Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah caneylom inşallah...canım sen nasılsın ben yine duyamadım kaç tane yiğenim var:kedi:

tosbik canım beni şu listede degerlerimi düzeltirmisin canm testestoron 495 fsh 17.30 sagol canımcım

cefalinazli gelir canım üzme kendini inşallah sıra birgün bizede gelir bu aradaa gülencim hamile sanırım sen duymadın..darısı bizlere saglıklı hayırlı..

kızlar yine nereye kayboldunuz caneylom yine uyumaya gittin dimi seni gidi senişyaaaa kızlar harzem bacı gelmedimi daha kaynanatöründen dayan canm dayan geliyorum seni kurtarmaya...

belgincim allah nasip ederse canımbi tane olacak yeğenin benim yeğenlere ne zaman adım atcaksınız canım bak bu aralar bu topik maaşallah baya bereketli kaçırma bu zamanı harzemde de bugün yarın gelir en son dört gün diyodu gelir heralde kurtulabilirse...

caneylom canım hayırlısı bir iki farketmez önemli olan saglıklı sıhatli eli yüzü düzgün hayırlı evlat olması.canım bilmiyorum aslında temmuz sonu düşünüyorduk ama bu aralar babamın hastalıgı ile ugraşıyoruz.en kısa zamanda inşallah bende seni teyze yaparım....

selam bacılar
cefalınazlı bacım üzülme bak ne güzel sperm var sorun sadece tutmaması inşallah oda olur 1. basamagı atlatmışsınız inşallah 2. basamagıda atlatırsınız transferden sonra ananas ye bol bol rahim duvarını güçlendiyormuş ve maydonoz kesinlikle yeme oda düşük yapmaya sebeb oluyormuş söktürücü etkisinden dolayı anam zamanında araştırmıştım ama kullanmak nasip olmadı aklında bulunsun bidahaki sefere dene belki faydası olur ya bide vakti saati vardır onu bekliyordur sıkma canını

gelincik canım benim inşallah bu seferki tedavin güzel sonuçlanır canım elegon hücre kuyruksuz sperm demek bunların dölleme yeteneği düşük oluyomuş yani geç bölünme oluyomuş inşallah tedaviye gerek kalmadan olur şuan için tüp bebek düşünmüyorum canım

arkadaşlar bugün kanamamın 3. günü ama çok fazla oluyo bide rahmim çok sancılı bunlar adet sancısı gibi değil böbreklerime bile ağrı vuruyo neden acaba

bende iyiyim canım badem arkadaşın topiğinde gördüm adetine iki gün kalan kızıldeniz diye bi arkadaşın 2 çıkmış iki gün sonra 6 çıkmış şimdi nurtopu gibi üç aylık bi kızı varmış maaşallah

selam bacılar akşamı şerifleriniz hayırlı ola
belginim nasılsın caneylon bebiş nasıl iyibak oana sakın yorma kendini

zamancım iyiyim tatlım nasıl oluyum bende nette şifalı bitkilere bakıyordum ginseng diye bişey var gayet faydalı acaba otmu ne bu merak ettim kullanan varmı acaba...iyi geceler...

sağol canım iyiyim allaha şükürler ilk günler çok dikkat ediyodumda şimdi biraz yürümeye gezmeye başladım çok şükür bi yaramazlık yok tek derdi dört gözle kuzenlerini bekliyo zaman teyzesinden belgin teyzesinden gelincik teyzesinden nazmiye teyzesinden harzem teyzesinden adını sayamadığım ve yeni gelen bütün teyzelerinden tez zamanda kuzenler bekliyo ikişer üçer inşallaaaaahhhhhhh.......

neyse kızlar benim uykuuuum geldi gidiyorum şu GıNSENGLE ilgili bildiklerinizi yazın hadı tatlı rüyalar şekerler..opuyorumnanaktan

Back
X