Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet her ortamda mutlaka birileri soruyo daha cocuk yokmu ,sizden sonra evlenenler sizi gecti,cok yavassiniz,daha beklerseniz sunlarda gececk falan ....

destekli bi geçiresim gelio varya onlara ya bu millet çokmu cahil yani kısırlık günümüzün çok popiler bi sorunu haline gelmiş nasıl ya belki bi sorun vardır diye düşünemiyolar anlamıyorum bide kucağında çocuk görenin yakıştı diye bi yorumu vardır ya bilgiç bilgiç, yakışmadı yapma diyeninide heç duymadım zaten

caksir otunu toz seklinde almistik,ben balin icine karistirdim o sekil kullaniyoruz ama az once okudum bir yerde suya karistirip iciyormus bazi kisiler ,balla yenmesi bi problem yaratirmi yada faydali olmazmi

bende arkadasin kizini kucagima aldim sevdim belki bana da bulasir bir bebegim olur diyeee((;

hihoyyyt bulaşıcı olsa keşke arkadasın ikizlerini yoğurup duruyorum ama nafile bakalım ya uff inşallah hiç bişi düşünmek istemiyorum bu süreçte aslında şurda transferime 1 hafta filan kaldı inşallah ama aklıma neler neler gelio ya kabızlık sorunu olursa merdiven çıkıcam hasteneden sonra çıkmasammı iğneleri evde mi yaptırsam dışarı çıkmasammı uff valla Allahım hepimizin yardımcısı ol

*Sevgi* kullanıcısından alıntı
Selam kızlar,çakşır erkekte hiçbir işe yaramaz,tam tersine östrojen yükler ve zarar verir,ama bayanlarda yumurta kalitesi için çok faydalıdır,hatayda deniz gören mevkiisinde yetişen çakşırlar çok faydalı,oradaki keçi ve koyunlar sürekli ikiz veya üçüz yavru verir,benden söylemesi.kendinize iyi bakın sakın erkeklere kullandırmayın derim.

arkadaslar caksirin erkeklere zarali oldugu dogrumu
bizde ta turkiyelerden getirtip zar zor kullanmaya baslamistik
vallah artik ne yapacagimi sasirdim bir yerde cok faydali derken bir yerde zarali
bilen varsa lutfen paylassin.....

hihoyyyt bulaşıcı olsa keşke arkadasın ikizlerini yoğurup duruyorum ama nafile bakalım ya uff inşallah hiç bişi düşünmek istemiyorum bu süreçte aslında şurda transferime 1 hafta filan kaldı inşallah ama aklıma neler neler gelio ya kabızlık sorunu olursa merdiven çıkıcam hasteneden sonra çıkmasammı iğneleri evde mi yaptırsam dışarı çıkmasammı uff valla Allahım hepimizin yardımcısı ol

ins canim sizde sperm var yaniiii masallahhh, ins hamile kalirsin
biz daha sperm bulma asamasindayiz normal yolla gebeligi birak transfer falan cok uzak seyler bana ruya gibi anliycan));

valla bizimde 0 dı benimde eşim baya baya azo luydu ben bişiler yaptım bide Allahım izin verdi doğal yolla çıkılş sağlandı ve tese yede gerek kalmadan başladık tüp bebek tedavisine umutsuzluk bu olayın en büyük tetikleyicisi sakın kırmayın ümidinizi olucaksa oluyo işte bak

Rananurrr
Papatya

Meslek: Ev Hanımı
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lise
Yaşadığınız Yer: Kahramanmaraş
Kan Grubunuz: B Rh+

Giriş tarihi: Dec 2008
Ruh Halim:

alinti:
merhaba,çakşır otu gerçekten sperm arttırıyo,hasibenin dediğini bende okudum,tek başına faydalı ama hakiki kökü balla karıştırılıp yendiği zaman daha etkili oluyo.tedaviye başladığımız hafta kullanmaya başladı eşim,2500 ken 10 milyona çıktı 1,5 ayda,hapını duymamıştım ama suyunu duydum,intte satılanların hakiki suyu olduğunu zannetmiyorum,kullandık 1kaç kez bukadar etkili olmamıştı.

