hayır yani doğuştan değilde sonradan yumurtalık yapısı ateşli hastalıktan zarar gördüğü iç,in üretim yapmamaya başlamış mikroteseyle sperm aranıcak şimdi..
Siz tedviye yeni başlıyosunuz sanırım?
Iyi aksamlar !!!!
nasilsiniz??
CICEK yarin kacda ucuyorsunuz???
bizede öyle denilmişti ama benim eşimin bir testisi çok küçük fındık kadar diğeride ceviz büyüklüğünde.sizin boyutlar normalmi fsh kaç genetik test yaptırdınızmı doktorunuz kim yüzde kaç şans verdi
:)) amma sormuşsun ama anlıyorum seni bende çok stres yaptım yapıyorumda.bizim boyutları normal gen testlerimiz yapıldı çok şükür onlarda normal çıktı %60 şans veriyor bakalım çok umutlanmak istemiyoruz sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için biz izmirdeyiz kente gidiyoruz.
Siz nereye gidiyorsunuz?
şimdilik hiç bir yere ama umut tüp bebeği düşünüyoruz
iyi aksamlar canim iyiyim heycanliyim sen nasilsin?
tsk ederim! bende iyim isden geldim !!!girim dedim nete ,
kizlar neler yazmislar diye! nasilsar diye!
heycanin güzel olsun cicekcigim,tedavinde su gibi aksin allah seninde kucagini bos birakmasin canim!!
VCK CICEK cancanlar sagolun ne gelırse allahtan ,ben asla ah etmedım ısyan etmedım,dusuk haberını aldgmız gun esım aglıyor ben aglıyorum ama ben tutyrm gozyaslarımı kımseye gostermeden yanı, ıcıme atıyorum. ....rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsaallah kımseyı bos cevrmesın bu da benım ımtıhanım..... MESLEKI TEACHER canım su gıbı gecsın tedavın, ınsaalah ıyı haberlerını alırız burada....MELISELA UMUTOLSUN kızlarrrrrrr sobeeeeeeeeeeeee yakalndınız hosgeldınız nasılsınız hatunlar?
selam canım,nasılsın??? yazmasamda öyle okuyorum yeni gelen arkadaşların yazılarını..Rabbim tez zamanda kurtarır inşAllah..Eski arkadaşlar artık pek gelmez oldu, durudeniz, Zaman, Eryasu, Gelincik ve adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar nerdesiniz??? İnşAlllah herkes iyidir..kocaman öpüldünüz kızlar Allah'a emanet olun..
canım bende sana nasılsın dedım demekkı aynı anda....MRB arkadasım evet ya eskılerden kımsecıkler kalmadı....olumsuz haberı alan cekıldı sanırım ERYASU GELINCIK canlarım gelın konusalım dertleselım...MELISELA CIM canım sukurler olsun ıııyım umarım sende ıyısındr .sende ALLAHA emanet ol tatlım
çiçek canım az kaldı gitmene güzel haberlerle dön inşallah...kızlar bugün 9. günüm karnım ve kasıklarım ağrıyor heran regl olacakmışım gibi sık sık tuvalete gidiyorum herhangi bi lekelenme vs yaşamadım bekliyorum..az kaldı arkadaşlar korkuyorum..rabbim ol de...hepimize..
Ana benim eşimin ayaklarındada sorun var parmakları mosmor kan akışı çok yavaşmış toplar damarlar tıkalıymış.bir ay önce öğrendik doktor önce atar damar tıkanıklığı olabilir dedi.öğle olsaydı allah korusun zamanla ayaklarını hatta bacaklarını kesmek zorunda kalabiliriz dedi sonra ben çok dua ettim günlerce ağladım düşünsenize kaç senedir çocuksuzlukla sınanı yordum şimdide eşimin bacaklarının kesilmek üzere olduğunu öğrendim ozaman allah'a binlerce kez tövbe ettim ya rabbim bebek derdine düştüm başka dertleri unuttum isyanımdan dolayı bana ceza veriyorsan beni affet dedim. Zekat verdim söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama biliyorumki zekat belaları def eder hastalıklara kefaret olurmuş.sonra testleri doktora götürdük doktor bile inanamadı.ama bilmiyorum belki damar tıkalı olduğu içinde çocuğumuz olmuyordur.allah büyük artık kesinlikle isyan etmiycem
aman işte iyi diyelim iyi olsun misali, yine nedense sıkılıyorum bugünlerde, aynı devam ediyoruz, bir heyecan yok yani..Aslında bende ne yapacağımı bilmiyorum, çok şükür herşey yolunda ama sanki kendimce problem çıkarmaya çalışıyorum(( ne bileyim anlamadım bende kendimi, bazen diyorum beklemeyim tüp bebek mi yaptırsaydık, normalde şubat adetiyle kaan hoca çağırmıştı ama benim içimden gelmedi, şimdide hamile haberleri alınca keşke gitseydim diyorum işte ne bileyim canım..bende kendim problemim ben :)) sorun yokken sorun çıkarıp, mutsuz olmaya çalışıyorum sanki...
merhaba bende bugün katıldım siteye fakat daha nasıl kullanıcamı bilemiyorum.ücretlimidir değilmidir? neyse ben 5.5 senelik evliyim izmirde yaşıyorum sizinle aynı kaderi paylaşıyorum eşim azospermibizim çok farklı bi hikayemiz var ben 14 yaşındayken çok karın ağrıları çekiyordum regl olucam galiba dedik hep ama sonunda öğrendim ki regl içeriye oluyormuşum o dönem ameliyat geçirdim çok zor zamanlardı psikolojik tedavi gördüm sonra 19 yaşımda eşimle evlendim durumu herşeyi biliyordu severk evlendik ayrıca rahimde de problem vardı ama doktorların dediğine göre evlilk için engelim yoktu belki evlenince 1 ameliyat daha gerekebilir diyolarda bu şekilde 2005 te evlendik biz.sonra ilk 1.5 sene çok üstüne düşmedik bebek konusunun hep korktum doktora gitmekten sonra bi yerden başlamam gerektiğini biliyordum gittik doktora tahliler oldu emarlar çekildi ben herseye hazırlamıştm kendimi inanamadım doktor dediki sizde hiçbir problem yok hamile kalmanıza engel olucak fakat eşinizin sperm sayısı 0 .şok olduk ben ne düşünürken ne oldu..o dönemde ssk için yaşım tutmuyordu başlamadık tüp bebek tedavisine sizlerden yardım istiyorum maddi anlamda da çok fazla lüksümüz yok kararsızım dokuz eylülde devam etmek konusunda maliyeti nedir başarı oranı yüksek olan yerler nereleri izmirde lütfen deneyimli arkadaşlar paylaşın benmle Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?