Hayırlı günler diliyorum herkese.ben bayağıdır giremiyordum internete.ev taşıdık.yeni bağlandı internet.artık sık sık girerim.ben bu ay adet dönemimle birlikte
tüp bebek tedavisine başlıyorum.bir o kadar da heyecanlıyım ve korkuyorum.yumurta toplama ve iğne olayları beni korkutuyor.tutup tutmayacağını düşünmüyorum şimdiden.hayırlısı olsun artık.ben bursada yaşıyorum.bursada başlıcam tüp bebek tedavisine.bursadan yazanlar bana buradaki tüp bebek merkezleri ile ilgili öneri ve görüşlerini yazabilirlerse çok sevinirim.hala kararsızım nerede olacağı ile ilgili.
canım tedavin hayırlısıyla sonuçlanır inş allah bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin

inş herşey yolunda gider hep olumlu düşünmeye çalış rabbim yardımcın olsun...
tedaviye başlayınca bizi ihmal etme olur mu tüm süreci bizimle paylaş

inş o süreçlerden geçmek ve mucizlerimize kavuşmak bizede nasip olur
Selam kızlar,
Eşimin sperm sayısı 0 oldugundan hergün ona keçi boynuzu kürü yapıp içiyorum.Bunun haricinde bana önerebileceginiz birşeyler var mı.
selam canım sana öncelikle kaan hocanın tavsiyelerini aktarayım:
her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keçiboynuzu tozu yenecek ve üstüne 1 bardak su içilecek...
hergün en az 2 bardak ısırgan otu çayı içilecek ( bu hazır var poşet çay şeklinde )
kırmızı et yemeyecek...
kuru meyveler, kabak çekirdeği, çiğ fındık, badem, ceviz... yiyecek hergün...
bol yeşil yapraklı sebzeler yiyecek...
bunların haricinde benim eşim incir kürü yiyor ( 1 gün zeytinyağında bekletilmiş kuru incir )
bal, polen ve arısütü karışımını her akşam 1 tatlı kaşığı yiyor...
bal, tarçın ve çörekotu karışımını her sabah 1 tatlı kaşığı yiyor...
gingsengli ballı macun yiyor...
üzümçekirdeği tozu yiyor...
türk kahversi içiyor...
haftada en az 1 kere balık yiyor...
canım bunların iyi geldiği söyleniyor...
sizde biran evvel başlayın allah şifa versin eşine...