ay baharcığım bende bu sondan çok korkuyoru biliyorsun bendede kalple ilgili sorun var doktor bebek yapmayı yasaklar diye gitmiyorum doktora ama bu bana ders oldu şimdi ben çocuksuzum sonra bebeğimi bensiz bırakmak istemiyorum
ay baharcığım bende bu sondan çok korkuyoru biliyorsun bendede kalple ilgili sorun var doktor bebek yapmayı yasaklar diye gitmiyorum doktora ama bu bana ders oldu şimdi ben çocuksuzum sonra bebeğimi bensiz bırakmak istemiyorum
kız ben senin gerçek ismini çok merak ediyorum.sakıncası yoksa yazabilirmisin..sakıncalı ise soyadını yazmazsın...[niye merk ettim onuda bilmiyorum]
canım bizim eşlerimizde hiç sperm yok yani azosperm...
seninde enişten azospermmiş...
canım kaç kere yapılır ameliyat bilmiyorum ama 3-4 kere yaptıranlar oluyor..
bence ablana söyle ankarada kaan aydos var...
alanında çok iyi bi dr...
durumunu anlatan bi mal atsın kaan hoca cevap verir kendiside...
inş rabbim şifa verir eniştenize...
hepimiz yaşıyouz aynı acıyı ama mücadeleye devam ediyoruz...
enişteniz 2 başarısız ameliyattan sonra umudu kalmadığı için tedaviye gitmiyordur...
ama kaan hocayla bi tanışsa belki herşey daha farklı olabilir...
kaan aydos'un mail adresi doktoraydos@gmail.com ksaydos@tr.net...
siz bence bi an evvel ulaşın hocaya...
enişteniz 2 başarısız ameliyattan sonra umudu kalmadığı için tedaviye gitmiyordur...
özelden yazdım tatlım
merhaba kızlar dün gece.. kaan hocadan cevap gelmiş malum biz geçen hafta salı günü tek taraflı inmemiş testisten 20 ay tedavi sonunda büyük umutlarla başarısız bir mikrotese amelyatı sonucu almıştık ve eşim geçen haftadan beri kullandığı hormon iğnelerini vurulmaya devam ediyordu kaan hoca 2-3 gün önceki cevabında aradan 2-3 hafta geçtikten sonra kan değerlerine baktırıp gelin demişti meğer bütün ilaçlar kesildikten 2-3 hafta sonrasıymış bizde bu haftaya salıya almıştık randevumuzu artık ertelemek zorunda kalacağız randevumuzu.ya kızlar birşey daha soracaktım emre bey olaya çok ümitsiz baktı sertoli onlly germ hücre aplazisi bizimkisi dedi ki sizde sperm üreten doku hücre fabrika v.s neyse bulamadım dedi tedaviye sıcak bakmadı ama siz bilirsiniz dedi.ama buradan okuduğum takip ettiğim arkadaşlar da olumlu konuşuyor v.s ki burada patoloji sonucu sertoli only germ hücre aplazisi olan arkadaşlar da var.boşa kürek mi çekiyoruz diye düşünüyorum.bu durumda olupta olumlu sonuç alan var mı ? az da olsa sperm çıkışı yakalayan oldu mu acaba ?
tşkrler cevabın için sizin de canlı cansız hiç sperm yokmu bizde öyle doktor ameliyattan sonra allaha kalmış dedi bunlardan umutlarını yitirmiş bu durumdan sonra tedaviye devam ediyormusunuz yoksa bir umut verdimi doktorunuz dediğiniz doktorları bende takip ediyorum ama böyle sorunu olanlardan bir bilgi almadan ablama bişey demek istemiyorum sonra çok umutlnıyor emre bakırcıoğlu nasıl istanbulda olduğu için daha iyi gibi gidip gelme açısından yazdıklarınızdan bir umut görürsem yönlendireceğim
merhaba kızlar dün gece kaan hocadan cevap gelmiş malum biz geçen hafta salı günü tek taraflı inmemiş testisten 20 ay tedavi sonunda büyük umutlarla başarısız bir mikrotese amelyatı sonucu almıştık ve eşim geçen haftadan beri kullandığı hormon iğnelerini vurulmaya devam ediyordu kaan hoca 2-3 gün önceki cevabında aradan 2-3 hafta geçtikten sonra kan değerlerine baktırıp gelin demişti meğer bütün ilaçlar kesildikten 2-3 hafta sonrasıymış bizde bu haftaya salıya almıştık randevumuzu artık ertelemek zorunda kalacağız randevumuzu.ya kızlar birşey daha soracaktım emre bey olaya çok ümitsiz baktı sertoli onlly germ hücre aplazisi bizimkisi dedi ki sizde sperm üreten doku hücre fabrika v.s neyse bulamadım dedi tedaviye sıcak bakmadı ama siz bilirsiniz dedi.ama buradan okuduğum takip ettiğim arkadaşlar da olumlu konuşuyor v.s ki burada patoloji sonucu sertoli only germ hücre aplazisi olan arkadaşlar da var.boşa kürek mi çekiyoruz diye düşünüyorum.bu durumda olupta olumlu sonuç alan var mı ? az da olsa sperm çıkışı yakalayan oldu mu acaba ?
merhaba kızlar
nasılsınız canlarım?
bana pazartesi günü biopsi yapıldı bugün sonucu aldım temiz çıktıı.
kan tahlillerim iyi çıkmıştı zaten tsh la alakalı bir sorun yokmuş.
