Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar herkese..... kızlar canım çok çok sıkkın. Göğsümde bir sertlik çıkmıştı doktora gittim biyopsi istediler dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim biyopsi için gün verecekler inşallah basit bi kisttir içimde acayip sıkıntı var, kaç gündür ne yerdeyiz ne gökte dualarınızla inşallah hayırlı müjdeli sonuçlarla karşılarız, allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın amin.....

gecmis olsun arkadasim!!!
icini ferah tut ;allahin izniyle kötü birsey yoktur!
ya bu öyle birsey ki bu basimizdaki illet azo insan üzülüyor icine atiyor...... bagzen esinle bile konusamiyorsun üzgünlügünü !!
kizlar hic birseyinizi icinize atmayin ,konusun rahatlayin derim ben..............:69:

kızlar malesef olmadı bulunamadı umutlarım gine yarım kaldı

cicek canim benim cok uzuldum ben senden oyle emindimki cikacagini ne diyecegimi bilemiyorum

hayırlı cumalar herkese..... kızlar canım çok çok sıkkın. Göğsümde bir sertlik çıkmıştı doktora gittim biyopsi istediler dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim biyopsi için gün verecekler inşallah basit bi kisttir içimde acayip sıkıntı var, kaç gündür ne yerdeyiz ne gökte dualarınızla inşallah hayırlı müjdeli sonuçlarla karşılarız, allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın amin.....

canim korkma gecen yil benim sag gogusumdede kucuk bir sey cikdi ben cok kotu gunler gecirmisdim biyopsi sonucunu bekleyene kadar 1 hafta cok kotuydu ama sukurler olsunki kotu bir sey cikmadi hepsi temiz cikdi tahlillerimin tukiyeye gittigimde ordada doktora agittim ordada temiz cikdi korkma canim seninkide kotu bir sey degildir

GUNAYDIN UMARIM guzel bır hsonu gecrrrsnz bacılar,SAYES kuzum endıselenme bu yaslarda oluyr ve allhın ıznıyle temız cıkıyr .kardeslerımın 2 de de cıkmıstı ama sonuc temızdı sukurler olsun allahım ıcını ferahlatsın kardesım.CICEK KUZUM ne olur bırakma rabbımıze sıgınmaktan sabretmekten sukretmekten baska caremız yok.ama ben emınım senı 3 yıldr tanıdıgm kadaryla kalbının temızlgını rabbım baska guzellıklerle mukafatlandıracak tatlım...SELVA KUZUM cok nete gırme ,yat dınlen, dr bana oyle demıstı dalgalardan uzak dur demıstı.ADAK CIM senınle aynı donemde baslamıstık tup tedavısnıe hemen hemen aynı seylerı yasamıstık rabbım bu kes yuznude gulucukler actrsn .cok sıkıntı cektın ınsaaalh karsılıgını cıfter cıfter alırsın canım arkadasım yolun acık olsun,tedavını su gıbı gecsın.BELGIN kuzum adacayı ıc cok ıyı gelır,sıcak bıtkı caylarıda ıyı gelır.sıfa versın rabbım.KANAYAN YARA canım zaten burada neden varız tabbıkı de umut aramak baska baska denenmıs mutluklara sahıt olmak ve kendımıze de ornek almaık ıcın varı.dedgn gıbı umutsuz yasanmazkı ınsaaalh rabbbım senınde yuzunu guldrsn topıktekı herkesınde benımdeee......KIMSEYI EVLATSIZ DALSIZ BUDAKSIZ BIRAKMASIN AMIN AMIN AMIN

lamvay arkadaşım ALLAH razı olsun mevlam hepimizin duasını kabul etsin buna benzer aynı olay bir ay önce benim eşimin başına gelmişti hatta topikte de yazmıştım bende duaların gücüne çok inananlardanım.çiçekciğim senin adınada çok üzüldüm inşallah hiç ummadığın bir yerde rabbim mükafatını versin .sakın kendini salma olurmu insanın başına kötü birşey geldiği anda rabbime tevekkül etmesi tüm kapıları açar .bilemezsin seni daha sonra nasıl bir güzelliğin beklediğini mevlam senide anne yapar birgün inşallah

