nasıl yaniii
kadının kız kardeşi ile kocasının mı ilşkisi varmışşş
kız aklınıza geldiği gibi değil regliyim zaten hem o iş olunca hemencecik uyuyorum uykuya dalmakta çok zorlanıyorum sonra sabahta erken kalkıyorum azcık yatim dedim matkap sesinden evde durulmuyor miğren için emar çekildiğindeki sesler gibi bir süre sonra beynimde ötmeye başlıyor insanın birde arada uzun hava söylüyolar
ayyy fırsat yokki şöyle giyineyim seksi seksi
adam baştan çıksın ama nerdeeee yok işte yok zaman yok napcaz kii
aynen öyle bebekimmmm
ayyy fırsat yokki şöyle giyineyim seksi seksi
adam baştan çıksın ama nerdeeee yok işte yok zaman yok napcaz kii
tüüüü allah cezalarını verisn onların allah koruusun yarabbimmmm
canım benim buara yoğundunuz ama bundan snra her fırsatı değerlendir sen bence
amanbe bacım iğceğin iki parca bişey zaten avuç içi kadar tül ne var onda pijama yerine giy şöyle pis kedicik oyna aradada alttan alttan söyle böyle hisettirmeden sen iste yeterki yaparsın
ahhh ahhh bebekimm ne insanlar var ya
dur bende merak ettim acimde okiyimallah korusun hepimizi bitanem ne feci bi durum yaaa
çok merak ettim ama daha 1. sayfayı okuyabildim...
neler olmuş çok merak ediyorum..
fırsat buldukça okuyacağım çok üzüldüm kadınada o yavrucağada
heee tamam o zaman
o zamanda mı uyuyamıyorsunn ?? sen papatya çayları filan iç canım sakinleştirir seni
yeni evlendiğimizde hep derdim çocuğum olsun da gitmem diyrodum çocuk yapmaya karar verdim sorun çıktı.
o hayalda suya düştü.
ama şimdi düşünüyorum da çocuk oluncada bizimkiler bizden çıkmaz
kurtuluşumuz yok yani bebekim bizim.
onlar alışmasını beklerken dahada sık gitmeye başlıyoruz.
inşallah geçer bugünlerde ne diyim...
ayy az önce ne oldu biliyormusun annem aradı onla konuşurken sıcak ütüyü bi, düşürdüm kafama geliyordu nerdeyse ucuz kurtuldum
valla bebekim ya yaprak dökümü gibi ayy allahım ya böyle insanlarla karşılaştırmasın rabbim inşallahh...
o zaman hemen uyuyorum hemde mışıl mışıl normalde uykuya dalamıyorum bazen sırf uyumak için herifi uyurken ayartıyorum uykusuzluk çok zor uykuya dalamıyorum dalıncada kolay kolay kalkamıyorum sabah namazına herif bağır çağır kaldırıyor ben kendimi bildim bileli böyle papatya çayı işe yararmı ki birde akşam mı içliyor
kızlar ben geldim.özledim hepinizi.bu sabah okudum bayağı topiği.güzel şeyler olmuş.rabbim dahada iyi etsin inş.
aynen öyle bebekimmm
benimde okur okumaz bu aklıma geldi...
hani şu her diziyi eleştiren tipler var ya görsünler işte...
bunlar hayatın gerçekleri bu acıları yaşayan insanlar var...
bence bu tür diziler yapılanların ucunun nereye varacağını nelere sebep olacağını ne zararlar vereceğini gösteriyor...
ama tabi anlayana kimileride böyle iğrençliklerine devam ediyor işte
bahar bir derdim var sayfası açtım ama dediğin konuyu göremedim nerde
heeee buldum tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?