Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sag ol canim bizde cok sevindik 2 yildir ilk defa bu kadar dusdu canim biz temmuzda gittigimizde kaan hoca nebido ignesi verdi 3 aylik bi igneydi o zaman fsh 34 du kasimda gittik fsh 31 dusdu kaan hoca tekrar nebido ignesi birde testojel verdi 2 aydir kullaniyorduk bide keciboynuzu kuru yapiyorum son 2 haftadir yapmiyorum arada isirgan suyu veriyorum bide bu ara kuru incir badem her aksam yedirdim esime bilmiyorum hangisinin faydasi oldu fsh 6 ya dusdu cok sasirdik bizde simdi kaan hocanin cevabini bekliyorum bakalim ne diyecek rabbim hepimizie yardim etsin canim

canım bizde testojel kullanıyoruz 1 ay doluyo haftaya test yaptırıcaz bizimde fsh 30 diğer değerler normal işallah Allah hepimize annelik duygusunu tattırır birgün fazla bekletmez bizleri

canım bizde testojel kullanıyoruz 1 ay doluyo haftaya test yaptırıcaz bizimde fsh 30 diğer değerler normal işallah Allah hepimize annelik duygusunu tattırır birgün fazla bekletmez bizleri

canim bize onceden kaan hoca sade testojel vermisdi 2 kutu kullanmisdik ama hic faydasi olmamisdi sonradan igneyle birlikte verdigi iicin bence bizde faydasi oldu kaan hoca herkesde ayni sonucu vermiyor demisdi insallah sizdede olumlu sonuc verir canim.

sizin fsh da dusukmus bende pek anlamiyorum bu hormonlari insallah ameliyatiniz basarili olur canim rabbim buyukdur tez zamanda hamile kalirsin allah hepimize yardim etsin canim benim

inslllah amin canim allahim hepimizie yasatir insallah

günaydın arkadaşlar ,nerelerdesiniz ya hu..niye kimse eskisi gibi girmiyor topiğe.KADER canım fsh değeriniz düşmüş çok sevindim.ÇİÇEK canım sizinde tedavin yaklaşmış inşAllah iyi sonuçlanırda karnında bebişle dönersin.LEYLAK canım ilaçlar inşAllah fayda vermiştir canım.

günaydın arkadaşlar ,nerelerdesiniz ya hu..niye kimse eskisi gibi girmiyor topiğe.KADER canım fsh değeriniz düşmüş çok sevindim.ÇİÇEK canım sizinde tedavin yaklaşmış inşAllah iyi sonuçlanırda karnında bebişle dönersin.LEYLAK canım ilaçlar inşAllah fayda vermiştir canım.

gunaydin canim evet fsh baya dusdu cok sag ol canim

selam canlarım nasılsınız bakalım :)) İnş herkes iyidir..bende işteyim, bir şöle bakınayım dedim :) öpüldünüz

canim sizin cikmasi mi lazim dusmesimi bu fsh yuksekmis baya
inslalah bu ilaclar ise yarar
canım evet çıktı düşmesi gerekiyo fsh hormonunun ama bu ilaçları tam fsh hormonun değerini görmek için kullandırtmış

canim klomen ve proxeed plus kullaniyor bir yildir insallah faydasi olmustur

işallah canım Allah şifasını verir

canim bize onceden kaan hoca sade testojel vermisdi 2 kutu kullanmisdik ama hic faydasi olmamisdi sonradan igneyle birlikte verdigi iicin bence bizde faydasi oldu kaan hoca herkesde ayni sonucu vermiyor demisdi insallah sizdede olumlu sonuc verir canim.
sağol canım işallah iii sonuç çıkar güzel sonuçlara ihtiyacımız var az da olsa bir ümit işte kocam sabahları kalkıp erkenden sürüyo aynı saate sürülmesi gerekiyor ya onun Rabbim işallah şifa verir:3:
işallah canım faydası olmuştur

ZCU'm Allah razı olsun canım..

Canım biz ikimizde üniversitede öğretim görevlisiyiz...Gerçekten zor günlerdi, Rabbime şükürler olsun..
doğru canımmm daha önce konuşmuştukkk
iyi aksamlar kizlar bugun esim kan sonuclarini aldi Fsh 9 ... Lh 1.... testesteron 14.7 kzilar sonuclar boyle kasima ayinda ayinda yaptirdigimizda Fsh 31 ....Lh 10 testesteron 15.8 di simdi sonuclar baya dusmus cok sevindim ama fsh nin bu kadar dusmesi iyi bir seymis kafam karisid biraz anbliyan arkadaslar acilarmisiniz lutfen simdi kaan hocayada email atacam insallah guzel habeler veriir bana

canım fsh kullandığınız ilaç varsa eğer ondan oluyo ilacı bırakınca tekrar eski haline gelebiliyo bizim öyle olmuştuu

Back
X