Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçen gün de yemek yapmak zor geldi sarma konservesi vardı...açtım yedim...sonra geri koyarım diye..
koymadım tabi:)bugün de keki yedim vicdan azbı çekince gidip petitbeure koydum bi paket:)))mübarek deprem çantası değil sanki piknik sepeti:9:
valla kociş görse ağzıma s.çar kapatıcı bile koydum çantaya.ne kadar lüzumsuz şey varsa doldurdum..bizim deprem çantasına yazıkkkkkk...
gün geçtikçe saçma bi hal alıyor

siizn deprem çantasındada yok yokmuş canım herşeyiniz varmış:1: kapatıcıya çok güldüm hadi yiyecekleri anladımda kapatıcıya çok güldüm acıkınca sürer oturursunuz artık :9:

onlarla uğraşmak da zor olur ya...ben çocukları severim bazen acaba çocuk gelişimi okusa mıydım diyorum..ama yok ben sevip kaçayım saatlerce onlarla durmak her baba yiğidin harcı değil yani.
ben lise ve ilköğretim ikinci kademeyi seviyorum..geçen yıl 4 ve 5leri bana verdiler ay derse girince şizo oluyodum...durmadan tuvalete gidebilir miyim örtmenim,kalemimi açabilir miyim örtmenim,örtmenim ayşe saçımı yoldu,ismail kalemi koluma sapladı,ayakkabım yırtıldı örtmenim eve gidicem diye ağlıyolar falan....yok bana göre değil yani:1:em lisede bi öğrenci seni çok iyi anlayabiliyor ben süper anaşıyodum öğrencilerimle..4 ve 5leri de severdim ama zor ya.çocuk gibi oluyosun bence onlarla ilgilenmekten....7 yıl ilkokul öğretmenliği yapınca niye şahitliğin kabul edilmiyor daha iyi anladım:1:
ama sevmesi güzel oluyo Allah için.

kız ben 9. yılımdayım ondan:27::30::37::52:...

geçen gün de yemek yapmak zor geldi sarma konservesi vardı...açtım yedim...sonra geri koyarım diye..
koymadım tabi:)bugün de keki yedim vicdan azbı çekince gidip petitbeure koydum bi paket:)))mübarek deprem çantası değil sanki piknik sepeti:9:
valla kociş görse ağzıma s.çar kapatıcı bile koydum çantaya.ne kadar lüzumsuz şey varsa doldurdum..bizim deprem çantasına yazıkkkkkk...
gün geçtikçe saçma bi hal alıyor

masalım sen aşmışsın kendini bence bu deprem çantası senin gözüne farklı bi şekilde görünüyor :1:
aman enişteye yakalanma ne yersen hemen yerine başka bişey koy çaktırma :9:

ben de öyle yaptım zaten:1: hayır yedin bari sus konuşma edebinle otur de mi..bi de aman deprem çantasında kek mi olurmuş ben sizi yiyim gelin bakalım..ne de güzel koktunuz diye konuşunca kendime ben de güldüm..
ben eşyalarla çok konuşurum bazen deliriyo muyum diyorum ama yok eskiden de böyleydim..demek ki delilik doğuştan:52:

canım çok tatlısın ya yirim ben seni :60::60::60::60::60:
aman boşver bizde deli oluverelim bazıları gibi dedikodu yapacağına eşyalarla konuşmak daha iyi :1:

eşim görse en fazla rezil olurum:1:evde onca şey var yiyecek şey mi bulamadın der ve güler bolca:)
ama kapatıcıyı tarağı falan görürse ozaman kızar:1:

canımın içi hadi tarak neyse de bu kapatıcının ne işi var deprem çantasında allah iyiliğini versin :9:
valla bugün öyle güldürdün ki beni allah da seni güldürsün masalım :60::60::60::60::60:

siizn deprem çantasındada yok yokmuş canım herşeyiniz varmış:1: kapatıcıya çok güldüm hadi yiyecekleri anladımda kapatıcıya çok güldüm acıkınca sürer oturursunuz artık :9:

kız bu pek süslü ne yapacak kapatıcıyı :9:
o halde bile kocişe güzel görünmek derdinde ah masal ahhhh :60::60:

masalım sen aşmışsın kendini bence bu deprem çantası senin gözüne farklı bi şekilde görünüyor :1:
aman enişteye yakalanma ne yersen hemen yerine başka bişey koy çaktırma :9:

canım çok tatlısın ya yirim ben seni :60::60::60::60::60:
aman boşver bizde deli oluverelim bazıları gibi dedikodu yapacağına eşyalarla konuşmak daha iyi :1:
ben de öyle yapcam çaktırma:34:koyarım yenisini....
kızlar bugun hurrem var seyreden var mı:40:
ay ben izliyorum da şu hürreme uyuz oluyorum zırt bırt doğuruyo ya...
bağırmaz bağırmaz eniştemiz çok mülayim :1: sen bağırıverirsin ona :1:
heee sorma bi höyt dedi mi kaçacak yer arıyommmmm:1:

canımın içi hadi tarak neyse de bu kapatıcının ne işi var deprem çantasında allah iyiliğini versin :9:
valla bugün öyle güldürdün ki beni allah da seni güldürsün masalım :60::60::60::60::60:

süslü süslüüü :12: parfüm ruj falanda koyarsa deprem çantası tamamlanacak onlar eksik bence :1:

gül tabe canım...bizim evin halleri anacım:6:
süslü diyene bakın yafu sen benden süslüsün bebekim....ben sadece kapatıcı koydum len napiyim okadarcık olsun ya:(

süslü süslüüü :12: parfüm ruj falanda koyarsa deprem çantası tamamlanacak onlar eksik bence :1:

bebekim bu şimdi çantadaki nekadar yiyecek varsa hepsini mideye indirirmiş...
enişte de şu deprem çantasını bi kontrol edeyim deyip bi açarmış ki
içinden ruj, kapatıcı, tarak, parfüm, oje ne ararsan var :9:
eniştenin halini düşünebiliyor musun :60::60::60::60:

gül tabe canım...bizim evin halleri anacım:6:
süslü diyene bakın yafu sen benden süslüsün bebekim....ben sadece kapatıcı koydum len napiyim okadarcık olsun ya:(

cemre bu mesajı begendı
artık kendı begendımı kendımyapıyorum yaaa:9::9:

arunaaaaa:1::1::1:
nasılsın kuzum elin nasıl oldu.....eskileri okuyamadım pek nasıl kesildi ki:(

tatlım cmtesi kokteye gidecektim kayınpederim tutturdu malzeme getirdik gelelim eşim idare etti zaten ablasındalardı o hemgamede gitti birde geç geldi getire getire bir kavanoz kuşburnu reçeli sinirden tezgaha sert koydum herhalde patladı bir parçası parmağıma girdi karşımızdaki tıp merkezine gittik dikiş atıldı babası hep yorardı ama bu fazla oldu

biran gözümün önüne geldi valla :1: :1::1: ama eniştede ordan bişey söyler gülmekten yırtılırlar artık:1: malum eniştede komik :1:

eee olsun canım depremden sonrada bakımlı olmalı ınsan
enıste gorunce :43:
duygulanacak cunku karısı deprem sonrası bıle bakımlı dıye:1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X