Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorma bebekimmmm bende düşündüm çocuk odasını
hatta kocişede anlatıyorum bazen
ne yapalım hayallerimizde olmasa yaşayamayız...
allahın izniyle hepimizin hayali gerçek olacak ben inanıyorum

ben hiç bebek odası hayali kurmadım olunca kurucam boşyere heveslenmek istemiyorum. eşimin arkadaşı bebekleri olunca eşine bilezik hediye almış çiçek almış onları anlatıom bugün eşime garibim oda ne diceğini bilemio sıkılıoz ikimizde durumumuza(((((
artık bebek odasının hayellerinide kurmaya başlarsam eşim sen kafayımı yedin der )))ayrıca daha çok üzülür. bugün arkadaşım çarşıya gitti bende onun 4 aylık bebeğine bakdım arada bana bırakıyor çarşıya giderken çok seviyorum bebeğini ama artık kendi bebeğime bakmak istiyorum (( onu kucaklamak eşimi bebeğimle karşılamak istiyorum (( ver yarabbim

Eseslim canım selam,

facebooktan seni eklemek istiyorum ama mailde atamıyorum :) soyisim iki tane olan mı? isim soyisim almıştım daha önce. evetse hemen ekliyorum seni.öptümmm.

valla ben bile yazıosam tamamdır )) insan içinde tut tut nereye kadar aaaaaaaaaa))))) dökün içinizi rahatlayın zaten çevremizdekileree anlatamıyoruz derdimizi birde ona ne dicem buna ne dicem korkusu o gördümü bu gördümü hastaneye giderken aman be ne zor işmiş gizli tüp bebek yapmak )) sabahın köründe bu kız nereye gidio diyecekler diye çok korkar oldum en çokta ...

haklısın canım en önemlisi sağlık
eşlerimizle sağlıklı,huzurlu,ümitvar olalım da gerisi gelir Allahın izniyle.

kesinlikle canım herşey allahtan allahtan gelen herşey bizler için. biz tevekkül edip dua edip sabırtla beklersek herşey inşallah çoook güzel olacak.

ayyy hemde nasıl bizden mutlu olan olmaz

tamm canım görüşürüz öpüyorum seni

bebekimmmm ben yemeğimi yiyip geldim
kociş tv izliyor ben yine dayanamadım girdim
hem kocişle sohbet ediyorum hem buraya yetişiyorum

bebekimmmm ben yemeğimi yiyip geldim
kociş tv izliyor ben yine dayanamadım girdim
hem kocişle sohbet ediyorum hem buraya yetişiyorum

ohh valla afiyet olsun canım biz daha kociş geleckte yemek yicez yani
siz ikinciye acıkacaksınız

saol bebekimm bende 10 dknın dolmasını bekliyordum

sende sağoll bebekim benimm

canim PROPOLIS ne?poleni biliyorum ama propolis ne?nerde n bulabiliriz

canım propoliste polen gibi bi arı ürünü...
internette araştır istersen çok faydalı...
istiyorumbebeğimi bizede önermişti en başında...
bal, polen, arısütü ve propolis karışımı yiyor benim kocişte...

merhaba canım inş bizimde rüyalarla hayallerle kalmayacak...
allhın izniyle hepimiz anne olacağız

gizleme neden gizliyorsun ki tüp bebekle bebek sahibi olmak ayıp mı ( değil. kendini strese sokma canım benim bırak millet ne der ne söyleri.. kendini iyi hisset rahat ol kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. biz bütün arkadaşlarımıza sorunumuzu anlatıyoruz yani hadi çocuk yapın diyenlere espirili bir dille anlatıyoruz. hem onlar hemde biz daha rahat ediyoruz böylece. neden saklayalım hem herşey insan için değil mi sıkma kendini eller ne deri düşünme yaşa rahatça, çok güzel bir şiir vardır bir iki satırını paylaşayım seninle;

"Aşkım da değişebilir gerçeklerim de
Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı
Yangelmişim diz boyu sulara
Hepinize iyiniyetle gülümsüyorum
Hiçbirinizle dövüşemem
Benim bir gizli bildiğim var
Sizin alınız al inandım
Morunuz mor inandım
Ben tam kendime göre
Ben tam dünyaya göre
Ama sizin adınız ne
Benim dengemi bozmayınız..."

yani dengeni bozamalarına izin verme kimse kimler işte

iyi kalbinle güzel bebeklerin olacak inanıyorum içini ferah tut,çünkü emek veriyorsun Allahım karşılığını verecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…