Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok çalışıyor bebekim :59:
eşim bi yol yapım şirketinin balıkesir bölge koordinatörü...
şimdi tüm yollarda çalışma var ya işler çok sıkı hiç boş kalmıyor...
sürekli çalışma olan yerleri kontrol ediyor ben de yalnız kalıyorum böyle :43:
bebekimm zaten battaniyenin altındayım kucağımda da pc :1:
bitürlü ısınamıyorum yaaa :5:

bitanemm benim kıyamam sana. iş işte napacaksın para lazım :1:
havalarda acayip soğudu bende odada klima açıyorum elektirikli filan açıyorum hep ev hamam gibi oluyor :1:
eşimde yanıyor üşümüyormuş dedim bende o kadar şey yesem bende yanarım :1:

bitanemm benim kıyamam sana. iş işte napacaksın para lazım :1:
havalarda acayip soğudu bende odada klima açıyorum elektirikli filan açıyorum hep ev hamam gibi oluyor :1:
eşimde yanıyor üşümüyormuş dedim bende o kadar şey yesem bende yanarım :1:

öyle canım bizim daha paraya çooookkk ihtiyacımız var allah yardımcımız olsun...
oooohhh ne güzel bebekimm sıcacık otur işte :21:
harbiden ya yediklerini biz yesek bütün evi ısıtırız ateşimizle :60::60::60::60::60:

evicapi ben oldugum yerde bulamadim baska bir marka E vitamini oluru sence?
gingko bloba yi alicam ins bugun GNC in magazasinda gordum,GNC in magazasinda l-arginine de vardi .bu isimleri KK de hep duyuyorum ama bir turlu alamadik,karar verdik alicaz simdi.peki bu vitaminlerin hepsi bir arada kullanilabiliyormu?gunde kacar tane alinmasi lazim,birde biz proxeed kullaniyoruz onun iceriginde l-arginene yaziyo,acaba bir zarari olurmu l-argini alsak yinede.
cok soru sordum canim kusura bakma,bir telas kapti beni

bence evicap al, başka alma canım..eşin proxeed kullanıyorsa l-arginine gerek yok o zaman..benim eşim şunları kullanmıştı
proxeed plus--6 ay
balık yağı--halada alıyor
ginko biloba--3 ay
korean gingseng--3 ay
l-arginine--3 ay
arı sütü bal polen karışımı-devamlı kullandı

erkek infertilite de bunlar çok sıklıkla kullanılan vitaminler ve bizde faydasını görmüştük..İnşAllah sizede şifa olur canımcım..
ve hepsini aynı anda almıyordu, gün içine yayıyorduk..mesela l-arginine 1000likse günde 3 tane alıyordu, 3000 ise 1 alcan, 2 kez proxeed sabah-akşam, akşam 1 tane balık yağı, 1 tane ginko biloba, 1 tane de korean gingseng

iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz?isde bile oturamiyorum hep dusunuyorum acaba kizlar ne konusdular noldu.hepinizi merak ediyorum belki turkiyeye geldik tetaviye o zaman sizinle tanismak isterim.biz galiba emre beye gelicez ama daha hangi ayda gelicemize karar vermedik.

iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz?isde bile oturamiyorum hep dusunuyorum acaba kizlar ne konusdular noldu.hepinizi merak ediyorum belki turkiyeye geldik tetaviye o zaman sizinle tanismak isterim.biz galiba emre beye gelicez ama daha hangi ayda gelicemize karar vermedik.

iyiyiz canım sen nasılsın...
hakkınızda hayırlısı olsun canım inş şifa bulur eşin...
keşke öyle bi fırsatımız olsada 1 gün de olsa biaraya gelsek...

insallah.tesekkur edrim Bahar,insallah allah benide sevindirer. bir araya gelib tanismayi cok isterim.en kotu gunumuzde bir birimize destek olmak benim icin buyuk olay.o yuzden bir araya gelmeyi cok isterim

bahrcim dedigin gibi insallah allah sevindirer bizi bizim gibi butun evlat hasreti ceken herkesi burdaki kizlari bunu cok istiyorum.insallah biz gelirsek micro tesse olucaz hayirlisi insallah.

çok teşekürler arkadaşım.allah razı olsun aynı sorun ozaman.haberleşelim inşallah olur mu?tahlil nezaman yaptıracaksınız?rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah.eşin sigara kullanıyor mu m-sure ilacını nasıl kullanıyor?birde keçiboynuzu kürü polen falan tüketsin mutlaka düzenli şekilde.bu arada 1 arkadaş m-surede 10 gün de 1 cinsel ilişki demiş.1 fikrin varmı bu konuda?allaha emanet ol.selamlar.

rica ederim canım benim.tabiki haberleşelim.25 gün sonra hem kan tahlili hemde spermiogram yaptıracağız.eşim sigara kullanmıyor.m sureyi sabah akşam tok karnına 1 bardak sütle içiyor.keçiboynuzu tozunu sabahları 1 yemek kaşığı yiyor.fakat polen kullanmıyoruz.aslında kullansak iyi olacak ama bildiğimiz güvenilir bir aktar yok o yüzden almadık.10 günde 1 ilişkimi ilk defa duyuyorum yoktur öyle bişey insanlar iyice şaşırdı valla ne çıkaracaklarını şaşırdılar.eğer öyle birşey olsaydı hoca muhakkak söylerdi aksine bir gün değil bir gün düzenli ilişki vede özellikle adet ortası dikkat edin demişti...kendine iyi bak sende ALLAH a emenet ol canım.

