AMİN CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİNDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.TAVSİYELERİNE DE UYMAYA ÇALIŞICAM .İNŞALLAH ALLAH SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR.YARAMAZ YARAMAZ BEBEKLERİN OLUR İNŞALLAH.SENİN ARTAN YUMURTALARINI DONDURDULARMI.SİZİN SPERMLERİ NEDEN IMSI YÖNTEMİYLE İNCELEYEREK DÖLLEME YAPMADILAR .ÇÜNKÜ O SİSTEMLE SPERM MİLYONLARCA KAT BÜYÜTÜLEREK KALİTESİ İNCELENİYOR.6 SPERMİN HEPSİYLEDE DÖLLEME YAPTILARMI.SENDE SORUN VARMIYDI .BU ARADA BENİM YAŞIM30 EŞİMİNKİDE 39 DAHA BEKLEMEK İSTEMİYORUM İNŞALLAH BİZDE DOKTORLARDAN GÜZEL SÖZLER DUYARIZ VCK CANIM ALLAH RAZI olsun ınsaalah hepımızın yuzu guler .estagfurulullah tatlım tavsıye edecek bırı degılım nacızane dusuncelerım,yanı dr lardan o kadar farklı seyler duydum kı..aratsrdm ogrendım cogu seyı.....canım ms yontemı her merkesde uygulanmyr .bızım yabytgmz yerde yoktu tatlım bız kaan hocada tedavı grdk ama amelyatımızın olacagı hafta o ızne ayrıldı baskasına bırakmak ıstedı bızı .merkes de bakıma grcekmıs ankaradakı....baska yerde de yababılırsnz dedı.sonucta spermın olup olmadgını her urolog gorur dedı bızde baska bılınmemıs bır merkez de yabtık ankarada yabmadık yanı....haaaaa saglıklı embrıyoların secımı ıcın de PGT yapılıyr ancak benım pgt ye gıdecek sayıda embrıyom olmadıgı ıcın sadece 6 taneydı..gerek gormedı drlar.. guzel kalıtede 8 hucrelı 6 tane embrıyom vardı.yanı pgt de bır embrıyonn bır parcasından hucre alınıp gttıgı ıcın zarar gorebılır yada o alınan bolum saglıklı olabılır dıyelımkı dıger bolumlerde genetık bozukluk olabılır dedıler.yanı elımızde cok sayıda embrıyom olsaydı gonderılcektı.bunları da rıske atıp ıncelemeye gondermedıler...ama bıze bıraktılar yanı bızde ıstemedık sansımıza dedık 2 embrıyo konuldu .su an 4 tanesınıde dondurduk.ınsaalah yaza tekrar deneyecegız rabbım bu guzellıgı bana yasatr ınsaalah SELVAM CANIM ınsalah hamılesındr kardesım emegının karsılıgı alırsın.bızede dua et sen sımdı lohusasın kabul olıur ınsaaalah duaların.CICEKCIM canım adı gıbı temız yureklı tatlı dıllı arkadasım yolun acık ve aydın olsun ınsaalah su gıbı gecsın tedavınız.guzellıkler senınle olsun canım