MELDA noldu canım hastalanıcam diyrodun durumlar nedir? benimde 1 hafta kaldı ooyyy çok heycanlıyım biran önce ogün gelsin oluyosa olsun olmuyosa olmuyordur..ama bu şekilde beklemekte çok stresli....:105:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım inşAllah cabucak atlatırsın.benimde yirmi günden beri nezleden gripe griptende franjite döndü ne bizim hastalıkmış bu buyıl gidip gidip geliyor.nolur canım sen dikkat et önlemini al şimdiden istirat et.bol bol meyva ye birde sıcak birşeyler iç.
sağol canım şükür çabuk atlattım
canım allahım yardımcın olsun inşallah kötü bişey yoktur..
kızlar malesef olmadı bulunamadı umutlarım gine yarım kaldı
canım benim ne desem boş allah yardımcın olsun benimde umutlarım yıkılıyo hergün biraz daha demekki ilkinde olmayınca ikincisindede olmuyo allah hepimizee sabır versin inşallah bir mucize olur ve bizde kavuşuruz bebeklerimize..
çok zor bi durum canım napalım inşallah biz de hamile haberlerimizi veririz burda.

inşallah canım şifamıza bu ilaç vesile olur hayırlısıyla kilo gerçekten etkiliymiş sperm çıkışında canım bizim hormonlar iyi şükür normal yani başta sorun vardı ama normale döndü şimdi.

canım çok zor yaşadıklarınız umutla beklerken güzel haberini malesef çıkmamış canım çok üzüldüm ümidini yitirme canım Rabbim büyük sakın isyan etme Rabbim büyük sabırlar versin bir dahaki sefere inşallah canım.

çok sevindim canım :62: hadi gözün aydın :64:

canımmmm geçmiş olsun dikkat et kendine.

canım sıkma canını kötü düşünme kötü birşey yoktur inşallah.

canımm tedavin hayırlı olsun inşallah daha önce yaşadıklarını yaşamazsın Rabbim sabır,güç,kuvvet versin;yardımcın olsun inşallah.
sağol canım
çok geçmiş olsun arkadaşım çabucak iyileş :71:

geçmiş olsun canım içini ferah tut ınsallah temız cıkar bıyopsı sonuçların:nazar:

hayırlı olsun arkadaşım yolunuz açık olsun umarım bu sefer melegın gelır kucagına:nazar:

hayırlı olsun tedavınız su gıbı akıp geçsın guzel haberlerle gelırsınız ınsallah
sağol canım geçti şükür
çiçek canım ne söyleyeceğimi bilemiyorum,rabbim yardımcın olsun..hiç aklımdan çıkmadın sabahtan beri elektrik yoktu yeni bakabildim..allahım şu mübarek günler için bu derdi bitir yarabbi..kimseyi evlat hasretiyle yakma ellere imrendirme rabbim..

nekar ıçten bır dua.. amin amin amin
aminnn
OOOOOOOOOOO BADEMCIKMI ::::::::::::gecmis olsun !!!!!!!!!!
dinlendir kendini!!!!!!!!!!:51:
sağol canım
GUNAYDIN UMARIM guzel bır hsonu gecrrrsnz bacılar,SAYES kuzum endıselenme bu yaslarda oluyr ve allhın ıznıyle temız cıkıyr .kardeslerımın 2 de de cıkmıstı ama sonuc temızdı sukurler olsun allahım ıcını ferahlatsın kardesım.CICEK KUZUM ne olur bırakma rabbımıze sıgınmaktan sabretmekten sukretmekten baska caremız yok.ama ben emınım senı 3 yıldr tanıdıgm kadaryla kalbının temızlgını rabbım baska guzellıklerle mukafatlandıracak tatlım...SELVA KUZUM cok nete gırme ,yat dınlen, dr bana oyle demıstı dalgalardan uzak dur demıstı.ADAK CIM senınle aynı donemde baslamıstık tup tedavısnıe hemen hemen aynı seylerı yasamıstık rabbım bu kes yuznude gulucukler actrsn .cok sıkıntı cektın ınsaaalh karsılıgını cıfter cıfter alırsın canım arkadasım yolun acık olsun,tedavını su gıbı gecsın.BELGIN kuzum adacayı ıc cok ıyı gelır,sıcak bıtkı caylarıda ıyı gelır.sıfa versın rabbım.KANAYAN YARA canım zaten burada neden varız tabbıkı de umut aramak baska baska denenmıs mutluklara sahıt olmak ve kendımıze de ornek almaık ıcın varı.dedgn gıbı umutsuz yasanmazkı ınsaaalh rabbbım senınde yuzunu guldrsn topıktekı herkesınde benımdeee......KIMSEYI EVLATSIZ DALSIZ BUDAKSIZ BIRAKMASIN AMIN AMIN AMIN

