- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kociş geldi kızlar kaçıyorum ilgi bekliyo![]()
biz kullanıyoruz
evet bebekimmmm ya 1 sattir yok hadi ben neyse de eseslim kaç saattir yalnız yazık arkadaşıma![]()
ahhhh ahhh keşke yakın olsaydık her fırsatta biraraya gelirdik ozaman
çaylar kahvelerpastalar kekler börekler
ohhhhh yanınada güzel bi sohbet değmeyin keyfimize
ama nerde bunların hepsi hayal olarak kalıyor işte :85:
amin canım çok sağol.inşallah dualarımz öyle ama yinede hakkımızda hayırlısı olsun vede hayırlı zamanda olsun inşallahikiz olsa biri kız biri erkek olsa ohh değesinler
![]()
Kızlar ben şimdi kaçıyorum hepiniz öpüldünüz![]()
arkadaşlar muhabbetiniz çok güzel. bölüyorum sizi ama .gold77 biz ekim ayında ilk defa gideceğiz kaan beye.
bize m-sure,proxeed ve klomen verdi,ağustostan beri kullanıyoruz. eşim 4 kiloya yakın kilo aldı.
endolu bugün yazdıklarınızdan okudum.acaba sorup bizdemi kullansak.
eşimde o kadar ilaç kullanmam diyo..
evet canım ya zor gerçektende.ayy keşke bebekim ne güzel olurdu dimi hiç sıkılmazdık.beraberken daha güçlü olurdum daha çok mücadele ederdik ama malesef işte çok uzağızzz canlar sağolsun ne diyelim yan yana olamasakda aynı şeyleri düşünüp aynı dilekleri tutup aynı hisleri paylaşıyoruz...
benim fikrimi sorarsan mail atıp, öğren derim. çünkü bazı arkadaşlarımıza kullanması gerektiği halde söylemeyi unutmuş. yoğunluktan olabilir belkide. kafanızda soru işareti kalmasın.bence sor canım.ekim ayı için randevu aldınız mı?
kesinlikle öyle tatlım birbirimizin yüzünü görmesekte çok güçlü dostluklar kurduğumuza inanıyorum
çekilen acılar aynı olunca insanlar birbirine daha çabuk kaynaşıyor...
inş bizde bebişlerimize kavuşuruz da ozamanda o konulardan sohbet ederiz bol bol...
ne olursa olsun topikten ayrılmak yok![]()
teşekkürler tatlım.yarın salim kafaya bir mail atalım bakalım. belki bizimkinide untmuştur.
Ekim ayı sonuna randevu aldık biz.
Dualarda buluşamıl arkadaşlar..
iyi geceler..
evet öyle canım çok sağlam dostluklar kurduk.evet topikten ayrılmak yokkkbebişlerimiz oluncada onların yaramazlıklarını ne yedirsek ne içirsek muhabbetlerini yapıcaz..
![]()
aynen öyle canım benim
canlar ben çıkıyorum malum yarın okul var artık öyle 2-3lere kadar oturamıyorum
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar![]()
canım benim ya ona da yazık saat 12 ye geliyor adam ortalıkta yok bide gece 5te yola çıkacak
canım uzun yola mı çıkacak onun için mi bukadar erken çıkıyor dinlenmeden gitmesi zor olacak...
allah korusun insanın aklı kalıyor...
canım benim teşekkür ederim paylaşımın için benim için zamanını ayırmış tekrar yazmışsın canım arkadaşım benimRabbim inşallah bize bu durum karşısında peygamber sabrı verir isyan edenlerden vede yanlışa sapanlardan etmesin.inan bu durum karşısında aklımdan ne cinlikler geçiyor.işte şeytanın işi Rabbim bizi onun tuzaklarından korusun.en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah
evet bebekimmmm ya 1 sattir yok hadi ben neyse de eseslim kaç saattir yalnız yazık arkadaşıma![]()
ahhhh ahhh keşke yakın olsaydık her fırsatta biraraya gelirdik ozaman
çaylar kahvelerpastalar kekler börekler
ohhhhh yanınada güzel bi sohbet değmeyin keyfimize
ama nerde bunların hepsi hayal olarak kalıyor işte :85:
aman nihayet sen çık hemen bitanem üzme enişteyi
hadi görüşürüz yarın öpüyorum en kocamanından
iyi geceler tatlı rüyalar bebekime![]()
arkadaşlar muhabbetiniz çok güzel. bölüyorum sizi ama .gold77 biz ekim ayında ilk defa gideceğiz kaan beye.
bize m-sure,proxeed ve klomen verdi,ağustostan beri kullanıyoruz. eşim 4 kiloya yakın kilo aldı.
endolu bugün yazdıklarınızdan okudum.acaba sorup bizdemi kullansak.
eşimde o kadar ilaç kullanmam diyo..
kızlar nasılsınız ne var ne yok..iki gündür giremedim..dersaneye başlıyorum telaş var..haftaya başlıyoruz.ben de başlamadan işleri halledeyim dedim...başarı sınıfları olduğu için sınav yaparlar muhtemelen diye ders çalışıyorum ki iyi sınıfa düşeyim diye:18:haftasonu geçen yılki öğrencilerim gelecek...daha temizliği var onlar için tabi bişeyler yapmak gerekiyor kek börek daha ne yapacağıma karar veremedim:44:aklım burda aslında ama akşamları bari gireyim dedim kociş erken geldi açtırmadıanca girebildim.ama bu dersane olayı bana iyi gelecek sanki azoyu düşünmüyorum ohhhhh
eskiyi okumaya kalktım okuyamadım hepsini müjde var mı müjde![]()