bende istiyorum yaaa
kızlar kocişin hormon testinin sonuçları çıktı...
Testosteron 3,63 ( 2,18 - 9,05 ng/mL )
FSH 7,01 ( 1,5 - 12,4 mIU/L )
LH 3,99 ( 1,7 - 8,6 mIU/L )
Prolaktin 171,3 ( 86 - 324 uIU/Ml )
sonuçlar olması gereken aralıklarda bana iyi gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz
maşallah canım çok güzel sonuçlarınız.işiniz daha kolay. hadi hayırlısı inşallah. şimdi kaan hocanın diyecekleirni merakla bekliyoruz bakalım
baharcim..canim benim insallah hersey gonlunce olsun rabbim iyi haberler almayi saneda burdaki arkadaslarimada ve banada almayi nasip etsin kucaklarimiz dolsun kizz insallahh...hadi bakalim kaan hocaya gidicenmi meilmi atican tatlim..
kızlar kocişin hormon testinin sonuçları çıktı...
Testosteron 3,63 ( 2,18 - 9,05 ng/mL )
FSH 7,01 ( 1,5 - 12,4 mIU/L )
LH 3,99 ( 1,7 - 8,6 mIU/L )
Prolaktin 171,3 ( 86 - 324 uIU/Ml )
sonuçlar olması gereken aralıklarda bana iyi gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz
saol bebekimmmmm çok mutlu oldum bende
aynen bende kaan hocanın ne diyeceğini çok merak ediyorum...
acaba bize hangi ilaçları verecek...
valla canım bende ankaraya pek bişlmiyorum ama ulusla gaziosmanpaşanın tabelaları aynı yerde kızılay farklı yerde sanki. değilmi? eşime sordum şimdide ulus ve kızılay ordasında diyor. biz ulus tarafından gittik ama benim aklımdada ulus kalmış.yanlış adres vermeyelimde.
canım bide ben sana ne sorcaktım hani o bal karışım tarifi verdin ya ne kadar balın içine karıştırılıyor bunlar eşimde şeker başlangıcı varya balı çok fazla yemek zararı olurmu acaba dedik. araştırıyoruz da
baharcım hadi hayırlısı sonuçlarınız çok güzel herşey olması gerektiği ğibi yakındır inşallah spermler görülmesi ğözün aydın..
allah hep mutlu etsin seni çiçeğim benim
bundan sonrası daha kolaydır senin için bence. en azından hormonlarla uğraşmayacaksınız . spermlerinizde güzel güzel çıkar ve sende hamiş kalırsın en kısa zamnda. bana kalırsada ilk önce sen hamiş kalacaksın gibi.
canım o tarifte 700 gr bal var balın iyisi olacak kullanmanızda bence fayda var şeker çok yüksek degilse bence bişey olmaz içindeki şifalı şeyler belkide şekerine iyi bile gelebilir az yenicek zaten sabah akşam bir tatlı kaşıgı siz çay kaşıgı yesin olmazsa e vitamini ginseg kapsül proxeed de vermiş endolda var galiba sizde iyi incirde inşallah hepsi birden düzenli kullanılırsa faydasını görürsünüz bunların hepsini ğüzel kullanırsa 3 ay sonra spermler çıkmaya başlaya bilir yuvarlak hücreler sperme dönüşür inşallah.
saol canım beniminş en kısa zamanda o güzel haberide veririm size
hepimizi mutlu etsin bebekiiimmmm
evet canım hormonlar düzenli olduğuna göre şimdi sperm çıkışını destekleyecek ürünler tavsiye edecektir...
aahhhh ağzından bal damlıyor bebekimmmm
inş topiğimizdeki herkes en kısa zamanda hamiş olur
bencede canım hormon için bişey vermez gibi. vitameinler filan verebilir. düzenli kullanırsınız sonrada gelsin spermler ohhh
sonrada sen dersin ki ben gebeymmmm
inşallahhh en kısa zamnda diyeceksin canım benim. yakındır bu zaman inşallah.inş canım benim ya acayip moral oldu bu bana
bebekim masalın dediği gibi bende hürrem gibi "gebeyiiiimmmm" demek istiyorum
inşallahhh en kısa zamnda diyeceksin canım benim. yakındır bu zaman inşallah.
canımcım ben çıkıyorum kayınvalideme gidicem öptüm seni.
herkese slm bayadır yokum canım baharım hormon degerlerı cok guzel esının
ınşallah boyle spermlerınızıde yazarsın
ben kardesımdeydım yegenım sukur ıylesıyor
kuzenımın dugunu vardı epeydır yazamadım
dugun kına guzeldı de su akrabaların cocuklarını bana getırıp
aaa bak bızım kı ne tatlı hadı sende yap artık demeseler
hersey superde bazen herkese gıcık oluyorum
aman canımı sıkamam cok mutluyum sıze kavustum
canım arkadaslarım benım
canım benim hoşgeldinçok saol güzel dileklerin için...
allah büyük tatlım bigün sen de göstereceksin o dengesizlere bakın ne tatlı bebişim değil mi diye...
allah büyük kimse kimsenin ahını almamalı...
boşver sen onları gelecek güzel günleri düşün...
inş en kısa zamanda hamişler grubuna katılırsın
inş canım benim ya acayip moral oldu bu bana
bebekim masalın dediği gibi bende hürrem gibi "gebeyiiiimmmm" demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?