yok canım bizde balıkesirde oturuyoruz...
dondurma işlemi olacağı için ankaraya gitti kociş...
kaan hocayla tedavimizi sürdürdüğümüz için tüp bebek tedavisinide onun önermiş olduğu genartta yaptırmayı düşünüyoruz...
bakalım hakkımızda hayırlısı..
saol canım benim inş öyle olur...
canım burasıda öyle zaten bütün gün yağmur yağdı hava karardı bu saatte daraldım bende...
bunun için kışı sevmiyorum içim daralıyor...
inş sizde göreceksiniz spermleri canım benim umutsuz olma...
rabbim ne zaman nasip eder belli olmaz...
inş en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize
saol canım benim inş öyle olur...
canım burasıda öyle zaten bütün gün yağmur yağdı hava karardı bu saatte daraldım bende...
bunun için kışı sevmiyorum içim daralıyor...
inş sizde göreceksiniz spermleri canım benim umutsuz olma...
rabbim ne zaman nasip eder belli olmaz...
inş en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize
Zor olmucakmı tüp bebek için 3 günde bir ankaraya gitmek?Sperm çıkışı olmaz microtesede çıkarsa bize orda yaptırıcaz
baharcım varmı bi gelişme.bu saat oldu giremedim nete aklım sende.
baharcımmmmmm..
gözün aydınnnnnn.
1 tane 1 tanedir.
olacaksa bi taneyle de olur..
sakın üzüleyim falan deme..
aklımda hep sen vardın bugün.
Allah yolunuzu açık etsin inşAllah....
canım o süreçte ben ankarada kalıcam galiba...
şimdilik öyle düşünüyoruz bakalım yaza kadar fikrimiz aynı kalıcak mı ??
selam kızlar ben geldim
hepinize hayırlı cumalar…
allah dualarınızı kabul etsin inş…
kociş bugün 9,30 da genartta sperm testi yaptırdı…
1 tane hareketli spem bulunmuş…
merkez kaan hocayı arayıp durumu bildirmiş…
kaan hocada 1 tane de olsa dondurmalarını istemiş…
kocişin 15 gün sonra tekrar gidip test vermesini istemiş kaan hoca…
sonuç itibari ile 1 tane hareketli spermciğimiz dondurulmuş
kocişin canı sıkılmış sonucu öğrenince…
12 gibi öğrenmiş ama bana geç haber verdi…
bende canının sıkılmamasını 1 tane bile olsa bunun çok güzel bi haber olduğunu söyledim…
ama pek keyfi yok…
neyse artık dönünce kendine getiririm ben onu
ilk ay ki sonucumuzda birkaç sahada 1-2 sperm bulunmuştu…
ki test yaptırdığımız yer özel bi laboratuar…
genartta daha iyi incelediklerini düşünüyorum…
ya bu ay ki tedavimiz daha etkisini göstermedi…
ya da kociş bana nekadar rahatım desede strese girdi ve sonuç böyle oldu…
buna da şükür rabbim arttırsın spermciklerimizi inş
kızlar son durum bu…
hepinize çok teşekkür ederim
Allah razı olsun sizden…
evet canım ben yazdım ama geçmişi okumadın galiba...
1 tane hareketli spermciğimiz bulundu ve donduruldu...
inş gelecek aylarda daha da artar sayı
tanıdığınız yoksa kaldığınız yerler hakkında sizden bilgi alırız.siz bizden daha önce gidecekmişiniz gibi gözüküyor
selam kızlar ben geldim
hepinize hayırlı cumalar
allah dualarınızı kabul etsin inş
kociş bugün 9,30 da genartta sperm testi yaptırdı
1 tane hareketli spem bulunmuş
merkez kaan hocayı arayıp durumu bildirmiş
kaan hocada 1 tane de olsa dondurmalarını istemiş
kocişin 15 gün sonra tekrar gidip test vermesini istemiş kaan hoca
kocişin canı sıkılmış sonucu öğrenince
12 gibi öğrenmiş ama bana geç haber verdi
bende canının sıkılmamasını 1 tane bile olsa bunun çok güzel bi haber olduğunu söyledim
ama pek keyfi yok
ilk ay ki sonucumuzda birkaç sahada 1-2 sperm bulunmuştu
ki test yaptırdığımız yer özel bi laboratuar
genartta daha iyi incelediklerini düşünüyorum
ya bu ay ki tedavimiz daha etkisini göstermedi
ya da kociş bana nekadar rahatım desede strese girdi ve sonuç böyle oldu
kızlar son durum bu
Allah razı olsun sizden
bebekimm bugün sesini duymak çok güzeldi
bundan sonra bende kaçarın yok özledikçe ararım artık
canım seninle mesajlaştıktan sonra bende merakla kocişin haber vermesini bekledim...