4 ayda bir ultrason çektirmem gerekiryormuş eğer büyürse ameliyat olucam.
yani moralim düzeldi biraz enazından kötü çıkmadı inşallah büyümede olmazda ameliyata gerek kalmaz..
merhaba bebekim hoşgeldin...
iyi diyelim iyi olalım işte...
haberine çok sevindim ama gözün aydın...
çok sevindim valla...
inş büyüme olmazda böylece kurtulursun bi sıkıntıdan da bitanem benim
Merhaba kızlar eşim bugün test yaptırmıştı ama yino olmadı 0 gördük yine ne yapalım kısmet artık bende ne yapçağımı ne edeceğimi bilemez haldeyim.sadece Allahtan sabır diliyorum
canlar ben geldim nasılsınız ??
ben hiç iyi değilim bu sabah çok kötü bi haber aldım
sınıfta kuzen öğrencilerim var annelerinide çok severim ikisinin çok tatlı sıcak kadınlar...
kardeşleri hamileymiş uzun zamandır bahsediyorlardı...
doğuma gideceklermiş izin aldılar benden çocuklar 1 hafta okula gidemeyecekler yanında kalıcaz diye...
pazartesi günü pür neşe gittiler köyden balıkesire...
anneleri kendileri çocuklar falan...
sabah okulun önüne bi gittim heryer araba...
nezaman köyde bi cenaze olsa hep göyle olur...
içim bi tuhaf oldu hemen orda velilerimden birini gördüm sordum hayır mı ne oldu diye ??
doğum yapacak kişinin annesinin evide okulun karşısında hemen...
kızlar meğer sezaryanla doğum gerçekleşmiş...
kadın kendine gelmiş bebişini emzirmiş sonra birden fenalaşmış
kadın zaten o hastanede hasta bakıcıymış...
tüm drlar hemşireler başında pervane olmuşlar ama kurtaramamışlar
bebişini ancak sütünü verebilmiş biraz sevmiş ve bırakıp gitmiş
o çocuk öksüz kaldı bundan sonra nasıl doğum gününü kutlar hep bi yanı eksik olacak
çok kötü oldum kızlar yaa
rabbim hepimize sağlık sıhat versin...
sağlıcakla doğacak bebişlerimizle geçireceğimiz nice mutlu seneler göstersin inş...
kıyamam bebekimm ya ne yapcan işte bile bile zorlarlarsa böyle olur
sorma bebekimm bugün pek ders işlemedim zaten...
zaman geçirdik işte...
stajerim o köyde zaten oralı hep onunla bu mevzuyu konuştuk...
sabah okulun kapısında baya kadın toplandık konuştuk çok perişan oldum ya çok üzüldüm
bebekimmm kadın daha 26 yaşındaymış 86 lılı ilk bebeğiymiş
eşinin bi mesleği yokmuş aynı köyden biri...
kadın sağlık meslek lisesini bitirmiş balıkesir devlet hastanesine atanmış...
çok seviyorlarmış birbirlerini 2-3 senelik evlilermiş...
kadın daha önceden kalp ameliyatı falan geçirmiş yakın zamanda...
onun için hemen çocuk düşünmemişler...
tam kavuştum derken bırakıp gitmiş evladını
çok perişan tüm köy ev çok kalabalıktı giremedim...
yarın bende başsağlığına gidicem...
allah sabır versin hepsine çok kötü durumdalar
gerçekten canım çok zor allah sabır versin.
hep dyoruz ya önce ALLAH sağlık versin diye.
çocuğumuz olmuyor diye kendimizi yıpratmamalıyız çok şükür sağlımız yerinde.
allah eşine bebeğine allah sabır versin inşallah.
merhaba kızlar
nasılsınız canlarım?
bana pazartesi günü biopsi yapıldı bugün sonucu aldım temiz çıktıı.
kan tahlillerim iyi çıkmıştı zaten tsh la alakalı bir sorun yokmuş.
yani moralim düzeldi biraz enazından kötü çıkmadı inşallah büyümede olmazda ameliyata gerek kalmaz..
hoşbulduk canım benim
yazını okudum offf offf çok üzüldüm ya yazık o bebeğe her doğum gününde bizler gibi pastalar kesmek yerine üzülerek geçirecek o günü.
böyle şeyleri duyydukça belkide şanslı insanlardanız diyorum hayırlı olanı yaşıyoruz belkide diyorum.
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
inşallah canım büyüme olmasın amann ameliyat olabilirsin deyince doktor tüğlerim diken diken oldu aslında korkmam böyle şeylerden ama nedense bu korkutuyo beni.
merhaba kızlar
Nasılsınız canlarım?
Bana pazartesi günü biopsi yapıldı bugün sonucu aldım temiz çıktıı.
Kan tahlillerim iyi çıkmıştı zaten tsh la alakalı bir sorun yokmuş.
Yani moralim düzeldi biraz enazından kötü çıkmadı inşallah büyümede olmazda ameliyata gerek kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?