Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar
herkese hayırlı cumalar................
bugün nasip olursa istanbula gidyoruz............tedavimiz başlıyo inşaallah.......hepinizden dua istiyorum..........

arkadaslar transferım gerceklestı ...yazlıga gıdıyorum...ordan haber veremem ama ıstanbula donunce yazıcam sızlere..hepınız kendınıze ıyı bakın..

merhaba kızlar
herkese hayırlı cumalar................
bugün nasip olursa istanbula gidyoruz............tedavimiz başlıyo inşaallah.......hepinizden dua istiyorum..........

tedavin hayırlı olsun arkadaşım. hayırlısıyla git gel kim bilir belkim karşılarız memorialde.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım. hayırlısıyla git gel kim bilir belkim karşılarız memorialde.

sagol canım.......... hiç bir topikte beni yalnız bırakmadın......teşekkürler........evet belkide karşılaşırız canım.....sen hangi günler orda olucaksın.................

Esi azospermi olan hanimlarin listesi

tulay24.......................... cift tarafli inmemis testis ameliyati,
..................................... polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
..................................... aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
..................................... 10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
..................................... 1. microenjektion tedavisine baslayacak HAMıLE
dryaa22...........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
......................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMıLE
mawii .............................azosperm geç yaşta inmemiş testis ameliyatı ve ileri derecede varikosel 2009 ocakta öğrendik 1 defa varikosel ameliyatı 1. tüp bebek denemesi haziranda mikrotese ile ..................................bir çok sperm bulundu şuan HAMıLE
sevgidolu.........................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük SPERM ÇIKIŞI SAĞLANDI TRANSFER YAPILDI ıYı HABERLERINI BEKLIYORUZ:)
ozlemsu33......................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
......................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
......................................(BAL+POLEN) DOĞAL YOLDAN SPERM CIKISI OLDU
cenoylom........................8yıllık evliyim 7 yıldır biliyoruz azospermi olduğunu inmemiş testis 5 yaşında ameliyat olmuşq 2006 ve 2007 yıllarında tese oldu ilkinde çok miktarda sperm...bulundu transfer yapıldı ama tutmadı 2 de nadir sperm bulundu ve embiryo oluşmadı 3. yeterli sperm bulundu ve allaha şükürler olsun hamileyim......keçi boynuzu kürünü aylarca kullandık fındık fıstık cevis bal badem muz aklına ne gelirse hepsini kullandık HAMıLE:)
gülencim.........................HAMıLE
alaina.............................3 yasında cıft taraflı ınmemıs testis amelıyatı...
......................................24 hazıranda mıkro tese ıLE COK SAYIDA SPERM BULUNDU HAMıLE HABERLERINI BEKLIYORUZ
figenn_............................trasnferi yapıldı HAMıLE HABERLERıNı BEKLıYORUZ.

artik umutsuz................azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
....................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim..................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
....................................mikroenjektion a baslayacak
atasbelgin.....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. .2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
banban..........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
....................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
....................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
espoir-fr.........................Esinin azospermi oldugunu 6 mayista ögrendi spermiogram sonucunda.
.....................................Bir aydir maca + tribulus terrestris + vitamin ilaci ve nohut kürü.
.................................... l-arginine, l-carnitine, ginseng, ginko biloba
.....................................23 temmuzda ürologda randevusu var. Azosperminin nedenini ögrenilecek
fatos1983.......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
.....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
.....................................martta memorial de microtese olacak
gülencim........................13 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı
.....................................3 yıllık evli
.....................................fsh 18lerde idi mikrotese olurken
.....................................çok sayıda sperm bulundu
.....................................1.tüp bebek başarısız 2008
.....................................2.tüp bebekte sonuc bekliyor
gelincik238.....................3 yıllık evliyim 26 yaşındayım. eşim 8 yaşında inmemiş testis dolayısı ile azospermi ve klinefelder sendromu var.Memorialde mikro tese başarılı.ılk tüp bebek denemem olmadı.Dondurulmuş spermlerimiz var. bu pazar ikinci tedaviye başlıyorum kısmetse....
harzem..........................2006da tesa basarisiz, xxx
hayrunisa.......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
kader_nl.........................azospermi, 5 yillik evli 2006 basarisiz tese keciboynuzu kuru
larem1982......................3 yıllık evliyim öğreneli 1.5 yıl oldu kaan aydos vediğer bitkisellerle normal sperm çıkışı oldu...1.tüp denemesi başarısızz... 2.tüp denemesi temmuzda inş.
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................7 yıllık evli 2 kere tüp yapıldı 1. de negatif ikincide transfer olmadı suan 3. yapılıyor...
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,
spia35............................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük yakında mikro tese yapılacak.
tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 27 nısanda iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 2,5 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................kaan aydosta tedavi oluyor 3 aydır ilaç tedavisi görüyor argimekse yeni başlandı bitkisel olarak incir kürü keçiboynuzu ve çakşır bögürtlen kökü trebülüs kullanılıyor
12 yaşında çift taraflı inmemeiş testis ameliyatı sag testis var sol karın bölgesinde fsh 16,06 testesteron 18,87 2008 aralık 1 tüp bebek demesesi başarısız mikrotesede sperm bulunamadı yeditepe üniversitesi has mtese olduk

arkadaşlar liste yapmayı uzun zamandır ihmal ediyoruz sizde bu listeyi kopyalayıp isminizi yazın yada yanlış bılgısı olanlar duzeltip yayınlarsa bırbırımızı daha iyi tanımıs oluruz... tesekkurler...

