Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz kullanıyoruz

arkadaşlar muhabbetiniz çok güzel. bölüyorum sizi ama .gold77 biz ekim ayında ilk defa gideceğiz kaan beye.
bize m-sure,proxeed ve klomen verdi,ağustostan beri kullanıyoruz. eşim 4 kiloya yakın kilo aldı.
endolu bugün yazdıklarınızdan okudum.acaba sorup bizdemi kullansak.
eşimde o kadar ilaç kullanmam diyo..

evet bebekimmmm ya 1 sattir yok hadi ben neyse de eseslim kaç saattir yalnız yazık arkadaşıma :59:
ahhhh ahhh keşke yakın olsaydık her fırsatta biraraya gelirdik ozaman :70::70::70::70::70::70::70:
çaylar kahveler :7: pastalar kekler börekler :56: ohhhhh yanınada güzel bi sohbet değmeyin keyfimize :66:
ama nerde bunların hepsi hayal olarak kalıyor işte :85:

evet canım ya zor gerçektende.ayy keşke bebekim ne güzel olurdu dimi hiç sıkılmazdık.beraberken daha güçlü olurdum daha çok mücadele ederdik ama malesef işte çok uzağızzz canlar sağolsun ne diyelim yan yana olamasakda aynı şeyleri düşünüp aynı dilekleri tutup aynı hisleri paylaşıyoruz...

amin canım çok sağol.inşallah dualarımz öyle ama yinede hakkımızda hayırlısı olsun vede hayırlı zamanda olsun inşallah:22::22::22::22::22::22::22::22::22:ikiz olsa biri kız biri erkek olsa ohh değesinler :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

inş canım ya ben de deli gibi ikiz istiyorum inş allah nasip eder hepimize :emir_bebek::emir_bebek: :16:

Kızlar ben şimdi kaçıyorum hepiniz öpüldünüz:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

tamam canım iyi geceler :54::54::54::54::54:

arkadaşlar muhabbetiniz çok güzel. bölüyorum sizi ama .gold77 biz ekim ayında ilk defa gideceğiz kaan beye.
bize m-sure,proxeed ve klomen verdi,ağustostan beri kullanıyoruz. eşim 4 kiloya yakın kilo aldı.

benim fikrimi sorarsan mail atıp, öğren derim. çünkü bazı arkadaşlarımıza kullanması gerektiği halde söylemeyi unutmuş. yoğunluktan olabilir belkide. kafanızda soru işareti kalmasın.bence sor canım.ekim ayı için randevu aldınız mı?

evet canım ya zor gerçektende.ayy keşke bebekim ne güzel olurdu dimi hiç sıkılmazdık.beraberken daha güçlü olurdum daha çok mücadele ederdik ama malesef işte çok uzağızzz canlar sağolsun ne diyelim yan yana olamasakda aynı şeyleri düşünüp aynı dilekleri tutup aynı hisleri paylaşıyoruz...

kesinlikle öyle tatlım birbirimizin yüzünü görmesekte çok güçlü dostluklar kurduğumuza inanıyorum :70:
çekilen acılar aynı olunca insanlar birbirine daha çabuk kaynaşıyor...
inş bizde bebişlerimize kavuşuruz da ozamanda o konulardan sohbet ederiz bol bol...
ne olursa olsun topikten ayrılmak yok :20:

benim fikrimi sorarsan mail atıp, öğren derim. çünkü bazı arkadaşlarımıza kullanması gerektiği halde söylemeyi unutmuş. yoğunluktan olabilir belkide. kafanızda soru işareti kalmasın.bence sor canım.ekim ayı için randevu aldınız mı?

teşekkürler tatlım.yarın salim kafaya bir mail atalım bakalım. belki bizimkinide untmuştur.
Ekim ayı sonuna randevu aldık biz.
Dualarda buluşamıl arkadaşlar..
iyi geceler..

kesinlikle öyle tatlım birbirimizin yüzünü görmesekte çok güçlü dostluklar kurduğumuza inanıyorum :70:
çekilen acılar aynı olunca insanlar birbirine daha çabuk kaynaşıyor...
inş bizde bebişlerimize kavuşuruz da ozamanda o konulardan sohbet ederiz bol bol...
ne olursa olsun topikten ayrılmak yok :20:

evet öyle canım çok sağlam dostluklar kurduk.evet topikten ayrılmak yokkk:20: bebişlerimiz oluncada onların yaramazlıklarını ne yedirsek ne içirsek muhabbetlerini yapıcaz..:73:

evet öyle canım çok sağlam dostluklar kurduk.evet topikten ayrılmak yokkk:20: bebişlerimiz oluncada onların yaramazlıklarını ne yedirsek ne içirsek muhabbetlerini yapıcaz..:73:

aynen öyle canım benim :70:
canlar ben çıkıyorum malum yarın okul var artık öyle 2-3lere kadar oturamıyorum :1:
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar :54::54::54::54::54:

canım benim ya ona da yazık saat 12 ye geliyor adam ortalıkta yok bide gece 5te yola çıkacak :50:
canım uzun yola mı çıkacak onun için mi bukadar erken çıkıyor dinlenmeden gitmesi zor olacak...
allah korusun insanın aklı kalıyor...

