Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim benim esimde azospermi ama doktor eger canli sperm bulunursa 1 tane bile olsa umutluyuz dedi.neden olmasin,sonucta herse rabbimin elinde.yeterki biz umudumuzu kaybetmeyelim.

esin tese falan yaptirmadi senin.eger yapilirsa ordan bulunan spermleri tüp bebek yapiyolar.tabi tutup tutmamasi allahin elinde.ama gene de allahtan umut kesilmez...
uzulme sen yeterki güclü ol inan bana hepsini atlatacaksin...

hicbirsey yapilmadi henuz insallah allah sanada guzel kapilar acsin insallah hakkimizda hayirlisi iyiki burasi var iki arkadasimizin sonuclari iyi cikarsa bizimde umudumuz daha cok olur allah onlarinda yardimcisi olsun insallah bebisler iyi tutunurlar annelerine insallah

hicbirsey yapilmadi henuz insallah allah sanada guzel kapilar acsin insallah hakkimizda hayirlisi iyiki burasi var iki arkadasimizin sonuclari iyi cikarsa bizimde umudumuz daha cok olur allah onlarinda yardimcisi olsun insallah bebisler iyi tutunurlar annelerine insallah

uzülme o zaman canim.bak hala bisey yapilmamis.demekki hala cok fazla sansiniz var...yalniz degilsin hatta degiliz.hepimizin sorunu ayni..
hele siz bu islemlerden gecin bak ne kadar guzel sonuclar olacak.inaniyorum ben..insallah o arkadaslarimiz bebislerine kavusurda dedigin gibi bize de morel ve guc olurlar..insallah rabbim yuzlerine guler...
iyiki burasi var,iyiki de katilmisim...

yade canım keske aramıza bu şekilde katılmasaydın ama allahım sanada bi imtihan vermiş rabbim büyüktü inşallah hakkında hayırlısı olsun hep arkadasım olmaz olurmu azospermi olup bebegi hatta bebekleri olan bir sürü arkadasımız var sakın doktorlara inanmayın sadece allahtan isteyin umudunuz asla yitirmeyin biz en zor vakaydaık ben bile 2 defa hamileliği yakaladım ama malesef düştü yinede rabbnim büyüktür verir işallah

insallahhhh alllah sana yene versin ve tutunsun siki siki allah banada ve butun arkadaslarimiza versin insallahhhh allahim nekadar duva ediyorum bi bilsenizz...allah senden razi olsun beni umutladirdin bisey dicem ama gulmeyin kizlar ben ta turkiyede keci boynuzu pekmezi getidirdim simdi sabah aksam birkasik yutuyor eger faydali sonucu guzel kurleriniz varsa paylasin yene gelenler icin sizden rica ediyorum.

insallahhhh alllah sana yene versin ve tutunsun siki siki allah banada ve butun arkadaslarimiza versin insallahhhh allahim nekadar duva ediyorum bi bilsenizz...allah senden razi olsun beni umutladirdin bisey dicem ama gulmeyin kizlar ben ta turkiyede keci boynuzu pekmezi getidirdim simdi sabah aksam birkasik yutuyor eger faydali sonucu guzel kurleriniz varsa paylasin yene gelenler icin sizden rica ediyorum.

aminnnnnnnnnnnnnn insallah...bende bu hafta keciboynuzu kürüne basladim.pekmezinin pek faydali olmayacagini,keciboynuzunun kendi suyunun daha etkili oldugunu duydum.hemen ona basladim.

sabah aksam bi bardak iciyor.taze taze yapiyorum hergun...bende türk bakkalindan buldum.cok sükür varmis.pek taze degil ama olsun buna da sükür...eger bulabilirsen sende onu dene bence.memnun olan cok var

aminnnnnnnnnnnnnn insallah...bende bu hafta keciboynuzu kürüne basladim.pekmezinin pek faydali olmayacagini,keciboynuzunun kendi suyunun daha etkili oldugunu duydum.hemen ona basladim.

