Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımmmmmm tekrar hayırlı olsun, bende uygularım artık dediklerini :)) yastık olayı falan..Bakalım bizimde bu ay test yapılacak, 3. ay doluyor ilaçlarda..hayırlısı artık bizede dua et bol bol..Seni çok öpüyorum, bu arada kendine çok dikkat et, fazla radyosyana falan maruz kalma canım..pc başında falan fazla oturma..Allah'a emanet güzel annemiz, mercimeğe de iyi bak :))
sağol canım benim bakacam inşl çok güzel bakacam mercimeğime yeterki o bana tutunsun sağlıkla sıhhatle gelsin hayırlı bir evlat olsun canım
bencede canım sende uygula yastık işini felan kimisi hiç alakası yok diyo kimisi doktor dahil konulmalı spermler yumurtaya 40dk ulaşıyor diyo iyisimi biz iki yöntemide denemiş olalım
inşl sizdede çok güzel gelişmeler olur bu ayın sonunda yaptıracan dimi testi hayırlı haberlerini bekliyorum canım
henüz bir doktorum yokya internetten doktor araştırıyorum bulsam hemen randevu alacam kalkacam pc başından
Bu arada avatarım sana uğurlu geldi, inş en kısa zamandada banada uğur getirir tatlım..dün zaten benim avatar sanıp kendim yazdım sandım :))))
canım ben testi yaptım çift çizgiyi gördüm size haber vermeye geldiğimde ilk iş avatarımı değiştirdim inşl sanada uğurlu gelir çift çizgi görürsün
bluevci.....arkadaşım bayadır topiğe giremiyodum yoğun çalışıyorum bir baktımki halaylar çekilmiş...tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inan bir kişinin daha şu eziyetten kurtulması çok sevindirici.....geçte olsa halaya katılıyorum:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

çok sağol hayatım ne geçi tam vaktinde geldin canım benim sağolasın rısı inşl sizlere olsun her zaman aklımda dualarımdasınız

nasılsınız kızlar...blueavcıdan sonra bir bir hamile haberleri artar inşAllah kız BLUEAVCI çorap sök birde ayağını sürü bizde arkandan gelelim bellimi olur ya tutarsa.:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

meliselacım ben kısaca yazayım nelr yaptığımızı yine sormak istediğiniz bişeyler olursa seve seve cevaplarım
evliliğimizin 5ayında (mart 2010) eşimin hipo hastası olduğunu öğrendik ve onunla birlikte ben keçiboynuzu kürüne başladım eşime doktoru 4ay pregnly diye bir iğne verdi aynı zamanda ben bal polen arısütü ballı fındık keçiboynuzu pekmezi nohut kürü felan yaptım 4ayın sonunda eşimde herhangi bi çıkış olmayınca doktor değiştirerek emre beye gittikfostimon diye bir ilaç verdi ve ağustos ayında emre beyle tedaviye başladığımız ayın sonunda eşimde 3tane sperm görüldü her ay bunlarda artış oldu tabi ben keçiboynuzu kürüne devam ettim 1mlde 20milyon ve üzerinde sperm varsa normalmiş eşimdede aralık ayında 20milyon ocaktada 34milyon sperm çıktı ve şuan hamileyim:nazar: şükürler olsun
ben kendim içinse düzenli folik asit içtim heran hamile kalabilirm diye gün aşırı denedik ama tahmini yumoş günlerim bittiğinden beri tık olmadı sanki hissetmişiz gibi:9: ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koydum sabaha kadar hiç kalkmadım canım
uzun yazdım biraz ama ayrıntıyı kaçırmayayım dedim
cnm hayırlı olsun eşinin morfolojisi kaçtı

nasılsınız kızlar...blueavcıdan sonra bir bir hamile haberleri artar inşAllah kız BLUEAVCI çorap sök birde ayağını sürü bizde arkandan gelelim bellimi olur ya tutarsa.:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

canım senin yazını okur okumaz hemen ayağımı sürttüm inşl gelirsiniz arkamdan patır patır:49::49::49::49::49:

canlarım benim dert sırdaşlarım hamileyimmmmmmmm kesinleşti değerim 5340 doktor 5 6 haftalık hamile olduğumu söyledi hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için inanın hissettim heyecandan ellerim titriyor yazamıyorumda darısı hepinize isteyen herkese olsun inşl keseyi görmeyi kalp atışını duymayı ve kucağıma almayıda nasip eder rabbim kızşar bigün buraya hamile haberimi yazacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu hayalim gerçk oldu darısı isteyen herkese

