Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar birşey soracağım kanal tıkanıklığı ultrasonda belli oluyormu ve bu durumda sperm bulma ihtimali dahamı fazla. eşimin hormon değerleri normal sadece fsh birazcık fazla fiziki muayanedede herşey normal çıktı. şimdi ilaç kullanıyor eşim. çok korkuyorum eşime belli etmiyorum ama moralim çok bozuk gerçi anlıyor o benden beter bugün ağladı ya çok üzüldüm onu o halde görmeye içim yandı hayırlısı kızlar dua edin. yüce rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

belli olmaz canım ultrasonda kanal tıkanıklığı moralinizi bozmamaya çalışın üzülüp ağlamak malesef hiçbişeye çare olmuyo tam tersi eşine moral lazım bol bol yedir içir fındık fıstık badem ceviz incir dut kurusu siyah çekirdekli kuru üzüm cevizli fındıklı zencefilli bal sabahları saf zeytinyağında incir keçiboynuzu bunların hepsini yedir canım inşallah faydasını görürsün tekrar geçmiş olsun allah şifa versin canım hepimize............

günaydın kızlar nasılsınız ben normale döndüm çok şükür şimdi evimi temizleyip biraz uyumak istiyorum gene ugrarım topige bakim kimler gelmiş olucak

nasılsınız kızlar haftasonu kociş evde oldugundan pek giremedim ama bugün geldim kimsecikler yok sayfada ilerlememiş nerdesiniz kızlar??

merhaba hepinize bizim topik iyice kayboluyor kızlar yaaaaa
neyse caneylomla çoşarız ve o zaman dolar topik inşaallah...............

merhaba hepinize bizim topik iyice kayboluyor kızlar yaaaaa
neyse caneylomla çoşarız ve o zaman dolar topik inşaallah...............

canım benim allahım seninde gönlüne göre versin inşallah az kaldı test günüme ben dayanamayıp bugün evde yaptım ikinci çizgi çıktı silik ama daha çok erken allahım inşallah hamileyimdir .......... rabbim inşallah rabbim kimsenin elini boşa çıkarmasın güzel allahım
çok heycanlıyım canlarım ama kesin değil diyede hemen atlamak istemiyorum böyle allahım inşallah umutlarımızı boşa çıkarmasın hepimizinde:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar buranın yeni okuyucusuyum eşimin üç gün önce azosperm olduğunu öğrendik daha şok aşamasındayız. moralım de azo aldu ne yapacağız ne edeceğiz bilemiyorum. 3. yılım evlilikte iki yıl istemedik 5-6 aydır korunmayı bıraktık ve bebek olmayınca aşırı uğraşlarım sonucunda spermiogram verdi sonuçta malum. her düşünceye oalacağının en kötüsüne hazırlıyorum kendimi.
zormuş kızlar ya bazen nefes alamıyorum düşünmekten düğümleniyor nefesim. ne tüp bebek ne de başka birşey hiç bilgim hiç fikrim yok... zorlu bir yolun başındaymışız gibi geliyoooo

mrb arkadaşlar. uzun süredir yazamıyorum. hem işlerimin yoğunluğundan hemde tedaviye başlayacak olmanın stresinden dolayı uzak kaldım sizlerden. belki unuttunuz bile beni:)) ama ben sizleri hep takip ettim ara ara gelip baktım okuyabildiğim kadarıyla. yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz aramıza laremin tedavisi malesef olumsuz sonuçlanmış çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere yüzü güler caneylom senden güzel haberler bekliyoruz inşallah bizlere bir umutta sen olursun.o kadar çok istiyorumki içimizden birilerinin hamile haberlerini duymayı.Rabbim hepimize tatdırsın bu duyguyu.bende bu arada doktoruma muayeneye gittim gerekli tahlilleri yaptırdım çok şükür bi sorun yok.folikasite başladım. önümüzdeki ay lucrinle tedaviye başlıyorum.bu kez uzunprotokol olacak. ne olur çok dua edin arkadaşlar. başkaları için yapılan dualar daha çok kabul olurmuş.pozitif düşünmeye çalışıyorum. içime bazen kurt düşsede moralimi yüksek tutmak istiyorum. artık çok sıkıldım insanların sormasından.onlar sormaktan bıkmadı ben cevaplamaktan bıktım valla.hakkımızda hayırlısı artık.

