Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yarın kayseri cumarteside trabzon a gidiyoruz kısmet olursa bebekim.
bavulumuzu hazırlıyorum bi taraftan şuda laızm olur buda laızm olur derken koca bavul yaptım

hayırlısıyla gidin gelin bebekimmm kolay gelsin sana...
benim şimdi çıkmam gerekiyor sonra yine girerim öpüyorum en kocamanından

canım demir dikeni tükiyede çok yetişen bir bitki çok pahalı bişey degil .

çok sağol canım.
kesinlikle canım sadece kendimize zarar veriyoruz. stressiz yaşamayı başaramıyoruz nedense. hep bir şeyleri kafaya takıp stres buluyoryuz kendimize. canımızın kıymetini bilmiyoruz. halbuki zamn çok kısa hayatımızı dolu dolu yaşamamız gerekiyor.
inşallahh canım rabbim biizm yüzmüzü güldürecek mucizeler yaşatacaz bizlere...

yok canım biz şuan eskişehirdeydik dün gidip geldik istanbula. kayseride yarın öğlene kadar gelecez büyük ihtimal 5-6 gibi burdan çıkmayı düşünüyoruz 5-6 saat miş snaırım.

Hıı peki o zaman.Yarın misafirim var da ondan sordum.Akşam ama misafirim onun için öğlen 12gibi grüşebiliriz inşallah.Neyse canım siz geliverin sağ salim araşırız...

ıyı aksamlar kızlarrrrrr ben geldım

ohhh guatr duzelmek uzere cnm cok sevındım alahhhhhhhdarısı spermlere
evet bende bı kere gebelık testı yaptım kan verdım eve geldım adet oldum malesef
aman olsun elbet gercegınıde gorecegız testın

sonucunuz umarım ıyı cıkar cnm gıttıgınıze deysın ınşlh

uzulme cnm benım esımınde fsh hep yuksek cıkıyor
ınşllh kısa surede duzelır horman degerlerınız

mıcrotese de ınşllh spermler cıkar cnm
nerde mıcro olacaksınız

sağol bidenem benimm. inşallah hayırlısı ile gidip gelelim.
tamam bebekim bende öpüyorummm kocamannn
cnm benım gule gule gıdın gule gule gelın ohh gez kız sefan olsun

sağol canım benim bizde çook sevindikk.
inşllah bundan sonra sperm haberide verebilirm inşllah sizlere.
içimde kalmasın dedim kafama takıp durmuştum neden olmadım diye iyi oldu yaptırdığım sonrada adet oldum
zamanı değil demekki daha...
inşallahh canım hayırlısı ile gidip gelelim inşallahh..

kızlar şimdi guatr dr muz eşimi aramış testestoron hormonunuz gayet iyi bişey kullanmanıza gerek yok demiş. normal seviyede demiş.

kızlar şimdi guatr dr muz eşimi aramış testestoron hormonunuz gayet iyi bişey kullanmanıza gerek yok demiş. normal seviyede demiş.

gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oh oh artık sıra spermlerde kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Merhaba eseslim ;
güzel haberlerle gelmişsin çoook sevindim cnm inş. tamamen düzelicek

KIZLAR annemin akrabası olan şahsın eniştesi bunlar ankarda oturuyor ve bunu yapan doktor istanbuldaymış .şahıs kendinede bu tedavi yapacak ancak doktor yurtdışına gitmiş .annem bizim için tekrar araştırcak
doktorun demesine göre erkekğin saçtellerinin dibinde bile sperm varıdır . yani her yerinde sperm vardır demek istemiş
işte şahsın kemik iliğinden sperm elde etmiş ,kemik iliğinden sperm bulmuş ve tüp bebekle çocuğu var .çok ilginç bende ilk defa duydum annem konuşsun tekrar bilgilendiririm sizi

doktorun ismi hakkında bilgin varmı canım ? kimmiş bu dr acaba ?

yaaa ben geçen gün arkadaşımdaydım..
arkadaşımın üst komşusuda vardı.
bu olayın aynısını anlattı bana ama ben inanmadımmmmmmmmm.
gerçekten varmıdır acaba böyle bişey..
ama kadın şöyle anlattı:
çok eski bir tanıdığımız vardı dedi çocuğu olmamış senelerce.
daha sonra bir doktor bunun bileğindeki kemik iliğinden sperm oluşturmuş.
adamın şimdi 2 tane kızı varmış dedi.
bende kadına yoktur öyle bişey sen yanlış anlamışsındır dedim ama kadın ısrar etti öyle olmuş diye..
amanınnnnn inşallah doğrudur yaaaa.

cnm boyle bısey varsa pekı adam nıye cıkmıyo ortaya
hıc degılse bı kac yerlere tanıtır kendını
ben boyle dusunuyorum

cervan inş doğdurudur biyandanda diyorum ki böyle bişi varsa neden doktorlar bize uygulamıyorki onlarda doktorun gelmesini bekliyor bu olay ne zaman oldu ne zaman bitti bilmiyorum
ama aannem ısrarla var dedi .akarabasını arayıp tekrar soracak ama kemik iliğinden sperm oluşturmadı sperm bulmuşlar onlada döllenme olmuş inş varıdr bende buraya paylaştım ki belki bilen biri vardır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…