tekrardan gözün aydın canımmmm tebrik ederim

arkadaşlar herkese chayırlı akşamlar buleavcı çokk sevindim canım benin senin sonunda bu güzel haberi bize vereceğin içime doğmuştu inşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :64::64::emir_bebek::nazar:

canlarım bugün giremedim bitanecik yiğenim geldiii onu görmeyee gittim çok tatlı ablalarıı 3 yaşında allah nazardan saklasınnn çok seviyorum onu ilk göz ağrımm o benimm sizler ne yaptınızzz

günaydın kızlar
bugün adetim geçeli 6gün oluyor sabah test yaptım ikinci çizgide çıktı sanırım hamileyim kızlar bugün kan testide yaptıracam sizlerede haber veririm dua edin nolur

hayırlı olsun canım RABBİM tamamına erdirsin inş.darısı diğer arakadaşlara olsun

slm cancanlar,ınsaallah darısı dıger arkaadaslarımında basına olsun tabbıkı bana da...kızlar kaan hoca ya mesaj atmıstım.bızım normal yolla sperm cıkısı olmayacagını tekrar mıkrotese olmamız gerektıgını yazmıs.allah buyuktur.mucızelerı hazınesınde coktur.bellı mı olur.ama bır heves ıste ınsan ıstıyor.yanı ona gore esıme ılac ve kürlere baslarız demıstım ama olmaz dedı hoca bosuna ....neyse rabbım hepımızı en hayırlı zamanda annelıgı yasatsın ınsaaalah.cok opyurm sızlerı.ZCU SIRA SENDE INSALALH

tekrardan gözün aydın canımmmm tebrik ederim
sağol canım benim
arkadaşlar herkese chayırlı akşamlar buleavcı çokk sevindim canım benin senin sonunda bu güzel haberi bize vereceğin içime doğmuştu inşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :64::64::emir_bebek::nazar:
amin cnım inşl
canlarım bugün giremedim bitanecik yiğenim geldiii onu görmeyee gittim çok tatlı ablalarıı 3 yaşında allah nazardan saklasınnn çok seviyorum onu ilk göz ağrımm o benimm sizler ne yaptınızzz
maşallah canım benim yiğende çok tatlı oluyor ama benimde var artık onu sevmezsin diyolar o benim ilk göz ağrım sevmez olurmuyum dedim
hayırlı olsun canım RABBİM tamamına erdirsin inş.darısı diğer arakadaşlara olsun
çok teşekkür ederim canım inşl darısı diğer arkadaşlara isteyen herkese
slm cancanlar,ınsaallah darısı dıger arkaadaslarımında basına olsun tabbıkı bana da...kızlar kaan hoca ya mesaj atmıstım.bızım normal yolla sperm cıkısı olmayacagını tekrar mıkrotese olmamız gerektıgını yazmıs.allah buyuktur.mucızelerı hazınesınde coktur.bellı mı olur.ama bır heves ıste ınsan ıstıyor.yanı ona gore esıme ılac ve kürlere baslarız demıstım ama olmaz dedı hoca bosuna ....neyse rabbım hepımızı en hayırlı zamanda annelıgı yasatsın ınsaaalah.cok opyurm sızlerı.ZCU SIRA SENDE INSALALH

amin canım inşl darısı herkese
rabbim inşl bi kapı açar sizede şstersen sen yinede kürlere devam et canım bellimi olur sonucu

canım ya ..inşAllah bu dilekler hepimize olsun inanki arkadaşlarımın her olumsuz sonuçunda kendim gibi üzülüyorum o gün canım hiç bir iş yapmak istemiyor.ama hamileliği bırak bir arkadaşımın eşinde bir sperm hücresi çıkmış diye duysam dünyalar benim oluyor.artık eşime anlatıyorum anneme anlatıyorum kardeşime adeta bayram yapıyorum.inan canım biz burada tek yürek olduk.canım üzme kendini hayatta olmaz diye hiçbirşey yoktur.sadece Rabbim OL desin.başka sayfalara bakıyorumda eşlerinde az biraz ml.de sperm düşüklüğü var hamile olamıyorlar ,buradaki hande arkadaşımız çıkan 3- 4 spermle normal hamile kaldı anlatmak istediğim bu .:69:

herkese mrh blueavcı hepimizi sevindirdi Allah tamamına erdirsin inşanlah rabbim bizlerede nasip etsin ya arkadaşlar GELİNCİKTEN hiç ses yok sağlığı falan nasıl acaba toparlanmıştır inşanlah ben onu çok merak ediyorum Rabbim sabırlar versin ona yakında bize hayırlı haberler verir inşanlah

iyi akşamlar kızlar topiği bir açtım blueavcı arkadaşımın hamile haberini aldım canım adına çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah
çok tşekkür ederim canım amin inşl
darısıda sizlere isteyen herkese olsun rabbim aratmasın inşl
herkese mrh blueavcı hepimizi sevindirdi Allah tamamına erdirsin inşanlah rabbim bizlerede nasip etsin ya arkadaşlar GELİNCİKTEN hiç ses yok sağlığı falan nasıl acaba toparlanmıştır inşanlah ben onu çok merak ediyorum Rabbim sabırlar versin ona yakında bize hayırlı haberler verir inşanlah

sağol canım allah razı olsun hepinizden
inşl gelincik iyidir keşke arada girse böyle uzak kalmasa inşl hepiniz hayırlı haberler verirsiniz

bizde bugün doktora gitik kesemizi grdük şükür doktor herşey yolunda dedi 3hafta sonrasına gün verdi inşl bidahaki gittiğimizdede kalp atışını duyarız

çok tşekkür ederim canım amin inşl
darısıda sizlere isteyen herkese olsun rabbim aratmasın inşl

sağol canım allah razı olsun hepinizden
inşl gelincik iyidir keşke arada girse böyle uzak kalmasa inşl hepiniz hayırlı haberler verirsiniz

bizde bugün doktora gitik kesemizi grdük şükür doktor herşey yolunda dedi 3hafta sonrasına gün verdi inşl bidahaki gittiğimizdede kalp atışını duyarız

maşallah maşallah maşallah rabbim korusun senide bebişinizede hayılısı ile kavuşusun inşanlah tatlım ,bizlerede dua et lütfen ya doktor banada folik asit verdi tam olarak o ilaç neyi iyi geliyor canım

maşallah maşallah maşallah rabbim korusun senide bebişinizede hayılısı ile kavuşusun inşanlah tatlım ,bizlerede dua et lütfen ya doktor banada folik asit verdi tam olarak o ilaç neyi iyi geliyor canım

canım çok sağol etmez olurmuyum sizlerde dua hamile olduğum aklıma her geldiğinde her konuşmamda sizlerede dua ediyorm
folik asit bebeğin omurilik gelişimi açısından önemli canım yanlış bilmiyosam c vitamini içeriyor hamile olanlar ve hamilelik düşünenlerin kullanması gerekiyomuş bana doktorum sordu herhangi bişe kullanıyomusun diye bende yaklaşık 4aydır folik asit kullandığı söyledim çok güzel dedi hergün bir tane içeceksin zaten vücut fazlasını kendiiğinden atıyomuş hayatım bir zararı yok yani

iyi geceler arkadaşlar gecenin bu saatinde yazıyorum uyku tutmadımerak etmişiniz beni yazmadan çıkmak istemedim..iyiyim çok şükür zor olsada normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum.. bulup kaybetmek daha çok zormuş heleki 4 yıldan sonra... kürtajım salı günü oldu genel anestesi ile yapıldı ben görmedim ama eşim ve annemler bakmışlar miniğime küçücük bi fasülye kadarcıkmış :14: bana göstememişler üzülürüm die iyikide öyle yapmışlar dayanamazdım...patolojiye gönderdiler niçin olduğunun araştırılması için haftaya belli olacak büyük ihtimal bizim genetik sorunumuzdan dolayı olabilir...herkesin derdi kendine büyük gelirmiş Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın inşallah sabrediyorum bu günlerde geçecek...desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun...

bu arada topiğimizde yeni bir hamişimiz varmış öye çok sevindikii...blueavci canım çok çok tebrik ederim... gözün aydın....Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

hepinize hayırlı geceler kızlar eskisi kadar sık gelemesemde arada haberlerinizi almak için uğrarım...

Back
X