mrb arkadaşlar. uzun süredir yazamıyorum. hem işlerimin yoğunluğundan hemde tedaviye başlayacak olmanın stresinden dolayı uzak kaldım sizlerden. belki unuttunuz bile beni:)) ama ben sizleri hep takip ettim ara ara gelip baktım okuyabildiğim kadarıyla. yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz aramıza laremin tedavisi malesef olumsuz sonuçlanmış çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere yüzü güler caneylom senden güzel haberler bekliyoruz inşallah bizlere bir umutta sen olursun.o kadar çok istiyorumki içimizden birilerinin hamile haberlerini duymayı.Rabbim hepimize tatdırsın bu duyguyu.bende bu arada doktoruma muayeneye gittim gerekli tahlilleri yaptırdım çok şükür bi sorun yok.folikasite başladım. önümüzdeki ay lucrinle tedaviye başlıyorum.bu kez uzunprotokol olacak. ne olur çok dua edin arkadaşlar. başkaları için yapılan dualar daha çok kabul olurmuş.pozitif düşünmeye çalışıyorum. içime bazen kurt düşsede moralimi yüksek tutmak istiyorum. artık çok sıkıldım insanların sormasından.onlar sormaktan bıkmadı ben cevaplamaktan bıktım valla.hakkımızda hayırlısı artık.