Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

heee tamam o zaman
o zamanda mı uyuyamıyorsunn ?? sen papatya çayları filan iç canım sakinleştirir seni

ayyy fırsat yokki şöyle giyineyim seksi seksi
adam baştan çıksın ama nerdeeee yok işte yok zaman yok napcaz kii

canım benim buara yoğundunuz ama bundan snra her fırsatı değerlendir sen bence

Son düzenleme:
ayyy fırsat yokki şöyle giyineyim seksi seksi
adam baştan çıksın ama nerdeeee yok işte yok zaman yok napcaz kii

amanbe bacım iğceğin iki parca bişey zaten avuç içi kadar tül ne var onda pijama yerine giy şöyle pis kedicik oyna aradada alttan alttan söyle böyle hisettirmeden sen iste yeterki yaparsın

amanbe bacım iğceğin iki parca bişey zaten avuç içi kadar tül ne var onda pijama yerine giy şöyle pis kedicik oyna aradada alttan alttan söyle böyle hisettirmeden sen iste yeterki yaparsın

tamam tamam canım yapacam bunları bakalım ne kadar cazibe var bende

allah korusun hepimizi bitanem ne feci bi durum yaaa
çok merak ettim ama daha 1. sayfayı okuyabildim...
neler olmuş çok merak ediyorum..
fırsat buldukça okuyacağım çok üzüldüm kadınada o yavrucağada
dur bende merak ettim acimde okiyim
heee tamam o zaman
o zamanda mı uyuyamıyorsunn ?? sen papatya çayları filan iç canım sakinleştirir seni

o zaman hemen uyuyorum hemde mışıl mışıl normalde uykuya dalamıyorum bazen sırf uyumak için herifi uyurken ayartıyorum uykusuzluk çok zor uykuya dalamıyorum dalıncada kolay kolay kalkamıyorum sabah namazına herif bağır çağır kaldırıyor ben kendimi bildim bileli böyle papatya çayı işe yararmı ki birde akşam mı içliyor

Ay cnm benimmm ucuz atlattmışsın allah korumuşşş tatlımmm
bundan 10 sene önce benim başıma bu ütütden neler geldi stajerdim sabah kumaş pantolonumu ütülüyorum ütü bi düşdü elimden o zamanda yaz kapri var altımda bacağıma yapış
o zaman önemsemedimmm bişey olmadı çünkü ben işe giddim öyle, sonra su toplamaya şişmeye başladı bende eşime söledim o zaman flört ediyoruzzz aşkım aşkım beni götürdüü doktora hemen
niye sölemedin sabahtan beri giderdik doktoraa paparayıda yedikkk...ordan eve götürdü beni annemden de bi papara yedimm miii niye sölemedin sabah diyee
ne bilim sabah hiç bişey yoktukii yapimmm..
ama sonrası canımdan can giddi anlatmıyayımm şimdii kötü şeylerr allah vermesin yanık çoook kötü bişeyyy
ve bacağımda hafif bi iz var hala ütünün tabanı kadar bi yanıktı düşünün ayy çook kötü günlerdiii..

valla bebekim ya yaprak dökümü gibi ayy allahım ya böyle insanlarla karşılaştırmasın rabbim inşallahh...

benimde okur okumaz bu aklıma geldi...
hani şu her diziyi eleştiren tipler var ya görsünler işte...
bunlar hayatın gerçekleri bu acıları yaşayan insanlar var...
bence bu tür diziler yapılanların ucunun nereye varacağını nelere sebep olacağını ne zararlar vereceğini gösteriyor...
ama tabi anlayana kimileride böyle iğrençliklerine devam ediyor işte

kızlar ben geldim.özledim hepinizi.bu sabah okudum bayağı topiği.güzel şeyler olmuş.rabbim dahada iyi etsin inş.

bahar bir derdim var sayfası açtım ama dediğin konuyu göremedim nerde

hee sende adamı hep ayar canım uyu güzelce dinlen şöyle bi
evet canım hakikaten uykunu getiriyor sakinleştiriyo gün içinde akşamları iç ne zamn istersen

kızlar ben geldim.özledim hepinizi.bu sabah okudum bayağı topiği.güzel şeyler olmuş.rabbim dahada iyi etsin inş.

kız sen nerelerdesinnnn özlettin kendini
canım benim niye bukadar ara verdin bi sıkıntı mı var ??

aynen öyle bebekimmm

valla canım ya aynen öyle. gerçekte de var işte.
allah korusun ya valla bende okuyayım bakayım o topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…