Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maaşallah mawicim ikizdir belki tam olarak transferin kaçıncı günü çıktı .benimde 672 çıkmıştı 12. günü

hayırlısı olsun güzelim enömli olan sağlıklı gebelik olması ben pazartesi yaptırdım 13. gün 261 di bugün yaptırdım 618 olmuş yumurtalar cumartesi toplandı salı günü tarnsfer edilmişti

bacım mawi hadi hayırlı olsun maşallah diyelim maşallah anam sen şimdi hamilesin geride kalan ben harzem ve belginede dua et inşallah sperm bulunurda bizde hamile olup sag salim bebişlerimizi kucagımıza alırız sonra larem ve gelincigede bebişlerinin sımsıkı tutunmaları için dua et emi hamilelerin duası kabul olur

tabi etmezmiyim bi şimdi değil ben her zaman hepimiz için dua ediyorum allah sizlerede göstersin biz hamilelerinde kucağına almayı nasip etsin

zamancım canım arkadaşım inşallah canım birgün bizde bu sayfaya hamileyiz diye yazarız.

bugun esim mikro tese ameliyatı oldu ve cok sayıda sperm bulundu...benden de 11 tane yumurta toplandı yarın 12 de arıcaz...cok mutluyum..darısı esı azo sperm ı olan herkesın basına ınsallah...herkes den bolbol sperm cıkar umarım......

alaina canım çok güzel haberler vermişsin yaaaaaaaaaa...........................çok sevindim.....inşaallah güzel dölenirler ve hayırlı haberlerle gelirsin sende

kızlar bende nasip olursa cumaya istanbula gidiyorum.............adet olunca tedaviye başlıyoruz inşallah.............ama kısa protokol benimki
dualarınız hep bekliycem......... lütfen........

gözün aydın alainacım hadi hayırlı olsun inşallah......darısı hamilelik müjdene inşallah..........

bugün bu haber beni çok mutlu etti. Allah tamamına erdirsin arkadaşım. umutlarım bittiği anda senin haberin geldi. inşallah bizdede çıkar böyle güzel sonuç...

amanın maşallah alaina hayırlı olsun ne bereketli gündü maşallah diyelim herkez hamile Allah nazarlardan korusun ayyyy çok sevindim inşallah bizlerede nasip olur ne güzel herkezin gayaet olumlu gidiyor darısı nazmiyehan belgin harzem ve bana
buarada nazmiye bacım hadi kız seninde kutlamanı yaparız inşallah dualarımız seninle kimde tedavi olucaksınız dr ununz kim şimdiden hayırlı olsun inşallah bu bereket senide kuşatır

sagol zamncım Allah razı olsun..........biz memorıalde Allah nasip ederse....şimdilik semra hoca ilgileniyo ama bakalım....amin canım.....inşaallah hepimiz bu haberleri vericez bi gün................Allahım mübarek üç ayların hürmetine nasip et hepimize ne olur annişligi......................:CüvCüv::CüvCüv:

herkese cok tesekkur ederim...bızden sonra bı amelıyat daha vardı onda da cıkmıs...o kadar sevındım kı anlatamam...bu derdi anca yasayan bilir...hastanede bı ara bayılıcam zannettım..karnım agrıdı basım dondu mıdem bulandı o kadar zordukı..hasta bakıcı hemen guzel haberı verdi....yarın 3 aylara gırıyoruz hepımız dua edelım..ben herkese edıyorum....umarım burda hepımız guzel haber ler yazarız....hepımızın bebıslerı saglıklı hayırlı evlatlar olurlar...ben hepınıze duacıyım sızın sayenızde cok sey ogrendım....hepınızden Allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…