftaya gelin tamamlayın bıktım ya bir yıldır gitgel maddi manevi mahvalduk ne hevesle gitmiştim adetinin 10 günü gel dediler koşakoşa gittik şimdi haftaya gelin eşinin tesleri eksik diyorlar bugün git yarın gel 24 arlıkta mesa olduk şükürler olsun spermde bulundu ama bir gelişme yok şubat yada martta düşünebilirlermiş.Allahtan başka kimsem yok birde sizin destekleriniz canlarım A.e.olun hepinize çok dua ediyorum inşanlah kabul olur:43:
sağol canım ben iyiyim şükür zor tabi canım şehir dışına git gel dediğin gibi hem maddi hem manevi insan zor durumda kalıyo Allah yardımcınız olsun canım bak ne güzel sperm bulunmuş eşinde çok sevindim inşallah sıkıntılarınız bitip sonucu güzel olur canım iraz daha sabır tatlım.

iyi aksamlar olurmu nasilsin canim
germ hucresi aplazisi ne oluyor canim sizin patoloji roporundami oyle yaziyordu

canım bende sana bakmak için gelmiştim tamda evet canım patoloji sonucunda çıkıyo sperm üreten hücrelerin olmaması demekmiş.bizde %36 germ hücre aplazisi kalanı sklerotik hücre yazıyodu sen neler yaptın martta mı geliyosun ankaraya kalacak yer ayarlayabildiniz mi

canım bende sana bakmak için gelmiştim tamda evet canım patoloji sonucunda çıkıyo sperm üreten hücrelerin olmaması demekmiş.bizde %36 germ hücre aplazisi kalanı sklerotik hücre yazıyodu sen neler yaptın martta mı geliyosun ankaraya kalacak yer ayarlayabildiniz mi

merhaba canim inslllah tedaviyle onlar sperm olurlar allahim bizimde yusumuzu guldurur insallah
gittikce zorlasiyor hayat herhes cocuk soruyor uzuluyorum

canim biz 27 subat geliyoruz martik ilk haftasi mtese olacak bir hafata kalacaz..kaan bey bir hafta yeter dedi..biz iyice strese grdik esimde bende off..canim otelde kalalim diyor esim daha bir yerle konusmadik

olurmu canim misafir hanelerin internet sitesi yokmu bizmi bulamiyoruz
internetten arastiramadik biz oralari

canım ne güzel bi haber bu ama bende bunun sadece kaan beyin allahtan umut kesilmez düşüncesiyle söylediğini düşünüyorum gerçekten öyle toprağa can veren allahım zamanı gelince eğer kısmetimizde varsa zaten gönderecektir bizlere bebeklerimizi ama brnce 3.tese için hiç acele etmeyin bakın biz ikinci için bile bayağı bekledik allahım hepimizin muradını versin allahım umutlarımızı söndürmesin evet larem en güzel örnek ...

merhaba canim inslllah tedaviyle onlar sperm olurlar allahim bizimde yusumuzu guldurur insallah
gittikce zorlasiyor hayat herhes cocuk soruyor uzuluyorum

canim biz 27 subat geliyoruz martik ilk haftasi mtese olacak bir hafata kalacaz..kaan bey bir hafta yeter dedi..biz iyice strese grdik esimde bende off..canim otelde kalalim diyor esim daha bir yerle konusmadik

canım allah yardımcınız olsun dualarım seninleeee

olurmu canim misafir hanelerin internet sitesi yokmu bizmi bulamiyoruz
internetten arastiramadik biz oralari

sanırım yok canım zaten misafirhanelerin birçoğu kendi kurumunda olmayan personele yer vermek istemiyo ama ben kaan hocanın yanına en son gittiğimde il dışından gelenler sanırım konaklama problemini çözmüşlerdi mamak beleiyesinin misafirhanesi yeniden konuk kabul ediyodu ama siz geldiğinizde durum ne olur bilemem eşime sordum onların kurumuda personel dışı misafir kabul etmiyomuş aklımdasın canım araştırıyorum sizin için ama dediğim gibi personel olsun illa diyolar sizin ilk teseniz mi olacak bu arada ben senin yurt dışında olduğunu yeni öğrendim

sanırım yok canım zaten misafirhanelerin birçoğu kendi kurumunda olmayan personele yer vermek istemiyo ama ben kaan hocanın yanına en son gittiğimde il dışından gelenler sanırım konaklama problemini çözmüşlerdi mamak beleiyesinin misafirhanesi yeniden konuk kabul ediyodu ama siz geldiğinizde durum ne olur bilemem eşime sordum onların kurumuda personel dışı misafir kabul etmiyomuş aklımdasın canım araştırıyorum sizin için ama dediğim gibi personel olsun illa diyolar sizin ilk teseniz mi olacak bu arada ben senin yurt dışında olduğunu yeni öğrendim

sagol canim düsündügün icin...uzakta olunca zor canim birde bilmedigimiz bir sehir olunca zor oluyor cok stresliyiz bu aralar..
evet canim ben yurt disindayim iki yildir ugrasiyoruz esim 2010 ocak ayinda burda tese oldu sperm bulunamadi dedi doktor sonra ardan iki ay gecti patoloji raporunu konusmaya gittigimizde olgunlasmamis sperm bulundugu soyledi...yani ikici denememiz olacak belkide son sansimiz bilmiyorum allahim yardimcimiz olsun

sagol canim düsündügün icin...uzakta olunca zor canim birde bilmedigimiz bir sehir olunca zor oluyor cok stresliyiz bu aralar..
evet canim ben yurt disindayim iki yildir ugrasiyoruz esim 2010 ocak ayinda burda tese oldu sperm bulunamadi dedi doktor sonra ardan iki ay gecti patoloji raporunu konusmaya gittigimizde olgunlasmamis sperm bulundugu soyledi...yani ikici denememiz olacak belkide son sansimiz bilmiyorum allahim yardimcimiz olsun

amin canım inşallah bulunurda siz güle oynaya geri dönersiniz.

birde aileler bilmiyor ve bu sefer ogrenecekler biz simdik nasil anlatacaz onlara hic sperm olmadigini tesenin ne oldugunu
burda davam ediyor olsaydi tedavi hic soylemeye niyetimiz yoktu birseyi oyle gecistiriyorduk
simdik ogreenecekler mecburen cunku esimin ailesi burda nerey gidiyorsunuz nicin gidiyorsunuz bir suru soru iste

birde aileler bilmiyor ve bu sefer ogrenecekler biz simdik nasil anlatacaz onlara hic sperm olmadigini tesenin ne oldugunu
burda davam ediyor olsaydi tedavi hic soylemeye niyetimiz yoktu birseyi oyle gecistiriyorduk
simdik ogreenecekler mecburen cunku esimin ailesi burda nerey gidiyorsunuz nicin gidiyorsunuz bir suru soru iste
Allah yardımcınız olsun canım biz en başından beri kimseden saklamadık ama bazen hata mı ettik acaba diyede düşünüyorum herkes anlayışlı değil bizde kaynanama tesenin ne olduğunu hala anlatamadık ve daha bi çok kişiye bize herkes siz bilmiyorsunuz aşılama yaptırmışsınız diyolar Allahım sabır ver evet 2 yıl öncesine kadar bilmiyorduk ama şimdi siz bizim başımızdaki derdi bizden daha iyi mi biliyorsunuz anlatmak çok zor canım ne yaparsanız yapın yanınızda ağlayıp moralini bozarlar hazırlıklı ol diye diyorum yanlış anlama ama ben söylediğim için çok pişmanım

Back
X