uzun yola çıkmadı canım.eskişehirin ilçesine gidecek ama erkenden gitmesi gerekiyormuş ama allahtan yanlız gitmiyor yanlız gitseydi bende gidecektim yanında.elemanıyla gidecekmiş. dinlenemeden çıktı gitti sabah sabah. moralim bozuldu valla kıyamıyorum bu durumuna. kendini yıpratmaktan başka bişey yok. :59:

canım benim teşekkür ederim paylaşımın için benim için zamanını ayırmış tekrar yazmışsın canım arkadaşım benim:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70: Rabbim inşallah bize bu durum karşısında peygamber sabrı verir isyan edenlerden vede yanlışa sapanlardan etmesin.inan bu durum karşısında aklımdan ne cinlikler geçiyor.işte şeytanın işi Rabbim bizi onun tuzaklarından korusun.en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah

valla canım biz böyle yine bu konuları konuşurken eşimle birden eşime msj geldi eşimin bi tanıdığından ve bu msj dı. allah bize msj gönderdi dedik. isyan etmeden beklememizi söylüyor bize dedik. o zamndan beri sabırla bekliyoruz....

evet bebekimmmm ya 1 sattir yok hadi ben neyse de eseslim kaç saattir yalnız yazık arkadaşıma :59:
ahhhh ahhh keşke yakın olsaydık her fırsatta biraraya gelirdik ozaman :70::70::70::70::70::70::70:
çaylar kahveler :7: pastalar kekler börekler :56: ohhhhh yanınada güzel bi sohbet değmeyin keyfimize :66:
ama nerde bunların hepsi hayal olarak kalıyor işte :85:

apartman komşusu olsaydık daha iyi olurdu :1:
bende aynı şehiri bıraktım aynı apartman isityorum kızlar :1: sabah akşam beraber olurduk ama ne güzel olurdu.

aman nihayet sen çık hemen bitanem üzme enişteyi :9:
hadi görüşürüz yarın öpüyorum en kocamanından :54::54::54::54:
iyi geceler tatlı rüyalar bebekime :70:

enişteni üzmüyomda o beni üzüyo valla canım ya :59:
kendine bakmıyo kendini hep yoruyo strese sokuyor.o hasta olunca üzülen ben oluyorum :5:

bence canım sizde çıkış olabileceğini düşünmüş ki m-sure filan vermiş bu ilaçları hormon tedavisinden sonra veriyor bildiğim kadarıyla. hormon testi istedimi sizden? hormoın testi istemeden verdiyse bu ilaçları hormonlarıonızda sorun görmedi demekki. ama tabi sen hocaya mail at yinede için rahat etsin.

kızlar nasılsınız ne var ne yok..iki gündür giremedim..dersaneye başlıyorum telaş var..haftaya başlıyoruz.ben de başlamadan işleri halledeyim dedim...başarı sınıfları olduğu için sınav yaparlar muhtemelen diye ders çalışıyorum ki iyi sınıfa düşeyim diye:18:haftasonu geçen yılki öğrencilerim gelecek...daha temizliği var onlar için tabi bişeyler yapmak gerekiyor kek börek daha ne yapacağıma karar veremedim:44:aklım burda aslında ama akşamları bari gireyim dedim kociş erken geldi açtırmadı:34:anca girebildim.ama bu dersane olayı bana iyi gelecek sanki azoyu düşünmüyorum ohhhhh:66:
eskiyi okumaya kalktım okuyamadım hepsini müjde var mı müjde:34:

kızlar nasılsınız ne var ne yok..iki gündür giremedim..dersaneye başlıyorum telaş var..haftaya başlıyoruz.ben de başlamadan işleri halledeyim dedim...başarı sınıfları olduğu için sınav yaparlar muhtemelen diye ders çalışıyorum ki iyi sınıfa düşeyim diye:18:haftasonu geçen yılki öğrencilerim gelecek...daha temizliği var onlar için tabi bişeyler yapmak gerekiyor kek börek daha ne yapacağıma karar veremedim:44:aklım burda aslında ama akşamları bari gireyim dedim kociş erken geldi açtırmadı:34:anca girebildim.ama bu dersane olayı bana iyi gelecek sanki azoyu düşünmüyorum ohhhhh:66:
eskiyi okumaya kalktım okuyamadım hepsini müjde var mı müjde:34:

canım benim iyiz szen naıslsın? yoğunluğun var desene. olsun olsun iyi olmuştur senin için böylesi. dersler sana azoyu düşündürmez :1: müjde yok canım bu aralar ya bakalım istiyorumbebeğimi bugün kaan hocada bakalım ne diyecek hoca inşallah hayırlı haberler getirecek o bize. bizde haftaya gidecez bakalım bende müjde verebilecekmiyim bilmiyorm hayırlısı..
bu aralar sen çok yoğunsun dikkat et kenine çok yorma kendini heba etme bebekim oldumu :34:

Back
X