Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar.....dün geç yattık sabahta biraz geç kalktım kaç günden beri eşim evde diye tam bir ev temizliği yapamıyordum kalktığımdan beri ev işleriyle uğraşıyorum anca bitti yeni kahvaltı yaptım sonra hop topiği açtım bakayım neler olmuş ben yokken dedim güzel haberler gelmiş ne güzel teseye gerek kalmadan allahın izniyle sperm bulunmuş çok sevindim arkadaş adına inşallah hamile haberlerinide yazar

walla ben 1 hafta banyo yapmadım....sımdı hergun yıkanıyorum...denızede havuzada gırmedım...test tarıhım 9 temmuz ama cok merak edıyorum..7 temmuzda yaptırsam mı acaba..bazende beklım dıyorum..of bılmıyorum..ınsallah tutmustur.....ılk 3 gun kasıklarım agrıdı ....sonra agrı karnıma gecti...sımdı anıden karnıma bır kasılma gırıyo...baskada bı degısıklık yok....bıde anıden uykum gelıyo...o an uyuyorum....ve uyanamıyorum....bomba patlasa gozlerımı acamıyorum....

gercı bunlar psıkolojık seylerde olabılır....bırde anormal sınırlıyım...ıcımde bır canavar var ve herkese sarıyorum..

maşallah ne güzel haberler gelmiş bizde busabah eyüp usltandaydık namza gittik şimdi okuyunca hemen kocişi aradım gel dedim eyüp sultana gidiyoruz oda şaşırdı ne oldu dedi dedim ordaki bi aktar karışım vermiş sperm çıkmış 170 tl diyince ya umre dönüşü alsak falan dedi ama bilmiyorum maddi olarak tabi bakalım birazdan gelir ne dicek anam bende ne duysam yapışıyorum

iyi pazarlar kizlar yarin esim icin urologda randovumuz var bakalim doktor ne dicek
ve bide aksilik gibi araba bozuldu artik parise trenle gitcez ,esim erteleyelim diyo ,bende dedim hayir ben 2 aydir bu randovuyu bekliyorum ne ertelemesi dedim baklaim neolcak

hayırlsı olsun...ınsallah guzel seyler duyarsanız doktordan...

insallah canim ,cok zamandir hic iyi haber almadik bakalim hayirlisi
zaten buda iyi bisey demezse baska hic doktora girmeden turkiyeye gitcem insallah

selam bacılar nasılsınız biz eyüpteki aktarcıya gittik geleli biraz oldu ama anca girebildim macunu sabah ögle akşam arı sütünüde sabah akşam kullanıcaz bunuda kullanalım bakalım inşallah olur hayırlısı Allahtan ama merak ediyorum bizdede çıkıckmı adam 3 ay ile 6 ay arası çıkar dedi

merhaba herkese.
Sympathique nasilsin ? Randevunuz yaklasti insallah güzel haberler alirsin.
Sakin randevuyu erteletme dedigin gibi 2 aydir bekliyorsun. Ertelersen eylüle kalir. Bizimkide 23'ünde.
bende istanbul'da olsaydim hemen giderdim eyüpteki aktarciya. Ekim ayinda türkiyeye gelirsek dogru oraya gidicez.
Zamancigim macunu aldin ne güzel. Senden haberler bekliyoruz insallah çikis olur.

bızımkınde ınmemıs testıs vardı...onda da cıkarmıymıs acaba....sperm uretım yerı var dedı..doktor ama asla normal yolla cocugunuz olmaz dedı...

ya kızlar küstüm size çünkü akşam yazdıgım yazıyı kimse okuyupta bir yorum yazmamış:1no2:

belgincim ben baktın aslında ama tam olarak anlayamadım sadece daha sağlıklı olan sperm seçilebiliyomuş diye anladım azospermle bağı varmı onu anlıyamadım en azından benim girdiğim yerlerde tam net bişey yazmıyodu ikisi arsında bi bağ yazmıyodu canım inşallah canım inşallah faydası olur infertilite konusunda 1 milim yol kat etmemezi sağlayan herkesten allah razı olsun................

alaina bacım arkadaşın zaten eşi inmemiş testis ameliyatı olmuş 7 yaşında gerçi bizim ki 12 yaşında olmş dr bizede üreten hücre var ama gelişmemiş demişti spermatogonyum ve spermotosit evresinde yani umut var
belgin bacım o dediğin konuyu ben biliyorum eger hatırlarsan bürüksel tüp bebek merkezine gitme nedenimizde oydu orda sperm çıkması ile ilgili degilde çıkan spermlerin üzerinden yapılan bi işlem yani şöyle ki mikroskopta bakılan bazı spermler gayet saglıklı dura biliyor ama bu teknikle 7bin kat büyütülerek bakıldıgında normal mikroskopta görülmeyen kusurlar görüle biliyor buda saglıklı zannedilen ama aslında saglıksız olan spermleri teşhis ediyor bununda yararı tutma olasılıgını artırıyor yani bu teknik mikro enjeksiyon için bir yenilik bunu ben yaklaşık 2 ay kadar önce duymuş ve bürüksel tüpe gitmiştik işte böyle başka merak ettiğin varsa bununla ilğili memorial ve bürükselin sitesine bak orda görüntüleride var daha ii anlarsın ama ben bürükseli tavsiye etmem muyene hanesi başka yerde ameliyatlar başka yerde yapılıyor bide bizim için üroloğ önemli ama anlaşmalı üroloğları onunda ayrı muayenehanesi var çapanın dı galiba ynalış hatırlamıyorsam üroloğ dr ları ama bürükselden gelenleri özelinde bakıyor yani anlaşmaları var kadın için bilmemem ama erkekten ise sorun bence güzel biryer degil
işte böyle bugün duyar duymaz gittik aldık bizde bu azim varken ya olucak yada fena halde toslucaz inşallah olur benim ümidim o yönde
hadi bacılar bende yatim artık yarın inşallah görüşmk üzere

günaydın arkadaşlar inşallah gününüz bugün güzel geçer.opuyorumnanaktan

canim ins en kisa zamanda cozulur probleminiz benim esimdede tesede bulunamadi ne yazikki,ama verecek olan rabbim ins olur en kisa zamanda

lamyay nasılsın arkadaşım.canım sizde tesede hiçbir hücre felan bulunmamışmıydı.bizde spermatid bulunmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…