Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selvacım gözün aydın allahım tamamına erdirsin inşallah kaan beyin hastne kısmındamı yoksa özel bölümündemi yapıldı donmuşların varmı hakkında hayırlısı olsun

zamancım yolun acık olsun rabbim şimdiden kabul etsin dualarında bizleride unutma

çiçiekcim allah yardımcınz olsun arkadaşım inşl bol bol sperm bulunur bu sefer seninde hamilelik halaylarını çekeriz inşl

zamancım güle güle git gel hayatım allah ettiğin bütün duaları kabul etsin inşl
kızlar ne berekeli bir yılmış maşallah allah eksik etmesin üzerimizden bu güzel haberleri ,nşl herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır hepimiz gönlümüzün muradına kavuşuruz

aaaaaaaaaaayyyyyyyy selva yemin ediyorum gözlerim doldu Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin..vallaha çok sevindim :49:
adet yerini bulsun bide halay çekelim
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:[/QUOTE

kızlar rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu..sonucu elime verdiler ilk sözüm rabbim var olmuş hatırlamıyorum bile birde öğlen paydosuydu kime göstereceğimi bilemedim tabii salya sümük acildeki hemşireye uzattım sonucu içerde doktor var dedi eşimi itekledim bi sor ne olur diye oda gülerek var hayırlı olsun dedi hemşire koşarak geldi varmıymış ayyy çok sevindim dedi tabi bu olaylar girişte bilgi işlemde o kadar insanın içinde:)) çok şaşkındım çok..elimize sonucu alıp çıktık ben ağlamaktan konuşamıyorum epeyce yürümüşüz sonra döndük kendimize geldik muayeneye girdim işte bu saati budu eve geleli yarım saat oldu..rabbim ol desin yeter...hepimize...

:nazar::nazar:canım maaşallah:nazar::nazar: allah tamamına erdirsin ben biliyordum zaten hamiş olduğunu 2011 uğurlu gelecek demiştim :))))seni ve babayı tebrik ederim, inşallah sonuna dek sağlıklıbir bi şekilde kucağınıza alırsınız rabbim burada ve burada olmayan tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara nasip etsin inşallah bu güzel duyguları yaşamayı :)

CANIM SİZİN SORUN GENETİKMİYDİ TEDAVİNİZ NE AŞAMADA FSH NIZ KAÇTI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.MEVLAM SİZİNDE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN.CANIM SİZE BİRŞEY SÖYLİYCEM AMA YAPARSINIZ AMA YAPMAZSINIZ SİZİN BİLECEĞİNİZ BİRŞEY.BİLDİĞİMİZ GİBİ YAZIN YEŞEREN KIŞIN ÖLEN BİTKİLER ALLAH'ın İZNİYLE YAĞMUR SUYUYLA VE ALLAH'IN İNAYETİYLE CAN BULUYOR.LÜTFEN ELİNİZDEN GELDİĞİNCE YAĞMUR SUYUNU BİRİKTİRİP YAĞMUR SUYU ÜZERİNE MERYEM SURESİ YUSUF SURESİ VE DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM YA FATIR (MAHLUKATI YOKTAN VAR EDEN )ESMAUL HÜSNAYI OKUYUN
(İNŞALLAH DERSE YAKARAN İNŞA EDER YARADAN)MEVLAM BİZLER İÇİNDE İNŞALLAH MUCİZELERİNİ GÖSTERİR BİZİMDE EVLAT SAHİBİ OLMAMAMIZI NASİP EDER

herkese mrhablr VCK o kadar güzel şeyler paylaşıyosun ki güç veriyosun sanki RABBİM yardımcımız olsun isyan ettirmesin kimseyi.herkese nasip ettin çok zor çok

selva ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah hayırlıısıyla kucağına al çok sevindim burasını neden daha önce bulmadım diye kendime kızıyorum harika biyermiş Allahım bu güzel duyguyu bize de yaşatır inşallah tez zamanda....

:71::71::71::71::71: selva bacım bu çiceklerde benden maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin senin duan kabul olur şimdi banada dua et
bu arada ayın 15. de umreye gidiyorum kızlar inşallah bu sefer dualarım kabul olur

İnşallah rabbim dualarını kabul edicektir.bizim içinde dua et oralar nolur.Allah yolunu açık etsin..

gunaydinlar gecmisi okuyamadim ama halaylari gordum SELVA canim tebrik ederim senin adina cok sevindim arkadasim allah tamamini erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin daha ne diyeyim bilmiyorum cok sevindim:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ZAMAN sanirim sende umreye gidiyorsun simdiden hayirli yolculuklar arkadasim yolun acik olsun..
burdaki herkesin dualari kabul olsun:nazar: insallah bizde yasariz bu guzel duygulari.. 2011 e guzel basladik hamile haberleri arka arkaya geliyor insallah tedavideki tum arkadaslarimizdan da guzel haberler aliriz.. CICEK ten haber varmi neler yaptilar acaba gecmisi okuyamadim da ....

Canım meraba inşallah hayırlı haberlerini alırız.Cuma günü de biz kaan hocaya muayene olucaz inşallah dualırım seninle yeni yasin-i Şerif okudum hebimiz için dua ettim rabbim dualarımızı kabul eder bolbol spermler bulunur inşallah.

Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin.

kızlar teyze oluyorsunuz...değerim 160...hamileyim:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tebrik ederim selva cım ne güzel bir duygu bu inşallah aynı duyguyu bende bu ay sonu yaşıcam yumurtlama iğnelerine başlıcaz haftaya ondan sonra ameliyat giricez eşimle eğer bulunursa bizim için bayram olacak dua edin mutlaka

Slm kızlar nasılsınız inşallah benim içinde dua edin nolur haftaya muane olucam ededimin 2.günü gel dedi doktor iğnelere ve ilaçlara başlıcaz eğer eşimde tesede bulunmazsa çok korkuyom bu yolla hamile kaln varmı aranızda bizim ilk tedavimiz olacak eşim 3 kere spermiogram testi yaptırdı 0 çıktı hormon testleri normal dedi doktor bulurz dedi fhs 6,34 çok iyi dedi ama bakalım herşey martın ortsaında belli olacak

Slm kızlar nasılsınız inşallah benim içinde dua edin nolur haftaya muane olucam ededimin 2.günü gel dedi doktor iğnelere ve ilaçlara başlıcaz eğer eşimde tesede bulunmazsa çok korkuyom bu yolla hamile kaln varmı aranızda bizim ilk tedavimiz olacak eşim 3 kere spermiogram testi yaptırdı 0 çıktı hormon testleri normal dedi doktor bulurz dedi fhs 6,34 çok iyi dedi ama bakalım herşey martın ortsaında belli olacak

canım durumumuz çok benziyo...bizde buay başlıyoruz adetimin 2.günü gidicem oda bu pzt değil öbür pzt. ve iğne ilaçlara başlıycaz sonra eşime tese...bakalım kısmet ne çıkacam? heyecan korku karışık bi duygu yaşıyoruz.biz defalarca 10larca spermmiyogram yaptırdık sıfır.!!! benimde FHS 6,71 banada doktor çok iyi dedi
sanırım tedavilerimizz hemen hemen bir başlıycak birbirimize destek olalım beraber başlıyacağımız bu yolda rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..

siz nerede başlıyorsunuz tedaviye?

kızlar hepınıze merhaba
hepinize guzel sozlerınız ıcın tesekkur ederım ıyıkı varsınız yanımdasınız
yarın saatı bellı degıl amelıyatın saat 8 de hastanede olacagız kaan hoca galıba gırmeyecek gıremeye bılırım ben ama sonuclara ben bakacam dedı. moralım bozuk korkuyorum sonuc ınsallah guzel olur allahım kımseyı zorda koymasın cok zor
bu ıkıncı oldugu ıcın dahada cok korkuyorum
kendınıze ıyı bakın görüsürüz

kızlar hepınıze merhaba
hepinize guzel sozlerınız ıcın tesekkur ederım ıyıkı varsınız yanımdasınız
yarın saatı bellı degıl amelıyatın saat 8 de hastanede olacagız kaan hoca galıba gırmeyecek gıremeye bılırım ben ama sonuclara ben bakacam dedı. moralım bozuk korkuyorum sonuc ınsallah guzel olur allahım kımseyı zorda koymasın cok zor
bu ıkıncı oldugu ıcın dahada cok korkuyorum
kendınıze ıyı bakın görüsürüz

içini ferah tut bol bol dua et herşeyin hayırlısı..bi umut hepimiz o kapılarda bekliyoruz Allah yüzümüzü güldürsün inşallah sonucunuz güzel çıkar muradınıza eresiniz :49:

içini ferah tut bol bol dua et herşeyin hayırlısı..bi umut hepimiz o kapılarda bekliyoruz Allah yüzümüzü güldürsün inşallah sonucunuz güzel çıkar muradınıza eresiniz :49:

allah razı olsun sagol allahım herkesın gönlünun muradını versın

Son düzenleme:
canım durumumuz çok benziyo...bizde buay başlıyoruz adetimin 2.günü gidicem oda bu pzt değil öbür pzt. ve iğne ilaçlara başlıycaz sonra eşime tese...bakalım kısmet ne çıkacam? heyecan korku karışık bi duygu yaşıyoruz.biz defalarca 10larca spermmiyogram yaptırdık sıfır.!!! benimde FHS 6,71 banada doktor çok iyi dedi
sanırım tedavilerimizz hemen hemen bir başlıycak birbirimize destek olalım beraber başlıyacağımız bu yolda rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..

siz nerede başlıyorsunuz tedaviye?

evet canım birbirimize çok benziyoruz bende adetimi bekliyorum evet birbirimize mutlaka destek olalım canım aynı günlere denke geliyo hemen hemen biz batı bahat hastanesinde fuat esersoy doktorumuz canım

kızlar teyze oluyorsunuz...değerim 160...hamileyim:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:nazar: canım çok sevindim heyecanla bekliyorduk Allah sağlıcakla kuçağına almayıda nasip etsin darısı burada seni bekliyen dua eden evlat hasretiyle yanan hepimize olsun.kendine dikkat et Rabbim nazarlardan korusun:nazar:bende halayın ucundan tutayım.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65:

Back
X