Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar kızlarrrrr...nerdesiniz yahu nerelere kayboldunuz gelin bakalım buraya ben size demiyommu hiç değilse bir selam verin çıkın diye aaaaaaaaaaaaaa olmuyor böle ....neyse yüce mevlam şu mübarek cuma hürmetine HZ. MUHAMMED alehisselamın hürmetine dualarımızı dileklerimizi kabul eder bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahhhhh aminnnnnn

AMıııııııııııııNNNNNNNNNNN harzem.inşallah hepimiz hamile olduğumuzu bi gün duyuracağız burda.

merhaba hoşgeldin canım.ne saçma şey o öyle.hem tutunma olmaz diyemiyor hemde tutunması çok zor diyor.kaydirigubbakcemile3iyi bir dr git.bak burdaki arkadaşlar emre bey veya kaan beye gidiyorlar.imkanın yoksada yarat ve git.dr çok önemli çünkü.kendi dertleri diil ya her saçmalığı söylüyorlar.hiç sıkma canını Allah büyük ve o isterse herşey olur.genetik problem yoksa niye kırılacakmış.oda kırılmayanı bulsun o zaman.ayyyy çok sinirlendim valla.Çok üzgünüm çoookümidini kaybeme sen.denemeye devam.....

cumanız mübarek olsun kızlarr.
cefalinazli hoşgeldin kardeşim.bizde kromozom sorunu olmasına ragmen size denilen denmedi hiç bende yazdıklarına şaşırdım.
............larem canım ne kadar çok yaklaştın mutlu sona bende çok heyecanlandım.sana dua edicez.
..............caneylomum canım kardeşim inşaallah sende dualarımızdasın.ikinizde mutlu haberleri verinde inşaallah biraz halay çekelim...

canım,biz tıp fakültesinde yaptırdık ameliyatı.yani dr bize hadi tüp bebek yaptırın normal yolla olmaz falan demedi.para için tüp bebek merkezine falan göndermedi.oncede yazmıştım 4 hastası olmus böyle tıkanıklık olan 3ü normal yolla bebek sahibi olmus.ama bizede garanti vermedi dr.yeniden tıkanıp tıkanmayacağı konusunda kesin konuşmuyor yani ben elimden geleni yaparım gerisi Allahın bileceği iş demek istiyor.bizde öylede böylede olmayacaksa olmaz dedik ve oldu.korkmasın ya.ne yapalım mecbur olacak.bir hafta on gün yatar işte.oda narkozun etkisi.dr la daha görüşmedik.haftaya görüşcez inş.tekrar spermiogram isteyip bakacaklar heralde.inş gelirde kurtuluruz artık.:Saruboceq:

selam canlarım nasılsınız bakalım laremciğim sanada bol şanslar inşallah pozitif haberinide alcaz darısı isteyen herkesin başına

benim esimdede azosperm hastasi ama ben iki kere dusuk yasadim bebekler tutanamiyo ve dusuyolar ; esim tekrar test yaptirdi ; 0 cikti bu ucuncu testi ve O cikti gene test yaptiricak ; bendede miyom var acaba ondanmi dusuyo doktorlar simdi benimde kafam cok karisti anliyamadim yani hem sperm yok cikiyo tahlilde biz anlam veremedik ; ve yurt disinda yasiyorum ; ins turkiyee gidince bende alman hastanesine gidicem ; tup bebek merkezine ve bu sorunlari ins yanitlarini buluruz; hic umitsizlige dusmeyin yok olan seyden bile rabbib nasp edicekse ediyo ; hayirlisini versin allah kucaklarimi bos cikarmasin her seyin bir vakti var buna inaniyom

aramıza hoşgeldin arkadaşım...a.s.

çiçek kardeşim bende anlayamadım tüp bebekten sonramı düşüyor yoksa dogal yoldan mı

belgin kardeşim sen nasılsın.....neler yapıyosun bu aralar......................

sevgidolu canım senin tedavin ne aşamada genart topiginde yazıyosun galiba....birzda bize anlat.

belgin kardeşim sen nasılsın.....neler yapıyosun bu aralar......................

sevgidolu canım senin tedavin ne aşamada genart topiginde yazıyosun galiba....birzda bize anlat.
ii canım ya nasıl olalım işte allahımıza sıgınıp yaşamaya çalışıyoruz başka elimizden ne gelir sen neler yapıyosun tedavi felan varmı ufukta yoksa sende ben gibi beklemedemisin

sağol canım benim tedavi şuan folik asit ve cor asprinbir kaç gün sonra adet olacm ve doğum kontrol hapını kullancam sonra lucrin iğnesi ve inşallah eşimde teseyle sperm bulunurda yumurtalarım döllenirse taransfer ve sonrada inşallah pozitif haberi alırım inşallah hepimiz bu haberi alırız canım ve biraz öncede eşime macun hazırladım içeriği bal polen tozu fındık ceviz ısırgan tohumu çörek otu ve bir kaçtanede kara üzüm kurtulmuş veeeeeeeee keçi boynuzu kürü hazırladım hepsini yedircem allahım şifas olur inşallah

ha birde unuttum eşim hala monegon iğnesi ve sabah akşam kullandığı bir ilaç var kaan hoca verm,şti inşallah bir faydası olurda tesey gerek kalmadan sperm çıkar allahım hepimize yardım etsin

ben gelmişem ve kimseler kalmamış bu saattede zaten gece kuşları olur demi .....sevgidolu , larem ,caneylom inşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır buraya hamiş haberlerinizide yazarsınız canlarımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…