Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar teyze oluyorsunuz...değerim 160...hamileyim:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım beniiimmmmmm gözünüz aydın şükür Allah'a halaya geç kalmadım inşallah tutuyorum halayın ucundan :64::64::64::64::64::64::64::64::64: maşallah canım Allah bebeğine kavuşmayı da nasip etsin inşallah.:emir_bebek::nazar:

inşallah canım inşallah hepimizin dileği bu.bende çok heycanlıyım Allah hakkımızda hayırlısını versin bizde sevinelim inşallah..buarada olursa mart gebesi olcaz kız :1: son adet döneminden hesaplıyorlar :emir_bebek:

İnşallah kızlar rabbim hepizin yüzünü güldürsün sırayla halaylarımız çekilsin....bu forumun en güzel yanı kimse birbirini tam olarak tanımadan birbilerimiz için dua ediyoruz...bence insana başkasının yaptığı dua daha makbul gibi geliyor...birlikte üzülüp birlkte seviniyoruz...herkes çok samimi.. çok teşekkürler

Çiçekciğimin de eşi perşembe günü yani yarın ameliyat olcakmış canım Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle Rabbim yüzünüzü güldürsün canım inşallah. Kızlar eşim yeni bir bitkisel ürüne başladı inşallah şifa olur önceki kullandığımızın sonucu 0 olunca haliyle eşimin morali bozuldu o yüzden başka bibitkisel ürün kullanmaya karar verdi şifa marketten bakalım temmuza kadar kullanacak sonuç yine olumsuz olursa tüp bebek merkezine başvurucaz inşallah.

sapol canım inşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırız bakalım heycanla adet günümü bekliyom inşallah eşimdede sperm bulunur ya bulunmazsa diye çok korkuyorum istemedende olsa

bizim ikinci olacak olursa m. tese bende çok korkuyorum ya çıkmassa diye Allahım korktuklarımıza uğratmasın kuçaklarımızı boş bırakmasın.

:nazar:ÇİÇEĞİM çiçek gibi güzel kalpli masum arkadaşım Allahım yarın güzünüzü güldürsün işe geldiğimde iyi mutlu haberlerinizi alayım dualarım seninle Allaha emanet ol.:69:

zcumm nasılsın canım tedavinize başladınız mı canım Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey gönlünüze göre olur canım.

hayirli olsun selva gozun aydin:66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64:darisi butun azolulara olsun insalllah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım beniiimmmmmm gözünüz aydın şükür Allah'a halaya geç kalmadım inşallah tutuyorum halayın ucundan :64::64::64::64::64::64::64::64::64: maşallah canım Allah bebeğine kavuşmayı da nasip etsin inşallah.:emir_bebek::nazar:

canlarım rabbim hepinizin güzel haberlerini almayı nasip etsin en kısa zamanda..

zcumm nasılsın canım tedavinize başladınız mı canım Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey gönlünüze göre olur canım.

:71:ilaçlarla tedavideyiz canım ağustoz ayından bu yana siz neler yapıyorsunuz tedavi nasıl gidiyor.hamileleri sen listeliyordun diymi inş.yanlış hatırlamıyorumdur yenileri ekle artık bi zahmet ben ekleme falan yapamıyorum.tez zamanda seni beni hepimizi bu listeye eklemen dileğiyle.:16:

arkadaşlar canlarım yarın tekrar test için gidiyorum değerimin ikiye katlanması gerekiyormuş..duanızı bekliyorum..çiçeğin güzel haberini bekleyeceğim,rabbim yardımcımiz olsun ..hepimizin...

