aynen canım bende öyle düşünüyorum. bütün işleri o yapıcak dört gözle bekliyorum o günleri
bak kız yoksa dua mı ettin hacet kapın açıkmış
evet kızlar bende merak ediyorum.kim nereli ne iş yapıyor .şimdi ben söyleyeyim benim mesleğim ismekte kumaş boyama ve folyo öğretmeniyim ama şu anda bebiş yapma işleriyle uğraşıyorum.eşimde cüzdan çanta modelisti.özel bir şirkette çalışıyor.özellikle sanatçılara ve üst düzey kişilere sipariş üzerine satış yapılıyor.ama karısına çanta yapmak 7 senedir aklına gelmiyor.geçen bir cüzdan getirmiş bunu Hülya Avşar'a yaptım ama bir milim küçük olmuş al senin olsun dedi.bende kızdım neden milletin olmayan cüzdanını bana getiriyorsun asıl bana en güzeli yapacaksın ki gören hayran olsun.sende o kadar para ver sana daha güzelini yaparım dedi.ah ah ben onun için saatimi pc başında geçiriyorum o benden cüzdanın parasını istiyor koynumda yılan beslemişim
Kızlar sonra görüşürüz bayyyy
ah canım benim inan ben öyle ilgilenirdim ki onlarla anlatamam...
benim eşim kuzenim demiştim hatırlayanlar vardır teyzemin oğlu...
aileler istemedi evlenmemizi kociş ayrıldı benden...
8 ay sonra kocişim lenf kanserine yakalandı üzüntüden
sonra tekrar birleştik bidaha hiç bırakmadı eşimin elini...
ailem istemedi yine ama ben vazgeçmedim evlendim...
ailem kardeşlerimi bile göstermiyordu...
bende kocişimin kardeşlerine sarılıyordum onlar yerine...
zaten kuzenlerimdi çok severdim onları özellikle erkek kardeşini...
kardeşlerim yerine onlara sarılırdım...
ama yenge olarak aileye girince iş değişti...
ailenin içine girince daha iyi anlıyorsun gerçek yüzlerini...
onları okadar severken soğuttuklar kendilerinden...
sırf onlardan uzak olmak için konyadan balıkesire istedim tayinimi...
ama burada bile buluyor beni dertleri
aynen bebekimmm olan bize oluyor...
benim kociş ailesine çok düşkündür...
ilk evendiğimiz zamanlar çok kavga ettik ablası ve kardeşleri yüzünden...
yavaş yavaş farkına vardı herşeyin şimdi hiç taviz vermiyor onlara...
çünkü gördü nasıl biri olduklarını...
ama o görene kadar benim 6 ayda burnumdan geldi...
şimdi hiç eskisi gibi üzmez onlar için beni...
hatta ben olmasam hepsine küsecek yaptıkları hatalar yüzünden...
bende dargınlık olsun istemiyorum aralarını buluyorum...
ama en son geçen sene işte bahsettiğim olay yaşandı...
kardeşi asker diye sesini çıkarmadı neymiş asker adammış o üzmek istememiş
zaman geçtikte herşey düzeliyor ama ozamana kadar olan eşlere oluyor işte...
evet canım o yönden şanslıyım
sen nasılsın hava nasıl orada ??
bak sen kızdım şimdi enişteye maden böyle yeteneği var neden karısına özel bi çanta cüzdan yapmıyor
herşey para değil diyemedin mi canım benim
slm kızlar...
tese günümüz belli oldu. 24 ocak salı günü.
Allah yardımcımız olsun bakalım..
inş.güzel geçerrrrrrrrrrrrrrr:18:
kızlarrr son zamanlarda sen çok dinlediğiniz bir parçada olsa sizi anlatan şarkıyı paylaşmanızı istiyorum...
kızlarrrrrrr ben geldimbu gün test yaptırdık ve 1 tane sperm çıktı bakılan alanda hareketlilik %70 dedi donduralam dedim (burası özel bir tüp bebek merkezi) ünv. hast. olacaklarmış purosedür gereği donduramıyorlarmış hem kızdım hem cok sevindim 1 hahta sonra başka yerde yaptıracağız ve donduracağız tabi çıkış olursa çok sevindim kızlar anlatamam ilk öğrendiğimizde de arada yaptırmıştık tedavi işe yamış dedi test için birkere ücret aldı birdaha almadı
baharımm sen hikayeni anlatmıştın bizlere ilk başlarda bazeen sormak istiyorum ama eski konuları deşmek istemiyorum..
madem konu açıldı sormak istedim..
annenle şimdi aran nasıl peki kocişinin durumundan yani azodan haberdarlarmı..
baharcığım sözlerine katılıyorum insan istediği kadar akraba olsun eş olarak araya girilince durum değişiyor.aradaki hoşgörü kalkıyor sadece kıskançlık ve hasetlik ortaya çıkıyor.canım baban seni affetmedimi daha.annenle kardeşlerinle görüşemiyormusun.insan ne yaşarsa yaşasın ailesinin yanında huzur buluyor.derdini anlattınmı annene onun o şefkatli sesi hayır duası işte hepsi bu dert keder unutuluyor.ben görücü usulü evlendim kaynanam ve annem ayarladı bizim işimizi.şimdi de çocuğum olmadığı için annem vicdan azabı duyuyor. ama ister severek ister görücü usulü kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz
aynen canım bzimde ilk evlendiğimizde hep ailesi yüzünden kavgalarımız oldu ama hiç kendimiz bişi olupta kavga edmedk
halada öyle..
ama yavaş yavaş farkına vardı artık.
dahada varır inşallah.
huzurumuz olsunda gerisi boş aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?