kızlar benim size bikaç sorum var bakalım kim bilecek
canlar şimdi biz kısmetse tüp bebek tedavisine temmuzda başlıycaz ya...
raporu önceden almamız gerekiyor değil mi ??
bide bu rapor işi uzun sürüyor mu ??
yarıyıl tatilinde izmirde olucaz...
orada ege üniversitesinde halletsek mi diyorum da...
kızlar ne dersiniz ben pek bu aşamaları bilmiyorum
Ay kızlar az evvel kaynanam geldi eşimi sordu nerde diye bende işe gitti dedim.eşimin abisi otobüs şoförü önündeki arabanın sahibiyle kavga etmiş.onun dakikasına girmiş onun yolcusunu almış diye eşimide çağırmış bir güzel birbirlerine girmişler.eşimi aradım sormak için müsait değilim sonra anlatırım dedi.telefonu kapadı.allah korusun erkeklerin sağı solu belli olmuyor en ufak bir sinir anında olacakları aklıma bile getirmek istemiyorum.geçen sene yine bu durumdan dolayı şoförler birbirine girmiş birisi diğerini öldüresiye bıçaklamış.sebebi ne bir yolcu fazla almak.daha sonra adam hastaneye diğeri hapishaneye ikisininde çoluk çocuğu perişan oldu.neyseki adam ölmedi kan parası olarakta adam arabasını satıp parasını vurduğu kişiye verdi.adam şikayetini aldı.olan oldu biri malından biri sağlığından oldu
inşAllah canım
hep tatile ne durumda çıkacağımızı düşünüyorum.
ama çok ta düşünmek istemiyorum.
elimizden geleni yaptık.
eşimde sağolsun beni h,iç üzmedi.
söylenen herşeyi denedik.
dikkat ettik.
Allahıma kaldı gerisi...
Rabbim bizi üzmez inşAllah.
anladım canım
ben evde maç izlemeyi sevmiyorum eşimin.
oda dışarda izliyo zaten
inşAllah canım
hep tatile ne durumda çıkacağımızı düşünüyorum.
ama çok ta düşünmek istemiyorum.
elimizden geleni yaptık.
eşimde sağolsun beni h,iç üzmedi.
söylenen herşeyi denedik.
dikkat ettik.
Allahıma kaldı gerisi...
Rabbim bizi üzmez inşAllah.
Ay kızlar az evvel kaynanam geldi eşimi sordu nerde diye bende işe gitti dedim.eşimin abisi otobüs şoförü önündeki arabanın sahibiyle kavga etmiş.onun dakikasına girmiş onun yolcusunu almış diye eşimide çağırmış bir güzel birbirlerine girmişler.eşimi aradım sormak için müsait değilim sonra anlatırım dedi.telefonu kapadı.allah korusun erkeklerin sağı solu belli olmuyor en ufak bir sinir anında olacakları aklıma bile getirmek istemiyorum.geçen sene yine bu durumdan dolayı şoförler birbirine girmiş birisi diğerini öldüresiye bıçaklamış.sebebi ne bir yolcu fazla almak.daha sonra adam hastaneye diğeri hapishaneye ikisininde çoluk çocuğu perişan oldu.neyseki adam ölmedi kan parası olarakta adam arabasını satıp parasını vurduğu kişiye verdi.adam şikayetini aldı.olan oldu biri malından biri sağlığından oldu
canım benim geçmiş olsun...
Kendi tartışmasına niye kardeşini dahil ediyor ki...
Hem eşin bi testi almaya gitmedi işim var diye...
Bugünde 1e kadar çalışacaktı..
Ama kavga için işini bırakabiliryor pes vallahi...
Bu erkekler böyle işte anlamak mümkün değil...
Inş bi sıkıntı yoktur canım benim...
aradı beni nihayet adama vuracağına abisi yere düşmüş bizimki abisinin suratına tekme atmış.bir laf var'' dostunu dışarıda ara düşmanını anan doğurur'' diye.
