gezdim geldim...
hiç yokmuş gibi 3 tane tuzluk aldım.
.ama bunlar lale şeklinde
süs diye aldım...:26:
bide buzdolabı süsü aldım...
çok parada harcamadım ama çok mutlu oldum.
yeniiyıla hediyelerimi kendim aldım
2012 bebıs patlaması olsunnnnnnnnnnnnnyeni yıl yeni yıl herkeze kutlu olsun yeni yıl yeni yıl herkezi mutlu etsinnnnn.
iyiyim canım sen nasılsın evet canım sperm testi yaptırdı eşim ama sonucunu pazartesi günü alıcaz.yok canım sormadı belki bahara sormuşturnasılsınız güzellerrrrrrrr.......
hayırlı cumartesiler..
vck sizin bugün sperm testiniz vardı hatırladığm kadarıyla.
noldu canım??
irem bana mail atmıştı 2 gün önce cevap verdim ama geri dönmedi.
acaba mailim ulaşmadımı??size benle ilgili bişey dedimi
inşallah canım canım şimdi resim yükliycem de zaman çok merak etmiş evimi inşallah yükleyebilirim senin bilgin varmı2012 bebıs patlaması olsunnnnnnnnnnnnn
evetttttttttttttttttttttttt
bız bebısler ıstıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hemde cıfter cıfterrrrrrrrrrrr
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız çok güzelmiş yatak odan sen şimdi ordamı halvet oluyorsun
kız çok güzelmiş yatak odan sen şimdi ordamı halvet oluyorsunyatak örtünü çok begendim bende iki yıl önce yatak odasını yeniledim aynı seninkine benziyor yalnız yatak örtüsüyle perdesini halen almadım halısını yeni aldım onuda sermedim belki degiştiresim var kırmızımı mordomu kırmızı gibi görünüyor yatak örtüsü güle güle kullan canım içinde iyi depişmeler allah lohusalıgında yatırsın seni o ğüzel yatagında..
ay canım utandırdın beni aslında banyomunda fotosunu istedi ayıp olur diye çekmedim budaha ayıp oldu değilmi?kırmızı renkte canım iki çeşit resim var ikiside kırmızı bunların haricinde 4 tane daha var arada bir değişiklik yapıyorum aynı şeyleri kullanmaktan hoşlanmıyorum Allah'tan kocayı değiştirmiyorum.amin canım inşallah o günleride görürüz baş ucumuzda bebek beşiğimiz eksik inşallah onlarda çifter çifter olur.canım sizde güle güle kullanın en yakın zamanda bebeklerinle birlikte kocaman bir aile olun inşallah
Canlarım ben resim yükledim ama pişman oldum nasıl silebilirim yardımcı olun:18::18::18::18::18::18::18::18:
kız maşşallah 6 tanemi yatak örtüsü aldınız evlenirken çok güzellerde çok fazla degilmi 6 tane ben birini bulamazkenBrini yolla bari şaka şaka güle ğüle kullan allah içinde bebişlerinle yatırmayı nasip etsin canımcım.
tatlım yatak odan guzelmıs benımkıne benzıyo bendede cıbınlık var
saten nevresım tk var benımde
ben yuklemeyı bıle bılmem sılmeyı halıyle bılemıyorum
anladım canım bende zaman merak etti diye yükledim söz vermiştim ama şimdi pişman oldum ne bileyim özelim olduğu için yanlış yaptım
tatlım esın bılse kızar mı sana
eger kızmassa ona sor sılmeyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?