Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım benim inş
bunu daha önce topikte paylaşmıştım ben çok güzel ve anlamlı...

kızlar ben çıkıyorum kocişin inadı tuttu
daha fazla kızdırmayayım adamı
görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorum

inşallahh canım kendi bebeğininde kokusu ile uyuyup uyuyacaksınız canımcım.
o günlerde gelecek inşallah.
bu iç sıkıntıları filan geçecek allahın izniyle inşallah.
sen kalbini ferah tut canım.

kalbim ferah olmuyor sıkıldım içim içimi yiyor ne bilim şu sadeceğin bahsettiği macun salı çarşamba gibi gelecekmiş inşallah şifa olur bu son umut mu tüm hayatım mı böyle biticek hepmi hasret olcak hepmi özlem olucak hepmi imren me olucak

aynen bebekim illa ben alcam diye tutturdu bende 5 dk daha diye diye bu saati ettim
en son 9 dedi sonra kesin alır daha fazla kandıramıycam kocişi

kızlar ben çıkıyorum kocişin inadı tuttu
daha fazla kızdırmayayım adamı
görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorum

tamam bebekim kızdırma kocişini. öpüyorum bende kocaman
dikkat et kendine

yaşadıklarımız kolay değil canım. allah kuluna taşıyacağı kadar yük verirmiş. bizlerde bu yükleri kaldıracağız allahın iznyle..
inşallah canım faydası olur kullanın bakalım bundada vardır bir hayır. allah bu macunu vesile olarak göndermiş olabilir.
inançla kullansın eşin inşallah şifasını verir rabbim.
ondan sonrada gelsin spermler ve bebişler...

çok güzelmiş canım.
iyi akşamlar bu arada

bırgun bızımde bu hasretımız bıtecek o zaman bızım bayramımız olacak vuslatımız sona erecek ama sen boyle uzulursen yukun dahada ağırlaşır rabbım bundan dahada kötüsünü vermesın bu anımızın kıymetını bılmelıyız bende senın gıbı oluyorum ama şükür benı seven bı eşım vardeyıp kendımı avutuyorum

artık taşıyamıyorum yoruldum macunuda herif 3 gün kullanır geri bırakır hep aynı oluyor benim ümidim yok bakalım kullanırsa belki şifa olur

çok cok güzel amin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun bizde onlara yakışacak ana baba olabilelim

üzülmesemde hafif değil ki zaman ilerledikçe yıllar geçtikçe etrafta 2.çiler başladıkça artık hafif gelmiyor

artık taşıyamıyorum yoruldum macunuda herif 3 gün kullanır geri bırakır hep aynı oluyor benim ümidim yok bakalım kullanırsa belki şifa olur

kolay değil haklısın canım. iş eşlerimizde bitiyor işte o kadar şey var kullanacakları bir iki kullanıp bırakılıncada hayaller suya düşüyor.
inşallah bunu kullanırda şifa olur eşine canım.
herşeyde bir hayır vardır canım.
sen üzülüp kendini yıpratma canım.

2. bebişler bacım

eltımde 4 aylık evlı 1 aylık hamıle gecen pazar öğrendım stresten 4 gunde 3 kılo vermışım kendımı toparlmaya çalışıyorum şükürler olsun çevremde destek olanlar var kafamı dağıtıyorum sana böyle destek olanalar yok mu canım

çok üzülüyorum elimde değil canım CIYOR NE HAYELLERİM VARDI UMUTLARIMDA VARDI HER TEDAVİDE HER İLAÇTA AMA OLMADI her mtese ameliyatında acıyla bitti yana yana bitti umutlarım bu macun bilmiyorum ki şifa olur inşallah çok daraldım

yok bacım yok kim ne destek olcak anam biliyor ama yok destek olmuyor anca abimin bebeğine hırka modeli göstersin anlatsın sonra inşallah seninde olur der geçer herifin anası desen zaten onların suçu bana testisi çıksaymış napim diyo anlıcan kimse destek değil anca millet de çevredekilerde niye olmuyor bizimde filancayla başlayan cümleler sonra dr önermeler sonra arkamdan vah vahlar herif bile destek değil onu bunu bırak

çook iyi anlıyorum seni canım çook.
umutlarımızn suyu düştüğünü görmek insana çok acı veriyor. ama şunuda unutmamamız gerekiyor bunlardada bir hayır vardır.
olmuyorsa bi çocuğumuz allah vermiyorsa bundada bir hayır vardır canım.
herşeyin bir vakti saati vardır.
macunda inşallah şifa olur eşine canım. çok dua ediyorum herkese.
benden önce sizlere versin diyorum.
istiyorumbebeğimi var bilirsin oda 19 yıldır tedavide sen varsın ben önce çok bekleyenlere rabbimin vermesi için dua ediyorum.
allah kabul etsin inşallahh.

bacım inşallah senin de olur kısmet dedğin bile belki sıra sendedir belki benim hiç olmıcak çok doğru söylüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…