Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rica ederim canımcım
neler var bu karışımın içinde canım ? ballı karışım filan mı heryerde bulabilirmiyiz acaba ?

Baktım şidi canm bi web sitesi var. içindekiler yazıyor. sanırım o web sitesinden satışı da yapılıyor. Damıtma yöntemiyle yapılmış bi ürünmüş. Yani bi çok şeyin özünü alıp karışım yapmışlar.. Birde yanında ballı bir karışım verdiler.. Ama hepimizin kullandığı ballı karışımlar gibi bişi.. O yüzden bildiğiniz bi ballı karışımla birlikte kullnabilirsiniz. Benim eşim ballı karışımı günde 2 kere sabah akşam, Karkim karışımı da yarım çay bardağı günde 3 kere kullanıyor..

canlarrım ben geldim
eseslim istiyorumbebeğimi hayalim nasılsınız bidenelerim
ayyyy ne güzel size kavuştum bugün okuldan çıktıktan sonra biraz işim vardı biraz geciktim

anladım canım bende bi araştıryaım bulabilirsem bende alayım bari inşallah faydasını görürsünüz.
bişeyler şifa olsun inşallah kocişleirmiz hemen iyileşsin.

canlarrım ben geldim
ayyyy ne güzel size kavuştum bugün okuldan çıktıktan sonra biraz işim vardı biraz geciktim

Hoşgeldin canım benimmmm nasılsın

canlarrım ben geldim

hoşgeldin canım benim gözüm yollarda kaldı geç geldin diye.
nasılsın iyimisin ?

bebekimmmm bugün gelemeseydin ağlayacaktım ben zaten
iyi ki geldin canımın içi
kıyamam bebekim ben sana ya allah kavuştursun...
inş hayırlısıyla döner kocişin...
demek sana süpriz mi yapmış aferin enişteye şimdi gözüme girdi
benim benim kociş romantik değil derdin bak en özel zamanda seni nasıl mutlu etmiş
allah aşkınızı bi ömür daim etsin

canım inş diğer testte sonuçlar istediğiniz gibi olur...
o kadar şey kullanıyoruz ben faydasının olacağına inanıyorum...

anladım canım bende bi araştıryaım bulabilirsem bende alayım bari inşallah faydasını görürsünüz.
bişeyler şifa olsun inşallah kocişleirmiz hemen iyileşsin.

evet bitanemm uğraşıyoruzz birşeyler yarasın da inşallah vesile olsun iyileşmelerine..

hoşgeldin canım benim gözüm yollarda kaldı geç geldin diye.
nasılsın iyimisin ?

canım bugün okuldan sonra biraz işim vardı onları hallettim...
anca geldim yemeğimi yiyip topiğe kavuştum
sen bugün giremeseydin ben çok üzülürdüm biliyor musun
ama allahtan buradasın
kocişine özlemin dışında nasılsın canım benim...

gelmesem valla bende çatlayacaktım dün pc götüremedim bugün götürmeyi düşünüyorum inş girerim bugün. bide ananem hastanede yatıryormuş bugün bide ona gidicem. felçli benim ananem 6 yıldır. iyileşmişti ama 2-3 ay önce tekrar ilerlemiş şimdi yine kötüleşti allah şifa versin.
hiçbirşey hatırlamıyor baya zor durumda.
valla canım sorma eşim süpriz adamı değildir ama yokluğunda bana süpriz yapmış çok duygulandım bende
inşallah canım faydası olur düşecek derken fsh çıkıyor habire inş düşerde faydasını görürüx moralim bozulmadı değil ama vardır bundada bir hayır dedim.

onun dışında iyim çok şükür canım evde işelrim vardı onları hallediyorum. bide uykusuzm dün uyuyamaıdm yanlız yatamadım zor geldi. bide kayınvalidemlerin kaloriferleri çok yanıyor sıkıntı bastı hep camı açtım yattım

iyiyim canım ne olsun hep aynı işte okul ev topik
sen nasılsın tatlım özlüyoruz seni valla

ahyy canımmmm benimmm bende sizi özlüyorum gerçektennnn :2: ama daha netimiz gelmedii malesef :2:
o yüzden fırsat buldukça direkt buraya geliorummm sizinle konuşmayı bişileri paylaşmayııı gerçekten çok seviorummmmmm

canım biz birbirimizden ayrılınca çıldıracak gibi oluyoruz
dedim ya geçen hafta net gitti 1 gün giremedim kafayı yedim
kociş baktı ben zaten hastayım topiğe de giremeyince daha da hastalanıcam diye ev sahibimizin şifresini aldı ordan girdim
sen götür pcni kayınvalidene bizi ihmal etme sakın
canım anneannene de geçmiş olsun allah şifa versin inş...
eşin çok güzel bi süpriz yapmış bunu unutamazsın artık
canım sıkma canını allahın izniyle herşey yoluna girecek...
biri kocişinin biri senin kucağında bebişlerinizle salınıp duracaksınız

kıyamam bebekime ben ya demek kocişin olmadan yatamadın mı
canım buarada fazla sıcak hasta eder adamı niye okadar çok yanıyor ki kaloriferler...
gerçi bizimde çok yanar ama biz petekleri kapatıyoruz...
bikaç tanesi fazla fazla ısıtıyor...
bizede gelen misafirler eviniz nekadar sıcak der peteklerimiz kapalı deriz inanmazlar kontrol ederler

anladım tatlım inş çabuk gelir netiniz
bizde sninle konuşmayı çok seviyoruz balım
bu arada kaan hocaya mailini nezaman göndereceksin????

eseslim geçmiş olsun tatlım anneannene.. bende yakın zamanda kaybettim anneannemi.. ona çok değer verirdimm. gidip gelirdim sürekli. Anneannene değer vermene çok sevindimmmm. hayır duasını alıosun onun Allahta senin gönlüne göre versin inş.. Bu arada eşinde çok kibarmışşş ne kadar ii etmiş olsunnnn zor günler böyle geçer işteee aferinnn ona valla helal olsun

canim gecmis olsun insallah bidahaki seher istediginiz deyrlerde cikar allah buyukdur sikma caninii siz hic mikro tesse oldunuzmu?:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…