hayırlı günler kızlar...............dün çok güzel eğlendik eşimle az öncede işe gönderdim bende pc başına geçtim....bonibon canım hoşgeldin aramıza daha yeni öğrendiğiniz için bu kadar morelin bozuk ama çıkmadık candan ümit kesilmez buradaki herkesin eşi azolu ve hepimiz çok çabalar gösteriyoruz bizler alıştık eskidik biraz ama yılmak yok yola devam inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

gelincik canım inşallah rabbim bu sefer yüzünüzü güldürür son tedavin olur hayırlısıyla hamiş kalırsın.....caneylom inşallah hamilesindir canım az kaldı cumaya allah hakkınızda hayırlısını versin inşallahhhh......zamancım hayırdır ne oldu böyle sana kötü günlermi geçirdin anlat kız rahatla biraz

mrb arkadaşlar. uzun süredir yazamıyorum. hem işlerimin yoğunluğundan hemde tedaviye başlayacak olmanın stresinden dolayı uzak kaldım sizlerden. belki unuttunuz bile beni:)) ama ben sizleri hep takip ettim ara ara gelip baktım okuyabildiğim kadarıyla. yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz aramıza laremin tedavisi malesef olumsuz sonuçlanmış çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere yüzü güler caneylom senden güzel haberler bekliyoruz inşallah bizlere bir umutta sen olursun.o kadar çok istiyorumki içimizden birilerinin hamile haberlerini duymayı.Rabbim hepimize tatdırsın bu duyguyu.bende bu arada doktoruma muayeneye gittim gerekli tahlilleri yaptırdım çok şükür bi sorun yok.folikasite başladım. önümüzdeki ay lucrinle tedaviye başlıyorum.bu kez uzunprotokol olacak. ne olur çok dua edin arkadaşlar. başkaları için yapılan dualar daha çok kabul olurmuş.pozitif düşünmeye çalışıyorum. içime bazen kurt düşsede moralimi yüksek tutmak istiyorum. artık çok sıkıldım insanların sormasından.onlar sormaktan bıkmadı ben cevaplamaktan bıktım valla.hakkımızda hayırlısı artık.
canım unuturmuyuz hatta geçenlerde ben sana yazdım sen bana cevap yazmadın asıl ben sana küstüm(şaka)ama canım inşallah allahım bu sefer yüzünü güldürür dualarım seninle:Saruboceq:

bacılar olmuyor böyle nerdesiniz yahu o sabah bu akşam kimseler yok
boniibon bacı hoş geldin bende topige eşimde mtesede sperm bulunamayınca katılmıştım ve pişmanlıgımda giderek arttı çünki daha önce bukadar bilgil,i degildim ben bu topikte çok şey ögrendim canım bacım aramıza hoşgeldina.s. üzüldüğünde sevindiğimde hatta yeni bişey alsam onun bile haberini gelip burda veriyorsun bir süre sonra çok alışıyor insan burdaki arkadaşlıga en önemliside seni anlıyorlar aynı acı nede olsa ocaklarımızda yanan senin durumum belgin gibi onlarda önce korunmuşlardı sonra ögrenmişlerdi canı sag olsun ev taşıdıgı için topige giremeyen banbancıgımlada benim durum aynı 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı yani demem oki aynı dertten muzdarip olanlarız bacım üzülme demicem üzül aglaya bildiğin kadar agla içini dök rahatla bugünler geçmez gibi gelir ama inan geçiyor ne günler daha geçicek nacizane tavsiyem agla üzül ama eşine çok belli etme en azından onun yanında çok aglama zamanla heşey düzelir şimdi biraz kendini topla ve sonra bitkisel küürler dünyasına sende giriş yap tabi bide drlar var şimdi daha çok başındasın biraz rahatla ondan sonra birebismillah der başlarsınız