Son düzenleme:
sagol canım.......... hiç bir topikte beni yalnız bırakmadın......teşekkürler........evet belkide karşılaşırız canım.....sen hangi günler orda olucaksın.................

ne demek rica ederim canım burda hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. benimki uzun protokol olacağı için temmuz 9 veya 10 gibi adetimim 3.günü orda olacağım senin o zamana yumurtaların toplanmış olur. merak etme seni bulurum ben.55 kilo lacivert pardesülü:)

nazmiye bacım hadı hayırlı olsun inşallah sperm bulunur tedavinin olumlu sonuçlanır
gelincik sanada hayırlı olsun diyelim tarih belli olmuş hadi bakalım sendende inşallah güzel haberler alıcaz
eeee harzem ve belgin bacılar biz napalım baksanıza 3 ayların bereketi başladı çok şükür çogu bacı hamile kızlar bizdemi takılsak peşlerine bereket yagmuru bitmedenkaydirigubbakcemile4

hayırlı günler kızlarrrr..........ben geldim ve gidicem hemen geri eşyalarımı alacağım bide kışlık reçellerimi yapacağım onun için malzemelerimi almaya geldim eve eşimgil gelene kadar pc de takılayım biizim kızlar ne yapıyor güzel haberler varmı diye bakayım dedim sevgili kaynanatörümün yanındayız eşimle 6 günlük izini vardı onuda orada geçiriyoruz yurt dışından kaynımla eltim gelmişti onlarda bırakmıyolar illa hep beraber bir arada olalım diyolar kaynanamda işler için bırakmıyor hem geziyoruz hem çalışıyoruz birgün deniz birgün piknik birgün fuardı oh ne ala günler yaşıyoruz bir evin içine 4 aile sığdık ne bulaşık bitiyor ne ev işi bide buralar acayip sıcak cehennemde ne yapacaksak sıcağada dayanamıyoruz denize gidip gece eve gelmeye çalışıyoruz bu seferde deniz çamaşırlarını yıka kum temizle yorgunluktan başka birşey yok pazar günü postalıyoz kaynımgili az kaldı 4 gün daha katlanacağım kaynanatörgile ondan sonra mümkünse uzun zaman görmeyeyim biyandanda onların yeri yayla ne güzel serin buz gibi gelmekte istemiyorum ama hastalık dinlemekten ben hasta olacam sonra adana kurttepe ruh sağlığı hastanesine yatıracaklar beni ben en iyisi sıcak ve doğal sauna evimde kalayım değilmi kızlar bu sayede belki zayıflarım

iyi olur zamancım ayaklarını sürtsünlerde bizde takılalım peşlerine üç ayların bereketi inşallah bizleride sarar canım bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine mevlam inşallah bizlerede hayırlı bebişler nasip eder.....nzmyhn canım inşallah bu sefer bebişlerin seni sımsıkı sarar bırakmazlar canım yanlış hatırlamıyorsam eşinde sperm bulunmuştu bundan önceki tedavinde sende problem olmuştu tedavin yarım kalmıştı ama bu sefer allahın izniyle sende hamile kalacaksın inşalllahhhhhhhhhhhhhh...rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine sanada hayırlı evlatlar nasip eder güzelim...

gelincik sanada hayırlı olsun canım tedavin umarım sende burada hamişler listesine geçersin seninde halaylarını çekeriz seviniriz canım.......... tek tek buradan hamile olarak ayrılırız kızlar inşallahhhh.......kız nazmiye bizi burada habersiz bırakma canım olurmu neler olup bitiyor bildir bize okkiş....

slm kızlar birşey soracağım her hastanenin tahlil sonuçlarında referans aralığı farklımıdır. eşimin ilk tahlilde fshı 15 çıkmıştı yüksek olması gereken değer 12 yazıyordu. son yaptırdığımız tahlilde 14 çıktı referans değeri 19 yazıyordu. herşeyden ümitlenir olduk. yarın sperm testi yaptıracağız dua edin kızlar lütfen 1-2 tanede olsa çıksın en azından üretim var deriz. boşa mikrotese olmaz. kısmet kızlar herkesin evde olur bizimde hastanede olacak ne yapalım.

nazmiyecim canım allah kolaylık versin emeklerini boşa çıkarmasın...............
alainacım hadi canım müjdeli haberle dön yazlığından..........
harzemcim sık dişini 4 günün kalmış allah kurtarsın canım..............

harzem cabuk gel kaynananlardan canım benim kızlar darısı hamile kalamayanlara

slm kızlar öncelikle hamile kalan arkadaşları kutluyorum gelelim bana eşim microteste oldu v e bol miktada elengo sperm bulundu benden 21 yumurta toplandı 15 olgun kaliteli yumurtaya mikroenjeksiyon yapıldı doktorlar elegon hücre olduğu için şan s fazla vermedi bende kendimi hazırlamıştım sonra iki embriyo oluştu ve taansfer oldu hep şansımızın az oldu sötylendi ve bugün 11. gün test yaptım ve sonuç 1 çıktı yani gebelik yok bendeki gelişmeler bunlar

Back
X