12 gibi öğrenmiş ama 1 tane olduğunu duyunca canı sıkılmış aramamış beni...
eve gelirken haber verdi...
bende hemen topiğe girdim baktım sende varsın yazdım...
sonrada hemen seni arayacaktım...
ama sen yine topiği açık bırakıp dışarı çıkmışsın
saol ben aramadan seni beni aradın fazla konuşamadık ama eve gelince haber ver arıycam seni...
canım kociş daha çok beklediği için üzgün ama bunada şükür...
inş sonrasında daha da artar...
dünde dediğim gibi kocişinle dertleşmeniz iyi olmuş en çok da eniştemiz için...
sen bizimle heşeyini paylaşıyorsun ama o içinde çok biriktirmiş...
iyi oldu rahatladınız böylece...
inş sizin içinde herşey yoluna girecek bebekimmm...
rabbim o güzel gönlünün mükafatını vericek elbet
canım orada üniversiteden arkadaşım var çok yakın onlardada kalabilirim...
ayrıca merkezin misafirhanesi varmış 4 oda ama diğer alanlar ortakmış...
günlük 25 tl miş anlaşmalı otellerde varmış...
ozaman bi gelsinde bakarız artık çaresine...
sizede yardımcı oluruz bizde öğrenince
evet canım ben yazdım ama geçmişi okumadın galiba...
1 tane hareketli spermciğimiz bulundu ve donduruldu...
inş gelecek aylarda daha da artar sayı
baharım geçmişi okuyabildim şimdi.1 tane canlı sperm bulundu demek süper bişey demek.bu demekki artık eşinin vücudu sperm üretiyor demek.maaşallah sübhanallah.rabbim 1,bin yapsin inş.gerçi 1000 olmasada hayırlısıyla tez zamanda hamile kalirsin inş.çok sevindim hayatim.rabbim devamını getirsin inş.peki o bir tanede dondurulmuş mu?
olsun canım tedaviniz daha yeniymiş inşallah bir dahaki aylara hem bitkisel hem de ilaçlarınızı kullanarak devam ederseniz daha güzel sonuçlar alırsınız canım.nursenciğim eşim bugün tahlillerini ssk da yaptırdı bende şimdi onu bekliyorum daha görüşemedik cnm ama sperm çıkışı yokmuş malesef hormonlarıda yazıcam cnm saolasın..(
evet canım 1. aya göre değerler düşmüş inşallah hepsi normale döner canım.arkadaşlar eşim şimdi geldi
1.ay ki sonuçları
FSH 25,15
LH 11,16
TESTOSTERON 6.78
SPERM SIFIR(
2.AY ki sonuçları
FSH 18,93
LH 8,61
TESTOSTERON 850.37
SPERM SIFIR(
KIZLAR SİZCE DEĞERLER DÜŞMÜŞMÜ BUNA YORUM YAPARMISINIZ(
amiiiiiiiinnnn canım sağolasın duan için.ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
ayyy ne güzel olur yaa inşallah tanışırsınız ben bile çok sevindim buna eğer görüşürseniz birbirinizi 40 yıldır tanıyomuş gibi sımsıkı sarılacağınızdan eminim.inşallah cnm inşlh bugün yine merakla geçecek bir an önce senden güzel haberler alırızda moralimiz düzelir ..baharcığım sen eşine neler yedirip içiriyosun çok merak ediyorum hangi ilaçları kullanıyor yazarmısın...eşinin doğum günüde kutlu olsun cnm sağlıklı evlatlı bereketli mutlu huzrlu nice güzel senler geçirin inşlh cnm..
