Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lamyay sen nsılsın canım eşin tese felan olmadı yani olsun hayırlısı inşallah herşey en kısa zamanda düzelir.

saol canim iim
yani ben tese zannediyodum ama farkli bi operasyon galiba SSR diyolar
testisin 3 farkli bolgesinden ornek alip bakiyolar.
amin canim ins duzelir

merhaba kızlar bugün biraz evle ugraştım yoruldum vallahi ama sizden ayrı kalamadım bi bakim dedim bizim kızlar napmış naptınız şekerler bensiz....

haaa kızlar bu arada eşim bugün bazı vitaminlere başladı hadi hayırlısı bakalım.....

kimse kalmamış.nerdesiniz bacılar harzem bittimi esaretlik bacım artık özgürmüsün...

a.s.

tebrikler bacıma.s. Allah bir yastıkta yaşlandırsın huzurla mutlulukla inşallah
kaç yıl oldu şimdi darısı gelen nice yıllarınıza olsun:hooray:
çok sağol canım benim evleneli tam 2 yıl oldu allah hepimize saağlıklı mutlu huzurlu yavrularımızla nice mutlu yılları geçirmemizi nasip etsin

kimse kalmamış.nerdesiniz bacılar harzem bittimi esaretlik bacım artık özgürmüsün...
selam canlarrrr....pazar günü bitti kız esaret 2 günde eşimle deniz kenarında tatil yaptık salı günü akşamda eve geldik.......10 günden beri evde temizlik yapamıyordum dünde temizlikle uğraştım zaten yorgundum bitab düştüm bugün zorla uyandım eşim sabah gelmese öğlen ederdim.....geceleride doğru düzgün uyuyamıyordum zati denizde yanıp haşlama olunca acıdan yatamaz oldum buraları bir bilsen acayip sıcak var bunaltıyor resmen ortada sünük sünük geziniyorum şimdi neyseki temizliğimi yaptım kurtuldum bir kaçgün dinlenebilirim.................ne güzel caım inşallah çok çok ama çok faydasını görür eşin vitamin ilaçlarının bol bol canlı spermcikler çıkar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hafta sonu teyzemin oğluna düğün var cumartesi kına pazar düğün bol bol oynayıp kurtçuklarımı dökeceğim allahtan mani gelmezse inşallah bütün akrabalarıda göreceğim bu sayede eğlenceli geçer umarım hafta sonumuz...eşim geceleri çalıştığı için belki gelemeyecek ama ben onun yerinede göbekçik atarım demi zemuszemus

tosbikçim canım listeyi düzenlerken 2 arkadaşın bilgilerinide düzeltirmisin......fatoş1983 canım onlar microtese oldu malesef hiç sperm bulunamadı kök hücresi bile yokmuş dr birdaha microtese önermiyor kendisi bana söylemişti yazışmıştık bir ara şimdi beklemede allahım ol derse olacak inşallah.......vavelya arkadaşımızda microtese oldu memorielde malesef onlardada sperm bulunamadı tedavi iptal edildi ...arkadaşımız bize bildirdi şimdi beklemede onlarda.. tedavi olumsuz sonuçlanınca önce birkaç kez uğradı topiğe şimdilerde hiç uğramıyor ...canım bu bilgileride kaydedersen sevinirim okkiş

kızlarrrr ben yokken ne yaptınız bende bayadır giremedim

canım benim, allahım uzun mutlu bir ömür diliyorum size.umarım hep böyle mutlu bir hayat geçirirsiniz inşallah o hediyeyi seneye verirsin canım hemde iki tane verirsin canınız sagolsun...

canlarım çok sagolun inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz ve bizide yavrularımıza kavuşturur...

ohhhhhhh harzemcim tadını çıkart vallahi eeee çok yoruldun bir yandan iş bir yandan kaynana sende dinlenmelisin tabii canım.

senağlamakızlar iki yıl önce bugün bebek lerim beni terk etmişti biliyomusunuz bugün kanda gebelik testi yaptırmıştım ve sonucu görünce çok aglamıştım inşallah bir sonraki denememde bu acıyı yaşamamsenağlamasenağlama

belgincin ben de yogun iş temposundan giremeidim bende gecen sene bu zamanlar bebegimi kaybetmiştim

canım demekki bugün ikimizinde acı günü allahım bir daha bir daha yaşatmasın....

belgin bacım okuyunca çok kötü oldum içim eidi sanki Allah sabır versin demekki unutulmuyor transfer sonrası tahlil günün bile Rabbim emeklerinnizi boşa çıkartmasın inşallah
gamze bacı şimdi biz yeditepe üni. hastanesinde mtese olduk drumuz tam bir .... idi hasbey hakan koyuncu adında yeni yetme ve çok ilğisiz biriydi bak kadın doguncuları hatice banu hanım olsun yada cem bey olsun çok ilğili ve başarılılar yani kısaca sorun kadındaysa ii erkekte ise çok kötü bir yer işte böyle bodoslama daldık olgun sperm çıkmadı sonra biz emre beye gittik o gayet ii dedi ben ümitliyim sizde ümitli olun dedi bize ve haziran ayında görüşelim dedi zira bu ayın 24 ünde 6 ay olucak sonra biz kaan beyde tedaviye başlayınca gitmicez tabi emre bey kendi net sayfasındada yazıyor 2. mtese olayını ama şöyle diyor 1 kere mtese yaptıgım kişiyi 2. defa önermem yani yapmam diyor sonuç bu bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…