Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zor olmucakmı tüp bebek için 3 günde bir ankaraya gitmek?Sperm çıkışı olmaz microtesede çıkarsa bize orda yaptırıcaz

sagol canim insallah hepimiz havusuruz

baharcım varmı bi gelişme.bu saat oldu giremedim nete aklım sende.

baharcımmmmmm..
gözün aydınnnnnn.
1 tane 1 tanedir.
olacaksa bi taneyle de olur..
sakın üzüleyim falan deme..
aklımda hep sen vardın bugün.
Allah yolunuzu açık etsin inşAllah....

Zor olmucakmı tüp bebek için 3 günde bir ankaraya gitmek?Sperm çıkışı olmaz microtesede çıkarsa bize orda yaptırıcaz

canım o süreçte ben ankarada kalıcam galiba...
şimdilik öyle düşünüyoruz bakalım yaza kadar fikrimiz aynı kalıcak mı ??

baharcımmmmmm..
gözün aydınnnnnn.
1 tane 1 tanedir.
olacaksa bi taneyle de olur..
sakın üzüleyim falan deme..
aklımda hep sen vardın bugün.
Allah yolunuzu açık etsin inşAllah....

saol bitanem yaa inan ben üzülmüyorum...
ha demedim değil keşke daha çok bulunsaydı diye...
ama hep şükrediyorum o 1 tanenin bulunmasınada
ama kociş üzülüyor öğrenince bile bana geç haber vermiş canı sıkkın diye...
2de otobüse bindi ozamandan beri hiç aramadı...
şimdi aradım dedim bak arkadaşlar bile kızdı sana...
biz 1 taneyi bile bulamıyoruz bu çok güzel bi haber diye dedim...
uykum vardı uyudum ondan arayamadım falan diyor ama biliyorum çok üzüldü...
bu defa daha fazla çıkış olacağına inanıyordu...
bunada şükür ya daha tedavinin başındayız inş dahada artacak...
çok saol bitanem allah razı olsun...
bugün yazdıklarınıda gördüm zaten cevapta verdim...
inş sizde ameliyat sonrası havalara uçarsınız mutluluktan

baharım geçmişi okuyabildim şimdi.1 tane canlı sperm bulundu demek süper bişey demek.bu demekki artık eşinin vücudu sperm üretiyor demek.maaşallah sübhanallah.rabbim 1,bin yapsin inş.gerçi 1000 olmasada hayırlısıyla tez zamanda hamile kalirsin inş.çok sevindim hayatim.rabbim devamını getirsin inş.peki o bir tanede dondurulmuş mu?

evet canım ben yazdım ama geçmişi okumadın galiba...
1 tane hareketli spermciğimiz bulundu ve donduruldu...
inş gelecek aylarda daha da artar sayı

baharcım ben topiğe girer girmez kim var kim yok bakmadan direk sana yazmak istedim.sana meil attıktan sonra geçmişi okudum.demek donduruldu hadi bakalım şimdilik bebeğimiz uyusun.:))

tanıdığınız yoksa kaldığınız yerler hakkında sizden bilgi alırız.siz bizden daha önce gidecekmişiniz gibi gözüküyor

canım orada üniversiteden arkadaşım var çok yakın onlardada kalabilirim...
ayrıca merkezin misafirhanesi varmış 4 oda ama diğer alanlar ortakmış...
günlük 25 tl miş anlaşmalı otellerde varmış...
ozaman bi gelsinde bakarız artık çaresine...
sizede yardımcı oluruz bizde öğrenince

bebekimmm benimmmm
1 i gösteren rabbim sana mi,lyonları göstersin inşallah.
allah daha çok arttırsın inşallah.
hem vucut kendini 3 ayda yeniliyormuş.
kocişinin yedip içtikleri inşallah o zaman dahada kendini gösterecek bitanem benimm

bendee çoook sevindim bebekim benim
evet eltimin kzıına bakıp geldim.

kızz bizde kalırsınn.
esk ank arası 1,5 saat tüp bebeğin ilk dönemlerinde iğne aşamalrında bende kalırsın son 1 hafta kala gidersin o zaman muayeneler olacak.
o zaman orda kalırsın. 1 haftada bende kalırsın bebkim
bende gelirim seninle ank valla.

allah razı olsun sevalcim inş dahada artar...
kaan hoca kocişte kanser tedavisi nedeniyle kanallarda tıkanıklık olduğunu söylemişti...
geçen ay bikaç sahada 1-2 sperm görülmüştü...
budefa 1 tane bulundu bunada şükür...
allahım devamınıda göstersin inş...
evet canım donduruldu merkez kaan hocayı aramış hemen 1 tane bulundu napalım diye...
kaan hocada dondurulmasını istemiş...
bugün tekrar mail attım hocam zaten haberiniz varmış diye bi hormon sonuçlarını yazdım...
herşey çok iyi durumda dedi 1 tane bulunması bile önemli...
fırsat buldukça gelip test yaptırın yavaş yavaş yeterli sayıya ulaşırız dedi...
biz heralde bidahakine 1 ay sonra gideriz...
bu ayda tedavi görsün öyle...
hakkımızda hayırlısı sevalcim...
rabbim size daha fazlasını göstersin inş

