yarın kayseri cumarteside trabzon a gidiyoruz kısmet olursa bebekim.
bavulumuzu hazırlıyorum bi taraftan şuda laızm olur buda laızm olur derken koca bavul yaptım
canım sevinirim gitmenize sende düşüncelerini yazarsın buraya canım hayırdır guatr sorununuzmu var?çok geçmiş olsun.inşallah canım ya adam zaten önce inanmanız ve stres yapmamanız gerek rahat olmanızı istiyorum hep olumlu olmanızı istiyorum çünkü stres hormonları çok etkiliyor dedi ahh bizde de stress çokk..bugün aradım kaç gün oldu göndermediniz dedim özür diledi bi kaç gün daha müsade istedi yurdışından gelen bitki yüzünden çok beklettim dedi..ne gelmek bilmedi şu demir dikeni yaa ...ucuz geliyor diye yurt dışından alıyor ama bizi bekletiyor böylede
tekrar geçmiş olsun canım evet ister istemez stres yapıyoruz tam diyorum artık stres yapmıcam geniş olucam patt diye bişey çıkıyor beni sinir edecek yada üzecek haydee tak kafaya sonra gene düşün düşün dur anca kendimize yapıoz bizden başka kimseye bişey olmuyo kendimize zararımız ama işte lafımız geçmiyo kendimize..rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürü inş.
hayırlısıyla gidin gelin bebekimmm kolay gelsin sana...
benim şimdi çıkmam gerekiyor sonra yine girerim öpüyorum en kocamanından
yok canım biz şuan eskişehirdeydik dün gidip geldik istanbula. kayseride yarın öğlene kadar gelecez büyük ihtimal 5-6 gibi burdan çıkmayı düşünüyoruz 5-6 saat miş snaırım.
günaydın canım arkadaşlarım
dün istanbuldaydık eşimin guatr kontrolu için.
ve güzel haberler aldık moralimiz düzeldi.
guatrımız yavaş yavaş normal seviyesine geliyor. 10 gün daha aynı ilaç dozlarında tedaviye devam edecez. ve sonuca göre dozu düşüreceğiz yada tamamen bırakacağız. ömür boyu ilaç kullanmayacak yani. herşey güzel görünüyor dedi. şekeride normal seviyede bal kullanabilecez buna sevindik.eşim hemen kullanmak istedi balı nasıl olsa normal diye ama ben 10 ghün daha bekleyelim düzelince kullanırız dedik. dün fsh ve testosteron testide yaptırdık ama onlar çıkmadı teknik bir arıza nedeniyle onlarda bugün çıkacak ve onların durmuna göre dr ne yapmamız gerektiğini söyleyecek.
yani güzel haberle döndük. çok sevindik.
bide benim adetim gecikmişti onun içinde laboratuvara gitmişken kan verdim gebelik bakılsın diye. çünkü ben çok düzenli 28 günde 25 günde adet görüyorum hiç gecikme olmazdı ama sanırım stresten gecikti bu sefer. ama değilmişim kan verdikten sonra adet oldum( biliyorduk sonucuda bunuda meraktan yaptırdım yine.içimde kalmasın diye.
sonucunuz umarım ıyı cıkar cnm gıttıgınıze deysın ınşlhkızlar mrb.nasılsınız bakam görüşmeyeli.bu hafta pek giremedim topiğe,pek müsait olamıyorum.yarın kaan hocayla randevümüz var.dua bekliyorum hepinizden.kaan hocanın bize söylediklerini pazartesi sabahı topikte paylaşırım.ben çıkıyorum.allaha emanet olun.
uzulme cnm benım esımınde fsh hep yuksek cıkıyormerhabalar kızlarrr
nasılsınız canlarım?
kociş bugün tahlil yaptırdı sonuçlar FSH:11.68 LH:4.02 TESTESTERON:2.26
bu ay fsh yükselmiş testesteron düşmüş noluyo bu hormonlara anlamıyorumki!!!!!!!!!
mıcrotese de ınşllh spermler cıkar cnmbenimki kaygısızdır ben sıkıştırmazsam gitmez aklına bile getirmez bu hafta gönlü olursa yollarım belki aman bende bayadır seslenmiyorum hormonlara fazla takmak istemiyorum bizede kaan hoca iki iki sürdürmüştü en son bıraktık başka doktorların lafına baktık şurda bir ay sonra mikrotese bakalım akmı kara çıkıcak .
cnm benım gule gule gıdın gule gule gelın ohh gez kız sefan olsunsağol bidenem benimm. inşallah hayırlısı ile gidip gelelim.
tamam bebekim bende öpüyorummm kocamannn
Hıı peki o zaman.Yarın misafirim var da ondan sordum.Akşam ama misafirim onun için öğlen 12gibi grüşebiliriz inşallah.Neyse canım siz geliverin sağ salim araşırız...