SELVA taze anne neler yapıyorsun,sabırsız.kendine bebişine dikkat et dinlen canım benim ilk aylar tehlikeli biliyorsun :nazar:Allaha emanet ol.....:49:

arkadaşlar canlarım yarın tekrar test için gidiyorum değerimin ikiye katlanması gerekiyormuş..duanızı bekliyorum..çiçeğin güzel haberini bekleyeceğim,rabbim yardımcımiz olsun ..hepimizin...
peki neden sordunmu?RABBİM sana bağışlasın evladını inşallah senelerdir bugünü bekliyordun inşallah yarının bugünden daha sevindirici olur.mutluluğuna mutluluk katarsın canım

inşallah değerin katlanır canım dualarım seninle.
:71:ilaçlarla tedavideyiz canım ağustoz ayından bu yana siz neler yapıyorsunuz tedavi nasıl gidiyor.hamileleri sen listeliyordun diymi inş.yanlış hatırlamıyorumdur yenileri ekle artık bi zahmet ben ekleme falan yapamıyorum.tez zamanda seni beni hepimizi bu listeye eklemen dileğiyle.:16:
canım ben listelemiyorum ya bilmiyorum ki nereye nasıl ekleniyo ama inşallah bizim de bu listeye tez zamanda eklenmemiz nasip olur canım bi de bitkisellerle kendi arayışlarımızla birşeyler yapmaya çalışıyoruz 5 aydır kullandığımız macun vardı ama test sonucumuz yine sıfır çıktı malesef şimdi de yine bitkisel olan bir hap var ondan kullanmaya başladı eşim inşallah şifa olur 4 aylık bi kullanımı olacak ve eğer sonuç yine 0 olursa para iade garantisi veriyolar zaten evliliğimizin de 3 yılı temmuzda dolacak tüp bebekte devlet desteği alabilmek için 3 yıl evli olma şartı varmış ya o yüzden yazı bekliyoruz bakalım canım hayırlısı Allahtan.Canım siz bu ay tese olacaksınız diye hatırlıyorum ben.

İnşallah kızlar rabbim hepizin yüzünü güldürsün sırayla halaylarımız çekilsin....bu forumun en güzel yanı kimse birbirini tam olarak tanımadan birbilerimiz için dua ediyoruz...bence insana başkasının yaptığı dua daha makbul gibi geliyor...birlikte üzülüp birlkte seviniyoruz...herkes çok samimi.. çok teşekkürler

elbetteki birinin başkası için dua etmesi daha sevap daha makbul..hadis-i şerif var. ayrıca müslüman müslümanın kardeşidir, tanımasakta bir yüreğiniz burada sorunumuz derdimiz bir,bizi bizden daha iyi kimse anlıyamıyor! dualarım hepimiz için rabbim kabul görsün inşallah.....

Çiçekciğimin de eşi perşembe günü yani yarın ameliyat olcakmış canım Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle Rabbim yüzünüzü güldürsün canım inşallah. Kızlar eşim yeni bir bitkisel ürüne başladı inşallah şifa olur önceki kullandığımızın sonucu 0 olunca haliyle eşimin morali bozuldu o yüzden başka bibitkisel ürün kullanmaya karar verdi şifa marketten bakalım temmuza kadar kullanacak sonuç yine olumsuz olursa tüp bebek merkezine başvurucaz inşallah.

inşallah bu ürün işinize yararda zahmete sıkıntıya girmezsiniz..hayırlısı olsun

SELVAcım ÇİÇEKcim bu gece sizlere özellikle dua edicim.rabbim sesimi duyar inşallah..

