aşkolsun ya ben sadece sana takılmak için espri yapmıştım
ben fesat değilim ki çok üzüldüm şimdi
kuzucum niye ağlıyorsun ama ama ben fesat derken kötü anlamda kullanmadım ki ... espirik yaptığını da biliyorum ... eee ben de espiri yaptım ....
sen cidi misin gerçekten ayy ciddiye mi aldın... alıngan arkadaşım benim yanlış anlama lütfen üzülürm bak
benim kocağım yok evde biraz geç gelecek hadi gel çay da yaptım içelim sonra da öp beni barışalım
kuzucum niye ağlıyorsun ama ama ben fesat derken kötü anlamda kullanmadım ki ... espirik yaptığını da biliyorum ... eee ben de espiri yaptım ....
sen cidi misin gerçekten ayy ciddiye mi aldın... alıngan arkadaşım benim yanlış anlama lütfen üzülürm bak
benim kocağım yok evde biraz geç gelecek hadi gel çay da yaptım içelim sonra da öp beni barışalım
evt canım tıptan ürolüji polikiniğinden aldım hem muayene hemde tahlilleri yaptırmak için y delayon hormon genetik felan hepsine baktırmak istiyorum ben bakalım tekrar..hem ordan bizi arıyolardı gelin test verin diye bakalım onlardada gelişmeler varmı PRF.DR mustafa faruk usta var orada ama tedavi yapmıyor hayırlısı bakalım..
iyi bakalım öpücüğümü aldım
yanlız zaman çatal bıçağı da kapmış ben de geleyim mi diyor acaba çayla birşeyler ikram edeceğimi mi düşündü
ayy siz gelin ben size her bişecikler yaparım valla
iyi akşamlar güzeller....GELİNCİK canım başlıyorsun inş.hayırlı bir sonuç alırsın...bizde peşinden geliriz...
sıkıldım yatak odasında otur otur ben bişeyler yapsam mı acaba
aklıma ne geldi kızlar çok merak ettiğim bir duygu acaba hamile kalmak nasıl bişey öyle şak diye çeketi üstüne atarak hep merak etmişimdir bekarken bile uyuyamadığm zamanlar hep hamileyken hayel ederdim kendimi öyle dalardım vaybe nasıl bişey acaba
allah iyilik versin canım tabi hep ders olmaz...
kendinede zaman ayırman gerekiyor...
bende evdeydim bugün zaten havada buz gibi çok da başım ağrıyordu dinlenerek geçirdim bugünü...
sıkıldım yatak odasında otur otur ben bişeyler yapsam mı acaba
aklıma ne geldi kızlar çok merak ettiğim bir duygu acaba hamile kalmak nasıl bişey öyle şak diye çeketi üstüne atarak hep merak etmişimdir bekarken bile uyuyamadığm zamanlar hep hamileyken hayel ederdim kendimi öyle dalardım vaybe nasıl bişey acaba
ya ben çok meraklıyımdır böyle tariflere evdede baya nohut var zamanın behrinde herife nohut kuru için alınmış ama herzamanki düzenli kullanmadı şimdi evde nohut cumhuriyeti var tarifi ayrıntılı anlatırsan sevinirim bide bişey sorcam o içi boş kuru mantı dediğin salyangoz kabugunun şekline benzeyen mantılarmı birde haşlamamışmı yani sağdece yagda kavurunca sert olmazmı nasıl yumuşak oldu anlamadımçay içtik kkocisle kaçtım az önce hoşçakalın diyemeden.
içime sinmedi geldim geri.
o arada ömür dediğini izledik.
ağla ağla bi tarafım çıktı.
neyse öyle işte.
geçmişler olsun canım.
baş ağrısına biberiye çayı çok iyi geliyo.
ben bisüre sürekli içmiştim çünkü migrenim var.
Allaha şükür şimdi o kadar sık tutmuyo.
adet zamanlarında biraz arttıyo o kadar.
ya size ne dicem..
bi arkadaşımda nohut salatası yedim çok hoşuma gitti.
nohutu haşlamış,içi boş kuru mantılar oluyorya.
onu sadece yagda kavurmuş birazcık.yoğurt mayonezle karıştırıp üzerine pul biber dökmüş.
gayet lezzetliydi çok begendim.
kociş için süper geldi bana.
denersiniz dye yazdım.
siz sormadınız ama
anlattım
ya ben çok meraklıyımdır böyle tariflere evdede baya nohut var zamanın behrinde herife nohut kuru için alınmış ama herzamanki düzenli kullanmadı şimdi evde nohut cumhuriyeti var tarifi ayrıntılı anlatırsan sevinirim bide bişey sorcam o içi boş kuru mantı dediğin salyangoz kabugunun şekline benzeyen mantılarmı birde haşlamamışmı yani sağdece yagda kavurunca sert olmazmı nasıl yumuşak oldu anlamadım
çay içtik kkocisle kaçtım az önce hoşçakalın diyemeden.
içime sinmedi geldim geri.
o arada ömür dediğini izledik.
ağla ağla bi tarafım çıktı.
neyse öyle işte.
geçmişler olsun canım.
baş ağrısına biberiye çayı çok iyi geliyo.
ben bisüre sürekli içmiştim çünkü migrenim var.
Allaha şükür şimdi o kadar sık tutmuyo.
adet zamanlarında biraz arttıyo o kadar.
ya size ne dicem..
bi arkadaşımda nohut salatası yedim çok hoşuma gitti.
nohutu haşlamış,içi boş kuru mantılar oluyorya.
onu sadece yagda kavurmuş birazcık.yoğurt mayonezle karıştırıp üzerine pul biber dökmüş.
gayet lezzetliydi çok begendim.
kociş için süper geldi bana.
denersiniz dye yazdım.
siz sormadınız ama
anlattım
tatlım aynı tepkiyi bende verdim.
ben çorumda oturuyorum buranın kuru mantısı meşhur.boş oluyo.normal mantı gibi büküp fırında kızartıyorlar.
arkadaşım azıcık yağda kavurmuş daha kırmızı olmuştu.
sadece yogurt mayonezin içine koymadan sualtına tutmuş mantıları.
haşlanmamış yani.
nohut yumusak mantı kıtır kıtır çok lezzetliydi
ben rus salatasını da çok severim.
bu tariflte en beğenilmişlerim arasına girdi yani.
umarım anlatailmisimdir.
iyi akşamlar güzeller....GELİNCİK canım başlıyorsun inş.hayırlı bir sonuç alırsın...bizde peşinden geliriz...
iyi akşamlar canım başlıyorum inşallah.... Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın....
sizler nasılsınız kızlar... baharcım bende 1 yasin okuyayım aleyna için inşallah benide eklermisin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?