ıyı aksamlar kızlarrrrrr ben geldım
ohhh guatr duzelmek uzere cnm cok sevındım alahhhhhhhdarısı spermlere
evet bende bı kere gebelık testı yaptım kan verdım eve geldım adet oldum malesef
aman olsun elbet gercegınıde gorecegız testın
cnm benım gule gule gıdın gule gule gelın ohh gez kız sefan olsun
Hadi ben çıktım şimdilik.Malum akşam yemeği hazırlıkları başlamalı artık.Geç bile kaldım.grşrüz....
kızlar şimdi guatr dr muz eşimi aramış testestoron hormonunuz gayet iyi bişey kullanmanıza gerek yok demiş. normal seviyede demiş.
gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oh oh artık sıra spermlerde kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın canım arkadaşlarım
dün istanbuldaydık eşimin guatr kontrolu için.
ve güzel haberler aldık moralimiz düzeldi.
guatrımız yavaş yavaş normal seviyesine geliyor. 10 gün daha aynı ilaç dozlarında tedaviye devam edecez. ve sonuca göre dozu düşüreceğiz yada tamamen bırakacağız. ömür boyu ilaç kullanmayacak yani. herşey güzel görünüyor dedi. şekeride normal seviyede bal kullanabilecez buna sevindik.eşim hemen kullanmak istedi balı nasıl olsa normal diye ama ben 10 ghün daha bekleyelim düzelince kullanırız dedik. dün fsh ve testosteron testide yaptırdık ama onlar çıkmadı teknik bir arıza nedeniyle onlarda bugün çıkacak ve onların durmuna göre dr ne yapmamız gerektiğini söyleyecek.
yani güzel haberle döndük. çok sevindik.
bide benim adetim gecikmişti onun içinde laboratuvara gitmişken kan verdim gebelik bakılsın diye. çünkü ben çok düzenli 28 günde 25 günde adet görüyorum hiç gecikme olmazdı ama sanırım stresten gecikti bu sefer. ama değilmişim kan verdikten sonra adet oldum( biliyorduk sonucuda bunuda meraktan yaptırdım yine.içimde kalmasın diye.
Merhaba eseslim ;
güzel haberlerle gelmişsin çoook sevindim cnm inş. tamamen düzelicek
KIZLAR annemin akrabası olan şahsın eniştesi bunlar ankarda oturuyor ve bunu yapan doktor istanbuldaymış .şahıs kendinede bu tedavi yapacak ancak doktor yurtdışına gitmiş .annem bizim için tekrar araştırcak
doktorun demesine göre erkekğin saçtellerinin dibinde bile sperm varıdır . yani her yerinde sperm vardır demek istemiş
işte şahsın kemik iliğinden sperm elde etmiş ,kemik iliğinden sperm bulmuş ve tüp bebekle çocuğu var .çok ilginç bende ilk defa duydum annem konuşsun tekrar bilgilendiririm sizi
KIZLAR annemin akrabası olan şahsın eniştesi bunlar ankarda oturuyor ve bunu yapan doktor istanbuldaymış .şahıs kendinede bu tedavi yapacak ancak doktor yurtdışına gitmiş .annem bizim için tekrar araştırcak
doktorun demesine göre erkekğin saçtellerinin dibinde bile sperm varıdır . yani her yerinde sperm vardır demek istemiş
işte şahsın kemik iliğinden sperm elde etmiş ,kemik iliğinden sperm bulmuş ve tüp bebekle çocuğu var .çok ilginç bende ilk defa duydum annem konuşsun tekrar bilgilendiririm sizi
kızlar annemin akrabası olan şahsın eniştesi bunlar ankarda oturuyor ve bunu yapan doktor istanbuldaymış .şahıs kendinede bu tedavi yapacak ancak doktor yurtdışına gitmiş .annem bizim için tekrar araştırcak
doktorun demesine göre erkekğin saçtellerinin dibinde bile sperm varıdır . Yani her yerinde sperm vardır demek istemiş
yaaa ben geçen gün arkadaşımdaydım..
arkadaşımın üst komşusuda vardı.
bu olayın aynısını anlattı bana ama ben inanmadımmmmmmmmm.
gerçekten varmıdır acaba böyle bişey..
ama kadın şöyle anlattı:
çok eski bir tanıdığımız vardı dedi çocuğu olmamış senelerce.
daha sonra bir doktor bunun bileğindeki kemik iliğinden sperm oluşturmuş.
adamın şimdi 2 tane kızı varmış dedi.
bende kadına yoktur öyle bişey sen yanlış anlamışsındır dedim ama kadın ısrar etti öyle olmuş diye..
amanınnnnn inşallah doğrudur yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?