Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok güzeldi son bölümü ya film gibiydi..
bide gelin duymasın diye bi program varya o da çok komik..
gelin görmeden düğün mü olur?
gelinlik bide..
akşama ne yemek yapıyonuz kızlar????
bana fikr verin bakayım...

aynen canım çok güzeldi son böülümü.
ben görmedim o programı hiç izlemedim.
valla canım bende düşünüyorum yemek aklımdada hiç bişey yok :26:

geyik boynuzu tozunu ilk defa duydum..
inşallah iyi gelir.
ya kızlar ne duyarsak yapıyoruz korkuyorum bişey olacak diye..
endolu sormuştum ya ben kaan hocaya o da mide rahatsızlığınız yoksa kullanın ben ilaçlarr çok olur diye vermemiştim dedi.
ama kullanabilirsinizz dedi.
bende bugün endol kapsül aldım.
kapsülmü kullandınız siz?
evet canım bizde ilk defa duyduk int detaylarına baktık içimize sindi alalım deidk bizde. inşallah faydası olurda herşeyi yiyip içmekten kurtulurlar canım. adamlar ot adam oldu nerdeyse :1:
endol kapsülü kullanıyoruz canım bizde.

sağol bitanem benim :70:
bende ilk defa duydum int deteylarınıda gösterdi içimize sindi aldık bizde. belki faydası olur.şifa allahtan
valla bizde dün aktara 320 lira bayıldık geldik :1: iliğimizi kemiğimizi kuruttu bu otlar :1:

ne kadar çok vermişsiniz yaaa...

yaa hani ne yemek yapıyonuz niye söylemiyosunuz..
size gelirim bak akşam..:9::9::9::9::9:

aynen valla elde avuçta bişey kalmadı ne yapıcaz bilmem :50:
bizimde alınacaklar var bitenler bitmek üzere olanlar...
bide hüseyin ermişin sperm arttırıcı macunu vardı onun malzemelerinide almak istiyorum...
bakalım paramız yetecek mi :97:

Geyik Boynuzu Etki süresi daha fazladır, sperma yapma etkisi de oldukça yüksektir. Kullanım ise Cinsel problemi olanlar için; cinsel birleşme anından öncesi 1 adet bol su ile içilmelidir. Etkileri ;
* ANINDA EREKSİYON KUVVETİ VERİR
* CİNSEL KUVVETİ OLAĞANÜSTÜ ARTTIRIR
* İKTİDARSIZLIĞI GİDERİR
* CİNSEL BİRLEŞME SAYISINI ARTTIRIR
* DOĞURGANLIK ETKİSİ SAĞLAR
* SPERMA SAYISINI YÜKSELTİR
* SPERMANIN KALİTESİNİ ARTTIRIR
* CİNSEL BİRLEŞMEDEKİ STRESİ, KORKUYU VE TEDİRGİNLİĞİ YOK EDER
* EREKSİYON SÜRESİNİ UZATIR * ERKEĞİN KENDİNE OLAN GÜVENİNİ ARTTIRIR
* ÇİFTLERİN ARASINDAKİ CİNSEL MUTLULUĞU MAKSİMUM DÜZEYE ÇIKARIR, ERKEN BOŞALMAYI ÖNLER
* CİNSEL BİRLEŞME ESNASINDA KESİNLİKLE MAKSİMUM KUVVET VERİR
* HİÇBİR YAN ETKİ VERMEZ

biz çok rahat bulduk canım tabelalardan rahat bi şekilde gaziosman paşaya geliyorsun zaten...
orada da mahatmagandi caddesini sorup hemen buluyorsun çok merkezi biyer rahat rahat bulursunuz...

kaan aydostun ozel muayenesimi var?yoksa universte hastanesindemi kontrol etti sizi?biz unv. hastanesinde bulmustukta onu

canlarım slm ben testın sonucunu ogrendım esım panax aldıgımız doktorun yanına gıdıp testı gosterdı
baharım eseslım sızın dedıgınız cıktı o sperm dısı hucreler olgunlasmamıs spermlermıs
yanı normal spermde bas govde kuyruk oluyor ya bızımkı daha yenı baslamıs olmaya:66::66::66::66::66::66::66::66:
AAAAAAAAYYYYYYY COK MUTLUYUM SONUNDA BIZIMDE 5 SENEDEN SONRA SPERM SONUCUNDA BI
GELISMELER OLDU COK SUKUR YA RABBI
2012 HEPIMIZIN YILI OLACAK İNŞALLAH

canlarım slm ben testın sonucunu ogrendım esım panax aldıgımız doktorun yanına gıdıp testı gosterdı
baharım eseslım sızın dedıgınız cıktı o sperm dısı hucreler olgunlasmamıs spermlermıs
yanı normal spermde bas govde kuyruk oluyor ya bızımkı daha yenı baslamıs olmaya:66::66::66::66::66::66::66::66:

:46::46::46::46::46::46::46:super hayirli olsun :64::64::64::64::64:peki hangi tedavileri oluyodunuz,hangi ilaclari,onceden hicmi yoktu sperm

ayyy canımm çok güzel haber bende inan çoook sevindim. hadi inşallah ilerdi bu spermler canlanacak bebişleirn olacak. elengo hücre çıkmış demekki canım sizde. o hücrede kuyruk ve baş olmuyormuş ama ileride o hücreler sperme dönüşüyrmuş bize laborant arkadaş öyle demişri.
hadi canım benim gözün aydın darsıı bize olsun inşallah.

ya cok mutlu oluyorum sizlerde sperm cikmaya baslayinca ,bana umut oluyosunuz,insaalah burdaki butun azolu arkadaslarda cikar 2012 yilinda hepimiz anne oluruz:emir_bebek:
:66::66::66:

kaan aydostun ozel muayenesimi var?yoksa universte hastanesindemi kontrol etti sizi?biz unv. hastanesinde bulmustukta onu

evet canım özle muayenesi var...
tam gün yasası çıktığından beri üniversitede hasta almıyormuş...
ancak özeline gidip muayene olabiliyorsun...

:46::46::46::46::46::46::46:super hayirli olsun :64::64::64::64::64:peki hangi tedavileri oluyodunuz,hangi ilaclari,onceden hicmi yoktu sperm

ıyı dıleklerın ıcın tesekkur canıım esım 2006 tese
2010 da mıcro tese oldu bızde hıc sperm cıkısı olmadı
sperm sonucu hep 0 0 0 dı
4 ay once panax reıhsı mantarı E1 kullanıyoruz

evet canım özle muayenesi var...
tam gün yasası çıktığından beri üniversitede hasta almıyormuş...
ancak özeline gidip muayene olabiliyorsun...

biz 1.5 yil once muayane olmustuk hastanedeydi o zaman,demekki yeni acmis,daha iyi bence ozel muayane olmasi daha iyi ilgilenir

canım çok sevindim ya :66::66:
bak gördün mü biz sana söylemiştik :34:
inş devamıda gelicek ve bol bol spermler göreceksiniz allahın izniyle :64::64::64:
canım bu arada siz panaxtan başka bişey kullanıyor muydunuz???
sadece bu ilacın etkisi mi bu son durum...

yufkayıda kendin mi açacaksın yoksa bende çok severim. sadace börek içinde yerim ıspanağı :1:
yok ya nerde bende yufka açacak marifet..
hazır yufkayla yapıyom ama çoook güzel oluyo..niyetliyimde ben canıım çekti...
:56::56::56::56:

aa çok güzel inşallah canlılarıda çıkar testlerde...
panax mı kullandınız siz?

çok sevindim canım ay duaların kabul oldu inş.seneye ikizlerle girersin

canım çok sevindim ya :66::66:
bak gördün mü biz sana söylemiştik :34:
inş devamıda gelicek ve bol bol spermler göreceksiniz allahın izniyle :64::64::64:
canım bu arada siz panaxtan başka bişey kullanıyor muydunuz???
sadece bu ilacın etkisi mi bu son durum...

evet canım bız 4 aydır sadece panax reıhsı mantarı ve E 1 kullanıyoruz
baska bısey yok bu ılacın ardından bu sonuc cıktı
esım o kadar mutlu geldıkı sormayın kızlar

Geyik Boynuzu Etki süresi daha fazladır, sperma yapma etkisi de oldukça yüksektir. Kullanım ise Cinsel problemi olanlar için; cinsel birleşme anından öncesi 1 adet bol su ile içilmelidir. Etkileri ;
* ANINDA EREKSİYON KUVVETİ VERİR
* CİNSEL KUVVETİ OLAĞANÜSTÜ ARTTIRIR
* İKTİDARSIZLIĞI GİDERİR
* CİNSEL BİRLEŞME SAYISINI ARTTIRIR
* DOĞURGANLIK ETKİSİ SAĞLAR
* SPERMA SAYISINI YÜKSELTİR
* SPERMANIN KALİTESİNİ ARTTIRIR
* CİNSEL BİRLEŞMEDEKİ STRESİ, KORKUYU VE TEDİRGİNLİĞİ YOK EDER
* EREKSİYON SÜRESİNİ UZATIR * ERKEĞİN KENDİNE OLAN GÜVENİNİ ARTTIRIR
* ÇİFTLERİN ARASINDAKİ CİNSEL MUTLULUĞU MAKSİMUM DÜZEYE ÇIKARIR, ERKEN BOŞALMAYI ÖNLER
* CİNSEL BİRLEŞME ESNASINDA KESİNLİKLE MAKSİMUM KUVVET VERİR
* HİÇBİR YAN ETKİ VERMEZ

ben bulamamışım demekki tatlım süper bizde mi kullansak ne :1:
ayyy ne duysam onu kullanmak istiyorum...
nursenden sonra yeşilexe takmıştım şimdide cemrem sayesinde panaxa taktım :1:
ay nolacak bizim halimiz yaaa :97:

biz 1.5 yil once muayane olmustuk hastanedeydi o zaman,demekki yeni acmis,daha iyi bence ozel muayane olmasi daha iyi ilgilenir

yeni açmış canım ama gerçekten çok ilgileniyor biz çok memnun kaldık...
hergün sadece 5 hastaya bakıyormuş...
5 te başlıyor randevular...

Back
X