zaman canim nasilsin gorusmeyeli
rabbimden umudunu hic kesme insaalah bir zamani vardir sana da banada isteyen herkese verir.bugun bir yerde okudum yasanmis bir olay birisine doktorlar diyorki bacagin kesilecek hicbir caresi yok,o kisi bir hafta kadar bir dua var onu okuyorve ayni zamanda zeytinyagi suruyor bacagina ve 1 -2 hafta icinde bacagi iyilesiyor(o dua yi buldum bende okumayi dusunuyorum esim isin),hersey Allahin elinde bizede dua ve sabir dusuyor
sana hayirli yolculuklar insaalah o kutsal beldede butun dualarin kabul olur canim ,bana da dua etmeyi unutma
bacım o duayı banada verirmisin nolur bende okusam belki şifa olur
canım sana bir tavsiyede bulunmak isterim mekke'ye gidince orda satılan bir hurma var ağacını hz.muhammed(sav)'in diktiği bir ağaç .fiyatı biraz pahallı 300ytl gibi ama çok almana gerek yok 14 tane al.7 tanasini sen 7 tanesini de eşin akşam yatmadan önce yesin onun üzerine birşey yiyip içmeyin.yalnız hurmaları senin eşininkileri ayır sonra her birinin üzerine yasin-i şerif oku göreceksin allah'ın izniyle allahu teala inşallah size şifa verecektir.ölüleri dirilten rabbim inşallah bizim için hayırlısıysa bizede evlat nasip etsin .benide dualarından eksik etme özelden mesaj atmıştım.bende aldım o hurmadan inşallah bizde yapıcaz şifa allah'tan
acve hurması bacım o dediğin hurma inşallah bende yapıcam inşallah olur
bacım hangi bitkiselleri kullanıyorsunuz
inşallah değerin katlanır canım dualarım seninle.

canım ben listelemiyorum ya bilmiyorum ki nereye nasıl ekleniyo ama inşallah bizim de bu listeye tez zamanda eklenmemiz nasip olur canım bi de bitkisellerle kendi arayışlarımızla birşeyler yapmaya çalışıyoruz 5 aydır kullandığımız macun vardı ama test sonucumuz yine sıfır çıktı malesef şimdi de yine bitkisel olan bir hap var ondan kullanmaya başladı eşim inşallah şifa olur 4 aylık bi kullanımı olacak ve eğer sonuç yine 0 olursa para iade garantisi veriyolar zaten evliliğimizin de 3 yılı temmuzda dolacak tüp bebekte devlet desteği alabilmek için 3 yıl evli olma şartı varmış ya o yüzden yazı bekliyoruz bakalım canım hayırlısı Allahtan.Canım siz bu ay tese olacaksınız diye hatırlıyorum ben.

bacım o macunun içine neler katıyordun uz tariini nerden buldun bide şimdi neler yapıyorsunuz eşin ne hapı kullanıyor

kızlar içim kıpır kıpır halimi kimselerede anlatamıyorum ne zaman hamile haberi alsam yada görsem içimde bir burukluk boynum bükülüyor acım çok büyük bir bebem olsa koynumda koklasam bir ah çekiyorum ama yetmiyor nefesim tıkaıyorum gene dua edin kızlar kimler geldi geçti bu topikten kimler şifa buldu Rabbim banada nasip etsin bu öyle bişeyki değil 4 yıl 40bin yıl geçsede acısı dinmiyor

zcu arkadasım allah razı olsun agzına saglık selva canım inşallah degerin 2 ye dğil 5 e katlar

mrb
slm arkadaşlar bu siteyi keşfedeli bir hafta oluyor ve ben bir haftadır hikayelerinizi gözyaşlarıyla okuyorum... bir taraftan da yalnız olmadığımı görüp güç buluyorum.. ben 1.5 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebek istiyoruz.. yaklaşık 4 ay once bi sorun olduğunu düşünüp doktora gittik.. rutin kontroller yapıldı ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik... o an hissetiklerimiz bi çoğunuzun hissettiğinden farklı değildi.. tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve 2 hafta önce bi tüp bebek merkezine gittik.. eşime mikro tese yapılacak.. henüz iğneleri kullanmaya başlamadım ama umudumu kaybetmeye başlayalı çok oldu.. sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyo.. en kötüsüne hazırlıyorum kendimi.. ama eşim çok umutlu.. ve onun bu hali beni daha cok korkutuyor... eger işler yolunda gitmezse yaşayacagı hayal kırıklığı cok büyük olacak... kafam karışık.. ona ne söyleyeceğimi nasıl davranacagımı artık bilemiyorum.. allah hepimize yardımcı olsun..