bide bunu buldum
simdi hangisi dogru nasil karar vericemmmmmmmm

valla bizimde 0 dı benimde eşim baya baya azo luydu ben bişiler yaptım bide Allahım izin verdi doğal yolla çıkılş sağlandı ve tese yede gerek kalmadan başladık tüp bebek tedavisine umutsuzluk bu olayın en büyük tetikleyicisi sakın kırmayın ümidinizi olucaksa oluyo işte bak

ne guzel yaaa
ama bizde mtesedeee bulunamadiiiii demekki sizin ureten hucreler varmis,bizde varmiyokmu bilmiyoruzzz,simdi bir suru kur ilac kullaniyor ama
problemide bilmiyorum tedavisi varmi yokmu,ya yoksa
esim 2 aydan once doktorada gitmek istemiyor ,mtese olayi onu cok sarsti
bizim dr teseden sonra sizin cocugunuz falan olmaz ugrasmayin dedi,anliycan butun umiterimizi yoketti ,esim 2 ay kurleri uygulayalim oyle gidelim diyo baska bir dr a ,ama bana o kadar uzun geliyoki bu sure,mtese olali 1.5 ay oldu sanki bana 1 yil gecmis gibi geliyo
bende hemen dr a gidip sebebini ogrenmek istiyorum ama daha 2 ayyyy varrrr

valla canım çakşır kullanmadık biz hiç bilemiyorum bilmediğim bişey içinde konuşmak istemem ama şu var nette adamlar bunu baya erkek tedavisi amaçlı satıyo yani kadın tedavisi için yapar satarlardı erkeğe dokunsaydı ama dediğim gibi bişi diyemem yine

siz hangi ilaclari ,kurleri kullandiniz

valla bi doktor sana gelipte olmaz bilmem ne die konuşuyosa o doktordan şüphe et zaten canım çok doktor var ki benim doktorum daha önceki teselerde hiç çıkmayanda çıkarmış arı sütü içir eşine keçi boynuzu nohut kürü uygula 1,5 ay kadar kullansın ondan sonra bu konunun ehli bi doktora gidin bence ben bu kürlerin işe yaradığına inanıyorum bizde yaradı çünkü gerçi biz bi de aktardan karışım almıştık

valla bi doktor sana gelipte olmaz bilmem ne die konuşuyosa o doktordan şüphe et zaten canım çok doktor var ki benim doktorum daha önceki teselerde hiç çıkmayanda çıkarmış arı sütü içir eşine keçi boynuzu nohut kürü uygula 1,5 ay kadar kullansın ondan sonra bu konunun ehli bi doktora gidin bence ben bu kürlerin işe yaradığına inanıyorum bizde yaradı çünkü gerçi biz bi de aktardan karışım almıştık

biz yurtdisindayiz burda yok yani biz bilmiyoruz kim ii arasiriyoruz ama yok iste
senin bildigin drlar varmi turkiyede mtesede cikmayip daha sonra bulduklari
eger varsa oyle drlar izin alip 1 ayligina gelicez turkiyye
bayanlar genelde kaan bey ,emre bey ... yazmislar ama hangisi en ii bu konuda cunku ben burdan randevu alicam ve 1 ayligina ancak gelicem yani dr u yine tutturamazasam

lamlay merhaba
kaan hocayada emre beyede gidiyoruz biz
eğer sizde microtesede sperm bulunamadıysa kaan hocaya gidin derim eğer mail göndermediysen ona durumunuzu anlatan mail at randevu iste o size randevu verir uygun olduğu tarihi.
microtesede sperm bulunmayan durumlarda kendisi ilaç tedavisi öneriyor.tedavi etmeye çalışıyor.
ama emre bey microtesede sperm bulamadığı hastalara benim bildiğim birşey önermiyor 2.microteseyide yapmıyor.
kaan hoca ise bu işin ucunu bırakmıyor.mesela bizde sperm bulundu kaan hoca yaptı ameliyatı biz istanbulda oturuyoruz ankarada tedavi olduk ama döllenme olmadı tüp bebek iptal oldu.
şimdi eşim kaan hocada tedaviye devam ediyor şuan endol kullanıyor endol dan sonra klomen e başlıycak 1 ay kullanacak sonra yine test falan yapılacak.
ama biz 2.tedavimizi istanbulda yaptırmak istiyoruz.memorial yada alman hastanesi arasında karar vereceğiz.
hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz inşallah.

