- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
endolu eşime de tavsiye etti ama hangi endol birçok çeşiti var hangigi yazarmısınız
bu durumda, sabah ve akşam 1 adet Tetradoks 100 mg tabletden sadece 1 kutu kullanın. Ayrıca, sabahları 1 tane de Endol tablet alın. Daha sonra başka bir ilaç kullanmadan aşılama yapılana kadar bekleyin. Yiyecek olarak da ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazdıklarıma bakın.
Saygılarımla. kaan hocanın önerisi bu ilaçları kullanan varmııı
canım endol mideye ağır gelen bi ilaç..biz yazdırmaya gittik aile hekimimiz uyarmıştı zaten.bi de benim eşimde tinitus var aşırı derecede kulak çınlaması ortakulaktan,kusturuyor bile..hafiflemişti hastalığı..endol azdırdı iyice tekrar başladı..kaan hocaya söyledik derhal kesin ilacı dedi..o yüzden ancak iki hafta falan kullandık..bişey farketmedi..ama toana kullanmıştı çıkış olmuştu az da olsa...kaan hoca fiks bunu veriyo zaten..kullanın sorun olmaz işe yarayabilir.damarları kasarak sperm varsa çıkmasını sağlıyor sanırım bunlar.kaybedecek bişeyimiz yok..zaten bunlar normalde soğuk algınlığında kullanılan ilaçlar..ya bismillah deyip başlayın canım Allah büyüktür.
ısırgan zaten sperm için faydalı bal zaten öyle...yapmak lazımmm..ben de yaparım bebekim sağol..bu ara yapamam tabi şu kürler bitsin bi test yapalım sonra başlarım..ozaman tekrar sorarım zatenvalla yaramış canım ya. anneme bir kadın anlatıyor bunu bizzat olayın sahibini biliyor yani . sonra annem telefonu o kadına verdi kadın bana telefonda tarif etti. denemekten ne zarar gelir ki deneyin arkadaşım. sonra anneme dedim ki anne eminmisin kadına sorsaydın hamile kalan kadının kocasıda 0 mıydı acaba diye sordum öyleymiş doktor hiç çocuğun olmaz demiş adama bunu yapmışlar 16 yılın üstüne olmuş işte.
mucizenin nereden geleceği belli olmaz rabbim boşuna yaratmıyor ya bu bitkileri. ben deneyeceğim. sonuçta belki erkekte de birşeyleri canlandırır belki ısırgan otu bal nane ve karabiber. kadında erkekte yiyecekmiş. tam 4 gün içinde ye dedi kadın bana. 1 günü başla adetin 4. günü bitir. diyor
siz ikiniz çok tatlısınız ya allah inş bebişlerinizle taçlandırır mutluluğunuzu
canım bu arada siz hiç vitamin kullanıyor musunuz???
canım endol mideye ağır gelen bi ilaç..biz yazdırmaya gittik aile hekimimiz uyarmıştı zaten.bi de benim eşimde tinitus var aşırı derecede kulak çınlaması ortakulaktan,kusturuyor bile..hafiflemişti hastalığı..endol azdırdı iyice tekrar başladı..kaan hocaya söyledik derhal kesin ilacı dedi..o yüzden ancak iki hafta falan kullandık..bişey farketmedi..ama toana kullanmıştı çıkış olmuştu az da olsa...kaan hoca fiks bunu veriyo zaten..kullanın sorun olmaz işe yarayabilir.damarları kasarak sperm varsa çıkmasını sağlıyor sanırım bunlar.kaybedecek bişeyimiz yok..zaten bunlar normalde soğuk algınlığında kullanılan ilaçlar..ya bismillah deyip başlayın canım Allah büyüktür.
slm kızlar bıraz once kendım ıcın dr gıttım bende kansızlık var test yaptırdım sonucc
kansızlıgım gene baslamıs offff
bızede kaan hoca endol ve trentol vermıstı
bızde kullandık bızede yararı olmadı
canım başka rahatsızlıklar olunca ilaçlar dokunabiliyor tabi iyi ki hemen bırakmışsınız...
benim kocişte 2 gün oldu başlayalı bakalım faydasını görücez mi :97:
masalım 8 gün kaldı kaan hocaya gitmemize... eseslimlerinde 5 günü kaldı inş iyi haberlerle döneriz...
istiyorumbebeğimiler daha dönmedi galiba...
acaba onlara ne dedi ya çok merak ediyorum...
canım geçmiş olsun kansızlıkta çok kötü ilaç falan verdi mi dr...
aman dikkat et kendine pekmez, kuru üzüm ye bana faydası olmuştu...
sağol canım benim..inşallah hepimize versin Rabbim.biz vitamin evicaptan başka şey kullanmıyoruz.ama yeşilex alıcaz ama önce spermiogram istiyolarmış devlet hastanesinde yapılmış..eşim de devlet hastanesinde nasıl yaptırcam ben yaptırmam diye naz yapıyor..
