Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sizinki mucize gibi. Allah ol deyince hersey oluyor.
Uzun süre kullanmadiniz. Sasirdim kaldim.
Benim esimin azosperm oldugunu 6 mayis ögrendik.
12 mayis = maca + tribulus + vitamin gelül + nohut suyu kürü
22 haziran = l-arginine + acétyl l-carnitine + panax ginseng + ginko biloba
insallah bizdede faydasi olur ama ben korkuyorum.
Bizimle paylasdigin için tesekkür ederim.

nohut kürünü ne zamnlar içiyor eşin açıkçası ben fazla kür falan uygulamıyorum ama başlayacağım eşim çok düzensiz çalışıyor ne gecesi var ne gündüzü o yüzden zamanlı uygulayamıyorum arı sütü bal poleni deneyeceğim şimdi
bide nohut kürünü

ben o kadar şaşırdımki yok diyorum doktora şaka yapıyorsunuz inanamadım ya bi takım şeyler vesile Allahtan hayırlısı ama umarım işinize yarar ben aktarın hazırladığı o karışımın asıl etkisi olduğuna inanıyorum adam onnu bize verirken bile kendine acayip güveniodu yani biz ilk değiliz demekki

nerde yaptırdın canım o karışımı biz ankaradan bir kadında bitkisel karışım yaptığını ve %70 başarı sağladığını söyledi ama çok uçuk bir rakam istedi rapor tahlıl sonuçlarına göre hazırlıyormuş karışımı tüp bebek merkezinde çalışmış daha önce bilmiyorum artık

nohut kürünü ne zamnlar içiyor eşin açıkçası ben fazla kür falan uygulamıyorum ama başlayacağım eşim çok düzensiz çalışıyor ne gecesi var ne gündüzü o yüzden zamanlı uygulayamıyorum arı sütü bal poleni deneyeceğim şimdi
bide nohut kürünü

biz sabah geç uyandigimiz için kahvaltimiz öglenimiz bir oluyor.
Esim öglen yemeginden sonra nohut suyunu içiyor.
Aksamda yemekten 15 dk önce içiyor.
Diger ilaçlarida yemekten önce aliyor.
23 temmuz ürologa gidicez azonun sebebini ögrenmek için. Dua ediyorum ki o gün bir mucize olur diger arkadas gibi esimden sperm çikisi olur.

bu aktar eyüp sultan camiisi karşısındaki aktarlardan biri adı tarihi eyüp sultan aktarı sorun ne dedi hiç spermi yok dedik o zaman size benim hazırladığım karışımı verim çok dua aldım falan dedi hatta
90tl karışım 80 tl de arı sütü bilginiz olsun

3 hafta kadar gidio ama aktar 2 kavanoz kullanmalısın dedi enaz biz 1 kavanoz kullandık ve zaten öğretmenim tatil başı hemen başlayalım tüp bebeğe dedik o yüzden tek kavanozda kaldık ama doktor bu durumda mikrotese ye gereek olmayacağını söyledi buda bize nimet zaten çok şükür fazlasını beklicek durumda değiliz

anladim çok iyi o zaman mikrotese gerek yoksa.
Doktorunuz kim ? hangi merkezde yaptiracaksiniz tüp bebegi ?

kızlar kaan bey bize prengnyl adlı iğneyi verdi biraz zor bulunuyormuş bu ilacı kullanan varmı nasıl temin edebiliriz.

canım benim eşim 3 ay kullandı biz kolay bulduk istanbulla anlaşmalı eczanelerde varmış depolarında bulunuyor canım inşallah faydasını görürüsünüz

arkadaslar merhaba ben yazlıkdan dondum...persembe tahlıl gunum acaba daha once yaptırsammı.. kan testını ....gercı dun 7.gundu eczaneden test alıp yaptım cıkmadı....tutmadımı acaba

Canim daha çok erken canım önce kanda beta hcg yükseliyor sonra idrara çıkıyor kanda icinde çok erken havuza denize gittinmi ben 5 haftalığı geçtim hala banyo olmadım iyi deil diyolar bol bol dua et ins seninde tutar arkadasım

anladim çok iyi o zaman mikrotese gerek yoksa.
Doktorunuz kim ? hangi merkezde yaptiracaksiniz tüp bebegi ?

alman hastanesindeyiz tansel kaplancan doktorumuz ama o kadar moral verdi o kadar rahatlattı ki bize şimdiye kadar ve hastane olarak bakıyosun kesinlikle maddi çıkar peşinde değiller ole olsa ameliyat der ve mesela bazı tahliller vardı burda yaptırmayın gidin sosyal güvenceniz olan bi yerde yaptırın filan diyorlar acayip memnunuz moral depolayıp geliyoruz hep hastaneden eve

Ben uzun süredir işim ve bazı sebeplerden dolayı sizlerle olamıyorum.Ayrıca azospermi olduğunu bildiğim ve çok sevdiğim nişanlım ile evlilik hazırlıkları yapıyorum.aslında birazda bu durumdan uzaklaşmak istediğim için konudan kaçıyorum sanırım.Bana kullandığınız bitkisel ilaçlar varsa faydasını gördüğünüz isim verebilirmisiniz

merhaba minicikserce öncelikle hogeldin bu azospermin birçok sebebi var belkide çok basıt bir ameliyatla giderilebilecek bir rahatsızlık olabilir yani keçiboynuzu kürü ,nohut kürü,çakşır kökü suyu gibi birçok bitkiseller var ama önce daha geniş çaplı bilmek gerekir arkadaşım sana allahtan yardım diliyorum inşallah en basit şekilde atlatırsın...

arkadaslar bi süre önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik kahrolduk falan zaten sizde bilirsiniz bu süreçleri hemen bi talil daha oda aynı daha sonra bazı kürler ve bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık aşağıda bunlar neler yazıcam sizlere neyse ilaçları kullandı bittiği günün ertesi hemen bi tahlil daha yaptırdık sonuç yine aynıydı bir hafta sonra tüp bebek merkezine (alman hastanesi ) başladık ben şuan iğne kısmındayım işin bugun doktor spermiogram istedi sonuç çıktı yanına çağırdı iyi çıktı bu sefer dedi nasıl dedim ve inanamadığımız birşey duyduk 50.000 sperm bulunmuş şok geçirdik tabii sanırım ilaçlar etkiledi 1,5 hafta sonra bittikten böyle bi sonuç aldık tabi hız şekil haraket problemi var ama bi azo lu için 50,000 sperm demek 50000 umut demek bence dondurma işlemi filan yapıldı acayip mutluyum şimdi size eşime uyguladığımız ot vs onları yazıcam umarım şifa bulursunuz arkadaslar sizlerde
hergün keçi boynuzu kürü ve nohut kürü yaptık
eyüp sultan tarihi aktarından adıda böle kendi azolular için yaptığı bi bal gibi karışım var onu aldık (1 kavanozu bitirdi ) ve yanında arı sütü tableti verdi kesmeden hep bunları kullandı eşim bu arada banyo suyuna filanda özen gösterdi sıcak banyo vs yapmadı umarım etkisini görürsünüz arkadaslar yaa bi gördük sanırım :)
senin adına çok sevindim arkadaşım inşallah birgün bizde böyle mutluluk haberlerimizi paylaşırız burada allah tamamına erdirsin...

selam kızlar maaşallah güzel haberler almışız allah artırsın inşallah.........

Back
X