öyle canım bizim daha paraya çooookkk ihtiyacımız var allah yardımcımız olsun...
oooohhh ne güzel bebekimm sıcacık otur işte :21:
harbiden ya yediklerini biz yesek bütün evi ısıtırız ateşimizle :60::60::60::60::60:

:1::1::1: çok alemsiz kız ev yanar ateşimizle :1::1::1:
tatlım çıkmadan mesajı unutma
canım msj gönderdim özeline bakabilirsin :70:

rica ederim canım benim.tabiki haberleşelim.25 gün sonra hem kan tahlili hemde spermiogram yaptıracağız.eşim sigara kullanmıyor.m sureyi sabah akşam tok karnına 1 bardak sütle içiyor.keçiboynuzu tozunu sabahları 1 yemek kaşığı yiyor.fakat polen kullanmıyoruz.aslında kullansak iyi olacak ama bildiğimiz güvenilir bir aktar yok o yüzden almadık.10 günde 1 ilişkimi ilk defa duyuyorum yoktur öyle bişey insanlar iyice şaşırdı valla ne çıkaracaklarını şaşırdılar.eğer öyle birşey olsaydı hoca muhakkak söylerdi aksine bir gün değil bir gün düzenli ilişki vede özellikle adet ortası dikkat edin demişti...kendine iyi bak sende ALLAH a emenet ol canım.

merhaba canım.bugün m-sureyi aldığım yeri aradım cinsel pehriz falan yokmuş.sanırım hastalığa göre onu k.hocamız başka arkadaşa söylemiş.sana bir kaç şey söylesem alma imkanın olurmu bitki?sperm olgunlaştırmaya ve spermlere etki eden?

merhaba canım.bugün m-sureyi aldığım yeri aradım cinsel pehriz falan yokmuş.sanırım hastalığa göre onu k.hocamız başka arkadaşa söylemiş.sana bir kaç şey söylesem alma imkanın olurmu bitki?sperm olgunlaştırmaya ve spermlere etki eden?

üzüm çekirdeği,kına kına,civan perçemi,kara turp tohumu(ekilecek olan tohumdan olmayacak)bunlardan 1 er tatlı kaşığı kaynamış suya at çaydanlığın demlik kısmına.su ağzına kadar dolu olsun.çaydanlığın altına su koy aynı çay demler gibi 45 dakika 1 saat kadar çok kısık ateşte demle.demlikte bitkiler,altında su.sonra süz ve sabah öğlen akşam aç karnına 1 su bardağı içilecek.afiyet olsun.

üzüm çekirdeği,kına kına,civan perçemi,kara turp tohumu(ekilecek olan tohumdan olmayacak)bunlardan 1 er tatlı kaşığı kaynamış suya at çaydanlığın demlik kısmına.su ağzına kadar dolu olsun.çaydanlığın altına su koy aynı çay demler gibi 45 dakika 1 saat kadar çok kısık ateşte demle.demlikte bitkiler,altında su.sonra süz ve sabah öğlen akşam aç karnına 1 su bardağı içilecek.afiyet olsun.

canim m-sureyi sen nerden aldin canim aldigin adresi mesajla yollayabilirmisin bana.... kizlar ben kararsiz kaldim m-suremi kullansak yoksa panaxmi suan hic ilac kullanmiyoruz..birisini kullanmak istiyoruz ama hangisini cok kararsizim hangisi ise yarar bizde acaba

canim m-sureyi sen nerden aldin canim aldigin adresi mesajla yollayabilirmisin bana.... kizlar ben kararsiz kaldim m-suremi kullansak yoksa panaxmi suan hic ilac kullanmiyoruz..birisini kullanmak istiyoruz ama hangisini cok kararsizim hangisi ise yarar bizde acaba
arkadaşım biz doktor tavsiyesiile ilaç kullanıyoruz.k.hocanın hastasıyız.fakat doktorunuz kim sizin?ona sorsan birde eğer maddi imkanın varsa türkiyeye gel derim.10gün önce yine hollandadan gelen ve eşi azosperm olan bir arkadaşla aynı doktora gidiyormuşuz tanıştık.eşinin 4.tese ameliyatıymış.enson kıza transfer ettiler 3gün ankarada kalıp hollandaya gitti.antalyada v.s başka yerlerde teseyi düzgün yapamamışlar anlayacağın dağıtmışlar allah muhafaza.

insallah.tesekkur edrim Bahar,insallah allah benide sevindirer. bir araya gelib tanismayi cok isterim.en kotu gunumuzde bir birimize destek olmak benim icin buyuk olay.o yuzden bir araya gelmeyi cok isterim

bahrcim dedigin gibi insallah allah sevindirer bizi bizim gibi butun evlat hasreti ceken herkesi burdaki kizlari bunu cok istiyorum.insallah biz gelirsek micro tesse olucaz hayirlisi insallah.

allah büyük canım elbet bizede mucizesiyle ödüllendirecektir...
umudunu hiç kaybetme ve daima dua et allah hepimizin yardımcısı olsun...

:1::1::1: çok alemsiz kız ev yanar ateşimizle :1::1::1:

dimi ama :1: canım yedikleri şeyler onları ısıtmasın da ne yapsın :9:

Back
X