Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lamyay hosgeldın canım gecmıs olsun sana da sanırım esın sebepsız azo.. hormon degerlerı nasıl bir de tesenızı nezaman ve nerde yaptırdınız ? bu konuda bıraz bılgı verırsen senı daha iyi tanımıs oluruz...

henuz sebebini ogrenemedik
yurt disinda yasiyoruz,taylanddayiz
sebebsiz azo diyemem cunku biz doktora gittigimizde sadece 2 hafta aralikli 2 sperm testi yapti ve hic sperm bulunamadi dedi,size SSR yaptirmanizi oneririm dedi mutlaka buluruz dedi testislerde,beklemeyin falan filan birseyler dedi ve biz bu operasyona gozlerimiz kapali girdik ve sonuc negtif.
yani esime sebebi ogrenmek icin herhangi bi test yapilmadi hemen arastiramadik ,yogunluk ve yabanci ulke...

canim yanlis yazmisim galiba bizim operasyonun adi SSR.Yaptirali 1 ay oldu.

canım onlrın ilk deneme boşa gitmiş galiba öyle bişeyler var ama ikincide bebegini kaybetti

lamyay hosgeldın canım gecmıs olsun sana da sanırım esın sebepsız azo.. hormon degerlerı nasıl bir de tesenızı nezaman ve nerde yaptırdınız ? bu konuda bıraz bılgı verırsen senı daha iyi tanımıs oluruz...

henuz sebebini ogrenemedik
yurt disinda yasiyoruz,taylanddayiz
sebebsiz azo diyemem cunku biz doktora gittigimizde sadece 2 hafta aralikli 2 sperm testi yapti ve hic sperm bulunamadi dedi,size SSR yaptirmanizi oneririm dedi mutlaka buluruz dedi testislerde,beklemeyin falan filan birseyler dedi ve biz bu operasyona gozlerimiz kapali girdik ve sonuc negtif.
yani esime sebebi ogrenmek icin herhangi bi test yapilmadi hemen arastiramadik ,yogunluk ve yabanci ulke...

canim yanlis yazmisim galiba bizim operasyonun adi SSR.Yaptirali 1 ay oldu.

sagol canim hosbulduk.

lamyay sen nsılsın canım eşin tese felan olmadı yani olsun hayırlısı inşallah herşey en kısa zamanda düzelir.

allahım herşey bizim içinde düzelecek ve bizde en kısa zamanda anne olacagız inşallah..ıNŞALLAH...

evet canım okudum çok sevindim ben biliyorum olacak sizde zzaman kaybetmeyin boşuna eşin hemen gitsin kaan hocaya canım

listede yazdigi gibi biz 23 temmuz'da ürologa gidicez. O zaman ögreniriz esimin azospermi sebebini. Biraz aceleci davraniyorum. Zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden.
Fransa'da tüp bebek gelisimi yok türkiye gibi degil.
Bugün kanal d'de brûksel tüp bebek merkezini tanitiyorlardi 40 yasinda bir kadin hamileymis.

espoir canım çok pahalı ben yeni yaptırdım ankara genartta hemde çok iyi bir merkez ilaçlar dahi 4500 microtese 900 dü canım bence ankardakileri aşatır bi

canlarım ben çıkıyorum kocacım gelir şimdi yemek ister bende ona semizotu yaptım zatende semizotu faydalı erkekler için sizde yedirin sonra bol bol spermleriniz olsun sonrada göbüşlerimiz şişsin...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Sagol sevgidolu farkindayim pahali oldugundan. Bizim aklimizdan istanbul geçiyor daha yakin ulasmasi bize daha kolay geldi. Aklim karisti. Ne yapicaz bilmiyorum :((((((((((

uyandım geldim belgincim şimdide sen yoksun kız .........çok tembelleştim inan ya pc başındayım yada yatıyom uyuyom uyuşuğun teki oldum.......ama ben gelincede hep sen olmuyosun..........

anam hep tanidiklarim burdaymis, ben niye yokum ,baya bi oldu buraya girmeyeli,

atasbelgin canim nasilsin msj icin cok saol senin sayende geldim ,:) unutmadim sizleri ,hep aklimdasiniz,bazeen bakiyorum buraya yazmasamda
e canim nasisin peki gorusmeyeli uzun zaman oldu ,bi degisiklikler varmi, ne gelismeler oldu

sevgidolu canim nasilsin gorusmeyeli ,ne var ne yok ,1 tup bebek olmadi ama insallah bidakine tutar canim ,allahim bi gun yuznu guldursun

espoir mrb canim ,demek sende buraya takiliyosun ,seni gordugume sevindim ,sende ne var ne yok dicem ya siz beklemedesiniz benim gibi ,insallah onumuz hayirli olur
turkiyede hastanemi arastiyon ,orayimi dusunuyosun yoksa

Merhaba sympathique iyim canim. Evet senin gibi beklemedeyim. Ama seninki uzun sürmez haftaya randevunuz insallah güzel haberlerle dönersin. Bizimki 23 ünde. Türkiyede'ki tüp bebek merkezlerini arastiriyorum istanbuldaki. Fransa'da yaptirmayi düsünmüyorum burasi gelismemis. Burda sigortanin karsilamasi için iki yil evli olmak lazim bizimki daha bir yil olmadi. Bende zaman kaybetmek istemiyorum yasim oldu 28;

Back
X