sağol canım benim bakacam inşl çok güzel bakacam mercimeğime yeterki o bana tutunsun sağlıkla sıhhatle gelsin hayırlı bir evlat olsun canımcanımmmmmm tekrar hayırlı olsun, bende uygularım artık dediklerini :)) yastık olayı falan..Bakalım bizimde bu ay test yapılacak, 3. ay doluyor ilaçlarda..hayırlısı artık bizede dua et bol bol..Seni çok öpüyorum, bu arada kendine çok dikkat et, fazla radyosyana falan maruz kalma canım..pc başında falan fazla oturma..Allah'a emanet güzel annemiz, mercimeğe de iyi bak :))
bencede canım sende uygula yastık işini felan kimisi hiç alakası yok diyo kimisi doktor dahil konulmalı spermler yumurtaya 40dk ulaşıyor diyo iyisimi biz iki yöntemide denemiş olalım
inşl sizdede çok güzel gelişmeler olur bu ayın sonunda yaptıracan dimi testi hayırlı haberlerini bekliyorum canım
henüz bir doktorum yokya internetten doktor araştırıyorum bulsam hemen randevu alacam kalkacam pc başından
canım ben testi yaptım çift çizgiyi gördüm size haber vermeye geldiğimde ilk iş avatarımı değiştirdim inşl sanada uğurlu gelir çift çizgi görürsünBu arada avatarım sana uğurlu geldi, inş en kısa zamandada banada uğur getirir tatlım..dün zaten benim avatar sanıp kendim yazdım sandım :))))
bluevci.....arkadaşım bayadır topiğe giremiyodum yoğun çalışıyorum bir baktımki halaylar çekilmiş...tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inan bir kişinin daha şu eziyetten kurtulması çok sevindirici.....geçte olsa halaya katılıyorum![]()
çok sağol hayatım ne geçi tam vaktinde geldin canım benim sağolasın rısı inşl sizlere olsun her zaman aklımda dualarımdasınız