sağol bacım geçti şükür

MELDA noldu canım hastalanıcam diyrodun durumlar nedir? benimde 1 hafta kaldı ooyyy çok heycanlıyım biran önce ogün gelsin oluyosa olsun olmuyosa olmuyordur..ama bu şekilde beklemekte çok stresli....:105:

yok canım hala olamadım stresten geçikiyo galiba çarşambaya kadar olurum inşallah, sorma canım beklemek çok zor bu sıralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum korkuyorum açıkçası ya olmazsa diye eşimde hazır değilsen tedaviyi durdurabiliriz dedi bende gerek yok devam dedim ama içim çok buruk herşey alınıyorum ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım birde insanlardan bıktım en yakınım zannettiğim kişiler bile nezaman çocuk yapacan diye sorunca çıldırıyorum sanki ben yapmasını bilmiyorum neden insanlar hep böyle anlayışsız inşallah seninde birgün evladın olur demiyorlar hep fesatlık fitne düşünceler bıktım artık bu hayattan:59:

yok canım hala olamadım stresten geçikiyo galiba çarşambaya kadar olurum inşallah, sorma canım beklemek çok zor bu sıralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum korkuyorum açıkçası ya olmazsa diye eşimde hazır değilsen tedaviyi durdurabiliriz dedi bende gerek yok devam dedim ama içim çok buruk herşey alınıyorum ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım birde insanlardan bıktım en yakınım zannettiğim kişiler bile nezaman çocuk yapacan diye sorunca çıldırıyorum sanki ben yapmasını bilmiyorum neden insanlar hep böyle anlayışsız inşallah seninde birgün evladın olur demiyorlar hep fesatlık fitne düşünceler bıktım artık bu hayattan:59:

benimde geçen ay 4 gün erken gelmişti tedaviye geçen ay başlıycaktık aslında onun stresiyle erken gelmişti benimde...sakin ol diyemiyorum çünkü bende aynı durumdyım biran önce ne oluyo olsun bitsin şu stre4s gerginlik bekleyiş istiyorum neyse hakkımızda hayırlısı olsun sakin olmaya çalışalım yinede....başkalarının ne dediğine gelince banada öncelerde ee hani bebek yokmu neden yapmıyosunuz bişi olurdu ay acaba hamilemisin kinayene kinayene laflar özelliklede eltimler!! ama canım 1-2 tersliyince ağızlarının payını verince bi daha yanaşmıyorlar sen üzüleceğine bırak onlar üzülsün..acımasız ol bizim derdimiz bize yetiyo zaten bide millete hesap veremiycez....

çiçekciğim allah yardımcın olsun canım senin adına üzüldüm inşallah sende birgün anne olursun.bende geçen gün ümidimi yitirdiğim anda evlatlık almayı düşünmüştüm insan bazen bunuda düşünüyor ben eğer evladım olmazsa herhalde yetimhaneden bebek alırım diye düşünüyorum biz nasıl çocuksuzsak onlarda annesiz babasızlar acaba bana bu konuda katılan arkadaşlar varmıdır yani bu düşüncede olanlar varmıdır?

hepinize iyi aksamlar canlarim ben evime döndüm bugun
ne guzel dualar etmissiniz allah sizlerden razi olsun allahim bana yasatmadigi o mutlulugu sizlere yasatsin dostuma dusmanima bu derdi vermesin cok zor..simdik siz diyeceksiniz uzulme 3 tesede bulunur belkide 3 deneme hic olmayacak demek böylesi hayirliymis isyan etmiyorum ama cok üzülüyorum kime ne icin uzulduysem bu hayatta hepsi benim basima geldi..kimin ahini aldim bilmiyorum dusunuyorum ama bulamiyorum..kaan hoca ameliyatin cok iyi gectigini cok ugrastim dedi cok guzel parcalar aldim cok guzeldi dedi ama hic bir sey bulunamadi dedi eger pataloji de kök hucre cikmassa dosyayi kapatirim dedi ben o zaman cok kotu oldum siz bizim umudumuzdunuz diyebildim tek bende istiyordum bende uzuldum dedi sonra uzulmeyin gencsiniz umudunuzu kaybetmeyin dedi bir hastam vardi tam dosyasini kapatma asamasinda hamile kaldi dedi umudunuz hic bitmesin dedi..yani kizlar dosya kapanacak biz hangi yoldan gidecez simdik cok zoruma gidiyor ama hic bisey olmamis gibi davraniyorum etrafa esime karsi..hastanede kaldik o gece esim genel annestesi oldu doktor cikmasina izin vermedi genel olunca cikilmaz hic gormedim cikani dedi..esim lokal istiyordu ama belden igneyi vuramamislar..simdik iyi hic agrisi falan olmadi..iste kizlar böyle belkide yolun sonu bilmiyorum..birhafta sonra patolojinin sonucunu soyleyecek..kok hucre varsa tedavi ugyularim dedi..ha birde tek sola bakmis saga bakmamis