herkese merhabalar.Baharcım gözünüz aydın 1de olsa çıktı ya.Allah daha çok çıktığı günleride gösterecek inş hepimize.Bir de ne keder sakin olunabilir ki test verirken başlı başına zor bişey zaten bir de üstüne sperm çıktı/çıkmadı sıkıntısı eklenince zorluk iki katına çıkıyo bence.Geçenkinde beklentisiz verildiği için test daha rahattır eşin ama bu kez ister istemez kasmıştır kendini.Amaaan hiç yokken 1adet sperminiz var şu an dondurulmuş.Kim bilir belki de o sizin bebeğiniz olacak(inşallah yarabbim)Hadi şimdi sizin için eğlence zamanı eşinle tekrardan nice nice sağlıklı,çocuklu,mutlu yıllara.
ESESLİM canım sabah çıkmak zorunda kaldım çıktım aniden.Ben iyiyim.Ruhum pek bir dingin bu ara aman hiç bitmesin de bu dinginliğim.Çünkü böyle olunca çok umutlu ve iyimser oluyorum.Allah her zaman umutlu ve iyimser bir yürek versin hepimize.
Çıkıyorum ben yemek yapcam baharı merak ettim girdim okuyamadım bile her sayfayı.GRŞRÜZ ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ...

nursenciğim eşim bugün tahlillerini ssk da yaptırdı bende şimdi onu bekliyorum daha görüşemedik cnm ama sperm çıkışı yokmuş malesef hormonlarıda yazıcam cnm saolasın..(
olsun canım tedaviniz daha yeniymiş inşallah bir dahaki aylara hem bitkisel hem de ilaçlarınızı kullanarak devam ederseniz daha güzel sonuçlar alırsınız canım.
evet canım 1. aya göre değerler düşmüş inşallah hepsi normale döner canım.
amiiiiiiiinnnn canım sağolasın duan için.
ayyy ne güzel olur yaa inşallah tanışırsınız ben bile çok sevindim buna eğer görüşürseniz birbirinizi 40 yıldır tanıyomuş gibi sımsıkı sarılacağınızdan eminim.
evet canım haklısın ama benim kocam benim yanımda hiç ağlamadı ben de onun yanında hiç ağlamadım sadece ilk öğrendiğinde beni aradı tel.le o zaman tel.de ağlamıştı ama dediğin gibi içlerinde fırtına koptuğuna kesinlikle inanıyorum.
inşallah canım herşey daha da iyi olur siz bitkiselleri ve ilaçları kullanmaya devam edin.
amiiiinnnn canım ne güzel konuşmuşsun sana katılıyorum.
cumamız mübarek[bereketli}olsun....dualarımız kabul olsun...banada dua edin olurmuu.....

Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn...
hayırlı cumalar sana da canım nasılsın
iyiyim canım bende çok şükür... aynı devam iş güç Allah nasip ederse Ocak 11'de istanbuldayız... tedaviye start veriyoruz inşallah...
hadi hayırlı olsun tedaviniz canım su gibi aksın işleriniz inşallah.
maşallah canım çok güzel 1 tane de olsa çıkmış ve dondurulmuş tabi daha fazla çıksaydı daha güzel olurdu çünkü bütün bitkisellere,ilaçlara devam ettiniz ama olsun canım bu sonuç da güzel ayrıca baktım da 1 arkadaş sadece halay çekmiş bence buna halay çekilir
evet canım öyle olmuştu bizde ama cc'si yok denecek kadar azdı ondan olabileceğini söylemişti dr.işte her zaman bir olmuyo canım bir anlık stres bile çok etkiliyomuş hakkımızda hayırlısı inşallah
leylagim nursencim ve diyer kizlar sizler nasilniz

hoşgeldin çiçekcim ben iyiyim şükür Allaha henüz ilaç ve bitkisellere devam ediyoruz onun haricinde bir durum yok sen nasılsın

sen ara ara kocişini sperm testine gönder.her ay birtane de olsa dondurulsa tüp bebek için rahar rahat kullanılır inş.tüp bebek tedavisi aşamasına gelin inş.eseslimin yazdığı gibi eskişehir-ankara yakın seni eskişehirden göndeririz tedaviye.akşamada bize gelirsin kalmaya.artık bi gün eseslime bi gün bana.biz sana refakatçide oluruz.rabbim ogünleri de göstersin inş.
bugün eşini çok mutlu et emi.nekadar önemli olduğunu hissettir ona.

evt cnm benimde içime sinmedi ama mecburiyetten orda yaptırdı 23 ocakta tıp ta yaptıracağız telefonla randevu aldım canım 2006 yılında orada tüp bebek tedavisi görerek tese ameliyatı olmuştu eşim ama benim yumurtalar toplanamamıştı çok acı günlerdi(((

kızlar ben çıkıyorum kib hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...

bahar cım gözün aydın....bir sıfırdan ççok daha iyidir değilmi...inşallah darısı bizlere..BÜYÜK ALLAHIM sizede verecek inş....sırada esma ve istiyorumbebeğimi var dualar onlr için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…