saolasın cnm hiç anlamıyorum bunlar ne demek iyiki varsınız cnm allah razı olsun inşlh ilerleyen günlerde spermleride görürüz cnm...
merhaba nzlyln çok sevindim bende düden kavşağının altında oturuyorum dıasa açıldı hemen onun arkasındayım bir gün görüşelim cnm belkide karşılaşmışızdır sima olarak tanıyoruzdur birbirimizi tanışalım birbirimize destek olalım cnmm çok sevindim yakın olduğuna...
evet canım haklısın ama benim kocam benim yanımda hiç ağlamadı ben de onun yanında hiç ağlamadım sadece ilk öğrendiğinde beni aradı tel.le o zaman tel.de ağlamıştı ama dediğin gibi içlerinde fırtına koptuğuna kesinlikle inanıyorum.merhaba canım.
hayırlı cumalar.
ahh kocişlerimiz öyle hassaslarki ben bunu dün gece anladım canım. dün gece biz kötü geçirdik.
çok ağladık dün benim çok moralim bozuktu.
içlerine o kadar şey atıyorlar ki.
kendilerine bile söyleyemediği şeyleri var.
bunların birkimi içlerinde yaşıyorlar. çook sıkılıyorlar.
biyerde patlıyor
eşinde öyle bir dönemden geçiyordur.
inşallah canım herşey daha da iyi olur siz bitkiselleri ve ilaçları kullanmaya devam edin.MERHABA ARKADAŞLAR DÜN YAPTIRMIŞ OLDUĞUMUZ TAHLİLLERİN SONUCUNU KAAN BEYE SABAH GÖNDERMİŞTİM ŞİMDİ CEVABI GELDİ
Tedaviniz gayet güzel gidiyor. Endişe etmeyin. Bitkisel ürünler güzel, alabilirsiniz. İlaçlarınıza da aynen devam edin. Önümüzdeki ay kanda FSH, LH ve Total testosterona baktırıp, lütfen bana yazın.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS
KULLANMIŞ OLDUĞUM BÜTÜN HERŞEYİ YAZMIŞTIM İNŞALLAH DEDİĞİ GİBİ İYİ GİDİYORDUR...
amiiiinnnn canım ne güzel konuşmuşsun sana katılıyorum.Günaydın fıstık.Bugün iyisin çok şükür.Öğleden sonra hepimiz daha da iyi olacaz inşallah.Söylediğinden yola çıktığımızde hep aynı noktaya geliyoruz aslında.Hepimizin sınavı apayrı.Kimimiz çocuksuzlukla,kimimiz hayırsız evlatla,kimimiz hasta evlatla herkes içinde bulunduğu durumu en kötüsü sanıyo ta ki daha kötüsüyle karşılaşana dek.Ama bence hepsi zor.Özürlü evladını görerek her gün ölmek,evladın hırlı/hırsız/vicdansız olanıyla da her gün ölmek,evladım olmuyor diye de her gün ölmek....Allah'ım her şeyin en hayırlısını sen bilirsin.Taşıyamayacağımız yükü vermezsin.Bizim bilmediğimiz hayırları sen nasip eyleyip,şikayet etmeyen,şükreden kullarından eyle bizleri.Herkese hayırlı,dualarımızın geri çevrilmedığı Cumalar diliyorum...
cumamız mübarek[bereketli}olsun....dualarımız kabul olsun...banada dua edin olurmuu.....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn...Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)
hayırlı cumalar sana da canım nasılsınhayırlı cumalar arkadaşlar... nasılsınız? topikte bi hüzün bulutu var yine sanki...
eseslim canım bizler varız yalnız olduğunu düşünme inşallah bu dertten hepimiz sabırla, duayla kurtulacaz... üzülmemeye çalış...
baharcım sende inşallah hayırlı haberler getirirsin bize de topikğe bi neşe gelir canım...
hadi hayırlı olsun tedaviniz canım su gibi aksın işleriniz inşallah.iyiyim canım bende çok şükür... aynı devam iş güç Allah nasip ederse Ocak 11'de istanbuldayız... tedaviye start veriyoruz inşallah...