çiçekciğim allah yardımcın olsun canım senin adına üzüldüm inşallah sende birgün anne olursun.bende geçen gün ümidimi yitirdiğim anda evlatlık almayı düşünmüştüm insan bazen bunuda düşünüyor ben eğer evladım olmazsa herhalde yetimhaneden bebek alırım diye düşünüyorum biz nasıl çocuksuzsak onlarda annesiz babasızlar acaba bana bu konuda katılan arkadaşlar varmıdır yani bu düşüncede olanlar varmıdır?

sagol canim ...canim ben evlatlik konusunu hic konusmadim esimle ama bilmiyorum sanki yapamam ben
buyuk sorumluluk..su an hic bisey dusunemiyorum zaten

:nazar::nazar:SELVAcigim canim benim cok ama cok sevindim canim
alllah tamamina erdirsin canim benim ikizdir inslllah allahim ayirmasin seni bebesinden

hepinize iyi aksamlar canlarim ben evime döndüm bugun
ne guzel dualar etmissiniz allah sizlerden razi olsun allahim bana yasatmadigi o mutlulugu sizlere yasatsin dostuma dusmanima bu derdi vermesin cok zor..simdik siz diyeceksiniz uzulme 3 tesede bulunur belkide 3 deneme hic olmayacak demek böylesi hayirliymis isyan etmiyorum ama cok üzülüyorum kime ne icin uzulduysem bu hayatta hepsi benim basima geldi..kimin ahini aldim bilmiyorum dusunuyorum ama bulamiyorum..kaan hoca ameliyatin cok iyi gectigini cok ugrastim dedi cok guzel parcalar aldim cok guzeldi dedi ama hic bir sey bulunamadi dedi eger pataloji de kök hucre cikmassa dosyayi kapatirim dedi ben o zaman cok kotu oldum siz bizim umudumuzdunuz diyebildim tek bende istiyordum bende uzuldum dedi sonra uzulmeyin gencsiniz umudunuzu kaybetmeyin dedi bir hastam vardi tam dosyasini kapatma asamasinda hamile kaldi dedi umudunuz hic bitmesin dedi..yani kizlar dosya kapanacak biz hangi yoldan gidecez simdik cok zoruma gidiyor ama hic bisey olmamis gibi davraniyorum etrafa esime karsi..hastanede kaldik o gece esim genel annestesi oldu doktor cikmasina izin vermedi genel olunca cikilmaz hic gormedim cikani dedi..esim lokal istiyordu ama belden igneyi vuramamislar..simdik iyi hic agrisi falan olmadi..iste kizlar böyle belkide yolun sonu bilmiyorum..birhafta sonra patolojinin sonucunu soyleyecek..kok hucre varsa tedavi ugyularim dedi..ha birde tek sola bakmis saga bakmamis
mevlam umutlarının bittiği anda tekrar sana güzellikler yaşatsın inşallah bunu canı gönülden istiyorum .peki neden diğer testise bakmadı biliyorsun jklm arkadaşın eşininde büyük olan testisinde bulunmamıştı küçüğünde bulunmuştu kısmet tabi ALLAH GÜNAHLARINA KEFARET SAYSIN BU YAŞADIKLARINI İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİDE EN GEÇ ÜÇ GÜNE KADAR ALIRSIN İÇİMDEN BÖYLE YAZMAK GELDİ CANIM

cicek bacım Rabbim sabır versin kaan hoca bizim dosyayıda kapatmıştı ilk başta insan yıkılıyor ama bunada alışıyorsun üzülme napalım belki ilerde olur

zamancigim banada dua et canim ümreye gidiyormussun allah kabul etsin
güle güle git gel

sagol canim ...canim ben evlatlik konusunu hic konusmadim esimle ama bilmiyorum sanki yapamam ben
buyuk sorumluluk..su an hic bisey dusunemiyorum zaten

ben ne zaman kurandan istihare yapsam şöyle çıkıyor yetimlerin hakkını gözetin ...........devamıda var tabi ama çok uzun o yüzden bu fikre kapıldım mevlam inşallah bize kanımızdan canımızdan evlat nasip etsin ama olmasa yapacak birşey yok

Back
X