Canım ne kadar haklısın öyle işte erkeklere akıl sır ermiyor.ama şimdi abisinin yerine çıktı otobüse yarında çıkacakmış.insanın başına ne geleceği belli olmuyor.:18::18::18::18:
EVET CANIM ÜMÜTSİZ VE UMUTSUZ YAŞANMAZ.RABBİMDEN UMUDUNU KESEN MÜNAFIK OLURMUŞ.NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE HER ZAMAN BİR UMUT VARDIR .BİLİYORSUN TOPİĞİN EN ZOR AZOLUSU BİZİMKİSİ AMA BEN YİNE ÜMİTVARIM.RABBİM BİRGÜN SESİMİZİ DUYACAK BİZE MERHAMET KAPISINI AÇACAK BİZİM YÜZÜMÜZÜ İNŞALLAH HEM BU DÜNYADA HEM ÖTEKİ DÜNYADA GÜLDÜRECEK BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.ANNENİN SEVGİ VE ŞEFKATİNİN 100 KATI KADAR RABBİMDE VARMIŞ.BİR ANNE NASIL EVLADINI ATEŞE ATAMAZSA RABBİMDE BİZİ ATEŞE ATMAZ ÇÜNKÜ ONUN MERHAMETİ SONSUZDUR.RABBİM İNŞALLAH İÇİNE DÜŞTÜĞÜMÜZ ATEŞTEN BİZİ TEZ ZAMANDA ÇIKARSIN BİZE MERHAMET ETSİN EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN BİZLERİİnsan ümitsiz yalnızca 1 saniye yaşayabiliyomuş canım .......
Yaşamda her zaman ümit var ümitsiz yaşanmıyor.Rabbim inşallah bizlerinde yüzü gülücek
bende iyiyim canım ne olsun herşey aynı bir değişiklik yok durum bildiğiniz gibihoşbuldum cnm naber
ya benim sorumu cevaplayacak kimse yok mu :84::84::84:
EVET CANIM ÜMÜTSİZ VE UMUTSUZ YAŞANMAZ.RABBİMDEN UMUDUNU KESEN MÜNAFIK OLURMUŞ.NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE HER ZAMAN BİR UMUT VARDIR .BİLİYORSUN TOPİĞİN EN ZOR AZOLUSU BİZİMKİSİ AMA BEN YİNE ÜMİTVARIM.RABBİM BİRGÜN SESİMİZİ DUYACAK BİZE MERHAMET KAPISINI AÇACAK BİZİM YÜZÜMÜZÜ İNŞALLAH HEM BU DÜNYADA HEM ÖTEKİ DÜNYADA GÜLDÜRECEK BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.ANNENİN SEVGİ VE ŞEFKATİNİN 100 KATI KADAR RABBİMDE VARMIŞ.BİR ANNE NASIL EVLADINI ATEŞE ATAMAZSA RABBİMDE BİZİ ATEŞE ATMAZ ÇÜNKÜ ONUN MERHAMETİ SONSUZDUR.RABBİM İNŞALLAH İÇİNE DÜŞTÜĞÜMÜZ ATEŞTEN BİZİ TEZ ZAMANDA ÇIKARSIN BİZE MERHAMET ETSİN EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN BİZLERİ
cnm ben tüp denediğimde rapor çıkartmamıştım o yüzden bilemiyorum
saol canım ya bi bilen çıkar inş
cnm valla benim sorularıma genelde sen cvp veriyosun o yüzden ben zaten genelde de bişey bilmiyom :)keşke yardımcı olabilseydim
canım benim inş bu konuda da bi fikir veren çıkar bana...
amn canımmm inşAllah.canım dediğin gibi siz elinizden geleni yaptınız...
inş mükafatınıda alacaksınız allahın izniyle
ben geldim hemen cvp vereyimya benim sorumu cevaplayacak kimse yok mu :84::84::84:
kızlar benim size bikaç sorum var bakalım kim bilecek
canlar şimdi biz kısmetse tüp bebek tedavisine temmuzda başlıycaz ya...
raporu önceden almamız gerekiyor değil mi ??
bide bu rapor işi uzun sürüyor mu ??
yarıyıl tatilinde izmirde olucaz...
orada ege üniversitesinde halletsek mi diyorum da...
kızlar ne dersiniz ben pek bu aşamaları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?