merhaba kızlar buranın yeni okuyucusuyum eşimin üç gün önce azosperm olduğunu öğrendik daha şok aşamasındayız. moralım de azo aldu ne yapacağız ne edeceğiz bilemiyorum. 3. yılım evlilikte iki yıl istemedik 5-6 aydır korunmayı bıraktık ve bebek olmayınca aşırı uğraşlarım sonucunda spermiogram verdi sonuçta malum. her düşünceye oalacağının en kötüsüne hazırlıyorum kendimi.
zormuş kızlar ya bazen nefes alamıyorum düşünmekten düğümleniyor nefesim. ne tüp bebek ne de başka birşey hiç bilgim hiç fikrim yok... zorlu bir yolun başındaymışız gibi geliyoooo
hoşgeldin canım keşke gelmeseydin keşke burda degilde bir oyun parkında bebeklerimizi salıncakta sallarken karşılaşsaydık ama olsun arkadaşım sıkma canını zor çok zor yaşadıgımız ama biz birbirimize destek olarak acılarımızı paylaşarak bu dertten kurtulacagız arkadaşım daha sonra bende sana yaşadıklarımızı anlatırım şimdiden sıkmayım canınıkaydirigubbakcemile3

gelincik canım inşallah rabbim bu sefer yüzünüzü güldürür son tedavin olur hayırlısıyla hamiş kalırsın.....caneylom inşallah hamilesindir canım az kaldı cumaya allah hakkınızda hayırlısını versin inşallahhhh......zamancım hayırdır ne oldu böyle sana kötü günlermi geçirdin anlat kız rahatla biraz

anam ne olsunbe bebiş konusu benim arkadaşki benden sonra evlendi 2iz hamilesi akşam sabah dogurur orda bide bana kısırmısın dediler evet dedim belli bu vakte kadar olmamasından sorun olmayanda oluyor dediler ordan çıktım bunalım:delphin: sonra ctesi de kocişin iş arkadaşları hanımları ve tabiki çocukları sahilde oturduk bir benim yok senağlama toplam 4 gün boyunca depresif takıldım çok agladım bu arda ördeklerimide gelincikler bogdu ama şimdi iyiymhihoyyyt sen nasılsın

harzem ,zaman nasılsınız kader arkadaşlarım farkındamısınız ne acı gün gün çogalıyoruz allahım biran evvel kurtarsın bizleri canlarım öpüyorummmmm

zaman canım üzülme arkadaşım allahımın izni ile bizlerde sahillerde yavrularımızla koşup oynayacagız belki daha adın gibi zamanı degil zamancıgım gelecek elele verip geçecegiz bu günleri

delikafadulden
harzem ,zaman nasılsınız kader arkadaşlarım farkındamısınız ne acı gün gün çogalıyoruz allahım biran evvel kurtarsın bizleri canlarım öpüyorummmmm

bacım ben iyiym sen nasılsın haklısın belgin nerdeyse hergün yeni gelenler var bence kısırlıkta artış var gerçi bizimkisi kısırlaştırılmış anası babası tarafından ama olsun genede artışa katkı saglıyoruzdelikafadulden

zaman canım üzülme arkadaşım allahımın izni ile bizlerde sahillerde yavrularımızla koşup oynayacagız belki daha adın gibi zamanı degil zamancıgım gelecek elele verip geçecegiz bu günleri

dogru dersin belgin bacı dogru dersin inanırmısın tek umudum umre inşallah berat kandilinde dualarımız kabul olur artık yoruldum dicem senden utanıyor diyemiyorum benden daha eskisin yorulmaya başladık deyem bari

canım zamancım bu hastalık öyle bişey ki küllerinden yeniden doğuyo insan her olumsuzluk kamçılıyo olcak bir gün diyo insan belki bebişin seni tam yıkılacağın yerde tutacak elini canım onun içi hiç bi zaman yıkılma olurmu canım atlatacaz bir gün de ağzınla diyemiyosan içinden de için demiyosa ağzınla de ama inşallah bir gün güzel duyguyu tadacaz çünkü allah diyen geri kalmaz canım hiçbişeyden
ALLAH KERıM............

Back
X