- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
rica ederim canımcım
neler var bu karışımın içinde canım ? ballı karışım filan mı heryerde bulabilirmiyiz acaba ?
canım bu isveç şurubumu aromatik su degilmi eger öyleyse bizde başka marka olanı var ..
Baktım şidi canm bi web sitesi var. içindekiler yazıyor. sanırım o web sitesinden satışı da yapılıyor. Damıtma yöntemiyle yapılmış bi ürünmüş. Yani bi çok şeyin özünü alıp karışım yapmışlar.. Birde yanında ballı bir karışım verdiler.. Ama hepimizin kullandığı ballı karışımlar gibi bişi.. O yüzden bildiğiniz bi ballı karışımla birlikte kullnabilirsiniz. Benim eşim ballı karışımı günde 2 kere sabah akşam, Karkim karışımı da yarım çay bardağı günde 3 kere kullanıyor..
canlarrım ben geldim
eseslim istiyorumbebeğimi hayalim nasılsınız bidenelerim
ayyyy ne güzel size kavuştum bugün okuldan çıktıktan sonra biraz işim vardı biraz geciktim
canlarrım ben geldim
ayyyy ne güzel size kavuştum bugün okuldan çıktıktan sonra biraz işim vardı biraz geciktim
canımmmm ben geldim kaçtım geldim
kocam gitti dün bütün gece uyuyamadım bide yabancı evde uyuyamam zor geçti.
çook ağladım eşimi üzmedim yanında ağlamadım trene bindirdim elemanımız beni eve bıraktı eve geldim bağıra bağıra ağladım
bugün beni çok sevindirdi eşim.
sabah bana eve gidince ara beni dedi bende eve bi geldim kapının önünde çiçek ve ikimizin resmi üzerinde not bunada çok duygulandım
ağlama modundaydım gelene kadar ağlarım artık
kızlar bizim dün hormon sonuçlarımız çıktı .hiçbir dğewişiklik olmamış hatta birazcık artmış. sanırım 1 ay olmadı ya o uyüzden çok bir değişiklik olmadı.
fsh 16.45 öncesi 15.40
lh 8.77
testosteron 458.5
hocayada mail attım bakalım ne diyecek.
anladım canım bende bi araştıryaım bulabilirsem bende alayım bari inşallah faydasını görürsünüz.
bişeyler şifa olsun inşallah kocişleirmiz hemen iyileşsin.
Hoşgeldin canım benimmmm nasılsın
hoşgeldin canım benim gözüm yollarda kaldı geç geldin diye.
nasılsın iyimisin ?
bebekimmmm bugün gelemeseydin ağlayacaktım ben zaten
iyi ki geldin canımın içi
kıyamam bebekim ben sana ya allah kavuştursun...
inş hayırlısıyla döner kocişin...
demek sana süpriz mi yapmış aferin enişteye şimdi gözüme girdi
benim benim kociş romantik değil derdin bak en özel zamanda seni nasıl mutlu etmiş
allah aşkınızı bi ömür daim etsin
canım inş diğer testte sonuçlar istediğiniz gibi olur...
o kadar şey kullanıyoruz ben faydasının olacağına inanıyorum...
canım bugün okuldan sonra biraz işim vardı onları hallettim...
anca geldim yemeğimi yiyip topiğe kavuştum
sen bugün giremeseydin ben çok üzülürdüm biliyor musun
ama allahtan buradasın
kocişine özlemin dışında nasılsın canım benim...
iyiyim canım ne olsun hep aynı işte okul ev topik
sen nasılsın tatlım özlüyoruz seni valla
gelmesem valla bende çatlayacaktımdün pc götüremedim bugün götürmeyi düşünüyorum inş girerim bugün. bide ananem hastanede yatıryormuş bugün bide ona gidicem. felçli benim ananem 6 yıldır. iyileşmişti ama 2-3 ay önce tekrar ilerlemiş şimdi yine kötüleşti allah şifa versin.
hiçbirşey hatırlamıyor baya zor durumda.
valla canım sorma eşim süpriz adamı değildir ama yokluğunda bana süpriz yapmış çok duygulandım bende
inşallah canım faydası olur düşecek derken fsh çıkıyor habire inş düşerde faydasını görürüx moralim bozulmadı değil ama vardır bundada bir hayır dedim.
onun dışında iyim çok şükür canım evde işelrim vardı onları hallediyorum. bide uykusuzm dün uyuyamaıdm yanlız yatamadım zor geldi. bide kayınvalidemlerin kaloriferleri çok yanıyor sıkıntı bastı hep camı açtım yattım
Evet canım aromatik su. Sizde ki marka nedir? memnunmusunuz?
ahyy canımmmm benimmmbende sizi özlüyorum gerçektennnn :2: ama daha netimiz gelmedii malesef :2:
o yüzden fırsat buldukça direkt buraya geliorummmsizinle konuşmayı bişileri paylaşmayııı gerçekten çok seviorummmmmm
kızlar bizim dün hormon sonuçlarımız çıktı .hiçbir dğewişiklik olmamış hatta birazcık artmış. sanırım 1 ay olmadı ya o uyüzden çok bir değişiklik olmadı.
fsh 16.45 öncesi 15.40
lh 8.77
testosteron 458.5
hocayada mail attım bakalım ne diyecek.
canlarrım ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?