Canim daha çok erken canım önce kanda beta hcg yükseliyor sonra idrara çıkıyor kanda icinde çok erken havuza denize gittinmi ben 5 haftalığı geçtim hala banyo olmadım iyi deil diyolar bol bol dua et ins seninde tutar arkadasım
iyi pazarlar kizlar yarin esim icin urologda randovumuz var bakalim doktor ne dicek
ve bide aksilik gibi araba bozuldu artik parise trenle gitcez ,esim erteleyelim diyo ,bende dedim hayir ben 2 aydir bu randovuyu bekliyorum ne ertelemesi dedim baklaim neolcak
selam bacılar nasılsınız biz eyüpteki aktarcıya gittik geleli biraz oldu ama anca girebildim macunu sabah ögle akşam arı sütünüde sabah akşam kullanıcaz bunuda kullanalım bakalım inşallah olur hayırlısı Allahtan ama merak ediyorum bizdede çıkıckmı adam 3 ay ile 6 ay arası çıkar dedi
inşallah yarın iyi haberler verirsin bizlere dualarım seninle...insallah canim ,cok zamandir hic iyi haber almadik bakalim hayirlisi
zaten buda iyi bisey demezse baska hic doktora girmeden turkiyeye gitcem insallah
Bende on senelik evliyim çocuk hasretiyle yanıp tutuşanlardan biriyım benim eşimde sorun.hiç sıperm yok mikro tese işlemi uygulandı malesef iki yumurtadanda hiç siperm bulunamadı . ben çok umutluydum ama olmadı arkadaşlar .ben yıkıldım hergün göz yaşı döküyorum gözlerim bir balon.ALLAH tan gelen birşey devamlı dua ediyorum namazlarımda .inşanllah ALLAHIM birgünde bizleri güldürecek.ne olur arkadaşlar benim gibi olanlar yazın bizim hiç bir şansımız yokmu birde ilerki yılarda galıba nakıl olacakmış çocuksuz hiç kimse kalmiyacakmiş diyorlar . nekadar doğru bilmiyorum hiç sipermi olmayanda olurmu.içim yanıyor çooooooooooooook kötuyum neyapacağımi bilmiyorum iyi düşünmeye çalışıyorum yoksa kendimi mafediyorum şuanda birde daha yeni hiç içimden çikmıyor çok umutluydum ama olmadı moralim çok kötü arkadaşlar ne olur beni aydınlatın benim gibiler beni anlarlar yoksa kimse anlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?