Kızlar elektrikler giddi nerdeysee 2 saattir yokk ve istenbulun çoğu semtinde de yokmuşşş
haberlerde de söylediii
evde soğudu bu arada doğalgaz çalışmıyıncaa
yok canım haftaya çarşamba yaptırmayı düşünüyoruz..
sonuçları çıkar sanırım bi günde.
o yüzden bu hafta yaptırmadık..
siz yaptırdınız mı??
ee soguk su içince haliyle havada soguk bogazı şişmiştir inşallah çabuk atlatır şimdi bide tedavi oluyor ya çok ilaç kullanmasıda iyi degil antibiyotik spermleri azaltıyormuş benimkide hasta olacak diye korkuyordum şurda az kaldı antibiyotik filan kullanır diye şeytan kulagına çok hasta olmadı busene ikiğün daha olmasın amann ..flzask demek hamile görmüş kendini rüyasında biraz bilinç altı keşke gerçekten olsa bende ğörürdüm önceden çok busene sanki okadar öyle şeyer görmüyorum duruma kendimi alıştırdım ne kadar olsa ondandır rüyada kendini hamile görmek sıkıntı diye yorumluyorlar bazıları ..hmtznl de topikte birinin hamile dogal yolla görmesi aklımızın yarısı burdaya ğün boyu girip yazıyoruz bakıyoruz ondan oda bilinç altı ay bende ne karamsarım hiç bişeyi aa öyledir demiyorum napayım hayat beni biraz karamsar yaptı keşke rüyalardaki ğibi herşey kolay kolay olsa nerdeee.
saol tatlım yaa evet kaldı öylece esmanın sureleri...
ondan sonrada sana geçicek sıra sonrada gelinciğe...
hemen bitsede diğerlerine geçsek...
bazen öyle güzel ilerliyor bazende böyle uzayıp gidiyor...
senin 2 meryem suresini ekliyorum canım allah kabul etsin...
merhaba baharcım nasılsın??
ben sabah 9 da kalktım.11,30 a kadar ders çalıştım.
sonra kahvaltı yaptık.ev toparla falan derken bu saat oldu.
pcye ders notları yükledim onlardan çalışıyorum bazen.
pc yi açınca da hemen topiğe giriyorum.
seni görünce slm vereyim dedim canım..
ara ara bakarım topiğe de..
dün rüyamda topikte ham,le haberi vardı valla...
hadi inşAllah..
hemde sanırım normal yoldan hamilelik vardı..
hadi hayırlısı...
tatlım benim yaa dikkat et kendine gir battaniyenin altına üşütme sakın...
buz gibi havada bide bu çıktı desene...
neyse sen kendine dikkat et hastalanma aman
hee sizin daha var nasılsa yaptırırsınız benimkini o ğün yolladım perşembegünü git saglık ocagına aile doktoruna yaptır dedim hastane kalabalık oluyor bide ordaki doktorlar biraz aksi herzaman canları istemiyor neyse aklıma uydu gitti doktorun yazdıklarını vermiş almışlar kanı doktor sonucu pazartesi salı çıkar demiş ne bileyim pazartesi çıksa bari pazartesi gece yola çıkıcaz zaten çıkmazsa biyerlerimiz tutuşur hastaneye gitseydi ğününde veriyorlardı sonucu saglık ocagı olunca öyleymiş bakalım hayırlısı.
Sende sağol tatlımmm
bende bi an önce bitsin istiyorummm surelerrr
aminnnnn
Cnm yeni geldiii elektrikler allahtan akşama kadar sürmedii
ne yapardıkk girerdik artık battaniyenin altınaaa
her yer bembeyaz olduu yaaa çook güzelll
kız inşallah olsunda gel inşallah seninkide beraber olur sen benimkini ben seninkini ğörürüm kırkımız karışsın kız ikimizde aynı zamanlarda tese olacak aynı zamanlardada hamile olup doğuralım .anladım canım..
inşAllah pazartesi çıkar o zaman sonucunuz..
rüyalar bilinçaltı elbette.
ben önceden yani azoyu öğrenmeden önce hep bebeğimi göürüdüm.
ya emzirirken ya da doğum yaparken falan..
ama bu sene hiç kendi bebğimi göremez oldum rğyalarımda..
hep başkasının bebeklerini görüyrumm.
buda bilnçaltı işte.
kendimin olamayacağını bile söylüyorum ruyamda.
yani o kadar işlemiş içime gerisini siz düşünün artık..
istiyorum bebeğimi.
sende rahat ol canım..
herşey çook güzel olacak Allahın izniyle..
bak dualarımızı da yaptık..