sabah aksam bi bardak iciyor.taze taze yapiyorum hergun...bende türk bakkalindan buldum.cok sükür varmis.pek taze degil ama olsun buna da sükür...eger bulabilirsen sende onu dene bence.memnun olan cok var

ok ben turkiyeye gelenlerden rica ediyim bana alib getirsin.yade canim beki onu nasil yapicam nasil demlicem bide senin esin her seferinde mikro tese ameliyatimi oluyor bide ameliyatdan kac gun sonra toparlaniyor? kusura bakmayin kizlar turkcem biraz iyi olmaya bilir

ok ben turkiyeye gelenlerden rica ediyim bana alib getirsin.yade canim beki onu nasil yapicam nasil demlicem bide senin esin her seferinde mikro tese ameliyatimi oluyor bide ameliyatdan kac gun sonra toparlaniyor? kusura bakmayin kizlar turkcem biraz iyi olmaya bilir

bence hemen getirt veya oralarda bulmaya calis.sana yapilisini yaziyim ben...yarim litre suya 7 tane keciboynuzunu kücük kücük kiriyorum. 3dakika kaynatiyorum.agzi kapali oluyor tencerenin.sonra ocagi kapatip 20 dakika dinlendiriyorum. sonrasinda keciboynuzlarini cikartip bardaga koyuyorum.
sabah ac karina ve aksam yatarken iciyor. 1 hafta bu sekilde devam edecek.
1 hafta sonra 3 ay boyunca her aksam yatarken icilecek.
insallah rabbim sifa verir eslerimize....

canim benim esim ilk defa oldu ameliyati.biz daha yeni basladik tedaviye.2 hafta oldu.gecen hafta yapildi tese.cok basit bi ameliyat.1 saat falan sürüyor.bende yanindaydim o sirada,zaten belden asagisini uyusturuyorlar.baymiyorlar anlayacagin.sonra ignelerle sperm ariyorlar.aci falan hic hissetmiyor.
sonrasinda hemen kalkti esim ayaga hatta 3 saat sonra isine geri gitti.agri kesici aldi.cok rahatti.korkulacak bisey degil yani.basit bi ameliyat....insallh sonuclarida guzel olur...

bence hemen getirt veya oralarda bulmaya calis.sana yapilisini yaziyim ben...yarim litre suya 7 tane keciboynuzunu kücük kücük kiriyorum. 3dakika kaynatiyorum.agzi kapali oluyor tencerenin.sonra ocagi kapatip 20 dakika dinlendiriyorum. sonrasinda keciboynuzlarini cikartip bardaga koyuyorum.

canim benim esim ilk defa oldu ameliyati.biz daha yeni basladik tedaviye.2 hafta oldu.gecen hafta yapildi tese.cok basit bi ameliyat.1 saat falan sürüyor.bende yanindaydim o sirada,zaten belden asagisini uyusturuyorlar.baymiyorlar anlayacagin.sonra ignelerle sperm ariyorlar.aci falan hic hissetmiyor.
sonrasinda hemen kalkti esim ayaga hatta 3 saat sonra isine geri gitti.agri kesici aldi.cok rahatti.korkulacak bisey degil yani.basit bi ameliyat....insallh sonuclarida guzel olur...

insallahh icime dogdu sonuc guzel olucak goruceksin.peki doktorunuz kimdir?ben burda bulamam keci buynuzu ama turkiyeye gelen arkadaslardan rica edim alib getirsinler aksam yaptigimi sabahda ice bilirmi?bunu yapicam kesinlikleee allah dedigin gibi eslerimize sifa versin onlarinda gonlu acilsin esim benim yuzume bakarken uzuldugunu hiss ediyorum ve ben cok uzuluyorum.

insallahh icime dogdu sonuc guzel olucak goruceksin.peki doktorunuz kimdir?ben burda bulamam keci buynuzu ama turkiyeye gelen arkadaslardan rica edim alib getirsinler aksam yaptigimi sabahda ice bilirmi?bunu yapicam kesinlikleee allah dedigin gibi eslerimize sifa versin onlarinda gonlu acilsin esim benim yuzume bakarken uzuldugunu hiss ediyorum ve ben cok uzuluyorum.

insallah canim.hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun...aksam yaptigini sabah icebilir. hergun aksam yap hem aksam hem sabah taze icsin.tazesi daha faydaliymis.cok fazla beklememesi gerekiyormus.
canim benim doktorum alman.ben türkiyede degilim.yurtdisindayim.

allah peygamber efendimizin yüzüsuyu hürmetine ona layik ümmet olacak evlatlar nasip etsin.bende inan esim icin cok istiyorum....oda cok üzülüyor.oyle cok seviyorki cocuklari.rabbim ona da babalik duygusunu tatdirsin insallah inan cokkkkk istiyorum....o fazlasiyla hakediyor...