işte böyle yazmıştım yaklaşık 1.5 sene önce buraya.. o zaman cok daha basındaydık herseyin.. cok da umutsuzdum eşimden canlı sperm bulunur mu bulunmaz mı bulunsa olur mu olmaz mı.. her sey bi muammaydı.. ilk tüp bebek denememizi ankara anatolia da yaptık doktorum bülent traştı.. iğneleri kullanmaya baslamıştım ama belki de tedavi yarım kalacaktı.. eşimden sperm bulunamayacak ve sonsuza kadar cocuk sahibi olamayacaktık.. hersöyleneni sırasıyla yaptık aşamaları gectik ve sıra eşimin ameliyatına gelmişti.. zaman gecmek bilmiyordu.. o ızdıraplı beklyişten sonra eşim cıktı gelgi ameliyathaneden yürüyerek.. buldular dedi hem de ameliyata gerek kalmamış biyopsiyle bulunmuştu.. deliler gigibi sarıldık ağladık.. artık anne olabilecektim bi umudum olmustu.. daha sonra yumurtalar toplandı ve transfer gerceklesti.. 3 embriyo transfer edilmişti.. cok mutluyduk.. ama bi gariplik vardı kendimi cok kötü hissetmeye basladım.. cok hastalandım ateslendim.. anatoliayı aradı eşim defalarca durumumu söyledi ama normal deyip geciştirdiler.. ama değildi işte.. ölüyordum.. böyle kabus gibi 3 günden sonra eşim beni bi hastaneye götürdü ve enfeksiyon kaptığımı öğrendik hemen anatoliyı arayıp durumu bildirdik apar topar gazi üniversitesi hastanesine yatırıldım ve enfeksiyon tedavisi başladı antibiyotikler serumlar.. hastanede 4. günümden sonra gözümü açabildim.. ve o gün büyük bi kanama oldu tabi bebeklerim gitmişti:(( ama kimse ilgilenmedi benimle.. 5. gün ben hastaneden cıkmak istedigimi söyledim taburcu oldum.. bebeklerin gittiğine üzülememiştim bile cünkü ölümlerden dönmüştüm..
derken aradan bir yıl gecti toparlanmıştım ve tekrar tüp bebek denemek istedik.. tabi ki antoliada olmayacaktı bu sefer.. baska bi merkez aradık..ve antalya ivf tüp bebek merkezine gitmaya karar verdik.. burada uygulama cok farklıydı.. ve doktorumuz murat bey bize cok umut verdi.. erkekten biyopsi yoluyla sperm bulunursa her seferinde bulunma sansi %90 mıs.. bu kez bulunur mu bulunmaz mı diye düşünmedik bile.. 3 subat 2011 de ignelere basladım.. 13 subatta esimden sperm alındı.. 14 subatta yumurta toplandı ve 16 subatta 2 embriyo transfer edildi.. 2 gün önce gebelik testi yaptırdık ve beta hcg degerim 168 cıkktı .. bugün de ikinci testi yaptırdık 750 ye cıkmıs degerim :)) artık tamam dedi doktorum .. onca yaşanan olumsuzluga ve umutsuzluga rağmen işte hamileyim sonunda :)) allahım sonunda dualarımızı kabul etti ve ben benim gibi olan sizin gibi olan herkese duacıyım hala.. allahım sizlere de yasatsın.. yasadıklarımı uzun uzun yazdım cünkü ben hep sizin yazdıklarınızla kah üzüldüm kah moral buldum.. istedim ki benimyasadıklarımı okuyup umudunuzu kaybetmeyin inancınızı yitirmeyim.. azospermi bi kader değil.. sunu da söylemek istiyorum.. antalya ivf den cok memnun kaldık cok ilgili bütün personel basta doktorum murat bey.. hepsinden allah razı olsun.. murat bey sonunda muradımıza erdirdi ya.. bunu da paylaşmak istedim..