Rabbim kabul etsin..
senin bebeğin olsun görmeye geleceğim valla
tamam canım allah kabul etsin...
uzun zamandır görübmüyorsun nerelerdesin nasılsın tatlım ??
kız inşallah olsunda gel inşallah seninkide beraber olur sen benimkini ben seninkini ğörürüm kırkımız karışsın kız ikimizde aynı zamanlarda tese olacak aynı zamanlardada hamile olup doğuralım .ahh bende aynenn rüyamda çocugumun olmadıgını görüyorum bazen oturup aynı gerçekteki ğibi olması için dua ediyorum hep ona benzer şeylerle ugraşıyorum içimize işledi artık dogru valla napalım allah büyük vardır herşeyde bir hayır illakide olmazsa ondada vardır belki bilmediğimiz bir hayır zorla degil ya çok insan var hiç olmayan onlarda insan degilmi..:26:
sagol canim iyiyim bizim ayni tedaviye devam,bekiyoruz sperm cikmasini ins cikarda
su an panaxin 6 aylik ilacina basladik nu kullaniyoruz,martta turkiyye gelicez,kaan hoca martta tese yapalim demisti ama biz cok korkuyoruz ertelemeyi dusunuyoruz 1 yil daha ,bakalim hayirlisi,ben sizleri burdan okuyorum arada ama yazmiyrum bir degisiklik yok diye,ins sizinde tupbebeke gerek kalmaz normal yolla olur temmuza kadar canim
sagol canim iyiyim bizim ayni tedaviye devam,bekiyoruz sperm cikmasini ins cikarda
su an panaxin 6 aylik ilacina basladik nu kullaniyoruz,martta turkiyye gelicez,kaan hoca martta tese yapalim demisti ama biz cok korkuyoruz ertelemeyi dusunuyoruz 1 yil daha ,bakalim hayirlisi,ben sizleri burdan okuyorum arada ama yazmiyrum bir degisiklik yok diye,ins sizinde tupbebeke gerek kalmaz normal yolla olur temmuza kadar canim
canımcım güldürdün beni dogru olduda ikiz kaldı keşke olsa ben birisinede razıyım valla o ğünü göreydik bi ikizde olsa güzel olurda o benim için lüx ğeliyor bu saatten sonra bakma yönünden kendime güveniyorum evel allahta nerdeeeee kocanda bi alem olduda ikiz üçüz kavgası kaldı dogru bazıları birinden dert yanıyor amannn kız sen onlara bakma beceriksizliklerinden şimdi bez hazır herşey hazır makineler yapıyor herşeyi onlar kendilerini üzmüyor o yüzden .öyle tabiki..
önemli olan bunu anlayabilmek işte.
vardır Rabbimin bi hayrı değilmi..
biz göremiyoruz işte.
insanoğlu gaflete düşüyor bu durumda.
ama Allahım izniyle olur inşAllah bebeklerimiz..
dün eşime ikiz de çok zor bakılır dedim kavga derecesine geldik olsunda diyo.
o sonuna kadar haklı tabikide.
bişey demiyorum bende istiyorum olmasını sadece zor olur dedim.
başkalaı bir taneden bissürü dert yanıyo sadece onu vurgullamak istemiştim.
benim ikiz istemediğimi düşünndü.
ya konuya bak sanki bebeğimiz olcağı kesinde bi de bu konu üzerinde tartışıyoruz...
ben çıkıyorum kıslar..
iyi bakın kendinize.
öpüyorum hepinizi
inş çabuk ilerler bundan sonrada canım benim...
liste tıkandığı zaman daralıyorum valla...
ondan dk başı listeyi paylaşıp duruyorum
kızanlar vardır belki ama ne yapayı içime sinmiyor...
buraya kar hiç yağmadı daha sadece tv de görüyoruz okadar...
inş yarıyıl tatilinde yağarda keyfini çıkarırız
sıra bana geldi bende kaçar..
ben çıkıyorum kıslar..
iyi bakın kendinize.
öpüyorum hepinizi
canım hem iğne vurmuşlar hem de 3 günlük antibiyotik vermiş günde 2 tane...
şimdi otelde yatıyormuş...
ofiste damacanalar bitmiş ilaç zamanı gelince su bulamamış...
arabadakini içmiş sırf ilacını zamanında içeyim diye garibim yaa..
neyse daha test gününe 3 hafta falan var...
ozamana kadar antibiyotiğin etkisi geçer inş...
bidenem bilinçaltı rüyalar gördüğümüze katılıyorum...
ama her rüyada böyle değil tabikide...
inş bu rüyalarda hayra çıkarda topiğimizde hamişte bebişte eksik olmaz
baharcım gelen kaçıyor hii demin sormuştun evdemisin diye yok iş yerindeyim benimki bana bırakıp kaçıyor burayı buldu nasılsa beleş eleman kendine ..
sıra bana geldi bende kaçar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?