Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihoyyyt bulaşıcı olsa keşke arkadasın ikizlerini yoğurup duruyorum ama nafile bakalım ya uff inşallah hiç bişi düşünmek istemiyorum bu süreçte aslında şurda transferime 1 hafta filan kaldı inşallah ama aklıma neler neler gelio ya kabızlık sorunu olursa merdiven çıkıcam hasteneden sonra çıkmasammı iğneleri evde mi yaptırsam dışarı çıkmasammı uff valla Allahım hepimizin yardımcısı ol
valla bizimde 0 dı benimde eşim baya baya azo luydu ben bişiler yaptım bide Allahım izin verdi doğal yolla çıkılş sağlandı ve tese yede gerek kalmadan başladık tüp bebek tedavisine umutsuzluk bu olayın en büyük tetikleyicisi sakın kırmayın ümidinizi olucaksa oluyo işte bak
valla bizimde 0 dı benimde eşim baya baya azo luydu ben bişiler yaptım bide Allahım izin verdi doğal yolla çıkılş sağlandı ve tese yede gerek kalmadan başladık tüp bebek tedavisine umutsuzluk bu olayın en büyük tetikleyicisi sakın kırmayın ümidinizi olucaksa oluyo işte bak
valla bi doktor sana gelipte olmaz bilmem ne die konuşuyosa o doktordan şüphe et zaten canım çok doktor var ki benim doktorum daha önceki teselerde hiç çıkmayanda çıkarmış arı sütü içir eşine keçi boynuzu nohut kürü uygula 1,5 ay kadar kullansın ondan sonra bu konunun ehli bi doktora gidin bence ben bu kürlerin işe yaradığına inanıyorum bizde yaradı çünkü gerçi biz bi de aktardan karışım almıştık
cok saol canim ins en kisa zamanda bebislerin lurlamlay merhaba
kaan hocayada emre beyede gidiyoruz biz
eğer sizde microtesede sperm bulunamadıysa kaan hocaya gidin derim eğer mail göndermediysen ona durumunuzu anlatan mail at randevu iste o size randevu verir uygun olduğu tarihi.
microtesede sperm bulunmayan durumlarda kendisi ilaç tedavisi öneriyor.tedavi etmeye çalışıyor.
ama emre bey microtesede sperm bulamadığı hastalara benim bildiğim birşey önermiyor 2.microteseyide yapmıyor.
kaan hoca ise bu işin ucunu bırakmıyor.mesela bizde sperm bulundu kaan hoca yaptı ameliyatı biz istanbulda oturuyoruz ankarada tedavi olduk ama döllenme olmadı tüp bebek iptal oldu.
şimdi eşim kaan hocada tedaviye devam ediyor şuan endol kullanıyor endol dan sonra klomen e başlıycak 1 ay kullanacak sonra yine test falan yapılacak.
ama biz 2.tedavimizi istanbulda yaptırmak istiyoruz.memorial yada alman hastanesi arasında karar vereceğiz.
hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz inşallah.