Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ettim şimdi eczacının ne diyeceğini :97:
canım acayip para gidiyor ya allah yardımcımız olsun...
proxeed plus bi kutu bi ay gidiyor mu???
ben sanki ayda 2 kutu gidiyor diye hatırlıyorum...
bebekimm bide onu eczaneden alıyorsunuz değil mi internetten değil...
canım ilk kullandığımızda günde 1 tane omuzlara sürülecek demişti.bu ay günde 2 tane sürün dedi içinde 30 tane var günde 2 tane olunca 2 kutu aldık mecburen.valla kaç tane yazılıyo bilmiyorum birde hoca size günde 1 tanemi sürün dedi eğer öyleyse 1 kutu yazdırırsınız...
selam kızlar esım dun sperm tsttı verdı sonuc gene 0
ama soyle bı sey yazıyor
sperm dışı hucre = 0.1 mılyon
bu ne anlama gelıyor acaba daha once boyle bı yazı gormedım
cevaplarsanız sevınırım
eseslimm bebekim napıyorsun...
ben 2 saat falan uyudum iyi geldi...
kociş geç gelecek bugün yine yalnızım![]()
iyim datlum benim. napıyım bi ilaç önermiş eşime eczacı onu araştırıyordum internetten. clavis panax duymuşsundur belki mustafa eraslanın ilacıymış. aradım bende detaylı bilgi almak için anlattım durumumuzu bunun yanında calavis E1 de kullanması gerekir dedi. hiçbir yan etkisi yok dedi hormınlarıda düzenliyor dedi. 3 er kutu bitirirseniz sonuç alısınız dedi. yani iki ilacı aynı anda kullanılacakmışız. aklım karıştı onu inceliyordum. ama bunun yanında proxeed plus kullanıyoruz dedim. bununla beraber kullanmasın dedi içeriği aynı ise oda bitkiselse tek başına bunları kullnamsı yeterli diyo.
ay bu azo beni delirtti ya şimdide hangi ilaç iyi diye kafayı yicem.![]()
canım bildiğime göre cemremler söylediğin bu 2 ilacı kullanıyorlar...
hatta bununla ilgili topik var orayada bi bak istersen...
canım eğer proxeed plus la kullanılmıyorsa almayın...
bu ilacınız bitince alırsınız...
yani sonuçta bu ilacı aldık onu bırakıp onu almak çok mantıklı değil. ama o eczacı işte çok övmüş bunu çokta araştırmış bizim aile dostumuz bu eczacı bizim sorunuda biliyor sırf bizim için araştırdığını söylüyor insanın kafası karışıyor yani. sperm sayısı ile ilgilide bişey yazmıyıo bu ilaçla ilgili zaten ondan kafam karıştı
tabi canım ya kaan hoca bu ilacı verdi size başladınız bırakmak olmaz...
ikisi biarada kullanılsa alırsınız bi umut sonuçta...
nursenlerde öyle yapmıştı kaan hocanın verdiği ilaçların yanında yeşilexi kullanmışlardı...
ama sizin ikisi biarada kullanmak doğru değil diyorlarsa siz kendi ilacınıza devam edin...
bu ilacınızı kaan hoca kullanmayın derse ozaman alırsınız mustafa erarslanın ürünlerini...
eşim hemen herşeye inanır eczacı söyledi diye alalım hemen dedi dur bakalım iyice araştıralım dedim. konuştum sordum dedim. tamam o zamn dedi araştıralım ondan sonra bakarız dedi. insanın aklı karşıyo o topiğede baktım bi kişiye i,yi gelmiş. diğerleri daah test filan yaptırmamış. cemrem test yaptırmışmıydı ki ? birilerine iyi gelince umutlanıyor insan. bakalım ya daha zamnımız var olmadı sonrada onu kullanırız napalım. bünye işi sonuçta kimine iyi geliyor kimine gelmiyor.
kız bugün benim eşimin doğum güü biliyrmusunyemeğe götürcem onu
![]()
selam kızlar esım dun sperm tsttı verdı sonuc gene 0
ama soyle bı sey yazıyor
sperm dışı hucre = 0.1 mılyon
bu ne anlama gelıyor acaba daha once boyle bı yazı gormedım
cevaplarsanız sevınırım
canım benim doğum günü kutlu olsun kocişinin allah sizi birbirinizden ayırmasın
inş seneye eşinin doğum gününde 3 kişi olursunuz
4 de olabilir![]()
cnım eşinin bişeyler kullanmak için böyle hevesli olması çok iyi...
varsın istekli olsun sen onu dizginler uygun olanları yaptırırsın...
öncesinde bişey kullanmıyordu bunada şükür...
canım cemremler de yanlış değilsem 3-4 aydır kullanıyorlar...
test yaptırmışler yine 0 çıkmış...
önceki sayfada yazmıştı bi bak istersen...
dediğin gibi sizin zamanınız daha var...
aklınızda bulunsun sonra uygun bi zamanda bunuda kullanırsınız...
evt canım şimdi gördüm cemremin yazdıklarını. demkki faydası olmamış herkeste farklı tabi...
canım evet sorma herşeyi kullanmak istiyor . çok hevesli maşallah![]()
böyle olması tabiki çok iyi ama ben kullandırmak istemediğimdede bana kızıyor alalım işte hepsini kullanalım faydası olur diyor. diyorum ya yan etkisi olursa bi tarafı iyi yapcaz derken diğer tarafı hasta edersek diyorum. o zman bişi diyemiyor tabi
dizginler bende canım merak etme
bu sabah bende öyle deidm belki seneye kalabalık bir ailede doğum günü kutlarız diye inşallahhhhh öyle olur.
inş bebekim inş bundan sonra her özel anınızda bebişlerinizle olursunuz...
dizginlerin sende iyi olması süper
bugüne kadar dinlemedi karıcını bundan sonra sözünden çıkmasın
sonuçta bizler herşeyi araştırıyouz ne doğru ne yanlış az çok onlardan daha iyi biliyoruz...
dün muayeneden çıktım kociş ne çok konuştun öyle diyor
dedim nevar biliyorum ki soruyorum hem hoca bilinçli olduğumu görünce daha çok sevindi
doğru söylüyorsun diyor sonrada![]()
baharcım kaan hocanın size yazdığı sudafedin içinde ne var yazar mısın?
normalde sudafed grip ilacı böyle bir etkisi var demek ki.
kesinlikle doğru canım. onlardan çok araştırıyourz. iyi olmaları için elimizden gelenleri yapıyoruz. inşallah sonuçalrımız iyi oluncada bizlere hak verecekler.
iyi yapmışsın tabi canım bende hep sordum eşim sormadan ben sordum![]()
tatlım ben çıkıyorum koçiş bekliyor öptüm seni kocaman![]()
canım siz clavis panax kullanıyordunuz dimi ? eşim bunları kullandıktan sonra test verdi sanırım. bende tam bilmiyorum sonucu ama hücre var demkki yani sperm üreten hücre mi demek acaba? hocaya sorun bakalım ne diyecek. bu ilacı bende yeni araştırmaya başladım da kullanıp kullanmama konusunda tereddüt ettim.