insallah canim.hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun...aksam yaptigini sabah icebilir. hergun aksam yap hem aksam hem sabah taze icsin.tazesi daha faydaliymis.cok fazla beklememesi gerekiyormus.
canim benim doktorum alman.ben türkiyede degilim.yurtdisindayim.

allah peygamber efendimizin yüzüsuyu hürmetine ona layik ümmet olacak evlatlar nasip etsin.bende inan esim icin cok istiyorum....oda cok üzülüyor.oyle cok seviyorki cocuklari.rabbim ona da babalik duygusunu tatdirsin insallah inan cokkkkk istiyorum....o fazlasiyla hakediyor...

amin arkadasim amin insallah allah bizide esimizide sevindirir insallahh allah butun isteyenlere bebek versin insallah kimseyi evlatla sinav yapmasin...

amin arkadasim amin insallah allah bizide esimizide sevindirir insallahh allah butun isteyenlere bebek versin insallah kimseyi evlatla sinav yapmasin...

amin canim...kusura bakmassan ben cikiyorum arkadasim.sabah erken kalkicam.sana hayirli geceler.iyi uykular.

canım bende okudum onu daha öncelerde yanlış hatırlamıyorsam demmi arkadaşımızın eşininde sadece bir testisinde bulmuşlardı başka biride olabilir benimde ilgimi çekmişti bizdede biri diğerinden biraz ufak bende bizdede birinde ararlar diye düşünüyorum.bence daha önce dediğim gibi sen bunları kafana takma biz senin için dua ediyoruz sende Allahtan ümidini kesme bol dua et zamanında yaklaştı kürlerede devam et bak görürsün olucak. ben şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz...:10:

canlarım benim eşimin zaten tek sağ testisi var inmemiş testis ameliyatı sonrası sol taraf tekrar yukarı çıkmış ve kaybolmuş şu an kasıkta ve mercimek boyutunda sağ testis ise normale yakın boyutlardaydı oradan bulundu çok şükür

iğnelerle sperm arama mikrotese değildir yade pesa olmuştur senin eşin mikrotesede 3 günden önce işe dönmeyi önermiyorlar

günaydın kızlar nasılsınız yeni arkadaşlar katılmış sanıyorum aramıza inşallah Rabbim tez zamanda kurtarır hepimizi geçmiş olsun diyorum hoşgeldiniz diyorum üzülerek keşke gelmeseydiniz ama elden gelen yok napalım inşallah bu günlerimiz de geçecek biz de evlatlarımıza kavuşacağız.:81:

merhaba canim iyiyim canim sen nasilsin yogunsun galiba hic gelmiyorsun
evet canim az kaldi valla hakkimizda hayirlisi olsun

amin canım inşallah..aslında giriyorum topiğe ama genelde okuyup çıkıyorum..yazcak bişey bulamıyorum artık inan.güzel haberler olunca yazıyorum tabi hemen..selvacım zor bölümü atlatmış..darısı sana inşallah çiçekcim.bide senin halayını çekelim:64:

gunaydın kızlar nasılsınız?ne cok kaynatmısnız aksam oku oku oldum:)))))UMUTOLSUN CANIMkaan hoca ya tekrara maıl atmıstım.sızde normal cıkıs asla olmaz.tekrar mıkrotese onerılır demıs.allahtan umıt kesılmez ama ne denırkı bızım duruma baksana gelıncık de dusrdu yanı olussa bıle gebeleık 2aylıkkken dusuk olur denılmıstı zaten bana....allahım sıfa versın ınsalalh tum hastalara ....hastalıklara derman olsun.CICEKCIM yolunuz acık olsun kardesım ınsaalaalh kalbıne gore guzellıklerle donersınız evınıze mart ayında tatlım...ama sakın kucuklugunu kafana takma esımın bır testısı o kadar ufakkı yok desen yalan olmaz.dr 2 saat boyunca bıraz daha ırı olan testısınde arama yabmıs bulamamıs ama sonra bır umıt dıyerek o ufak olanda aramıs ve sok olmus cunku sukurler olsun 6 tane cıkmıs.yanı ufaklık sperme degılde testıse zarar verırı dıye aramyr drlr.ama bızımkı ugrasmıs.ınsaalalh sızde olumlu sonucla devam edersınız .bızımkı olmadı bılıyrsn.OLURMU 83 allah razı olsun tatlım ıyıyım okula devam.. sen neler yabyn yorucudr nobetler kolay gelsın VCR GUZEL PAYLASIMLARIN ICIN TESEKKUR EDERIZ ALLAH RAZI OLSUN

Back
X