kansızlığa pekmez iyi gliyor bebkim sabah bi kaşık salla bak nasıl kanlı canlı hatun olursunslm kızlar bıraz once kendım ıcın dr gıttım bende kansızlık var test yaptırdım sonucc
kansızlıgım gene baslamıs offff
bızede kaan hoca endol ve trentol vermıstı
bızde kullandık bızede yararı olmadı
evet canım NASİP...sözün bittiği yerdeyiz.öyle canım öyle. napalı başka çaremiz yok ki ne duysak onu yapıcaz işte. rabbim o kadar kişiye çocuk veriyor ki tiple şekille şemayla olmuyor bu işler. bize bakan da imrenek bakıyor çok yakışıyorsuz diye. ya da ne biliyim böbürlenmiyorum bana bir bakan bir daha bakıyr girdiğim her toplumda çok güzelsin diyenler rabbim sana senin gibi güzel çocuk versin diyenler.... ama işte şunu demeye çalışıyorum rabbim sadece istediğine veriyor. tipe,maddiyata, iyiliğe, kötülüğe, hak edene, etmeyene bakmadan...
rabbim bizi de görüyor kucağında ya da karnında olanları da.... demek ki bize de böyle imtihan ediyor.... pes etmiycez isyan etmiycez sadece teslim olucaz. ben sıkıntımdan bile memnunum artık. napayım çünkü o bana bunu bilerek veriyor. öyle düşünülenim arkadaşım.
zaten bakıyorum buradaki arkadaşların hepsi inançlı hepsi kanaatkar o kadar memnunum ki bu durmdan. herkes bunun kısmet nasip olduğunu biliyor bunun bilincinde. herkes teslim olmuş durumda. rabbim bizim bu imtihanlara boyun eğeceğimizi bizim ne kadar güçlü olduğumuzu da görüyor. inşallah verecek bizlere de inşallah...
istiyorum bebeğimi ben de merak ettim..inşallah olumlu gelişmeler vardır:18:sizden de iyi haber bekliyorum ona göreeeeeeeee![]()
ılac verdı ama onları kullanıncada kılo alıyorum
ne yapalım mecbur ıcıcez demıre baglı kansızlık benımkı
zaten kuru uzum yıyorum bol bol
ben bugün coştum sanırım. aklıma geldi durup duruken yine... geçen kadının biri çocuğun var mı diye sordu daha 1 yıllık evliyim yok dedim. yap bi tane yap dedi.. hayırlısı dedim. yap bitane bırak olsun diyo allahın gönlüne güç gider diyor. içimden benim gönlüme güç gitmiyor mu dedim sonra töbe töbe dedim. insanlar çok cahil ve ben bu cahilliğe kızıyorum. bizim elimiz de mi sanki. onlar bizim gibi olmadıkları için sanıyorlar ki gece yattın sabah kalktın hamilesin töbe est. bu sorunun sorulmasından nefret ediyorum. ben kimseye sormam ya bakarım varsa vardır yoksa yoktur yani.
e vitamini çok önemli çinko da öyle ben çinko da aldım ama sonradan yeşilex kullancaz diye çinkoyu hiç vermedim..evicap ve diğer bitkiselleri kullanıyoruz işte...canım ne dersin bizde alalım mı evicap yada kaan hocaya gidince ona mı sorup alalım ne dersin
bizde kaan hocaya sorup öyle almayı düşünüyorduk yeşilexi...
demek spermiogram istiyorlarmış tamam da devlet hastanesi olmasındaki zorunluluk ne acaba
benim kocişte yaptırmaz devlet hastanesinde :97:
o gene iyiymiş bigün bana sordular 4 yıl oldu yapmıyo musunuz bebek diye..ben de eşim istemiyor dedim...kadın ne dedi biliyon mu OLSUN YAP SEN Bİ TANE YAPben bugün coştum sanırım. aklıma geldi durup duruken yine... geçen kadının biri çocuğun var mı diye sordu daha 1 yıllık evliyim yok dedim. yap bi tane yap dedi.. hayırlısı dedim. yap bitane bırak olsun diyo allahın gönlüne güç gider diyor. içimden benim gönlüme güç gitmiyor mu dedim sonra töbe töbe dedim. insanlar çok cahil ve ben bu cahilliğe kızıyorum. bizim elimiz de mi sanki. onlar bizim gibi olmadıkları için sanıyorlar ki gece yattın sabah kalktın hamilesin töbe est. bu sorunun sorulmasından nefret ediyorum. ben kimseye sormam ya bakarım varsa vardır yoksa yoktur yani.
aman canım boşver kiloyu falan...
sağlığına kavuş sonra verirsin dert etme...
aynen cok cahıl var bıde daha yok cocugum deyınce herkesın ıcınde aaaauzulme olur
sorun kımde demıyolar mı gıcık oluyorum ya
sana ne be kadın sorun var yok senı ne ılgılendırır aile ıcıne karısanlara sınır oluyorum![]()
sıradaki avatarı sinir bozucu mahalle karıları,akraba ve meraklı komşum adını bilmediğim ama beni her gördüğünde tuhaf şivesiyle"beben yoh mu gelin,gaç yıl olduuu vıy,vış,çıh,çuh"gibi tuhaf cümleler kuran teyzeye armağan ediyorum:26::26::26::26::26::26::26: