bende 3 yıllık evliyim.26 yaşındayım.aslen elazığlıyım ama ailem çanakkalede bende elazığa evlendim yani memlekete..
merhaba canım yani 100 adet mi sperm varmış tüp bebekte 1 tane bile spermle bile deneme yapılıyor. bize dr öyle söylemişti tek spermle normal yolla hamile bile kalanlar olıyormuş. kaldıki tüp bebek. kaliteli sperm olursa 1 spermle bile herşey olabilir takma kafana canım dua et.çok düşünme düşündükçe strese girersin.
evet canim benim yikama sonucunda 100 motil sperm cikti.iki sene once azosperm teshisi konmustu.insallah rabbim hepimizin yuzune guler dualarimizi kabul eder.dualarla insallah
eseslim ben sana yakinim :)emirdagliyim bilirsin belki.
evet uzağım bayaa sahur yaklaştı.bende birazdan yemek hazırlamaya başlarım.sen bayaa beklicen daha.evet ev hanımıyım.ama çalışmayı düşünmüyo değilim.bende muhasebe eğitimi aldım ama birtürlü çalışmak nasip olmadı.sıkılıyo insan evde birsüre sonra.şimdi tedaviler falan yine birsüre çalışma imkanı bulamam.inşallah bebişlerimiz olurda çalışmaya gerek kalmaz.bebişlerimizle oyalanırız onları büyütürüz.neyse canım ben yavaş yavaş sofra hazırlamaya başlayayım.kendine çok iyi bak hayırlı sahurlar iyi geceler.ooo baya uzakmışın :) bende eskişehirlisin sandım valla :) orda sahur yaklaşmıştır burda daha davulcu geçmedi bile 2,30 saat var daha sahura. ev hanımısın sende çalışmıyorsun galiba.
Valla çok iyi canım 100 adet sperm süper bişey bizde de çıkar inşallah biz 1-2 tane çıkmasına bile razıyız :) Allah hepmzin yüzünü güldürür inşallah.
evet uzağım bayaa sahur yaklaştı.bende birazdan yemek hazırlamaya başlarım.sen bayaa beklicen daha.evet ev hanımıyım.ama çalışmayı düşünmüyo değilim.bende muhasebe eğitimi aldım ama birtürlü çalışmak nasip olmadı.sıkılıyo insan evde birsüre sonra.şimdi tedaviler falan yine birsüre çalışma imkanı bulamam.inşallah bebişlerimiz olurda çalışmaya gerek kalmaz.bebişlerimizle oyalanırız onları büyütürüz.neyse canım ben yavaş yavaş sofra hazırlamaya başlayayım.kendine çok iyi bak hayırlı sahurlar iyi geceler.
insallah canim benim sizde de sperm cikisi olur.esim polen kullaniyor suya katip. ben bunun faydasini gordugune cok inaniyorum.yurt disinda yaptirdiginda 5 sperm olu 20 sperm canliydi.Polenden sonra olu sperm cikmadi.
yakin oldugu icin geliriz devamli eskisehire ama tek bildigim yer esnaf sarayi ve carsi.hatta yarin kuzenler gidicek esk gidelim diyip diyolar belki yarin gidicem.sen eskisehirli olduguna gore sana sorsam diyorum.hangi gunler pazar kuruluyo ve nerde.ben esim geldiginde alisveris yapicam ama neresi uygun nerede giyim cesitleri cok bana yazarmisin canimSüperrr :) yakınsın tabii seslensem duyarsın :) bilrim ama hiç gitmedim canım
yakin oldugu icin geliriz devamli eskisehire ama tek bildigim yer esnaf sarayi ve carsi.hatta yarin kuzenler gidicek esk gidelim diyip diyolar belki yarin gidicem.sen eskisehirli olduguna gore sana sorsam diyorum.hangi gunler pazar kuruluyo ve nerde.ben esim geldiginde alisveris yapicam ama neresi uygun nerede giyim cesitleri cok bana yazarmisin canim
valla canım burda vişnelik te büyükk bir pazar kuruluyo çarşamba günleri özellikle giyim üzerine. diğer günler heryerde pazar varda genelde gıda üzerine. pazardan almak istersen çarşamba günü vişnelikte pazara gitmeni tavsiye ederim. esnaf sarayı en eski alışveriş merkezidir. eskişehirde o kadar çok alışveriş yerleri varki kuzenlerin bilmiyrlarmı yerlerini oralarada gitmeni tavsiye ederim.
valla onlarda ayni benim gibi biliyolar.dedigim yerlerden alisveris yapacak o. israr ediyolar gidelim diye.esim gitmemi istemiyo yine sen bilirsin diyo bana.sabah ruh halim eger gitme taraftari olursa giderim
Valla canım bizim tedavi şuan yarım kaldı diyebilirm. Eşim hasta oldu biraz söylemişimdir fsh için biz aslanpençesi çayı kullanıyorduk 1 ay kullandık değerlerimiz düşmüştü ama sonrasında eşim sürekli hasta olmaya başladı baş dönmesi mide bulanması vücut titremeleri aşırı yorgunluk hep uyku hali filan bizde dr gittik şeker hastalığının başlangıcı olduğunu söyledi bide hiperguatr varmış bide iki böbereğinde taş tansiyon biraz düşük bizde dr söyledik biz böyle böyle tedavideyiz şunları kullanıyoruz dedik onlar yapmış olabilir dedi bırakın kullanmayın dedi 15 gün sonra tekrar gelip kan değerlerinize bakalım dedi. bizde o yüzden bıraktık. kaan hocayada sordum oda bırakın dedi sadace testojele devam edin dedi. eylüldede gelin ileri tedavi planınızı uygulayalım dedi bakalım hayırlısı inşallah. sizde inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız. siz kaç ay kullanacaktınız testojeli?
insallah canim benim sizde de sperm cikisi olur.esim polen kullaniyor suya katip. ben bunun faydasini gordugune cok inaniyorum.yurt disinda yaptirdiginda 5 sperm olu 20 sperm canliydi.Polenden sonra olu sperm cikmadi.
ne güzel habermiş yaaaaarkadaşlar geçenlerde bir mesaj okumuştum. ankalife üp bebek merkezinde yapılan çalışmalarla ilgili. tabii biraz psikopat olunca duyduğum, okuduğum her şeyi en ufak ayrıntısına kdr arştırıyorum. daha önce de yazmıştım, belki hatırlarsınız. eşim azosperm, mikrotese oldu, sperm bulunamadı, ikinci mikroteseyi sürekli erteliyorduk çünkü eşimi delik deşik etmişlerdi. her şeyin ötesinde psikoljimiz inanılmaz bozuldu. yani tekrar bir ameliyat bizim hem şansımızı azaltır, hem de kaldıramayız diye düşünüyorduk.
burada kök hücre çalışmalaıyla ilgili yazıyı okuyunca perşembe günü ankalife gittik. doktorla konuştuk. ilk ağızdan dinleyip ikinci kişi olarak anlatayım.
insana en yakın hayvanlarla sanırım fare ama tam olark emin değilim,çalışmışlr. yağ dokusu alıp testise yerleştirmişler ve eşlerinin hamile kaldığını görmüşler. hem de ameliyat falan olmadan. sevindirici yanı ise sağlık bakanlığı ilk izni vermiş, ikinci de ekim- kasım- aralık gibi bekleniyormuş. çünkü sağlık bakanlğı bu çalışmalar için 2-3 ayda bir toplanıyormuş. izin çıkar çıkmaz hemen duyurulacakmış.
orada ayrıyeten halkla ilişkiler uzmanıyla da görüştüm, maliyetin çok fazla olmayacağını söyledi. sağlk bakanlğı belirliyormuş .her şey hazırmış, tek beklenen izinmiş.
işte böyle... bizim umutlarımız büyüdü. umarm sizin de içinizdeki yangını bir nebze olsun söndürür bu haber. allah yar ve yardımcımız olsun. anneliği tatmak isteyen herkese tattırsın inşallah...
canım o ilaçlar eşimde rahatsızlık yaptı midesi sapasağlamdı adamda mide rahatsızlığı çıktı sonra vertigosu vardı daha önce kulak çınlaması o da geçmişti kısmen fakat ilaçlardan sonra daha da şiddetlendi.biz de kaan hocaya mail attık hemen kesin ilaçları ve tahlil yaptırın dedi.biz de umut tüp bebeğe gittik hem emre beye muayene olduk hem de spermiogram yaptırdık....ama çıkmadı maalesef inşallah sizde çıkar kuzumkizlar gunaydin rabbim gonlunuzdeki muratlarinizi versin insallahh..
masalcim..nehaber kiz esin tahlil oldumu ..endol ve sudafed ten sonra merak ettim..cunki bizde kullaniyoruz bakalim nolucak..insallah sizinde bizimde normal yoldan cikarr..insallah valla cok istiyorumm..
hatirlliyomusunuz birisi giriyodu topige bir ara adini unuttum,esi kus eti yiyodu ,test yaptiracaklardi ,sonuclari ne oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?