lamyay sen nsılsın canım eşin tese felan olmadı yani olsun hayırlısı inşallah herşey en kısa zamanda düzelir.
çok sağol canım benim evleneli tam 2 yıl oldu allah hepimize saağlıklı mutlu huzurlu yavrularımızla nice mutlu yılları geçirmemizi nasip etsina.s.
tebrikler bacıma.s. Allah bir yastıkta yaşlandırsın huzurla mutlulukla inşallah
kaç yıl oldu şimdi darısı gelen nice yıllarınıza olsun:hooray:
selam canlarrrr....pazar günü bitti kız esaret 2 günde eşimle deniz kenarında tatil yaptık salı günü akşamda eve geldik.......10 günden beri evde temizlik yapamıyordum dünde temizlikle uğraştım zaten yorgundum bitab düştüm bugün zorla uyandım eşim sabah gelmese öğlen ederdim.....geceleride doğru düzgün uyuyamıyordum zati denizde yanıp haşlama olunca acıdan yatamaz oldum buraları bir bilsen acayip sıcak var bunaltıyor resmen ortada sünük sünük geziniyorum şimdi neyseki temizliğimi yaptım kurtuldum bir kaçgün dinlenebilirim.................ne güzel caım inşallah çok çok ama çok faydasını görür eşin vitamin ilaçlarının bol bol canlı spermcikler çıkar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:kimse kalmamış.nerdesiniz bacılar harzem bittimi esaretlik bacım artık özgürmüsün...
ben geldim canlarım bugün bizim evlilik yıldönümümüz birazdan çıkcaz dışarı çok istiyodum bu sene eşime hediye olrarak bebek haberi vermeyi ama olmadı sağlık olsun inşallah seneye yavrumuzla kutlarız bu dileğim hepiniz içöin geçerli
kızlarrrr ben yokken ne yaptınız bende bayadır giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?