maşallah canım çok güzel 1 tane de olsa çıkmış ve dondurulmuş tabi daha fazla çıksaydı daha güzel olurdu çünkü bütün bitkisellere,ilaçlara devam ettiniz ama olsun canım bu sonuç da güzel ayrıca baktım da 1 arkadaş sadece halay çekmiş bence buna halay çekilirselam kızlar ben geldim
hepinize hayırlı cumalar…
allah dualarınızı kabul etsin inş…
kociş bugün 9,30 da genartta sperm testi yaptırdı…
1 tane hareketli spem bulunmuş…
merkez kaan hocayı arayıp durumu bildirmiş…
kaan hocada 1 tane de olsa dondurmalarını istemiş…
kocişin 15 gün sonra tekrar gidip test vermesini istemiş kaan hoca…
kocişin canı sıkılmış sonucu öğrenince…
12 gibi öğrenmiş ama bana geç haber verdi…
bende canının sıkılmamasını 1 tane bile olsa bunun çok güzel bi haber olduğunu söyledim…
ama pek keyfi yok…
ilk ay ki sonucumuzda birkaç sahada 1-2 sperm bulunmuştu…
ki test yaptırdığımız yer özel bi laboratuar…
genartta daha iyi incelediklerini düşünüyorum…
ya bu ay ki tedavimiz daha etkisini göstermedi…
ya da kociş bana nekadar rahatım desede strese girdi ve sonuç böyle oldu…
kızlar son durum bu…
Allah razı olsun sizden…
evet canım öyle olmuştu bizde ama cc'si yok denecek kadar azdı ondan olabileceğini söylemişti dr.işte her zaman bir olmuyo canım bir anlık stres bile çok etkiliyomuş hakkımızda hayırlısı inşallahkızlar herkeze hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin buğün çok dua ettim kendimize sizlere inşallah allahım kabul etsin yarebbim baharcım olsun birtanede olsa birtane birtane derken büssürü sperm olur tüp bebek için hiç bulunmamasından iyidir ama ben biraz fazla çıkar diye umutluydum sizden çünkü 1 aylık tedavi sonucunda 2 tane görüldü bir aysonrası daha fazlalaşmıştır diyordum gerçi belli olmuyor bir ğörülen sperm bidakine hiç görülmeye biliyor nursenin eşindede üç dört canlı çıkmıştı bir ay sonrakine hiç bulunamamış yanlış hatırlamıyorsun neyse saglık olsun birdakine belki daha çok çıkmış bunada şükür allah olduracak olduktan sonra sonuçta bir spermden olacak çocuk .buğün ben evde bura hiç giremedim geçici olarak hizmet dışı dedi durdu iş yerinde girdim öyle bişey yok hemen açıldı sizlere öyle olmadımı.
leylagim nursencim ve diyer kizlar sizler nasilniz
allah razı olsun sevalcim inş dahada artar...
kaan hoca kocişte kanser tedavisi nedeniyle kanallarda tıkanıklık olduğunu söylemişti...
geçen ay bikaç sahada 1-2 sperm görülmüştü...
budefa 1 tane bulundu bunada şükür...
allahım devamınıda göstersin inş...
evet canım donduruldu merkez kaan hocayı aramış hemen 1 tane bulundu napalım diye...
kaan hocada dondurulmasını istemiş...
bugün tekrar mail attım hocam zaten haberiniz varmış diye bi hormon sonuçlarını yazdım...
herşey çok iyi durumda dedi 1 tane bulunması bile önemli...
fırsat buldukça gelip test yaptırın yavaş yavaş yeterli sayıya ulaşırız dedi...
biz heralde bidahakine 1 ay sonra gideriz...
bu ayda tedavi görsün öyle...
hakkımızda hayırlısı sevalcim...
rabbim size daha fazlasını göstersin inş
canım bence ssk da boşa yaptırmış orda bir iki olsa bile es geçerler incelemezler iyi birdakine tıpda yaptırın orda incelerler yıllar önce orda yaptırmıştı benimki yıkamalı boyalı filan diye ayrıntılı bakıyorlardı siz nasıl aldınız randevuyu telofonla veriyorlarmı .:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?