lamlay merhaba
kaan hocayada emre beyede gidiyoruz biz
eğer sizde microtesede sperm bulunamadıysa kaan hocaya gidin derim eğer mail göndermediysen ona durumunuzu anlatan mail at randevu iste o size randevu verir uygun olduğu tarihi.
microtesede sperm bulunmayan durumlarda kendisi ilaç tedavisi öneriyor.tedavi etmeye çalışıyor.
ama emre bey microtesede sperm bulamadığı hastalara benim bildiğim birşey önermiyor 2.microteseyide yapmıyor.
kaan hoca ise bu işin ucunu bırakmıyor.mesela bizde sperm bulundu kaan hoca yaptı ameliyatı biz istanbulda oturuyoruz ankarada tedavi olduk ama döllenme olmadı tüp bebek iptal oldu.
şimdi eşim kaan hocada tedaviye devam ediyor şuan endol kullanıyor endol dan sonra klomen e başlıycak 1 ay kullanacak sonra yine test falan yapılacak.
ama biz 2.tedavimizi istanbulda yaptırmak istiyoruz.memorial yada alman hastanesi arasında karar vereceğiz.
hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz inşallah.
cok saol canim ins en kisa zamanda bebislerin lur
kaan bey hangi hastane ve hangi sehirde

lamlay canim bende yurt disindayim
bizde emre bey veya kaan beyi dusunuyoruz ikisi arasinda kaldim
kaan bey ilk once ilac tedavisi veriyo ilacla olmazsa sonra mikrotese yapiyo
emre bey hemen mikrotese yapiyo
sizin sperm bulunmadimi
bulunmadiysa bence kaan beye gidin o ilac tedavisi uygular ,bide elindeki sonuclari falan ona mail at yaz durumu o seni bilgilendirir ben her ikisinede yazmistim

slmlar esim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu o zamanki semen analizi sonucu
miktar:3ml
görünüm:opak
likefaksiyonsüresi(37derece)
ph:8
viskozite:normal
sayı:45milyon
harektli sperm yüzdesi:%30
HAREKETİN DEGERLENDİİLMESİ (1 SAAT)
hızlı ileri hareketli:%15
yavas ileri hareketli:%10
yerinde hreketli:%5
hareketsiz sperm yüzdesi:%70
2-3 lökosit görüldü
1 TEMMUZ 2009 DA YAPILAN SEMEN ANALİ ASSAGIDA
VOLÜM:4.5CC
RENK GÖRÜNÜM:OPELESAN
LİKEFAKSİYON HIZI:120DK
HAREKET ORANI 30DK:%85
HAREKET ORANI 60DAK:75
HAREKET ORANI 120DAK:%70
SPERM MORFOLOJİSİ
NORMAL YAPILI:%75
BAS ANOMALİSİ:%5
KUYRUK ANOMALİSİ:%10
MİKROSEFAL:%10
DEV CÜSSELİ:%-
MİKROSKOPİ
10-12 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
SPERM SAYISI
1CC DE:12MİLYON
ANLAYAN VARSA BU İKİ TEST ARASINDAKİ DEGİSİKLİKLER NEDİR ANLATABİLİRMİSİNİZ

canim ben hic bilmiyorum ,bende burda nevrosky diye bi arkadas vardi ona sormustum o biliyodu
insallah bilen birisi cevap verir

nevrosky göremiyorum bu ara pek girmiyo o yüzden ortadan sorayım dedim genede tesekkür ederim :)

Back
X