Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar moralim cok bozuldu gece gece
kaan hocadan mail geldi..biz napacaz simdik biletler alindi esim izin aldi kendimizi hazirlamistik off
uzak olunca bazi seyler dahada zor

yaziyorum soylediklerini

yeni yapılanma nedeniyle sizin ameliyatınıza ben giremiyebilirim. Lütfen bu hafta gelmeyin, önümüzdeki hafta 0312 5956815'den muayenemi sorun ve buna göre gelirseniz, daha iyi olur.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
canım arkadaşım lütfen üzme kendini iş konusu halledersiniz bilet biraz sıkıntılı olabilir ma iyi olmuş önceden haber vermesi hayırlı zaman değil demekki üzülme lütfen..
slm kizlarya transferden sonra yarin test gunumdu
ve bugun biraz kan geldi acebe hamile degilmiyim ne
yada sizlede boyle bisey oldumu:59:

canım üzme kendini yerleşme kanaması olabilir duymuştum böyle bişey daha önce ama benim tutunmadığı halde öğle kanamam olmamıştı senin adet gününmü bugün..

Sayın ilgili, Kök hücre çalışmaları deneysel tedavi kapsamında olup üniversitelerin akademik kurullarında yapılmaktadır.Araştırmalar bittikten sonra Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurullarına gönderilmekte, hassas bir incelemeden sonra kimsenin zarar görmeyeceği kanaati oluşursa onay verilmektedir.Bilgilerinize rica

kök hücre için attığım maile yukarıdaki gibi ipe sapa gelmez bir cevap gelmiş ankaradan off

yinede vazgeçmeyelim haftada üç kere örnek maili hepimiz gönderelim

benim gönderdiğim maile henüz bir karışılık gelmedi ama o maili gönderen bir çok kişiye bu yanıt gelmiş. O yüzden lütfen herkes bu maili göndermeye devam etsin. bu gelen cevap maili artık sesimizi duymaya başladıklarının bir göstergesi olabilir belkide ne dersiniz :97:

kizlar moralim cok bozuldu gece gece
kaan hocadan mail geldi..biz napacaz simdik biletler alindi esim izin aldi kendimizi hazirlamistik off
uzak olunca bazi seyler dahada zor

yaziyorum soylediklerini

yeni yapılanma nedeniyle sizin ameliyatınıza ben giremiyebilirim. Lütfen bu hafta gelmeyin, önümüzdeki hafta 0312 5956815'den muayenemi sorun ve buna göre gelirseniz, daha iyi olur.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

canim her seyde vardir bi hayir belli olmaz belki girer kaan hoca sen yeniden mail at biletlerimizi aldik is yerindende iznimizi aldik de bakarsin bir seyelr yaparda girer canim

bilmiyorum kizlar biranda aceba degilmiyim dedim
hafifte karin agrisi olunca
normalde test gunum yarindi ama gidip eczaneden bi test alim bakim bi

bende bikac kez duydum transferden sonra kanama oldugunu
gerci kagidimdada yaziyor transfer sonrasinda pepmbe akinti olabilir ,bu sizin adet oldugunuz anlamina gelmez diye
iste biran tereddut ettim neyse i sonuc olursa yazarim yine

merhaba kizlar
jklm buleavci zcu belgin sagolun kizlar
bugun aradik kaan beyi gelin dedi siz bana soylemistiniz geleceginiz zamani dedi amaliyata o girecekmis.karistirdim ben sizi dedi insllah bir daha karistirmaz
amaliyata giremem deseydi gitmiyecektik artik cok üzülmüstük dun gece

bilmiyorum kizlar biranda aceba degilmiyim dedim
hafifte karin agrisi olunca
normalde test gunum yarindi ama gidip eczaneden bi test alim bakim bi

bende bikac kez duydum transferden sonra kanama oldugunu
gerci kagidimdada yaziyor transfer sonrasinda pepmbe akinti olabilir ,bu sizin adet oldugunuz anlamina gelmez diye
iste biran tereddut ettim neyse i sonuc olursa yazarim yine

Bana kalırsa o testi yapma yarın için kan testini bekle. Çünkü idrar testi ile doğru sonuç alamayabilirsin.

merhaba kizlar
bugun aradik kaan beyi gelin dedi siz bana soylemistiniz geleceginiz zamani dedi amaliyata o girecekmis.karistirdim ben sizi dedi insllah bir daha karistirmaz

canim hadi gozun aydin cok sevindim

merhaba kizlar

hadi gozun aydin arkadasim insallah iyi sonuclarla donersiniz

canim her seyde vardir bi hayir belli olmaz belki girer kaan hoca sen yeniden mail at biletlerimizi aldik is yerindende iznimizi aldik de bakarsin bir seyelr yaparda girer canim

soyledik canim zaten karistirdigi icin bisey demedi biliyorum sizin gelecegini dedi
biletler buyuk sorun olacakti canim bazen denistimeye biliyorlar gununu

merhaba kizlar

canım hadi işallah hayırlısı bakalım kaan hocaya nasıl ulaştınız hastaneden mi?yoksa cepten mi?

canım eşimin bir arkadaşının15 sene çocuğu olmamış.Sonra bir doktora gitmiş tedavi görmüş şimdi iki çocukları var.Eşime de doktoru çok tavsiye etmiş eşimde oradan randevu almış bizde gittik doktor meğerse kadın kaynaklı kısırlıkla ilgileniyormuş.doktorda randevu aldığımız için bende de sorun olmadığından muayene olmadım.ama doktor muayene ücretini almak istedi bizde verdik .boş dönmeyelim diye eşimin sperm sonuçlarına baktı sonra tahlil yaptırdığımız kliniği aradı ve onlara bu tahlili de yapmasını söyledi.Bizde ne olduğunu sorduk şöyle dedi sperm verdikten sonra idrarda vereceksin oraya da bakılacak belki orada sperm bulunabilir dedi.Bizde yaptırdık 2 tana cansız çıkmıştı.ama bu tahlili yapmaları için önceden söylüyorsunuz.peki eşiniz yumurtalıklarının büyüklüğü nasıl .Benim eşiminki küçük alt sınırdaymış.inşallah Allah herkese evlat versin.

böyle bir testin olduğunu ilk defa senden duydum ilginç geldi birdaha yaptırırsak aklımızda bulunsun ama eşim birdaha hayatta test yaptırmam dedi

soyledik canim zaten karistirdigi icin bisey demedi biliyorum sizin gelecegini dedi
biletler buyuk sorun olacakti canim bazen denistimeye biliyorlar gununu

evet canim degistirmeye extra para aliyorlar ...cok sukur onlara gerek kalmadi canim inslalah her sey yolunda giderde guzel haberlerler bol bol spermlerle donersiniz canim ....esinin ailesine soyledinizmi canim

Back
X