işte böyle yazmıştım yaklaşık 1.5 sene önce buraya.. o zaman cok daha basındaydık herseyin.. cok da umutsuzdum eşimden canlı sperm bulunur mu bulunmaz mı bulunsa olur mu olmaz mı.. her sey bi muammaydı.. ilk tüp bebek denememizi ankara anatolia da yaptık doktorum bülent traştı.. iğneleri kullanmaya baslamıştım ama belki de tedavi yarım kalacaktı.. eşimden sperm bulunamayacak ve sonsuza kadar cocuk sahibi olamayacaktık.. hersöyleneni sırasıyla yaptık aşamaları gectik ve sıra eşimin ameliyatına gelmişti.. zaman gecmek bilmiyordu.. o ızdıraplı beklyişten sonra eşim cıktı gelgi ameliyathaneden yürüyerek.. buldular dedi hem de ameliyata gerek kalmamış biyopsiyle bulunmuştu.. deliler gigibi sarıldık ağladık.. artık anne olabilecektim bi umudum olmustu.. daha sonra yumurtalar toplandı ve transfer gerceklesti.. 3 embriyo transfer edilmişti.. cok mutluyduk.. ama bi gariplik vardı kendimi cok kötü hissetmeye basladım.. cok hastalandım ateslendim.. anatoliayı aradı eşim defalarca durumumu söyledi ama normal deyip geciştirdiler.. ama değildi işte.. ölüyordum.. böyle kabus gibi 3 günden sonra eşim beni bi hastaneye götürdü ve enfeksiyon kaptığımı öğrendik hemen anatoliyı arayıp durumu bildirdik apar topar gazi üniversitesi hastanesine yatırıldım ve enfeksiyon tedavisi başladı antibiyotikler serumlar.. hastanede 4. günümden sonra gözümü açabildim.. ve o gün büyük bi kanama oldu tabi bebeklerim gitmişti:(( ama kimse ilgilenmedi benimle.. 5. gün ben hastaneden cıkmak istedigimi söyledim taburcu oldum.. bebeklerin gittiğine üzülememiştim bile cünkü ölümlerden dönmüştüm..
derken aradan bir yıl gecti toparlanmıştım ve tekrar tüp bebek denemek istedik.. tabi ki antoliada olmayacaktı bu sefer.. baska bi merkez aradık..ve antalya ivf tüp bebek merkezine gitmaya karar verdik.. burada uygulama cok farklıydı.. ve doktorumuz murat bey bize cok umut verdi.. erkekten biyopsi yoluyla sperm bulunursa her seferinde bulunma sansi %90 mıs.. bu kez bulunur mu bulunmaz mı diye düşünmedik bile.. 3 subat 2011 de ignelere basladım.. 13 subatta esimden sperm alındı.. 14 subatta yumurta toplandı ve 16 subatta 2 embriyo transfer edildi.. 2 gün önce gebelik testi yaptırdık ve beta hcg degerim 168 cıkktı .. bugün de ikinci testi yaptırdık 750 ye cıkmıs degerim :)) artık tamam dedi doktorum .. onca yaşanan olumsuzluga ve umutsuzluga rağmen işte hamileyim sonunda :)) allahım sonunda dualarımızı kabul etti ve ben benim gibi olan sizin gibi olan herkese duacıyım hala.. allahım sizlere de yasatsın.. yasadıklarımı uzun uzun yazdım cünkü ben hep sizin yazdıklarınızla kah üzüldüm kah moral buldum.. istedim ki benimyasadıklarımı okuyup umudunuzu kaybetmeyin inancınızı yitirmeyim.. azospermi bi kader değil.. sunu da söylemek istiyorum.. antalya ivf den cok memnun kaldık cok ilgili bütün personel basta doktorum murat bey.. hepsinden allah razı olsun.. murat bey sonunda muradımıza erdirdi ya.. bunu da paylaşmak istedim..

şimdide ben senin anlattıklarınla moral buldum Allah yavrunu kucağınada almak nasip etsin inşallah..zor şeyler geçirmişsin ama mutlu sonla bitmiş inşallah bizde bunları yaşarız...Bizde bu ay deniycez bakalım ne çıkıcak :(

Back
X